×
سیاسی
شناسه خبر : 45083
تاریخ انتشار : جمعه 1398/12/23 ساعت 20:10
فاکس‌نیوز از نشست اضطراری در کاخ سفید برای تعیین احتمال ابتلای دونالد ترامپ به ویروس کرونا خبر داد.

فاکس‌نیوز از نشست اضطراری در کاخ سفید برای تعیین احتمال ابتلای دونالد ترامپ به ویروس کرونا خبر داد.

یک رسانه نزدیک به دونالد ترامپ از برگزاری نشست اضطراری در کاخ سفید برای تعیین احتمال ابتلای رئیس‌جمهور آمریکا به کرونا خبر داده است.

یک رسانه آمریکایی نزدیک به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از برگزاری نشستی اضطراری در کاخ سفید برای تعیین احتمال ابتلای او به ویروس کرونا خبر داده است. شبکه خبری «فاکس‌نیوز» در گزارشی در این باره گفت دونالد ترامپ شنبه در عمارت «مارالاگو» در ایالت کالیفرنیا با دونالد ترامپ دیدار کرده و با او دست داده بود. پیش از این رویترز گزارش داده بود تست «ژائیر بولسونارو»، رئیس‌جمهور برزیل برای تعیین ابتلا به کرونا مثبت بوده است.

فاکس‌نیوز هم این خبر را تأیید کرده است. با وجود این، رئیس‌جمهور برزیل ساعاتی بعد این گزارش‌ها را تکذیب کرد و مدعی شد که نتیجه این تست منفی بوده است. روز گذشته پنجشنبه هم رسانه‌ها گزارش داده‌ بودند ژائیر بولسونارو مشکوک به ابتلا به کرونا است و تحت معاینه قرار گرفته است. رئیس‌جمهور برزیل شنبه در اقامتگاه «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در «مارالاگو» با وی دیدار کرده بود. بولسونارو بعد از آنکه یکی از دستیارانش به ویروس کرونای جدید مبتلا شد مشکوک به ابتلا به این ویروس است و آزمایش داده است. پیش از این منابع خبری گزارش داده بودند «فابیو واجناگارتن» وزیر ارتباطات برزیل که او هم شنبه با ترامپ دیدار کرده بود به بیماری «کووید-۱۹» مبتلا شده است.

به نوشته روزنامه «استادائو»، هیأت همراه «ژایر بولسونارو» رئیس‌جمهور برزیل در سفر اخیرش به آمریکا، از عصر چهارشنبه از سوی دفتر دولت تماس‌هایی دریافت کردند و از آن‌ها در خصوص داشتن علائم آنفولانزا سوالاتی پرسیده شد و از آن‌ها خواسته شد برای انجام آزمایش پزشکی به بیمارستان ارتش در برزیلیا مراجعه کنند. روز پنجشنبه «راجریو مارینیو» وزیر توسعه برزیل اعلام کرد سفر بولسونارو به آمازون به دلیل «مسائل امنیتی درخصوص سلامت» رئیس‌جمهور، لغو شده است. با این حال دولت هرگونه ارتباط بین مشکوک بودن وزیر ارتباط به ابتلا به کرونا و لغو این سفر را تکذیب کرد.

هیأت همراه بولسونارو در سفر به آمریکا و دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور شامل وزیر امور خارجه، وزیر دفاع، وزیر معادن و انرژی، و چند مقام سیاسی دیگر برزیل بود. مقامات دولت برزیل که با واجناگارتن گفت‌وگو داشته‌اند می‌گویند او علائم آنفلوانزا را دارد و منتظر نتیجه تست کرونا است. به گفته آن‌ها واجناگارتن روز شنبه جلسه صبحانه‌ای اختصاصی با ترامپ داشته است. او همچنین عکسی را در کنار ترامپ در صفحه توئیتر خود منتشر کرده است.

