×
سیاسی
شناسه خبر : 45083
تاریخ انتشار : جمعه 1398/12/23 ساعت 20:10
فاکس‌نیوز از نشست اضطراری در کاخ سفید برای تعیین احتمال ابتلای دونالد ترامپ به ویروس کرونا خبر داد.

فاکس‌نیوز از نشست اضطراری در کاخ سفید برای تعیین احتمال ابتلای دونالد ترامپ به ویروس کرونا خبر داد.

یک رسانه نزدیک به دونالد ترامپ از برگزاری نشست اضطراری در کاخ سفید برای تعیین احتمال ابتلای رئیس‌جمهور آمریکا به کرونا خبر داده است.

یک رسانه آمریکایی نزدیک به «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از برگزاری نشستی اضطراری در کاخ سفید برای تعیین احتمال ابتلای او به ویروس کرونا خبر داده است. شبکه خبری «فاکس‌نیوز» در گزارشی در این باره گفت دونالد ترامپ شنبه در عمارت «مارالاگو» در ایالت کالیفرنیا با دونالد ترامپ دیدار کرده و با او دست داده بود. پیش از این رویترز گزارش داده بود تست «ژائیر بولسونارو»، رئیس‌جمهور برزیل برای تعیین ابتلا به کرونا مثبت بوده است.

فاکس‌نیوز هم این خبر را تأیید کرده است. با وجود این، رئیس‌جمهور برزیل ساعاتی بعد این گزارش‌ها را تکذیب کرد و مدعی شد که نتیجه این تست منفی بوده است. روز گذشته پنجشنبه هم رسانه‌ها گزارش داده‌ بودند ژائیر بولسونارو مشکوک به ابتلا به کرونا است و تحت معاینه قرار گرفته است. رئیس‌جمهور برزیل شنبه در اقامتگاه «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در «مارالاگو» با وی دیدار کرده بود. بولسونارو بعد از آنکه یکی از دستیارانش به ویروس کرونای جدید مبتلا شد مشکوک به ابتلا به این ویروس است و آزمایش داده است. پیش از این منابع خبری گزارش داده بودند «فابیو واجناگارتن» وزیر ارتباطات برزیل که او هم شنبه با ترامپ دیدار کرده بود به بیماری «کووید-۱۹» مبتلا شده است.

به نوشته روزنامه «استادائو»، هیأت همراه «ژایر بولسونارو» رئیس‌جمهور برزیل در سفر اخیرش به آمریکا، از عصر چهارشنبه از سوی دفتر دولت تماس‌هایی دریافت کردند و از آن‌ها در خصوص داشتن علائم آنفولانزا سوالاتی پرسیده شد و از آن‌ها خواسته شد برای انجام آزمایش پزشکی به بیمارستان ارتش در برزیلیا مراجعه کنند. روز پنجشنبه «راجریو مارینیو» وزیر توسعه برزیل اعلام کرد سفر بولسونارو به آمازون به دلیل «مسائل امنیتی درخصوص سلامت» رئیس‌جمهور، لغو شده است. با این حال دولت هرگونه ارتباط بین مشکوک بودن وزیر ارتباط به ابتلا به کرونا و لغو این سفر را تکذیب کرد.

هیأت همراه بولسونارو در سفر به آمریکا و دیدار با «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور این کشور شامل وزیر امور خارجه، وزیر دفاع، وزیر معادن و انرژی، و چند مقام سیاسی دیگر برزیل بود. مقامات دولت برزیل که با واجناگارتن گفت‌وگو داشته‌اند می‌گویند او علائم آنفلوانزا را دارد و منتظر نتیجه تست کرونا است. به گفته آن‌ها واجناگارتن روز شنبه جلسه صبحانه‌ای اختصاصی با ترامپ داشته است. او همچنین عکسی را در کنار ترامپ در صفحه توئیتر خود منتشر کرده است.

