×
سیاسی
شناسه خبر : 44333
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/12/14 ساعت 18:32
تحلیلگر آمریکایی: هیچ‌کدام از راه‌های ما برای مقابله با انقلاب ایران جواب نداده‌اند

تحلیلگر آمریکایی: هیچ‌کدام از راه‌های ما برای مقابله با انقلاب ایران جواب نداده‌اند

انقلاب ایران کماکان خاورمیانه را بی‌ثبات می‌کند و ما طی این سال‌ها روش موثری برای مقابله با این موضوع پیدا نکرده‌ایم.

 «دیوید ایگناتیوس»، ستون‌نویس و تحلیلگر مشهور روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست تصریح کرده هیچ‌کدام از راه‌هایی که واشنگتن تا به حال برای مقابله با انقلاب اسلامی ایران در پیش گرفته جواب نداده‌اند. ایگناتیوس طی نشستی در شبکه خبری «سی‌‌بی‌اس» مدعی شده که تنش‌ها میان ایران و آمریکا باعث بی‌ثباتی در خاورمیانه بوده است. او مدعی شد: «طغیان انقلاب ایران در سال ۱۹۷۹ کماکان خاورمیانه را بی‌ثبات می‌کند و ما طی این سال‌ها روش موثری برای مقابله با این رژیم پیدا نکرده‌ایم.» او در ادامه به توضیح درباره روش‌های مختلفی پرداخته که دولت آمریکا ظرف ۴۱ سال گذشته علیه ایران در پیش گرفته است.

ایگناتیوس می‌گوید: «روش‌های مختلفی امتحان کرده‌ایم؛ سعی کرده‌ایم سرسخت‌ باشیم و حتی طی جنگ ایران و عراق، تقریباً به نفع عراق وارد جنگ شدیم. در مذاکراتی که رئیس‌جمهور اوباما برای توافق هسته‌ای انجام داد، سعی کردیم سخاوتمندانه عمل کنیم، اما هیچ چیز جواب نداده است.» ایگناتیوس از ترور سردار «قاسم سلیمانی»، فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هم به عنوان اقدامی در همین راستا نام برده و به اشتباهات آمریکا در آن اعتراف کرده است. او در ادامه سخنانش گفت: «شاید افراطی‌ترین کاری که انجام داده‌ایم حمله به قاسم سلیمانی استراتژیست نظامی ارشد ایران بوده که او را کشتیم.

سعی کردیم همان روز یکی از معاونان کلیدی او را هم بکشیم. این اقدامی غیرمعمول بود، اما تا به امروز تبعاتی را که بسیاری...» مجری برنامه با قطع سخنان ایگناتیوس واکنش او به شنیدن خبر ترور سردار سلیمانی را جویا شد. او در پاسخ گفت: «واکنش من وقتی که این خبر را شنیدم اول این بود که ما از یک خط قرمزی عبور کردیم. کشتن یک فرمانده ارشد نظامی در یک فرودگاه غیرنظامی با حمله پهپادی، جنگ را به نقطه متفاوتی منتقل می‌کند.» وی اضافه کرد: «نگران شدم و هنوز هم تا به امروز نگران هستم. اگر کسی فکر کند این تنها نمونه استفاده یک کشور از پهپاد برای کشتن ژنرال یک کشور مخالف خواهد بود، در اشتباه است. ما مسیری را گشوده‌ایم که دیگران یقیناً پا در آن خواهند گذاشت.»

ایگناتیوس همچنین از انتقام ایران بابت ترور سردار سلیمانی ابراز نگرانی کرده است. او گفت: «درباره این سوال که آیا این اقدام بی‌ثبات‌کننده خواهد بود یا خیر، من هم مانند خیلی‌های دیگر این ترس را دارم که ایران به شکل‌هایی انتقام خواهد گرفت که مشکلات ما را بدتر خواهد کرد. تا به حال این اتفاق نیفتاده است.» ترور سردار سلیمانی الحشد الشعبی عراق بامداد ۱۳ دی‌ماه از شهادت سردار قاسم سلیمانی و «ابومهدی المهندس» معاون سازمان الحشد الشعبی عراق در حمله پهپادی آمریکا خبر داد؛ خبری که ساعتی بعد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آن را تأیید کرد.

سپاه پاسداران در اطلاعیه‌ای که در این خصوص منتشر کرد، آورد: «سردار سرافراز اسلام حاج قاسم سلیمانی پس از عمری مجاهدت بامداد امروز در حمله بالگردهای آمریکایی به شهادت رسید». در پی این خبر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) مسئولیت ترور شهید سلیمانی و ابومهدی المهندس را بر عهده گرفت و در بیانیه‌ای اذعان کرد که این ترور به دستور رئیس جمهور آمریکا صورت گرفته است.