همچنین در این سفرهیأت همراه بولسونارو در این سفر در یک ون جابه‌جا می‌شدند و فقط رئیس‌جمهور از داشتن خودرویی جداگانه بهره‌مند بوده است. پس از آن‌که رسانه‌های برزیلی افشا کردند واجناگارتن برای انجام تست کرونا به بیمارستان مراجعه کرده است، او در پیامی توئیتری از آن‌ها انتقاد کرد اما این خبر را تکذیب نکرد. با این حال روز پنجشنبه رسانه‌ها اعلام کردند نتیجه آزمایش کرونای واجناگارتن مثبت اعلام شده و بولسونارو نیز تحت معاینه قرار دارد. تا کنون نتیجه آزمایش کرونای ۵۲ نفر در برزیل مثبت اعلام شده اما گزارشی از مرگ در اثر ابتلا به این بیماری منتشر نشده است.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
«نه» حزب‌الله به دیکته‌های اسرائیلی مورد پذیرش دولت لبنان
خلاصه و نتیجه بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
پرواز قشم به تهران، مشهد و اصفهان چه زمانی برقرار می‌شود؟
تحول در مدیریت ترافیک تهران؛ از رفع تأخیر جرائم تا ساماندهی موتورسیکلت‌ها
استقلال 0 -0 مس شهر بابک / عطش پیروزی در نخستین رویارویی استقلال
عزم تراکتور برای رد شدن از پیکان
خلاصه و نتیجه بازی تراکتور و پیکان امروز جمعه 23 مرداد در لیگ برتر ایران+ فیلم
پخش زنده بازی استقلال و مس شهر بابک امروز جمعه 23 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
نتانیاهو در آستانه انتخابات؛ «بی‌بی» باید کنار برود!
ترکیب استقلال مقابل مس شهر بابک اعلام شد؛ بازگشت آبی‌ها به شهر قدس پس از 168 روز
وزیر خارجه طالبان: نیازی به مذاکره با مخالفان سیاسی و مسلح نیست
نقشه ترامپ برای تعلیق ممنوعیت ساخت سالن رقص در کاخ سفید
آخرین وضعیت آلودگی نفتی در سواحل قشم
بسته‌های پیشنهادی جدید دولت برای تامین مسکن کم درآمدها
جنبش نجباء: اجازه شعله‌ور شدن درگیری داخلی در عراق را نمی‌دهیم
اقامه دعوی دانشجویان فلسطینی علیه دانشگاه کلمبیا
اولین واکنش رسمی پکن به رزمایش تایوان
واکنش رسانه‌های انگلیسی به اظهارات نتانیاهو
نابودی یک‌چهارم ناوگان پهپادی «ریپر» آمریکا
گزارش تکان‌دهنده سازمان جهانی بهداشت؛ افزایش بی‌سابقه حملات به مراکز درمانی
تداوم مأموریت فرسایشی آمریکا؛ «جورج واشنگتن» جایگزین «لینکلن»
تاریخ‌سازی بسکتبال سه نفره ایران؛ پسران در رده نخست لیگ ملت‌های آسیا
پنتاگون به دنبال بازسازی ذخایر پدافندی
پیشروی تانک‌های اسرائیلی به سمت حداثا
شکست نقشه‌های تجاوزگرانه در منطقه با تکیه بر فرهنگ مقاومت
دومینوی کناره‌گیری از دولت ترامپ
هشدار سازمان همکاری اسلامی درباره افزایش جنایت‌های صهیونیستی
بارش‌های شدید شرق آسیا را فلج کرد؛ چین و ژاپن درگیر سیل و تخلیه اضطراری
مهسا بهشتی قوی‌ترین بانوی آسیا؛ پایانی رؤیایی برای وزنه‌برداری دختران
محکومیت حمایت اتحادیه اروپا از عناصر تروریستی ضد ایرانی
قیمت گواهی اسقاط خودرو چقدر است؟ راهنمای کامل طرح نوسازی ناوگان توسط ایدرو
پاسخ اولیانوف به چرایی ادامه جنگ آمریکا با ایران
آمریکا قصد حمله زمینی به ایران را داشت؛ اما نیت شومشان خنثی شد
قرار مرگبار دو رقیب عشقی در تهران؛ پسر جوان با ضربات چاقو جان باخت
لاوروف: آمریکا در حملات اوکراین علیه روسیه دست مستقیم دارد
رهگیری و انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان
شکاف میان نتانیاهو و ترامپ؛ آیا «بی‌بی» بزرگ‌ترین دشمن خودش است؟
رکوردشکنی گرما در بریتانیا؛ پنجمین موج گرما اروپا را در آتش فرو برد
واکنش تند کره شمالی به رزمایش آمریکا و کره جنوبی
جزئیات حمله به وزیر دولت ایالت بلوچستان پاکستان / 6 نفر مجروح شدند
خزر به پایین‌ترین تراز 200 سال اخیر رسید؛ زنگ خطر برای سواحل شمال
جنگ فرسایشی ایران چگونه ظرفیت واقعی آمریکا را آشکار کرد
5 هزار کامیون پشت مرز بازرگان؛ لاین سوم در راه است
فرهاد قلی‌زاده سه‌گانه طلایی شد؛ درخشش دوباره وزنه‌برداری ایران در آسیا
پشت پرده غیبت 4 ستاره جوان پرسپولیس در بازی سرنوشت‌ساز
بازی ایران و روسیه قطعی شد؛ 7 مهر در کازان
«سقف»؛ کمدی سیاه یک خانواده ایرانی در روزهای جنگ 12 روزه
آخرین قیمت طلا و سکه امروز جمعه 23 مرداد 1405 / سکه 189 میلیون تومان شد
آیت‌الله خاتمی: توان موشکی ایران ، آمریکا را به ذلت کشاند
پیش بینی قیمت دلار فردا شنبه 24 مرداد