×
سیاسی
شناسه خبر : 45100
تاریخ انتشار : شنبه 1398/12/24 ساعت 08:39
سناتور آمریکایی: ترامپ اعتراف کند در بازداری ایران شکست خورده است

سناتور آمریکایی: ترامپ اعتراف کند در بازداری ایران شکست خورده است

عضو ارشد کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا از رئیس‌جمهور این کشور خواست اعتراف کند تلاش‌هایش برای ایجاد بازدارندگی در برابر ایران شکست خورده است.

 یک نماینده مجلس سنای آمریکا جمعه از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور این کشور خواسته اعتراف کند سیاستش برای ایجاد بازدارندگی در برابر ایران شکست خورده است. 

«رابرت منندز»، عضو ارشد کمیته روابط خارجی مجلس سنای آمریکا این اظهارنظر را با توجه به کشته شدن دو نیروی تروریستی آمریکا و یک سرباز انگلیسی در حمله به پایگاه «التاجی» در عراق مطرح کرده است. 

رابرت منندز با اشاره به اینکه دولت ترامپ حمله به پایگاه التاجی را به گروه‌های هم‌پیمان ایران در عراق نسبت داده در بیانیه‌ای خاطرنشان کرد: «دولت ترامپ با نسبت دادن حملات چهارشنبه به گروه‌های شبه‌نظامی تحت حمایت ایران بایستی اعتراف کند تلاش‌هایش برای بازداری اقدامات سیتزه‌جویانه ایران به شکست انجامیده و بهای آن را نظامیان آمریکایی با فدا کردن جانشان می‌پردازند.»

رسانه‌های عراقی چهارشنبه شب از شلیک بیش از ده فروند راکت کاتیوشا به پایگاه نظامیان آمریکا در التاجی (شمال بغداد) خبر دادند. آمریکا با طرح این ادعا که این حمله کار  کتائب حزب‌الله  وابسته به سازمان الحشد الشعبی عراق بوده، از کشته شدن سه نظامی و زخمی شدن ۱۲ نفر خبر داد.

دونالد ترامپ اردیبهشت‌ماه سال گذشته بعد از پایان دادن به مشارکت آمریکا در برجام تحریم‌های معلق‌شده به موجب این توافق را علیه ایران احیا کرد. او علاوه بر این، چندین دور تحریم جدید علیه بخش‌های مختلف اقتصاد ایران اعمال کرده است. 

دولت ترامپ علاوه بر اعمال تحریم‌ها در راستای سیاستی موسوم به «کارزار فشار حداکثری» به اقداماتی تحریک‌آمیز علیه ایران روی آورده.

او در جدیدترین اقدام دی‌ماه سال جاری طی یک عملیات تروریستی سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و شماری از همراهان ایشان را به شهادت رساند. 

ترامپ علی‌رغم تمام این انتقادات به دلیل ناکارآمد بودن سیاست‌هایش در قبال ایران به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است. 

علاوه بر منندز یک نماینده دیگر مجلس سنا هم جمعه سیاست‌های ترامپ در قبال ایران را به باد انتقاد گرفت. 

«کریس مورفی» سناتور دموکرات آمریکایی از سیاست‌های افراطی «دونالد ترامپ» در قبال ایران انتقاد کرد و گفت این سیاست‌ها صرفاً به تقویت ایران منجر شده است. 

مورفی در صفحه توئیتر خود، با انتقاد از ترور سردار سپهبد «قاسم سلیمانی» فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران به دستور ترامپ، نوشت: «قرار بود حمله به [سردار] سلیمانی، بازدارندگی [آمریکا] علیه ایران را احیا کند. [اما] نکرد».

وی ضمن اشاره به عملیات انتقام موشکی سپاه علیه پایگاه «عین‌الاسد» در عراق، گفت: «آنها (ایران) تلاش کردند ۱۰۰ آمریکایی را در عین‌الاسد به قتل برسانند. سپس نواب آنها روز چهارشنبه (دیروز) ۳ نفر از افراد ما را به قتل رساندند».

این سناتور آمریکایی در جمله دیگری، افزود: «این ایده که کشتن یک ژنرال ایرانی دیگر می‌تواند به تنش‌ها خاتمه دهد، در تضاد با حقایق [میدانی] است».

مورفی در توئیت دیگری درباره شکست سیاست‌های کاخ سفید در قبال تهران، نوشت: «سیاست ترامپ در قبال ایران کاری جز قوی‌تر کردن آنها و ضعیف‌تر کردن آمریکا نکرده است.»


