×
فرهنگی
شناسه خبر : 44776
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/12/20 ساعت 13:25
چگونه در اتومبیل شخصی از کرونا در امان بمانیم؟

چگونه در اتومبیل شخصی از کرونا در امان بمانیم؟

این روزها توصیه اکید متخصصان،حداقل کردن رفت و آمد های بیرون منزل است . اما درصورتی که مجبور به خروج از خانه هستیم ،در هنگام استفاده از اتومبیل شخصی با رعایت نکات بهداشتی میتوان ریسک ابتلا به ویروس را به حداقل رساند .

نورنیوز -گروه اجتماعی : مهمترین توصیه برای پیشگیری از ابتلا به کرونا ، در خانه ماندن است.اما ممکن است برخی از ما در شرایطی مجبور به خروج از خانه شویم .  در شرایط فعلی برعکس همیشه، توصیه میشود برای تردد به جای وسایل نقلیه عمومی از اتومبیل شخصی استفاده کنیم.اما در شرایط شیوع اپیدمی،حفظ بهداشت اتومبیل شخصی نیز موضوعی است که باید به آن توجه کرد .
 ضد عفونی کردن خودرو ، باید با تمیز کننده کلر دار ( مانند وایتکس ) انجام شود.اما این ضدعفونی کننده ها به علاوه ضرر هایی که برای تنفس و پوست انسان دارند ، به روکش های صندلی و فرمان اتومبیل آسیب میرسانند و ممکن است باعث تغییر شکل آنها شوند .به همین جهت لازم است پیش از استفاده ، این ترکیبات را با نسبت 1 به 200 رقیق کنید .برای این منظور به ازای یک پیمانه ( مثلا در قوطی تمیزکننده ) 199 پیمانه آب اضافه کنید .
تمیز کننده های الکل دار به هیچ عنوان برای تمیز کردن خودرو مناسب نیستند . سرعت اشتعال بالای الکل ، باعث میشود استفاده از آنها در اتومبیل ، ریسک آتش سوزی را بالا ببرد .از سوی دیگر ترکیب این تمیز کننده ها با تمیز کننده کلر دار ، ایجاد گاز های سمی خواهد کرد و خطرناک خواهد بود .
در حالت عادی نیاز به ضدعفونی مداوم خودرو نیست .اما در صورتی که فردی مشکوک به بیماری سوار خودرو شما شد،پس از پیاده شدن او حتما بایدتمام خودرو را با تمیز کننده رقیق شده ضدعفونی کنید و برای مدتی شیشه های خودرو را پایین نگه دارید .
هنگام تردد با اتومبیل،اگر خیابان خلوت بود،جهت تهویه هوا بهتر است شیشه های خودرو را پایین بکشید.اما توجه کنید که پیش از خروج از پارکینگ های سربسته از سیستم تهویه داخلی خودرو استفاده کنید و به هیچ عنوان شیشه ها را پایین نکشید .
اگر مسافر خودرو شما فردی با علائم کروناست ،حتما از ماسک استفاده کنید و شیشه های خودرو را پایین بکشید.اگر سرنشین دیگری نیز در خودرو وجود دارد،لازم است از ماسک استفاده کند.همچنین رعایت فاصله توصیه شده نیز در چنین شرایطی الزامی خواهد بود . توجه کنید در این شرایط به هیچ عنوان نباید از سیستم های تهویه خودرو استفاده کرد،چرا که این سیستم ها هوای تنفس شده توسط فرد بیمار را در خودرو میگرداند و باعث ابتلای سایرین خواهد شد . 
اگر برای انجام امور روزانه،مانند خرید ، بنزین زدن ، استفاده از ای تی ام و... از اتومبیل پیاده شدید ، هنگام ورود ،حتما پیش از دست زدن به فرمان اتومبیل دستهایتان را ضد عفونی کنید.اگر از دستکش استفاده کرده اید ،قبل از سوار شدن آن را در بیاورید و در کیسه در بسته بیندازید.اگر در اطراف شما سطل زباله وجود ندارد ، میتوانید تا رسیدن به سطل زباله ، کیسه با در گره زده را گوشه ای از اتومبیل نگه دارید.
توجه و عمل به این توصیه ها ، زنجیره ابتلا را از هم خواهد گسست و با همکاری هم، زودتر کرونا را شکست خواهیم داد .


