×
سیاسی
شناسه خبر : 44861
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/12/21 ساعت 11:56
تداوم تروریسم اقتصادی آمریکا در سایه سکوت جهانی/ کرونا پلاس در ایران

نورنیوز بررسی کرد؛

تداوم تروریسم اقتصادی آمریکا در سایه سکوت جهانی/ کرونا پلاس در ایران

لید: جهان درگیر مبارزه با ویروس کرونا به عنوان تهدیدی فراگیر برای سلامت همه ساکنان کره زمین است اما دولت مردان آمریکا با حفظ خوی جنایتکارانه خود بدنبال تشدید تحریمهای ناجوانمردانه علیه ایران و به مخاطره افکندن سلامت و جان ایرانیان هستند.

در حالی که شیوع ویروس کرونا در ووهان چین به خبر اول رسانه های جهان تبدیل شده بود وزارت بهداشت و درمان کشورمان با پیش بینی تمهیدات اولیه برنامه ریزی جامع برای مقابله با ورود احتمالی این ویروس به کشور را با ایجاد محدودیت تردد به کشور چین و فراهم نمودن آمادگیهای لازم در کشور آغاز کرد.
در اواخر بهمن ماه سال جاری و با مثبت اعلام شدن آزمایش کرونا در دو شهروند قمی اقدامات عملیاتی در حوزه پیشگیری و درمان با تشکیل ستاد ملی مقابله با کرونا آغازو مبارزه با آن با بسیج ملی کلید خورد 
ویروس کرونا به عنوان یک چالش جهانی نیازمند همکاری بین المللی و همراهی همه کشورها برای پیشگیری از شیوع این بیماری و درمان مبتلایان است.
اما دشمنان مردم ایران حتی در این شرایط حاد و بسیار پیچیده نیز نه تنها حاضر نشدند از تروریسم اقتصادی دست بردارند بلکه با شدت بخشیدن به جنگ روانی و توسعه حیرت اور هیاهوی رسانه ای تلاش کردند اثرات این تهدید فراگیر بر علیه جان انسانها را برای مردم ایران مضاعف کنند.
متهم کردن ایران به شیوع این ویروس در سطح منطقه و بسیاری از کشورهای جهان و بازی با روح و روان مردم با انتشار اخبار و گزارشهای کذب در مورد تعداد کشته ها در ایران و ناکارامدی سیستم مدیریتی کشور برای مقابله با این ویروس همه گیر تنها بخشی از "تروریسم ادراکی" نظام سلطه برای افزایش اثر گذاری "تروریسم اقتصادی" علیه مردم ایران بود‌
این در حالی است که نمایندگان سازمان بهداشت جهانی درسفر به ایران و بازدید از روند ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به مردم و همچنین برنامه های اجرا شده برای کنترل ویروس کرونا ضمن تایید و تحسین جمهوری اسلامی خواستار تعمیم الگوی ایرانی مقابله با کرونا به سایر کشورها شدند.
اگرچه تمهیدات پیش بینی شده برای پیشگیری و مقابله با کرونا تا کنون دستاوردهای مناسبی به دنبال داشته لیکن با توجه به چشم انداز عیر قابل پیش بینی این بیماری و اثرات مخرب گسترده ای که در حوزه های اقتصادی، اجتماعی و معیشتی در ایران و جهان بر جای گذارده بدون استفاده از مجموعه امکانات و توانمندیهای قابل احصاء بویژه در حوزه تامین منابع ومبادله ظرفیتها با سایر کشورها نمی توان به تداوم حفظ وضع موجود امیدوار بود. 
تحریم سیستم بانکی و تعاملات تجاری ایران از سوی آمریکا عملا امکان واردات دارو، تجهیزات مواد ضدعفونی کننده و...را بسیار سخت و پیچیده نموده و فشار حاصل از شیوع این بیماری در کشور ما را چند برابر کرده است.
در چنین شرایطی مسئولان آمریکایی با طرح ادعاهای دروغ مدعی می شوند که آماده کمک به ایران در راستای مبارزه با کرونا هستند ومایک پامپئو وزیر خارجه آمریکا فریبکارانه مدعی نگرانی شیوع کرونا در ایران و امادگی آمریکابرای کمک به ایران می شود.
چگونه می شود این ادعا را که هم زمان با اقدامات عملی برای افزایش تحریم ها همراه است باور نمود و ابعاد فریبکاری و جنایت پیشگی ان را ندید؟
آمریکا برای اثبات ادعاهای خود تنها یک راه دارد و آن بازگشت به تعهدات قانونی خود ذیل موافقتنامه برجام و برداشتن تحریمهای غیر قانونی و ضدانسانی اعمال شده بر علیه مردم ایران است.
هرچند انجام این اقدام از سوی دولتی که پرونده جنایت، بدعهدی و دد منشی آن در دوره ریاست جمهوری فردی قمار باز و زن باره بیش از هر زمان دیگر قطور شده،بسیار بعید است اما حداقل فایده طرح این گزاره در رسانه های ایران و جهان و محافل سیاسی بین المللی این است که جلوی فریبکاری و نیرنگ بازی بیشتر لاشخورهایی که حتی از مرگ انسانها نیز بدنبال ایجاد موفقیت برای خود هیتتد را خواهد گرفت.

