×
سیاسی
شناسه خبر : 44379
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/15 ساعت 12:17

انتخابات درون‌حزبی آمریکا | بایدن پیروز «سه‌شنبه بزرگ» شد

نتایج انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها در 14 ایالت آمریکا در روز موسوم به «سه‌شنبه بزرگ» حاکی از آن است که «جو بایدن» با کسب 47 درصد آراء و 566 موکل انتخاباتی در صدر نامزدهای دموکرات قرار گرفت.

 روز سه‌شنبه هفته جاری، انتخابات درون‌حزبی دموکرات‌ها به طور همزمان در ۱۴ ایالت «آلاباما»، «آرکانزاس»، «کالیفرنیا»، «کلرادو»، «مین»، «ماساچوست»، «مینه‌سوتا»، «کارولینای شمالی»، «اوکلاهما»، «تنسی»، «تگزاس»، «یوتا»، «ورمونت» و ویرجینیا برگزار شد.

بنا به گزارش روزنامه انگلیسی «گاردین»، نتایج کلی انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها در روز موسوم به «سه‌شنبه بزرگ» حاکی از آن است که «جو بایدن» معاون «باراک اوباما» رئیس‌جمهور سابق آمریکا با کسب ۴۷ درصد آراء و ۵۶۶ موکل انتخاباتی موفق به پیروزی در این انتخابات شد.

«برنی سندرز» سناتور ایالت «ورمونت» آمریکا با کسب ۴۱ درصد آراء و ۵۰۱ موکل انتخاباتی در جایگاه دوم و «الیزابت وارن» با کسب پنج درصد آراء و ۶۱ موکل انتخاباتی جایگاه سوم رقابت‌های نامزدهای دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را به خود اختصاص داد.

اعلام نتایج انتخابات درون حزبی در ۱۰ ایالت آلاباما، آرکانزاس، ماساچوست، مینه‌سوتا، کارولینای شمالی، اوکلاهما، تنسی، تگزاس، ورمونت و ویرجینیا به طور کامل اعلام شده است و بیش از ۹۰ درصد از نتایج آراء انتخاباتی در دو ایالت کالیفرنیا و مین گزارش شده است و با شمارش نزدیک به ۸۰ درصد از آراء انتخاباتی در دو ایالت کلرادو و یوتا، برنی سندرز در این دو ایالت صدرنشین شده است.

در ایالت مهم کالیفرنیا با مجموع ۴۱۵ موکل انتخاباتی، سندرز با کسب ۱۵۵ موکل انتخاباتی صدرنشین است و بایدن با ۹۳ موکل انتخاباتی در جایگاه بعدی قرار دارد. «مایکل بلومبرگ» میلیاردر آمریکایی نیز در این ایالت ۱۴ موکل انتخاباتی به دست آورد و «الیزابت وارن» نیز موفق به کسب ۹ موکل انتخاباتی شد که در مجموع ۲۷۱ موکل انتخاباتی از ۴۱۵ موکل انتخاباتی این ایالت نظر خود را اعلام کردند.

آمار و ارقام منتشر شده حاکی از آن است که بایدن در ۱۰ ایالت از ۱۴ ایالتی که روز سوم مارس (۱۳ اسفندماه) در آنجا انتخابات درون حزبی برگزار شد، صدرنشین شد و سندرز نیز در چهار ایالت کالیفرنیا، کلرادو، یوتا و ورمونت صدرنشین شد.

اعلام نتایج انتخابات درون حزبی دموکرات‌ها در روز سه‌شنبه بزرگ در حالی صورت گرفته است که «مایکل بلومبرگ» نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا علی‌رغم صرف هزینه‌های هنگفت برای کسب نامزدی حزب به دلیل عملکرد ضعیف در سه‌شنبه بزرگ، به نفع بایدن از ادامه رقابت‌ها انصراف داد.

رأی‌گیری روز گذشته به «سه‌شنبه بزرگ» معروف است که به دلیل برگزاری همزمان انتخابات در ۱۴ ایالت به چنین نامی معروف شده است. در سه‌شنبه بزرگ،  تکلیف یک سوم کل مجموع موکلان انتخاباتی مشخص خواهد شد. نامزدی که در نهایت به ۱۹۹۱ موکل انتخاباتی دست پیدا کند، می‌تواند نامزد نهایی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا و رقیب «دونالد ترامپ» شود.

انتخابات درون حزبی بعدی دموکرات‌ها در تاریخ ۱۰ مارس (۲۰ اسفندماه) در ۶ ایالت آیداهو، میشیگان، میسیسیپی، میسوری، داکوتای شمالی و واشنگتن برگزار خواهد شد.


