×
فرهنگی
شناسه خبر : 44288
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/12/14 ساعت 10:03
چادر خوابی در مازندران ممنوع شد

چادر خوابی در مازندران ممنوع شد

ستاد استانی مبارزه با کرونا در مازندران برای کاهش ضریب احتمال شیوع این بیماری محدودیت‌های جدیدی وضع کرد که از جمله آن ممنوعیت چادرخوابی برای مسافران و گردشگران است.

مازندران به عنوان یکی از استان های درگیر با ویروس کووید-۱۹ یا همان ویروس کرونا که از حدود ۲ هفته پیش به این استان رسید، اقدامات پیشگیرانه و کنترلی زیادی را به اجرا گذاشته است که از جمله آن تعطیلی تمامی مراکز آموزشی و دانشگاهی ، بازارهای محلی ، رویدادهای فرهنگی ، سالن های برگزاری مراسم و حتی دیدارهای مردمی بود.

همچنین تمامی مجموعه های اقامتی و تفریحی گردشگری از پذیرش مسافران منع شدند ، ساعات کار اداری نیز به مدت ۲ ساعت کاهش یافت ، اجاره دادن هرگونه مکان به مسافران و گردشگران ممنوع شد و سرانجام محدودیت های جدیدی وضع شده است تا از شیوع بیشتر بیماری کرونا جلوگیری شود.

بر اساس تازه ترین تصمیم ستاد مبارزه با بیماری کرونا مازندران ، برپایی هرگونه چادر از سوی گردشگران در استان ممنوع شد و هیچ مسافری اجازه برپایی کمپ یا چادر در مناطق شهری و روستایی استان را ندارد. 

این تصمیم برای جلوگیری از اقامت احتمالی مسافران و گردشگرانی اتخاذ شده است که با وجود اعلام رسمی عدم آمادگی استان برای پذیرش مسافر و گردشگر در نوروز ۹۹ همچنان برنامه ریزی کرده و بار سفر بسته اند تا علاوه بر سلامتی خود و خانواده اشان ، سلامتی شهروندان مازندرانی را هم به خطر بیندازند.

به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی استانداری مازندران ، احمد حسین زادگان استاندار مازندران در جلسه ستاد استانی مبارزه با شیوع کرونا ویروس گفت: سعی کردیم تا با سیاست های محدود کننده از جمله اجرای طرح تب سنجی به مقابله با این بیماری برویم که خوشبختانه نتایج خوبی نیز داشت.

وی اظهار داشت : بر اساس آمار در هفته اخیر شاهد کاهش در تعداد مسافران ورودی به مازندران هستیم و برای پیروزی کامل در این راه، مردم باید همکاری کامل داشته باشند.

استاندار مازندران با اشاره به این که هتل ها و واحدهای اقامتی را برای مسافران ممنوع اعلام کردیم و خانه های مسافر هم در اختیار آنان قرار نمی گیرد، گفت: نصب چادر برای استقرار مسافران را نیز در جلسه امروز ممنوع کرده ایم و مسافران باید آگاه باشند که برای سلامتی خودشان و مردم مازندران  از سفر به استان پرهیز کنند.

حسین زادگان  با بیان اینکه زیرساخت های استان در شرایط غیرعادی و بحرانی برای سرویس دهی کافی نیست و مسافران باید به این مساله توجه کنند، عنوان کرد: تخت های بیمارستان و مشکلات دارو و درمان امکان پاسخگویی برای این شرایط را از ما سلب می کند. 

نماینده عالی دولت در مازندران به موضوع قرنطینه استان هم اشاره کرد و گفت : با وجود اینکه ما درخواست بستن ورودی های استان و قرنطینه را درخواست کردیم ، اما این موضوع باید در سطح ملی تصمیم گیری شود لیکن در جلسه ملی مقرر شد که این کار فعلا در استان ها و کشور صورت نگیرد.

استاندار مازندران افزود : برای اجرای مصوبات ستاد مقابله با ویروس کرونا دستگاه قضایی و نیروی انتظامی در همراهی کامل قرار دارند ، اما اگر احساس کنیم که این اقدامات بازدارنده نیست، تصمیمات محدودکننده و جدیدی به تناسب شرایط اتخاذ خواهیم نمود.