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
عارف: از پیروزی‌های ملت قهرمان یمن خرسندیم
خسارت 45 میلیاردی سیلاب به مدارس مازندران
ادعای فایننشال تایمز: عراقچی با وزرای خارجه شورای همکاری خلیج فارس دیدار می کند
آتش‌سوزی مرگبار در کشتی فیلیپین
قیمت طلا امروز جمعه 20 شهریور؛ افت قیمت طلای 18 عیار + جدول قیمت ها
24 دانش‌آموز در آتش‌سوزی مدارس کنگو کشته شدند
تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز تک‌رقمی شد
سئول: برای اعزام نیرو به تنگه هرمز تصمیمی نگرفته‌ایم
تماس‌های محرمانه ونس با فرماندهان میدانی برای کشف «حقایق بدون سانسور» جنگ ایران
حمله عربستان سعودی به فرودگاه «المخا»
محدودیت‌های ترافیکی امروز جمعه 20 شهریور در جاده‌های شمال
رئیس‌جمهور وارد دهلی نو شد
آخرین قیمت خودروهای ایران‌خودرو امروز 20 شهریور؛اختلاف میلیونی بازار و کارخانه
تسلط کامل ارتش یمن بر باب‌المندب
آخرین جدول قیمت خودروهای سایپا امروز جمعه 20 شهریور/ اختلاف بازار آزاد و نمایندگی
خرید مشکوک املاک مناطق اشغالی سوریه و لبنان از سوی امارات
قیمت جهانی طلا در دوراهی تورم و نرخ بهره
ایران 3، چین تایپه 1؛کانگوروها منتظر یوزهای جوان در نیمه نهایی قهرمانی آسیا
حریم هوایی الجزایر به روی امارات بسته شد
برنامه قطعی برق قم امروز جمعه 20 شهریور + لینک برنامه خاموشی
ترامپ از تسلیم‌ناپذیری ایران احساس ناامیدی می کند
دست رد ترامپ به سینه بن سلمان
قیمت دلار و سایر ارزها امروز جمعه 20 شهریور؛ جدول قیمت ارز آزاد
سه ساعت برای معامله
تصادف خونین در بزرگراه لشگری تهران
دهمین دوره جشنواره کارآفرینی امین‌الضرب برگزار می‌شود
بورس رکورد زد؛ شاخص کل به 7.1 میلیون واحد رسید
پاکستان خواستار بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات شد
فصل شیوع آنفلوآنزا آغاز شد؛ توصیه مهم به مردم
زمان اعلام نتایج اولیه کنکور مشخص شد
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 20 شهریور 1405؛ بارندگی در 13 استان کشور + وضعیت استان‌ها
تماس تلفنی عراقچی و وزیر خارجه کره‌جنوبی
عراقچی: مردم آمریکا نباید هزینه جنگ‌های اسرائیل را بدهند
بازار نفت در شوک؛برنت در آستانه 110 دلار
امروز آخرین مهلت انتخاب رشته ارشد دانشگاه آزاد
ترافیک سنگین و مه در محورهای شمالی کشور
محاصره و یارکشی، راه‌حل بحران یمن نیست
جدول پخش فیلم‌های سینمایی امروز جمعه 20 شهریور؛ از «همنت» تا «داستان اسباب‌بازی 4»
آخرین تحولات جنگ ایران و آمریکا/نفت از109 دلار عبور کرد،اعتراف مقام آمریکایی به حمله ایران
انتقاد کلینتون از نتانیاهو در آستانه انتخابات اسرائیل
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 شهریور 1405 +جدول پخش
ماشه‌هایی که وحدت ملی را نشانه می‌گیرند
بهبود کیفیت هوای تهران؛ شاخص آلودگی کاهش یافت
ضربه سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین
مشاوره آنلاین؛ راهکاری برای مراقبت از سلامت کودکان
نشانه‌های هشدار خودکشی را جدی بگیریم
رمزگشایی از عقب‌نشینی ناوهای آمریکایی در برابر موشک‌های جدید ایران
3 توصیه برای پیشگیری از بیماری‌های تنفسی
بایرن 5 گل زد، منچستریونایتد 4 گل؛ شروع مقتدرانه در لیگ قهرمانان
توافق 100 ساله اوکراین و کانادا امضا شد