×
فرهنگی
شناسه خبر : 44932
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/22 ساعت 11:46
طرح مجلس برای جایگزینی تعطیلات نوروزی پس از شکست کرونا

طرح مجلس برای جایگزینی تعطیلات نوروزی پس از شکست کرونا

رئیس کمیسیون عمران مجلس از تهیه طرحی برای به تعویق انداختن تعطیلات نوروزی سال 99 به ایام پس از رفع خطر ویروس کرونا خبر داد و گفت: با توجه به اینکه به دلیل کرونا مردم امکان سفر در تعطیلات نوروزی را ندارند درحال تهیه طرحی هستیم تا مردم تعطیلاتی پس از شکست کرونا داشته باشند.

محمدرضا رضایی‌کوچی عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 99 کل کشور، از تهیه طرحی در مجلس برای جایگزینی تعطیلات نوروزی به پس از رفع خطر ویروس کرونا خبر داد و اظهار داشت: با توجه به اینکه اخیراً کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 99 کل کشور در خصوص تخصیص سهمیه بنزین نوروزی تصمیماتی اتخاذ کرده و مصوبه‌ای در این خصوص داشت بر این اساس مقرر شده بود به ازای هر کارت سوخت 120 لیتر بنزین اختصاص یابد.

وی افزود: با توجه به شرایط فعلی کشور و شیوع ویروس کرونا بین مردم، جامعه عملاً امکان استفاده از این سهمیه را ندارد چرا که به طور کلی سفر و عبور و مرور بین‌شهری ممنوع شده و حتی ما توصیه می‌کنیم مردم در این ایام تا حد امکان از سفر پرهیز کنند.

عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال 99 کل کشور ادامه داد: بنابر توضیحات مذکور در کمیسیون تلفیق ما موضوع استفاده از سهمیه بنزین و شارژ کارت‌های سوخت را در زمان دیگری پس از ایام نوروز مطرح کردیم که اعضای کمیسیون به صورت شفاهی و کلی با آن موافقت کردند و بنابر این مقرر شد تصمیمات اساسی در خصوص زمان شارژ کارت‌ها اتخاذ شود.

وی بر همین اساس اضافه کرد: همچنین با توجه به اینکه مردم امکان استفاده از تعطیلات نوروزی را در فروردین ماه ندارند و برای حفظ سلامتی‌شان ناچار در ماندن خانه‌هایشان هستند، بنابر این ما پیشنهاد موکول کردن تعطیلات دو هفته‌ای نوروز را به زمان دیگر مطرح کردیم.

رضایی‌کوچی در ادامه یادآور شد: با توجه به اینکه برخی اعضای هیأت رئیسه و کارشناسان در بیرون از مجلس از پیشنهادمان استقبال کرده‌اند بر این اساس درصدد عملیاتی شدن طرح مذکور هستیم.

نماینده مردم جهرم در مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: با توجه به نظر کارشناسی در این خصوص و موافقت‌های صورت گرفته باید طرح لازم برای موکول کردن تعطیلات نوروزی به ایام دیگر پس از رفع ویروس کرونا و اتمام این شرایط به مجلس ارائه شده تا این طرح عملیاتی شود، لذا در حال تهیه این طرح هستیم.

