×
سیاسی
شناسه خبر : 45012
تاریخ انتشار : جمعه 1398/12/23 ساعت 08:32
کتائب حزب الله: توطئه آمریکا برای جدا کردن مقاومت از ملت عراق محکوم به شکست است

کتائب حزب الله: توطئه آمریکا برای جدا کردن مقاومت از ملت عراق محکوم به شکست است

سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق حمله آمریکا به مواضع الحشد را در راستای تلاش‌های مذبوحانه آن برای ضربه به مقاومت مشروع ملت عراق در برابر حضور اشغالگران آمریکایی خواند.

سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق تاکید کرد که آمریکا با هر بهانه‌ای به دنبال تقویت حضور خود در عراق است.

«محمد محیی» در گفت‌وگو با شبکه المیادین گفت:« آمریکا در شامگاه چهارشنبه به محض اینکه به پایگاه التاجی حمله شد قبل از اینکه چیزی درباره آن ثابت شده یا تحقیقی درباره‌اش صورت گیرد اقدام به بمباران مواضعی در مرز کرد».

وی افزود: «طرف‌هایی هم که حمله به پایگاه التاجی را محکوم کردند، حمله آمریکایی‌ها به فرماندهان عراق نظیر ابومهدی المهندس را محکوم نکردند».

سخنگوی گردان‌های حزب الله تاکید کرد: «مقامات سیاسی و دولت عراق باید به مصوبات پارلمان و اراده ملت عراق و خون آن احترام گذارند و نظامیان آمریکایی را از عراق بیرون کنند».

محیی حضور آمریکا در عراق را باعث و بانی اوضاع کنونی عراق توصیف کرد و گفت: «آمریکایی‌ها بهای آن را داده واز این کشور خارج شوند».

سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق تصریح کرد: «پارلمان عراق این فرصت را به دولت داد که بتواند به طور دیپلماتیک کار کند تا نیروهای آمریکایی را اخراج کند، اما دولت این عمل را انجام نداد.

وی حضور آمریکا در عراق را مستلزم موجودیت مقاومت دانست و افزود: «آمریکا بارها و بارها نیروهای الحشد الشعبی را که با داعش روبه روست با هواپیماهایی که ادعا می‌کند ناشناس هستند هدف گرفت».

سخنگوی گردان‌های حزب الله گفت: «تکلیف قانونی، مقابله با رژیم اشغالگر و مبارزه با بقای آن است به خصوص که آمریکا باعث شده که کشور به سمت یک جنگ داخلی سوق پیدا کند».

محیی تصریح کرد: «ما از ثبات عراق و امنیت آن حمایت می‌کنیم تا دولتی پایدار داشته باشیم که قادر به کار و ارائه خدمات باشد».

محیی با بیان اینکه تلاش‌ اشغالگران آمریکایی جدا کردن مقاومت از ملت عراق است، گفت: «آنها در این توطئه موفق نبوده و نخواهند بود».

او افزود: «آمریکا در تلاش است تا حضور خود را در عراق مستحکم کند و اطلاعاتی در مورد ساخت فرودگاه در عین الاسد و استقرار موشک‌های پاتریوت وجود دارد».

سخنگوی حزب الله گفت: «مقاومت عراق درباره تقویت حضور آمریکا در عراق هشدار می‌دهد و به هر شکل به مقابله با آن خواهد رفت».

رسانه‌های عراقی چهارشنبه شب از شلیک بیش از ده فروند راکت کاتیوشا به پایگاه نظامیان آمریکا در التاجی (شمال بغداد) خبر دادند. آمریکا با طرح این ادعا که این حمله کار کتائب حزب‌الله وابسته به سازمان الحشد الشعبی عراق بوده، از کشته شدن سه نظامی و زخمی شدن ۱۲ نفر خبر داد.

حزب الله عراق و هیچ کدام از دیگر گروه‌های الحشد الشعبی مسئولیت حمله به التاجی را نپذیرفتند و برخی از احتمال تکرار صحنه سازی آمریکا به منظور حمله به مقرهای الحشد الشعبی نظیر حمله آذر ماه گذشته به پایگاه نیروهای الحشد الشعبی در القائم خبر می‌دهند.


