×
سیاسی
شناسه خبر : 44376
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/15 ساعت 11:51
ایرانی‌ها هیچگاه مستکبران را خویشاوند خود نمی‌دانند

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی:

ایرانی‌ها هیچگاه مستکبران را خویشاوند خود نمی‌دانند

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: اگر صحنه‌های سخت انقلاب اسلامی بوجود نیامده بود دشمن نمی‌توانست درک کند بین ملت ایران و او هیچ نسبتی وجود ندارد و دشمن باید بداند که ایرانی‌ها هیچگاه مستکبران را خویشاوند خود نمی‌دانند.

سردار سرلشکر "حسین سلامی" پیش از ظهر امروز ۱۵ اسفندماه در آئین تودیع و معارفه سرداران سپاه ثارالله استان کرمان گفت: سال‌های سال با برادران عزیزمان در کرمان مرتبط بودیم و تصویر دلنشین و دل‌انگیزی از خصلت‌های کرمانی‌ها داریم.

وی وفای به عهد و مهربانی را از برجسته‌ترین خصلت‌های مردم دیار کرمان دانست و بیان کرد: شجاعت، شهادت طلبی و سخت‌کوشی از صفات بارز فرماندهان کرمانی است و زیباترین و درخشان‌ترین شخصیتی که توانست این خصوصیات را در اوج و در شرایط شگفت‌انگیزی، جهانی و تجلی دهد و در صفوف مقدم شهدا در این دنیا و آن دنیا قرار دارد، کسی جزء سردار حاج قاسم سلیمانی نبود.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی افزود: حاج قاسم محصول اخلاص و نماز شب بود که همین امر سبب شد به جلوه‌های از مقام محمود دست پیدا کنند و خداوند نیز به او محبوبیت، قدرت نفوذ در قلب‌ها و دل‌ها بخشید و در همه عرصه‌ها از فضایل با فاصله زیاد پیشگام بود.

وی ادامه داد: سردار حاج قاسم سلیمانی در جهاد بر همه مقدم و به عمود خیمه دشمن از همه نزدیکتر بود. ۴۱ سال ایشان در میدان نبرد و جهاد ماند و یک لحظه سستی و کوتاهی نکرد. شهید سلیمانی آئینه تمام نمایی از پاسداری از دین، انقلاب، اسلام و آزادی بود.

سردار سرلشکر سلامی با اشاره به آثار شهادت حاج قاسم سلیمانی عنوان کرد: تشییع جنازه حاج قاسم سلیمانی بی‌نظیرترین تشییع جنازه تاریخ بشر بود و شهادت ایشان برای انقلاب یک روح و حیات جدید بود و انقلاب اسلامی با شهادت حاج قاسم تجدید حیات کرد و مقاومت زنده و دشمن افسرده شد.

وی با بیان این مطلب که همه‌جا امروز یادگار هویت و شخصیت ومنش حاج قاسم سلیمانی  است تصریح کرد: سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی قبل از شهادت به عنوان فرمانده و امروز به عنوان یک اسوه، نمونه، حجت و الگو در میان ماست و آنقدر کشش و علاقه حاج قاسم به کرمان زیاد بود که در این سرزمین به خدا سپرده شد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از حوادث امسال سخن به میان آورد و بیان کرد: امسال نبرد ما با دشمنانمان بسیار نزدیک و عملیاتی تر شد. برخی از رخدادها قابل بیان نیست ضمن آنکه برخی از پیروزی‌ها نیز قابل بیان نیستند و هنوز مکتوم هستند. امسال هم سال نصر و هم سال ظفر بود و تلاش‌های دشمن بسیار فشرده بود و هنوز نیز فشارهای دشمن ادامه دارد و بخشی از امیدهای آنها فروریخته است.

وی با تاکید برآنکه همه محاسبات دشمن غلط از آب در آمد، اظهار کرد: اگر این صحنه‌های سخت بوجود نیامده بود دشمن نمی‌توانست درک کند بین ملت ایران و او هیچ نسبتی وجود ندارد و دشمن باید بداند که ایرانی‌ها هیچگاه مستکبران را خویشاوند خود نمی‌دانند.