پنتاگون در آن بیانیه مدعی شده بود: «ارتش آمریکا به دستور رئیس‌جمهور با کشتن قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اقدام دفاعی قاطعی برای حراست از پرسنل آمریکا در خارج از کشور انجام داده است.» پنتاگون در ادامه این بیانیه در ادعایی اثبات‌نشده گفت، سردار سلیمانی در حال طراحی برنامه‌هایی برای حمله به دیپلمات‌ها و نیروهای آمریکا در عراق و سراسر منطقه بود.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
افزایش قیمت سوخت در آمریکا
عبور قیمت نفت از 100 دلار
بازگشت آخرین گروه از حجاج ایرانی به کشور
رویترز: پس از دو هفته بمباران بی‌وقفه، حکومت ایران در آستانه فروپاشی نیست
احتمال بازبینی روابط امنیتی کشورهای حوزه خلیج فارس با آمریکا
نرخ بنزین در اروپا دستوری شد
ایران پاسخ حمله به مخازن پالایشگاه تهران را داد
فارن افرز: ایران معادله جنگ را تغییر داد، ادامه جنگ به نفع ایران است
مقاومت عراق: امارات به تأسیسات نفتی سعودی حمله کرد
زلزله در بازار کشورهای عربی با تداوم تجاوز آمریکا به ایران/سرمایه‌ها از دبی فراری شدند
لغو پروازهای بریتیش ایرویز به ابوظبی و چندین کشور خاورمیانه‌
در صورت خطای آمریکا تنگه ای دیگر، مشابه هرمز خواهد شد
وقوع حادثه برای دو نفتکش خارجی سوخت عراق در آب‌های بین المللی
حمله پهپادی حزب الله لبنان به بزرگترین مجتمع صنایع نظامی رژیم صهیونیستی
آخرین اخبار از حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران و مناطق مختلف کشور/ انهدام پهپاد هرون TP
بسیاری از مردم و بسیجیان برای حضور در ایست‌های بازرسی داوطلب شدند
روسیه: قطعنامه شورای امنیت علیه ایران جانبدارانه و یک‌طرفه بود
نفتکش آمریکایی در نزدیکی عراق هدف قرار گرفت
موج 40 عملیات وعده صادق4 / شلیک موشک به بیش از 50 هدف در سراسر اراضی اشغالی
تناقض گویی‌های ترامپ: در 11 روز گذشته ارتش ما ایران را عملا نابود کرد
آمار تعداد زنان و کودکان شهید در حملات آمریکایی-صهیونیستی
اختلال در شناسایی زمان شلیک موشک‌های ایران در اسرائیل
نماینده ایران در سازمان ملل: قطعنامه شورای امنیت تحریف واقعیت بود
بیانیه ها و پیام های بیعت با آیت‌الله سیدمجتبی خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران
حملات گسترده حزب‌الله به شمال فلسطین اشغالی
زاکانی: در 10 روز نخست جنگ 9000 نقطه از کشور مورد هدف دشمن قرار گرفت
بقائی: قتل عام فرشتگان کوچک ایرانی در میناب جنایتی نابخشودنی است
قرارگاه خاتم‌الانبیا: تنگه هرمز تحت مدیریت ماست
قلب تامین سوخت پنتاگون، هدف حمله پهپادی قرار گرفت
شورای امنیت به جای محکوم کردن جنایت آمریکا، علیه ایران قطعنامه صادر کرد
محدودیتی در تخلیه انواع کالا از بنادر نداریم
منبع آگاه: رویای تسلط بر خیابان‌ها توسط متجاوزان ناکام خواهد ماند
استاندار مازندران : اولویت اصلی، حفظ معیشت و امنیت مردم است
پورعلی گنجی: ما داغداریم
تاکید سرلشکر صفوی بر میزان اشراف اطلاعاتی ایران از دشمن + فیلم
چند نکته راهبردی در تحلیل جنگ رمضان
تخریب تعدادی از بناهای شاخص تاریخی سنندج
اتمام مهلت خرید خودروهای وارداتی
رضایی: امنیت در سواحل جنوبی کشور برقرار است
وزیر فرهنگ: ‏اجتماعات مردم در خیابان کمتر از موشک‌های ایرانی نیست
عیادت مبارز هنرهای رزمی ایران از مجروحان جنگی
موج جدید حملات موشکی سنگین ایران به پایگاه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی
پیش‌بینی بارش شدید برف و باران در 20 استان
سازمان جهانی بهداشت: 18 حمله به مراکز درمانی ایران تایید شد
عراقچی: نیروهای مسلح انتقام حمله به زیرساخت‌های ملی را می‌گیرند
آغاز عملیات جدید حزب‌الله در سرزمین‌های اشغالی
تصویر منتشرشده از محل خاکسپاری رهبر شهید کذب است
ناطق نوری: انزجار خود را از آمریکا و رژیم صهیونی اعلام می‌کنیم
بیش از 60 نماینده پارلمان انگلیس از طرح تحریم اسرائیل حمایت کردند
این جنگ تمام می‌شود و آنچه می‌ماند حسن‌ همجواری است