×
سیاسی
شناسه خبر : 45081
تاریخ انتشار : جمعه 1398/12/23 ساعت 19:40
«آرامستان قم» ادعای «واشنگتن‌پست» را تکذیب کرد

«آرامستان قم» ادعای «واشنگتن‌پست» را تکذیب کرد

رئیس پذیرش آرامستان حضرت معصومه قم گفت: هیچ حفری با عنوان خندق توسط عوامل آرامستان بهشت معصومه قم انجام نشده و این مطلب تنها یک شایعه و خبر کذب است.

از شایعه تا واقعیت: واشنگتن‌پست به تازگی تصاویری ماهواره‌ای منتشر کرده و مدعی شده بود این تصاویر دو روز قبل از اعلام وجود رسمی کرونا از آرامستان شهر قم در ایران است و مقامات از مرگ و میر گسترده در قم خبر داشته‌اند. این ادعا با واکنش گسترده رسانه‌های ضدانقلاب روبرو شد. این موضوع با واکنش مسئولان آرامستان‌های قم رو برو شد. سید سیف‌الدین موسوی نیارکی مدیرعامل سازمان آرامستان های قم گفت: قبرهای قطعه ۴۱ آرامستان بهشت معصومه که به قطعه بحران معروف است از ۴ سال گذشته ساخته‌شده است.

وی اضافه کرد: ساختار قبرهای این قطعه به‌وضوح نشان از این دارد که از مدت ساخته‌شدن آن‌ها چند سال می‌گذرد اما به دلیل اینکه بحرانی در قم رخ نداده مورداستفاده قرار نگرفته است. مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری قم افزود: این قطعه برای کنترل وضعیت میدانی بحران در شرایطی در نظر گرفته‌شده که در صورت بروز یک اتفاق غیرمترقبه مانند زلزله، سیل و غیره تعداد زیادی از شهروندان جان خود را از دست بدهند.

وی بیان داشت: مردم باید در برابر ویروس شایعاتی که توسط برخی رسانه‌ها دنبال می‌شوند هشیار باشند و آمار و اطلاعات واقعی را از مبادی رسمی دریافت کنند. موسوی نیارکی همچنین ابراز کرد: این قبرها مخصوص متوفیان کرونایی نیست و قبرهای جاری است، قبرهای بیماران کرونایی استانداردهای خاصی دارد که متوفیان در آن دفن می‌شوند. رمضانی رئیس پذیرش آرامستان حضرت معصومه قم در این باره گفت: ما طبق روال گذشته برای خدمات دهی مطلوب به مراجعه کنندگان قبر‌هایی از پیش ساخته شده را فراهم میکنیم تا بتوانیم در مقابله با هرگونه مراجعه‌ای بهترین عملکرد را ارائه دهیم.

وی افزود: قطعه ۴۱ و به ویژه ۴۲ که از جمله قطعات بحران این آرامستان به شمار می‌روند از این قاعده مستثنی نبوده و در شرایط کنونی کشور که تعدادی از هموطنان جان خود را بر اثر بیماری کووید ۱۹ یا ویروس کرونا از دست می‌دهند طبق دستورات کشوری و مدیریت آرامستان بهشت معصومه قم در این قطعه و در قبر‌های از پیش ساخته شده مراحل کفن و دفن متوفیان این بیماری صورت می‌گیرد.

رمضانی در پایان حفر خندق در این آرامستان را تنها یک شایعه دانست و تصریح کرد: متاسفانه کسانی که با اصول و مقررات حفر قبر در آرامستان‌ها آشنایی لازم و اطلاعات کافی را در این زمینه ندارند در این خصوص اطلاعات نادرستی را انتشار می‌دهند که این خود می‌تواند آسیبی جدی بر قوانین آرامستان‌های کشور وارد سازد و منجر به تشویش در اذهان عمومی شود لذا از مردم تقاضا می‌شود نسبت به این شایعات بی اعتنایی کرده و انتشار بیشتر این اخبار کذب دامن نزنند.