العالم
نظرات

آخرین اخبار
مسیر صعود هموارتر شد؛ امتیاز مهم برای ایران
رایزنی مکرون و نبیه بری
جزئیات برنامه‌ریزی برای تشییع قائد شهید
پایان اختلال کارت‌های بانک تجارت
رونالدو تاریخ را بازنویسی کرد
هشدار پلیس فتا درباره کلاهبرداری با ترفند «به‌روزرسانی کارت‌خوان»
پزشکیان در دیدار با شریف : هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت
پوتین: نیروهای روسیه هر روز در حال پیشروی هستند
اوسمار در تمرین پرسپولیس حاضر شد
روبیو: آتش‌بس لبنان از مذاکرات با ایران جداست
کمیته سه‌جانبه ایران، آمریکا و لبنان برای آتش‌بس لبنان تشکیل می‌شود
قائم پناه: استانداران تا پایان تیرماه با مدل جدید ارزیابی می شوند
ادعای خلبان اف-15 درباره مشاهده پهپادهای هماهنگ ایرانی در آسمان
رشت به آستراخان متصل شد؛آغاز پروازهای چارتری در مسیر ایران روسیه
روایت بانک مرکزی از یک سال سخت اقتصادی؛ رشد منفی و افت تولید
نعیم قاسم: اسرائیل چاره‌ای جز عقب‌نشینی از لبنان ندارد
قالیباف: قوه قضاییه در مسیر افزایش اعتماد عمومی گام برداشته است
شهباز شریف: موضوع موشک‌های بالستیک در تفاهم ایران و آمریکا مطرح نبوده است
تازه‌های تولید و پخش تلویزیون و رادیو
تحریم‌های تازه واشنگتن علیه کوبا
تخصیص 17 میلیارد دلار وام توسط آمریکا برای تسریع ساخت 10 راکتور هسته‌ای
رسانه قطری: ایران اولویت‌های خود را در مذاکرات سوئیس تحمیل کرد
حمله اوکراین به نیروگاه کرچ روسیه و قطعی گسترده برق در کریمه
نورنما | فرا رسیدن ایام سوگواری تاسوعای حسینی تسلیت باد
حماس: اسرائیل دنبال تغییر ساختار سیاسی غزه است
ریابکوف: مسکو آماده کمک به ایران در مذاکرات با واشنگتن است
شفاف‌سازی درباره عوارض تنگه هرمز
«هالند مصر» رسماً بارسایی شد
احتمال بازداشت نتانیاهو در پی توافق ایران و آمریکا
بانک مرکزی: اختلال خدمات بانکی تا پایان امشب به‌طور کامل برطرف می‌شود
نسخه خطی نادر «لهوف» رونمایی شد
پایان ماجرای جنجالی دختر گمشده نسیم‌شهر
آغاز دور پنجم مذاکرات لبنان و اسرائیل در واشنگتن
نوراینفو |در انتظار تحقق شروط تفاهم نامه اسلام آباد
استعفای سرمربی صنعت نفت آبادان پذیرفته شد
جاده چالوس دوطرفه شد
نوراینفو | هنگام خرید ملک مستاجردار این نکات را فراموش نکنید
حملات اسرائیل به لبنان مصداق جنایت جنگی است
وزیر خارجه لبنان: مذاکره تنها راه برقراری ثبات در کشور است
پوتین: غرب برای جنگ با روسیه آماده می‌شود
تعطیلی مراکز معاینه فنی خودرو شهر تهران در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی
بلومبرگ: اسرائیل بدترین بازار جهان شد؛ بازارها از چه چیزی نگرانند؟
رئیس هیات نظارت بر رفتار نمایندگان: از نبویان رسما شکایتی وصول نشده است
تصمیم جدید درباره عبور و مرور کشتی ها از تنگه هرمز
وقوع انفجار در سلیمانیه عراق
ادعای جدید ترامپ درباره توافق هسته‌ای با ایران
کدام فرودگاه‌ها 12 تا 18 تیرماه موقتا تعطیل است؟
خبر خوش قوه قضاییه برای دانش‌آموختگان حقوق
سفارت دانمارک فعالیتش را در تهران از سرگرفت
فیفا سوت بازی ایران را به داور فینال جام جهانی 2022 سپرد