پاسخ وزارت خارجه ایران به این ادعا شفاف بود سید عباس موسوی سخنگوی وزارت خارجه ایران تاکید کرد که این پیشنهاد پیش از رسیدن به دولت ایران در رسانه ها منتشر شده که نشان می دهد تنها یک ادعای و تبلیغات وسیع و ریاکارانه است که با اغراض سیاسی و برای فریب افکار عمومی جهان صورت گرفته است. محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه نیز از جامعه جهانی خواست تا در برابر اقدامات آمریکا و تروریسم اقتصادی این کشور که اکنون تروریسم پزشکی نیز به آن اضافه شده سکوت نکند. 

دریابان علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی نیز پیشنهاد کرد برای راستی آزمایی صداقت آمریکایی ها در خصوص ادعایشان برای کمک به ایران، آمریکا بهتر است به تعهدات برجامی خود بازگردد او تاکید کرد که ویروس تحریم و بدعهدی آمریکا از ویروس کرونا برای امنیت بین المللی خطرناک تر است.

به نظر می رسد حالا وقت امتحان ادعای آمریکایی هاست، مقامات کاخ سفید گاه و بیگاه ادعا می کنند که در کنار مردم ایران ایستاده اند شرایط استثنائی امروز و وضعیت انسانی که در کشور ایجاد شده می توانند با رفع یا تعلیق تحریم ها صداقت ادعاهای خود را اثبات کنند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
سپاه: ملت ایران با رأی قاطع خود به جمهوری اسلامی، مسیر عزت، استقلال و پیشرفت را برگزید
حافظیه همچنان پرمخاطب‌ترین مقصد گردشگری در یازدهمین روز نوروز
خلیج فارس و سواحل استان بوشهر تا پایان هفته مواج است
آخرین جزییات حملات دشمن آمریکایی-صهیونی به ایران/ جزئیات حمله به فولاد مبارکه
استامر بار دیگر تاکید کرد: جنگ در خاورمیانه جنگ ما نیست
حنظله اطلاعات ایران‌وایر را منتشر کرد
طرح اعطای تسهیلات 20 میلیون تومانی به بازنشستگان+ جزئیات
سری جدید «شام ایرانی» منتشر شد
پیام استاندار تهران به مناسبت 12 فروردین
راهنمای اعلام خسارات جنگ در سامانه 1811
قدردانی رهبر انقلاب از پیام‌های علما و شخصیت‌های دینی داخلی و خارجی
ابراز نگرانی پوتین از تخریب زیرساخت‌های انرژی در خاورمیانه
ضرورت مخالفت با جنگ ایران بنا به دلایل سیاسی و اخلاقی
ترامپ به خروج از ناتو فکر می‌کند
پرده برداشتن نتانیاهو از طرح «اسرائیل بزرگ»
وقتی دلتنگی باعث شد که شاهین فرهت با عجله به کشور بازگردد
کمالوندی: حمله به تاسیسات تحت نظارت پادمان جنایت جنگی است
عارف: ذخایر استراتژیک دارو در وضعیت مطلوب است
هدف آمریکا در ایران شکست خورد
دلنوشته قالیباف برای رهبر شهید انقلاب در روز جمهوری اسلامی ایران
هوای پایتخت در وضعیت قابل قبول است
ادامه مقاومت متحدان تاریخی آمریکا به جنگ عیله ایران
حق بیمه زنان خانه دار در 6 ماه اول 1405 اعلام شد
معاون دفتر پزشکیان: خط رسانه‌ای تخریب رئیس‌جمهوری، مشکوک است
عزیزی: دوران مهمان نوازی 47 ساله در تنگه هرمز تمام شده است
محکومیت حمله آمریکا و اسرائیل به اماکن سازمان ملل در ایران توسط تهران
اقدام غیرقانونی ترامپ در محدود کردن رای‌دهی پستی
چرا جنگ زمینی می تواند تکلیف جنگ را به نفع ایران تعیین کند؟
فیلم های سینمایی امروز تلویزیون چهارشنبه 12 فروردین+جدول پخش
ربیعی: خسارت زیادی به فدراسیون وزنه‌برداری وارد شده است
ایران خواستار محکومیت حمله تروریستی به سازمان منابع طبیعی
هاآرتص: ترامپ خاورمیانه را به آتش می‌کشد و از جهان انتظار دارد آتش را خاموش کند
نیکزاد‌: تنگه هرمز هرگز باز نمی‌شود
انجام بیش از 3 هزار مأموریت اورژانس تهران در جنگ رمضان
تاکنون 1262 نفر از هموطنان از دبی به کشور بازگشته‌اند
مدیرعامل شل: اروپا به زودی با کمبود سوخت مواجه می شود
صعود قیمت جهانی طلا نسبت به دو هفته گذشته
پیام فرماندهی کل انتظامی کشور بمناسبت 12 فروردین
رصد دقیق وضعیت کودکان واگذار شده به خانواده‌ها در ایام جنگ
رفراندوم زیر چتر جنگ!
افزایش قیمت‌ها و ضرورت تمرکز بر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر
عملیات مشترک یمن با ایران و حزب‌الله علیه اهداف دشمن صهیونیستی
گروه بندی کامل جام جهانی بعد از صعود آخرین تیم ها
بقائی: نیروهای مسلح ما برای هر سناریویی آماده‌اند
تداوم آرامش در بازار کالاهای اساسی
اقدام خصمانه آرژانتین علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
پیام رئیس قوه قضاییه به‌ مناسبت 12 فروردین
3 صهیونیست در حمله موشکی ایران به اراضی اشغالی زخمی شدند
وضعیت آب و هوا امروز 12 فروردین 1405+ وضعیت استانها
ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز