×
فرهنگی
شناسه خبر : 44901
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/12/21 ساعت 19:39
چگونه فرشته نگهبان عزیزانمان باشیم

چگونه فرشته نگهبان عزیزانمان باشیم

حتما بارها از افرادی که عزیزانشان را از دست داده اند شنیده اید که آرزو دارند راهی برای بازگشت به گذشته و جلوگیری از مرگ عزیزشان وجود داشته باشد . شاید تعجب کنید اما ، به طرز شگفت انگیزی در شرایط کنونی این فرصت برای ما به وجود آمده است !تنها کاری که باید بکنیم آن است که از خانه خود خارج نشویم .

 نورنیوز ، گروه اجتماعی : کرونا با سرعت زیادی در حال انتشار است . آمار میگوید بسیاری از افراد ، یا مبتلا به ویروس و یا ناقل آن هستند . اگر ما جزو این افراد باشیم ، با خروج از خانه در واقعا در حال انتشار ویروس به صورت نا خواسته هستیم . خصوصا اگر این خروج از خانه به قصد مهمانی و دورهمی انجام شود ، خطر انتشار بیشتر خواهد شد . چراکه رعایت فاصله مناسب و استفاده مداوم از ماسک در این دورهمی ها تقریبا ناممکن است .

ممکن است بدن ما در برابر ویروس مقاومت کند و از خطرات آن قسر در برویم . اما در میان آشنایان و خویشاوندانی که به دیدن آنها میرویم ، افرادی هستند که جزو گروه های آسیب پذیر در برابر کرونا قرار میگیرند . آنها میتوانند سالخورده ، بیمار و یا حتی سیگاری باشند و آلوده شدن ویروس به قیمت جانشان تمام شود . چنانچه برای خرید کردن و یا موارد ضروری تر مجبور به خروج از خانه هستیم ،برای جلوگیری از انتقال بیماری بهتر است از ماسک استفاده کنیم .

پس از استفاده نیز ماسک را با کش از صورت جدا کنیم و در کیسه زباله دربسته بیندازیم .البته بهتر است تلاش کنیم ، در هربار خرید ، بیشتر ملزومات را تهیه کنیم و کمتر از خانه خارج شویم . چنانچه شما یا یکی از اعضای خانواده تان علائم خفیف مانند سرفه یا تب پایین دارید ، تا اطمینان از سلامتی ، خود را در خانه قرنطینه کنید و ارتباطتان با اعضای دیگر خانواده را به حداقل برسانید . ممکن است ما اصلا مبتلا به بیماری یا ناقل ویروس نباشیم .اما در این صورت هم باید از رفت و آمد غیر ضروری پرهیز کرد .

چراکه با خروج از خانه ممکن است بیماری را با خود به خانه بیاوریم . در این شرایط افراد آسیب پذیر تر درون خانه در خطر قرار میگیرند .چرا که تنها خارج نشدن این افراد از خانه کافی نیست و سایر ساکنین نیز باید در این باره محتاطانه عمل کنند و رفت و آمد خود را به حداقل برسانند . عید نوروز در راه است . همه ما دوست داریم آداب نوروز را به جا بیاوریم و در کنار هم شروع یک سال جدید را جشن بگیریم .

اما در شرایط کنونی ، بی توجهی میتواند جشن ما را به عزا تبدیل کند . با اعلام رسمی ، تمامی مراکز سکونتی در شهرهای مختلف ایران در ایام نوروز از پذیرفتن مسافر معذور هستند اما ممکن است بعضی از ما به بهانه تازه کردن دیدار با خویشاوندان تصمیم به سفر و استقرار در خانه های آنها داشته باشیم . باید بدانیم سفر در این شرایط ممکن است به قیمت جان ما و یا میزبانانمان تمام شود.همچنین سنت زیبای دید و بازدید عید نیز در شرایط کنونی میتواند باعث شیوع بیماری در خانواده و قربانی شدن افراد در خطر بیشتر شود .

حتما بارها از افرادی که عزیزانشان را از دست داده اند شنیده اید که آرزو دارند راهی برای بازگشت به گذشته و جلوگیری از مرگ عزیزشان وجود داشته باشد . شاید تعجب کنید اما ، به طرز شگفت انگیزی در شرایط کنونی این فرصت برای ما به وجود آمده است !تنها کاری که باید بکنیم آن است که از خانه خود خارج نشویم .