نورنیوز
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
ذخیره 250میلیون لیتر مازوت کم‌گوگرد برای شرایط اضطرار آلودگی هوا
«ببر ونداد» در سافاری الیمالات تلف شد+علت
واقعیت مجازی داروی ضد تهوع فضانوردان شد
ساخت لیزرهای پالس کوتاه پرقدرت و پر بازده
چه رازی پشت حفره‌های کوهستانی آند نهفته است؟
آیا رزماری واقعاً جای زخم را از بین می‌بَرَد؟
مشکل ویزا تیم ملی فوتبال حل شد
جزییات پس گرفتن لنج سرقتی از دزدان دریایی توسط نیروهای دریابانی میناب
بالیکسیر ترکیه باز هم لرزید
در بازدید عراقچی از دستاوردهای هسته‌ای چه گذشت؟+فیلم
جدول مدالی مسابقات بازی های کشورهای اسلامی تا پایان روز سوم
اعلام وضعیت آماده‌باش در دهلی‌نو
پسر قذافی با قرار وثیقه آزاد شد
انتخابات عراق مرز پرویزخان را تعطیل کرد
نورنما | ماده سبکتر از هوا
نخستین طلای وزنه‌برداری ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
لفاظی‌های نتانیاهو درباره توافق‌های آتش بس‌ در لبنان و غزه
تیم تنیس روی میز ایران نقره گرفت
تقریظ رهبر معظم انقلاب بر رنج‌های «خانوم ماه»
عکس های منتخب جهان، 10 نوامبر 2025
وزیر نفت: شایعات بنزینی را تکذیب نمی‌کنم؛ همۀ پیشنهادها در دست بررسی است
درج نرخ‌ها و عوارض در بودجه سنواتی فسادزاست
لاپید خطاب به نتانیاهو: دولت تو فاسد است، باید کنار بروی
استعفای قاضی فدرال کهنه‌کار به دلیل قانون‌گریزی ترامپ
نورنما | مرد جیوه‌ای
سفر محرمانه رئیس FBI به پکن درباره «فنتانیل»
ترامپ کارکنان خطوط هوایی آمریکا را تهدید کرد
زمان فروش فوق‌العاده 2 محصول سایپا اعلام شد
جولانی وارد کاخ سفید شد
پوتین به هند سفر می‌کند
بیش از 1500 پرواز در فرودگاه‌های آمریکا لغو شد
چین به اظهارات نخست‌وزیر ژاپن درباره تایوان اعتراض کرد
توقیف خودروی راننده 9 ساله از سوی پلیس اردبیل
سیاست‌های غیرقیمتی جایگزین گران‌سازی با شوک قیمتی بنزین شود
عون: اسرائیل باید از نقاط اشغال شده عقب نشینی کند
ترامپ متحدان سیاسی خود را عفو کرد!
ترامپ غرامت یک میلیارد دلاری از بی‌بی‌سی می‌خواهد
2 حمله جدید آمریکا در اقیانوس آرام
ابلاغ قانون ‌موافقتنامه همکاری در زمینه حمل‌ونقل ریلی بین ایران و ترکیه
بیانیه جنبش حماس درباره نقض توافق آتش‌بس از سوی رژیم اشغالگر
کرملین خبر اختلاف لاوروف با پوتین را تکذیب کرد
ترامپ ملزم به پرداخت چهار میلیارد دلار برای کمک غذایی شد
عارف:تهیه سند ملی نظام نوآوری در اولویت قرار گیرد
تداوم آلودگی هوای تهران/ احتمال بارش در ارتفاعات
حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
800 نفر نخل فین در آتش سوخت
تیم ملی والیبال فینالیست شد
«ظفر»، «پایا» و «کوثر» برای پرتاب به صف شدند
حضور همراه اول در نمایشگاه بین‌المللی انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق
کوئیک پارس خودرو گران شد
X
آگهی تبلیغاتی