همچنین در این سفرهیأت همراه بولسونارو در این سفر در یک ون جابه‌جا می‌شدند و فقط رئیس‌جمهور از داشتن خودرویی جداگانه بهره‌مند بوده است. پس از آن‌که رسانه‌های برزیلی افشا کردند واجناگارتن برای انجام تست کرونا به بیمارستان مراجعه کرده است، او در پیامی توئیتری از آن‌ها انتقاد کرد اما این خبر را تکذیب نکرد. با این حال روز پنجشنبه رسانه‌ها اعلام کردند نتیجه آزمایش کرونای واجناگارتن مثبت اعلام شده و بولسونارو نیز تحت معاینه قرار دارد. تا کنون نتیجه آزمایش کرونای ۵۲ نفر در برزیل مثبت اعلام شده اما گزارشی از مرگ در اثر ابتلا به این بیماری منتشر نشده است.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
رفع فیلتر تلگرام دی ماه تعیین تکلیف می‌شود
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های خراسان شمالی مجازی شد
صعود 37 هزار واحدی شاخص بورس / تداوم برتری خریداران در بورس
فروش ویژه شب یلدا سایپا آغاز شد + جدول نوع خودرو ها و زمان تحویل
آمریکا هنوز به درک یک توافق عادلانه نرسیده است
عارف: دولت با همکاری سایر قوا به دنبال حل مسائل معیشتی مردم است
مصرف گاز خانگی به 661 میلیون مترمکعب در روز رسید
دستگیری 580 اراذل و اوباش در غرب استان تهران
اعلام آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی
اتحاد آنکارا-تهران زیر سایه یک نگرانی‌ امنیتی مشترک به نام «تل‌آویو»
7 لیدر باشگاه تراکتور محروم شدند
پیکر مرحومه اشرف بروجردی به خاک سپرده شد
هشدار درباره پیامدهای گرانی مواد لبنی و پروتئینی
کمبود دارو در غزه شدیدتر از دوران جنگ است
مدیریت مصرف آب، سدهای تهران را نجات داد
تغییر در زمان برگزاری امتحانات دانشگاه صنعتی شریف
افزایش 30 میلیون تومانی هزینه واردات موبایل مسافری
کرملین: پوتین آماده گفت‌وگو با ماکرون است
پلیس فتا: از دانلود اپلیکیشن‌های بانکی جعلی خودداری کنید
گفتگوی تلفنی عراقچی با وزیر خارجه ونزوئلا
مدارس برخی شهرستان های خراسان رضوی در نوبت عصر امروز غیرحضوری شد
فردا، آخرین مهلت ثبت‌نام در کنکور دانشجو معلمان
اعتراف هولناک در لاریجان؛ قتل پدر و صحنه‌سازی سقوط خودرو به دره
فرانسه استفاده کودکان و نوجوانان از شبکه‌های اجتماعی را ممنوع می‌کند
مجلس مصوبه تعیین سقف کیفری مهریه را برگشت زد
قطع برق گسترده سانفرانسیسکوِ آمریکا را در تاریکی فرو برد
وضعیت هوای تهران نارنجی و آلوده است
پایان واریز حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی تا عصر امروز +جزییات
آخرین وضعیت جوی و ترافیکی کشور
10 کشته و 10 زخمی در تیراندازی مرگبار در حومه ژوهانسبورگ
ورود دادستانی تهران به تخلفات مربوط به بازار لبنیات
سردار وحیدی: تهدیدات رژیم اسرائیل نشانه آشفتگی است
موج بعدی بارش‌ها چند روز دیگر ازراه می‌رسد/افزایش شمارجانباختگان به7نفر/ انسداد 24 محور
پادکست | چگونه در زمستان خانه ای گرم و بهینه داشته باشیم ؟
مداردیپلماسی | چرا تهران و مسکو به شراکت راهبردی تکیه کرده‌اند؟
درگیری‌ها و آینده منطقه
تست تصادف خودرو باید قانون شود
انقراض اجتماعی قدرت سیاسی
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز یکشنبه 30 آذر 1404+ جدول
پایان گروگان‌گیری مرگبار در گچساران +فیلم
سه خبر در قاب یک برداشت!
ونزوئلا و آینده خاورمیانه!
حشیش و اکستازی ابزار جدید اسرائیل برای نابودی غزه
بهترین‌های جشن حافظ مشخص شدند
هشدار قالیباف به دولت درباره افزایش قیمت ارز و کالاها
ونزوئلا: دزدی دریایی آمریکا بی پاسخ نخواهد ماند
یلدا، پیشنهادی ایرانی برای پیروزی بر تاریکی و ناامیدی
آمریکا دومین کشتی را در نزدیکی آب های ونزوئلا توقیف کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 30 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز یکشنبه 30 آذر 1404+ وضعیت استانها
X
آگهی تبلیغاتی