تسهیل در بدهی‌های مالی

حسین زادگان با بیان این که در ستاد ملی برای رعایت حال مردم و واحدهای تولیدی، تصمیماتی اتخاذ شده است، گفت : در استان نیز تصمیم گرفتیم تا برای کسانی که در بازپرداخت اقساط و قبوض خود دچار مشکلاتی در این شرایط ویژه هستند، مدارا صورت گیرد لیکن کسانی که دارای تمکن کافی و درآمدهای ثابت هستند در راستای پیشبرد امور باید همراهی کنند.

وی با اشاره به این که باید مثل دوران جنگ در کنار هم و با هم باشیم، افزود: دولت همه امکاناتش را بسیج کرده و مردم نیز کاملا همراه هستند.

استاندار مازندران گفت: بر اساس آخرین رصدها؛ مردم مازندران بسیار خوب در این شرایط همراهی کرده اند و کمتر در اجتماعات و بازار حضور می یابند، اجتماعات محدودتر شده و خوش بین هستیم که از متوسط استان های دیگر زودتر بتوانیم کرونا را کنترل کنیم.

حسین زادگان در خصوص مشکل کمبود اقلام بهداشتی با افزایش تقاضا و محدودیت عرضه اشاره کرد و گفت : بخشی از این اقلام توسط وزارت صنعت تامین می شود لیکن توصیه می کنیم افرادی که نزدن ماسک مشکلی برای آن ها ایجاد نمی کند و درگیر بیماری خاصی نیستند، فعلا از استفاده ماسک خودداری کنند. 

استاندار مازندران با بیان این که برای حل اقلام بهداشتی برنامه های در حال اجرا است ، افزود: امیدواریم در روزهای پیش رو تا حدودی محدودیت اقلام بهداشتی برطرف شودکه این مسئله نیازمند همراهی مردم است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
حمله آمریکای متجاوز به بهانه سقوط بالگرد آپاچی/ شنیده شدن صدای انفجار در سیریک و قشم
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
نیمی از نفت ایران در ازای مشارکت در بازسازی
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است
ترامپ و خطای هرمز؛ بازی با آتشی که پاسخ دارد
وزیر خارجه انگلیس: خواستار مذاکرات موفق ایران و آمریکا هستیم
رنجبر: شهید طهرانچی مدیری تحول‌گرا بود
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
ایران: با پایان شرایط جنگی و رفع تهدیدات، زمینه راستی‌آزمایی فراهم می‌شود
شوک بزرگ در اردوی ازبک‌ها؛ماشاریپوف جام جهانی را از دست داد
سی‌ان‌ان ادعای ترامپ علیه ایران را تکرار کرد
صبح خونین دانشکده دندانپزشکی؛ جزئیات تازه از زبان مادر قربانی
جزئیات جلسه ستاد تشییع رهبر شهید انقلاب
بقائی: عملیات پرچم دروغین آمریکا به معامله یک میلیارد دلاری ختم شد
هشدارعراقچی نسبت به هرگونه خطای احتمالی دشمن در خلیج فارس
جزئیات جدید ترمیم نمرات امتحانات نهایی اعلام شد
الجزیره: تقلای ترامپ برای توافق با ایران، بیانگر شکاف میان آمریکا و اسرائیل است
پزشکیان: باید راه رانت و فساد در نظام اداری بسته شود
طوفان و تندباد شدید در پایتخت
کالاس: بازگشت به جنگ تمام‌عیار بهای سنگینی برای منطقه دارد
امسال آسمان کشور 68 درصد بیشتر بارید
گروسی در مناظره‌های ژنو میان نامزدهای دبیرکلی سازمان ملل شرکت نکرد
قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم ولی زبان‌ غیردیپلماسی را روان‌تر صحبت می‌کنیم
عکس های منتخب ایران، سه شنبه 19 خرداد 1405
درخواست روسیه برای خروج سلاح‌های هسته‌ای آمریکا از اروپا
غریب‌آبادی: شورای حکام نباید محل سفیدشویی تجاوز نظامی باشد
مراسم تشییع دو شهید نیروی پدافند هوایی ارتش برگزار شد
بازگشت بیش از 20 هزار حاجی به کشور تاکنون
سیتی‌بانک: احتمال افت 20 درصدی قیمت طلا در تابستان
قیمت بنزین سوپر وارداتی در بورس انرژی مشخص شد