سردار سرلشکر سلامی با اشاره به اتفاقات رخداده در کشور پس از گرانی بنزین، تصریح کرد: مردم در جریان گرانی بنزین صف خود را از اغتشاشگران جدا کردند و همچنین دشمن در شهادت سردار سلیمانی، در نماز جمعه تهران، در ۲۲ بهمن‌ماه، در انتخابات و ... شکست خورد و مردم نشان دادند که به هیچ قیمتی از انقلاب خود دست نخواهند کشید و مردم از خود معیارهای ساختند که دشمن باید فراتر از این معیارها حرکت کند.

وی به شیوع کرونا در کشور اشاره کرد و ادامه داد: امروز کشور درگیر یک نبرد بیولوژیک است اما همه باید بدانند که کشور با ثبات و استواری نیز این مهم را طی کرده و سال را پایان می‌دهد.

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه مردم در جریان شهادت سردار سلیمانی نشان دادند که انتخابشان مقاومت است افزود: انصافا مردم در این مدت، ما را سربلند کردند و امروز مردم ثابت کردند که تکیه‌گاه ما هستند و ما نیز تکیه‌گاه مردم هستیم و وقتی به دریای مردم متصل باشیم در همه صحنه‌ها پیروز خواهیم شد.

وی اظهار کرد: امروز هم حتی در مبارزه با این ویروس که ممکن است محصول تهاجم بیولوژیکی آمریکا باشد که در ابتدا به چین و سپس به ایران و سایر نقاط دنیا شیوع پیدا کرده، پیروز خواهیم شد و آمریکا بداند که اگر این کار را انجام داده به اهلش بر خواهد گشت و اگر هم کار آمریکا نباشد باز این ویروس مهار خواهد شد.

سردار سرلشکر سلامی عنوان کرد: ما یاد گرفتیم که انقلاب را باید با تغییر الگوهای رفتارمان با مردم و بهبود آن، پیش‌ببریم. ما خیلی از مشکلات را پشت سر گذاشتیم اما هنوز دشمن روی فشار اقتصادی و عملیات روانی تاکید دارد و از هر فرصتی برای اتصال این دو موضوع استفاده می‌کند تا فشار را بر مردم سخت‌تر کند.

وی از سرمایه‌هایی که خداوند در اختیار ایرانی‌ها قرار داده سخن به میان آورد و بیان کرد: خداوند یک مکتب و رهبری دانا و حکیم به ما عطا کرده است. شرایط امنیتی کشور به لطف هدایت های مقام معظم رهبری در دنیا بی نظیر است ضمن آنکه از لحاظ منابع اقتصادی نیز قوی هستیم و از سرمایه عظیم انسانی برخورداریم.

وی اظهار کرد: این فراز آخر مبارزه و نبردمان را مانند گذشته پرافتخار ادامه دهیم و مطمئن باشید به پیروزی نزدیک هستیم و مومنان فتوحات را خواهند دید. خداوند مهربان است و دشمنان ما واقعا درمانده و مستأصل هستند و فرمولی برای پیشروی ندارند و سیاست‌ها و راهبردهای گوناگون به کار بسته‌اند، اما ما باید قوی باشیم.

سردار سرلشکر سلامی خاطرنشان کرد: می‌دانیم حاج قاسم متفاوت بود و یک ستاره بود ولی همه بچه‌های ما می‌توانند به او نزدیک شوند و هرچه از حاج قاسم فاصله می‌گیریم باز می‌خواهیم به او نزدیک شویم.