وی در توضیح جزئیات طرح تأخیر تعطیلات نوروزی به زمان پس از رفع ویروس کرونا خاطرنشان کرد: هنوز زمان دقیق استفاده از تعطیلات نوروزی و همچنین سهمیه نوروزی بنزین برای مردم مشخص نیست اما آنچه که ما مطرح کرده‌ایم پس از اتمام زمان شیوع بیماری کرونا و رفع این ویروس در زمان احتمالی خرداد ماه و یا اوایل تیرماه خواهد بود؛ یعنی مردم عملاً بتوانند به صورت آزادانه و با خیال راحت از طرح بنزین و تعطیلات خود به نحو احسن استفاده کرده و به سفر بروند.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 8 دی 1404+ وضعیت استانها
هوش مصنوعی و خلاقیت انسان؛ تهدید یا تقویت
7 علامت ناخن که ممکن است خبر از کلسترول بالا بدهند
10 نشانه بزرگسالی که ناشی از تروماهای کودکی است
تغذیه مناسب در ایام امتحان؛ راز تمرکز و موفقیت
درگیری حریدی‌ها با نظامیان صهیونیست
یسرائیل هیوم: تحرکات مصر موجب نگرانی اسرائیل شده است
احتمال کسب اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا در 2026 برای دموکرات‌ها
طوفان شدید در شمال اروپا 3 کشته برجای گذاشت
بانک مرکزی: هیچ صرافی ارز دیجیتال رسمی نیست
همکاری نظامی اسرائیل، قبرس و یونان کلید خورد
سرشماری نفوس و مسکن به‌صورت آزمایشی اجرا می‌شود
تأکید معاون اجرایی رئیس‌جمهور بر استقرار بودجه‌ریزی عملیاتی
سازمان وظیفه عمومی: مراقب کارت‌های جعلی در فضای مجازی باشید
برف راه ارتباطی 60 روستای الیگودرز را بست
احتمال گرایش عربستان به ائتلاف با انصارالله برای جلوگیری از تشکیل یمن جنوبی
نامه آیت‌الله اعرافی به شیخ الازهر درباره برنامه‌های جانبی جام جهانی2026
تماس تلفنی وزرای خارجه ایران و عربستان
عناصر جولانی رهبر علوی‌های سوریه را دستگیر کردند
مخبر: امروز صلابت ایران سه بار در جهان طنین‌انداز شد
نورنما | عطش دیده شدن، به قیمت جان!
کلیات طرح تشکیل وزارت مدیریت بحران تصویب شد
ترامپ: تضمین‌های امنیتی به اوکراین می‌دهیم
سه ماهواره ایرانی به فضا پرتاب شدند/ دریافت موفقیت‌آمیز نخستین سیگنال‌+ فیلم
بارندگی شدید؛ 9 شهرستان خوزستان را آب‌گرفت
نورنما | یخ بستن سد زاینده رود اصفهان
آمریکا تلاش دیگری را برای مذاکره با ایران آغاز کرده است
تجمع کسبه پاساژ علاءالدین در اعتراض به بی‌ثباتی قیمت ارز
زمین‌لرزه 3.4 ریشتری حوالی بیرجند را لرزاند
عارف: با احتکار و گران‌فروشی باید مقابله شود
دو بالگرد در نیوجرسی سقوط کردند
مدارس کدام استان‌ها روز دوشنبه 8 دی ماه غیرحضوری است؟
تماس تلفنی ترامپ با پوتین پیش از دیدار با زلنسکی/انتشار جزئیات
آمریکا منطقه‌ای در نیجریه را هدف قرار داد که داعشی نداشته است
کریستیانو رونالدو بازیکن سال خاورمیانه شد
کولاک گردنه‌های چری و شاه‌منصوری را بست
بقائی: جادوی روایت بیضایی در «روز واقعه» به حافظه آیینی ما پیوست
تبریز سفیدپوش شد؛ نخستین برف زمستانی بر زمین نشست
عراقچی: استفاده هدفمند از هوش مصنوعی جایگاه ایران را ارتقا می‌دهد
عارف: فناوری فضایی تجلی پیشرفت ایران است
اتحادیه عرب اقدام تل‌آویو در به رسمیت شناختن «سومالی‌لند» را محکوم کرد
توافق آتش‌بس غزه 969 بار توسط اشغالگران نقض شد
دریافت نشان حامی مدرسه‌سازی توسط بنیاد برکت
اونس نقره از یک بشکه نفت گران‌تر شد
رامین رضائیان از استقلال جدا می شود/باشگاه مخالف است
پیام فراخوان به مناسبت درگذشت بیضایی
سهمیه دی نهاده‌ها به زودی در بازارگاه بارگذاری می‌شود
تولیدکنندگان روغن خواستار تعیین تکلیف ارز شدند
نشان «اصالت ایرانی» به علی نصیریان اعطا شد
باران و برف به پایتخت رسید/ سه‌شنبه سرد در پیش است
X
آگهی تبلیغاتی