خبرگزاری فارس
نظرات

آخرین اخبار
فستینگ چطور به سلامت لثه ها کمک می کند؟
چرا زنان بیشتر از مردان تحت تأثیر آپنه خواب قرار می‌گیرند؟
نقش کلیدی ویتامین C در حفظ سلامت مغز
لوپوس چیست و چگونه می‌توان آن را زودتر تشخیص داد؟
مصرف قند با بی‌خوابی چه رابطه ای دارد؟
پشت پرده خطرناک آمپول‌های لاغری
چرا همیشه «آخر ماه» پول کم می‌آوریم؟
کشف نوعی سلول ایمنی «انتحاری» در کرم‌های پلاناریا
رئیس‌جمهور بولیوی وضعیت اضطراری اعلام کرد
اردوغان: آنها که قوی نیستند جایگاهی در میز مذاکره ندارند
هلند به باشگاه 100تایی‌های جام جهانی پیوست
عکس های منتخب جام جهانی 2026 - روز نهم
ناتوانی ارتش اسرائیل در ورود به ارتفاعات نبطیه
دستور عارف برای بسیج همگانی در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب
بدرقه تیم ملی فوتبال به لس‌آنجلس با حضور تاج
دستگیری 17 نفر از مزدوران شبکه خرابکاری آمریکایی-صهیونیستی در ایلام
توقف ناگهانی قلب جادویی؛ فرناندو گاگو در اتاق عمل
واشنگتن تسلیم شد
تیراندازی در آمریکا 13 مجروح بر جای گذاشت
مالکی: تفاهمنامه آسیب دیده؛ ادامه مذاکرات به رفتار آمریکا بستگی دارد
کشف دستکند زیرزمینی باستانی در الیگودرز+ جزئیات
اولین تجربه بازیگری شروین؛ آیا «بُن سای» جادوی جدید او خواهد بود؟
توفان لاله‌های نارنجی در هیوستون و انتقام از سوئد
حملات هوایی اسرائیل به اردوگاه البریج در غزه/شهادت تصویربردار شبکه الجزیره
مخبر: اگر توافق روی کاغذ بماند، جریان انرژی خاورمیانه متوقف می‌شود
شاپور رحیمی؛ اسطوره موسیقی در ICU بستری شد
اظهارات مهدی محمد نبی درباره تبعیض‌های فیفا علیه ایران
پاسخ عضو کمیته رسانه‌ای مذاکرات به ادعاهای اخیر نبویان+ اطلاعیه صدا و سیما
حماس: توافق ملی پیش از انتخابات شورا، حیاتی است
نبطیه لبنان زیر آتش سنگین/ دستور نتانیاهو و کاتس برای توقف حملات به لبنان!
نورنما | آتش سوزی مهیب معبد چوبی 124 ساله در اوبیهیرو ژاپن
نرخ جدید خرید مرغ مازاد تصویب شد
رونالدینیو در 46 سالگی به مستطیل سبز بازگشت
قدردانی رئیس‌جمهور از نقش سازنده اسلام آباد در روند دیپلماتیک منجر به توافق پایان جنگ
بلیت پخش سینمایی بازی ایران و بلژیک چقدر فروخت؟
قلعه‌نویی: تیم ملی ایران برای تاریخ‌سازی مقابل بلژیک آماده است
امکان استعلام ممنوع‌الخروجی قضایی فراهم شد
کالاهای لبنانی دوباره به بازارهای عربستان سرازیر شدند
انتقاد ایران از محدودیت استرالیا علیه پزشکان منتقد رژیم صهیونیستی
شفاف سازی ایران خودرو درباره قیمت جدید محصولات+ نامه
ادعای جدید سنتکام درباره تنگه هرمز
الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است
ادعای ترامپ : می توانم جلوی حمله اسرائیل به لبنان را بگیرم
مشکل منیرالحدادی برای ماندن در استقلال حل شد
نشست سران قوا در نهاد ریاست‌جمهوری برگزار شد
ترامپ : اگر من نبودم اسرائیل وجود نداشت
اعتراف رابرت مالی به شکست آمریکا در جنگ با ایران
ممنوعیت عزاداری حسینی در بحرین برای چهارمین روز متوالی
اعتراف ترامپ به ناکامی در جنگ: با ادامه بمباران تنگه هرمز باز نمی‌شد
جرمی دوکو به بازی با ایران نمی‌رسد؟