خبرگزاری ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
ورود اعضای تیم فوتبال بانوان به مالزی با استقبال سفیر
اطلاعیه سازمان تأمین اجتماعی درباره زمان‌ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران
شبکه خبر: شهادت کارمندان یک بانک در تهران در حمله شبانه آمریکایی صهیونی
مارک کارنی: کانادا در تهاجم به ایران مشارکت نخواهیم کرد
ادامه موج 37 عملیات وعده صادق4/ اصابت مکرر موشک های ایرانی به نقاط مختلف در سرزمین اشغالی
یحیی سریع: ملت ایران به رهبری مومن، حکیم و شجاع اقتدا کردند
حملات جدید آمریکایی- صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/حمله به ساختمان مسکونی
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
آزادسازی ذخایر راهبردی یک شوخی و اثر آن کوتاه‌مدت است
سخنگوی کاخ سفید: پنتاگون گزارش مربوط به حمله به مدرسه دخترانه را منتشر خواهد کرد
کشورهای خلیج فارس از کمبود موشک‌های رهگیر و پاسخ جالب آمریکا نگران شدند
امضا قرارداد بوئینگ برای تحویل بمب‌های هوشمند به رژیم اسرائیل
هشدار سخنگوی سازمان ملل درباره پیامدهای گسترده حمله به ایران
بقایی: متجاوز شکست‌خورده است
محکومیت کره شمالی علیه حملات آمریکایی-صهیونی به ایران
ویتکاف: مذاکره‌کنندگان ایرانی از همان ابتدا موضع سرسختی اتخاذ کردند
ادعای وزیر جنگ آمریکا در پی حمله به شناورهای ایرانی
نیروی دریایی آمریکا: قادر به اسکورت کشتی‌ها نیستیم
گفت‌وگوی عراقچی و لاوروف درباره تجاوز نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران
حدود 150 نظامی آمریکایی در جنگ با ایران زخمی شده‌اند
نامه رئیس سازمان محیط‌زیست به دبیرکل سازمان ملل درباره پیامدهای زیست‌محیطی حمله به ایران
تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل روز چهارشنبه درباره پایان درگیری‌ در خاورمیانه
عراقچی: ما تازه شروع کرده‌ایم
ایروانی: جامعه بین‌المللی باید برای متوقف ساختن این جنگ خونین علیه مردم ایران اقدام کند
درخواست پاکستان و چین برای کاهش تنش‌ها در خاورمیانه و منطقه
سردار موسوی: دشمن به زودی با شگفتی‌های جدیدی روبه‌رو خواهد شد
واکنش ترامپ به شایعات و ادعای دروغ مین‌گذاری ایران در تنگه هرمز
گفت‌وگوی تلفنی عراقچی و دبیرکل سازمان ملل متحد درباره آخرین تحولات منطقه
زاخارووا: در پی حملات به ایران کنسولگری روسیه در اصفهان آسیب دید
قرارگاه مرکزی خاتم الانبیاء:تهاجم به زیرساخت‌ها و کشتار غیرنظامیان ایران بی‌پاسخ نمی ماند
گفت و گوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و هند در خصوص تحولات منطقه
عراقچی: ادعای حمله ایران به ایالات متحده دروغ محض است
نتانیاهو: جنگ با ایران بسیار پرهزینه است
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
استاندار: خدمات و زیرساخت‌های حیاتی تهران در وضعیت پایدار قرار دارد
تأکید وزیران خارجه روسیه و عربستان بر ضرورت توقف فوری درگیری‌ها در منطقه
عملیات سایبری علیه دوربین های امنیتی رژیم صهیونیستی
مشکلات خود را با سامانه فواد 128 درمیان بگذارید
تمدید تمام مجوزهای کسب و کار به مدت سه ماه
واژگونی اتوبوس در یزد درپی لغزندگی اسیدی جاده 5 کشته داشت
توییت جالب قالیباف درباره بلوف رسانه‌های آمریکا
معاون استاندار تهران اعلام کرد: هیچ قطعی برقی در شهر تهران نداشتیم
آماده‌سازی چهار پناهگاه و 2 بوستان برای اسکان اضطراری شهروندان در یزد
آمادگی تیم‌های عملیاتی هلال احمر مهاباد برای امدادرسانی در شرایط جنگی
آسان شدن حمله به پایگاه های نظامی رژیم صهیونیستی در حیفا
حمله موشکی به صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
واکنش عارف به لزوم حفظ پروتکل‌های حفاظتی در شرایط جنگی
برقراری امنیت در مرزهای غربی در بهترین وضعیت
اگر لاف نمی‌زنید ناو آبراهام لینکن را به تنگه هرمز بفرستید
دعوت ارتش از مردم برای شرکت در آیین تشییع فرماندهان شهید