خبرگزاری فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پول‌های جدید از چه تاریخی در معاملات استفاده می‌شوند؟
داستان تلخ مرگ شیدا کاردگر 15 ساله در بابل/ چه کسی او را کشت؟
رویارویی آبی‌پوشان با رونالدو تحقق می یابد؟
مرکز آمار: با افزایش تورم، نرخ زاد و ولد هم کاهشی شد
«پیرپسر» با رقمی کم سابقه دومین فیلم پرفروش سال شد
حمایت گسترده شماری حقوقدان ایرانی از گزارشگر ویژه سازمان ملل
ساپینتو: سه سال محرومیت من باورکردنی نیست/ منتظر تکمیل تیم هستم
توافق سرمربی پرسپولیس با جذب بازیکن خارجی برای خط حمله
پرمصرف ترین مشترک برق کشور شناسایی شد
وزیر دفاع: اقدامات دشمن را لحظه به لحظه زیر نظر داریم
چهارمین قربانی قاتل سریالی/این بار خانواده‌اش به خاک و خون کشیده شد
محل دیدار استقلال و تراکتور مشخص شد
افتخارآفرینی ایرانی‌ها در جشنواره‌های جهانی/ داوری دو فیلمساز و اکران یک فیلم در ایرلند
آیا اسرائیل و ایران در آستانه دومین رویارویی مستقیم قرار دارند؟
امکان استفاده از سپرده‌های ارزی به‌عنوان وثیقه وام‌های بانکی فراهم شد
هشدار انگلیس به اروپا در مذاکرات آلاسکا/ خویشتنداری کنید!
هشدار قطعه‌سازان به روش قیمت‌گذاری خودرو
محل دقیق دیدار «ترامپ» و «پوتین» اعلام شد/زلنسکی دعوت نیست!
پوتین مانع اجرای معامله ترامپ و آذربایجان–ارمنستان خواهد شد؟
ورود هیئت حماس به قاهره برای گفت‌وگو درباره آتش‌بس در غزه/تشکیل کمیته‌ای برای اداره غزه
افشاگری شبکه سی‌ان‌ان درباره فشارهای اسرائیل بر خبرنگاران غربی
پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا/ سپاهان شکست خورد و از صعود بازماند
گام های شیدایی ؛ تصاویری از راهپیمایی اربعین
رسانه‌های اسرائیل: همه جهان علیه ما متحد شده‌اند
اسلامی: ترور دانشمندان هسته‌ای باید با جدیت از سوی آژانس بین المللی محکوم شود
نیمار بعد از 3 سال رکوردی بی‌سابقه را به نام خود ثبت کرد
اعتراض در لاهه/ سفارت رژیم صهیونیستی به رنگ خون در آمد
باقرزاده طلا گرفت و سلام نظامی داد+ فیلم
پزشکیان راهی ارمنستان می شود
وزیر اطلاعات دولت روحانی، در پی سکته مغزی بستری شد
حجت‌الاسلام خطیب: دفاع مقدس 12 روزه، جهان را مبهوت کرد
خسروپناه: افزایش سن جذب معلمان پیگیری می شود
هشدار هواشناسی برای سه استان شمالی کشور
امکان شنود تماس‌های تلفنی از راه دور با هوش مصنوعی
آغاز دور جدید حراج شماره‌های رند همراه اول
بازگشت بیش از 17 هزار زائر اربعین به کشور با 145 پرواز
حمله پهپادی یمنی‌ها به بندر اشغالی ایلات
خبر کمبود برنج در بازار تکذیب می‌شود
رئیس جمهور: پزشکان برای ایجاد تغییر و پیشرفت منتظر دولت نمانند
ترامپ کمک‌های هوایی به غزه جدی نگرفته است
بیانیه بی‌سابقه 27 کشور غربی درباره بحران انسانی در غزه
میادین و بازارهای میوه و تره‌بار تهران روز اربعین تعطیل است
طارمی مشتریان جدیدی از قطر، امارات و فرانسه پیدا کرد
کاظمی خبر داد؛ جذب بیش از 2800 استعداد برتر در دانشگاه فرهنگیان
اژه‌ای: برای فردی که لغزش کرده فضای توبه فراهم کنیم/نسبت به مقامات باید صیانت بیشتری داشت
عارف: آب طالقان بزودی به تهران می‌رسد/برای تولید 30 هزار مگاوات برق برنامه‌ریزی کرده‌ایم
آغاز پیش فروش بلیت قطار شهریورماه از فردا + جزئیات
نام اسرائیل در آستانه ورود به فهرست هشدار خشونت جنسی سازمان ملل
مشاورانتان را عوض کنید
حمله تروریستی خونین در بلوچستان پاکستان
X
آگهی تبلیغاتی