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
کلاس‌های دانشگاه آزاد حضوری برگزار می‌شود
سرقت 4 اثر هنری از موزه رنوار
مجلس هفته آینده جلسه علنی ندارد
شهادت فرمانده بسیج در حمله تروریستی راسک
آخرین اخبار وگزارش ها ازسیل مازندران و گیلان؛ ساری زیر آب رفت، ادارات و بانک ها تعطیل شدند
کشف پیکر کودک مفقودشده در زاینده‌رود بعد از 60 روز
عرضه 100 هزار سکه در بورس کالا از فردا + جزئیات خرید
پرواز بوشهر ـ دبی از 20 شهریور برقرار می‌شود
عارف: مبلغ کالابرگ به‌زودی افزایش می‌یابد
رئیس‌جمهور: یکی از مهم‌ترین مصادیق امر به معروف، تقویت وحدت اجتماعی است
آخرین قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 17 شهریور 1405؛ سکه بازهم گران تر شد+جدول قیمت ها
ربیعی: باید الگوی زیست سازگار با شوک‌های اقتصادی طراحی کنیم
اعتراض ایسلند به نقشه جنجالی ترامپ
پزشکیان: زمستان سخت را مدیریت می‌کنیم
گسترش دامنه تحریم‌های یکجانبه علیه ایران از سوی انگلیس
رئیس اتاق اصناف تهران: با گرانی خودسرانه برخورد می‌شود
جهش نفت در سایه جنگ؛ نفت 97 دلاری شد
ثبت‌نام دانشگاه علمی‌کاربردی آغاز شد+ لینک ثبت نام
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز 17 شهریور + جدول قیمت ها
جدول قطعی برق اصفهان سه‌شنبه 17 شهریور + لینک جدول خاموشی
از هیاهوی جنگ بزرگ تا شکار سایه‌ها در کرانه
برنامه قطعی برق کرمان امروز سه‌شنبه 17 شهریور 1405+ لینک مشاهده خاموشی
صادرات چین در اوج؛ جهش 25 درصدی در آستانه دیدار شی و ترامپ
6 هزار مگاوات برق از نیروگاه‌های تجدیدپذیر
رشد 13.5 درصدی معاملات آسیا؛ تأکید ایران بر پول‌های ملی
کرملین درباره تنگه هرمز موضع گرفت
ایران و چین راه‌های عبور از تحریم‌های آمریکا را می‌شناسند
افت سنگین اقتصاد عربستان در سایه کاهش تولید نفت
ترافیک سنگین در چالوس؛ جاده یکطرفه شد
مجازات قاچاقچیان قطعی می‌شود؛ جزئیات تغییر قانون
دور تازه تلاش قطر برای ازسرگیری مذاکرات میان واشنگتن و تهران
قیمت دلار و یورو امروز سه شنبه 17 شهریور 1405؛ چرا دلار دوباره صعودی شد؟
عراقچی: بازگشت آمریکا به تعهدات، راه حل ساده برای پایان تنش منطقه‌ای است
پادکست | جمعه سیاه
جانشین فرمانده کل سپاه: تنگه هرمز همچنان تحت کنترل ایران است
نورنما | حمله آمریکا به نفتکش های ایرانی
آخرین جزئیات پرونده‌های مهم قضایی؛ از پرونده محمد باقر خرازی تا تراستی‌ها و تعهدات ارزی
خنثی‌سازی مهمات عمل نکرده در بوشهر
موضع‌گیری تند سفیر آمریکا در فلسطین اشغالی علیه تصمیم انگلیس+ جزئیات
خودروهای نوشماره و وارداتی چقدر بنزین می‌گیرند؟
پزشکیان پیام صریحی به متجاوزان داد
زمان مراسم خاکسپاری حسین وخشوری اعلام شد
کشف سوخت قاچاق زیر بار خاک تریلی
خبر خوش برای جاماندگان ارشد علوم پزشکی
تلگرام در کدام کشورها از دسترس خارج شد؟
وزیر نیرو: مردم از درآمد نیروگاه‌های خورشیدی بهره می‌برند
آخرین قیمت دینار عراق امروز سه شنبه 17 شهریور؛ دینار کاهشی شد
آمریکا در شوک گازوئیلی؛ سان‌فرانسیسکو در آستانه 9 دلار، مقصد بعدی 10 دلار؟
گلستان زیر باران رفت؛ خسارتی ثبت نشد
هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها تا 4 روز آینده ادامه دارد