×
سیاسی
شناسه خبر : 44231
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/12/13 ساعت 16:18
برنامه انگلیس برای مهار وحشت مردم از کرونا

نخست‌وزیر انگلیس:

برنامه انگلیس برای مهار وحشت مردم از کرونا

احتمالا تعداد افراد مبتلا به این ویروس روند افزایشی خواهد داشت اما تاثیر آن برای بسیاری از مردم خفیف بوده و بیماران به سرعت و به طور کامل بهبود خواهند یافت.

بوریس جانسون در این جلسه که مشاوران پزشکی دولت در کنار او ایستاده بودند، گفت:‌ احتمالا تعداد افراد مبتلا به این ویروس روند افزایشی خواهد داشت اما تاثیر آن برای بسیاری از مردم خفیف بوده و بیماران به سرعت و به طور کامل بهبود خواهند یافت. او تصریح کرد، دولت برای مقابله با کرونا نسبت به چند ماه گذشته که این ویروس در چین شایع شد، در آمادگی کامل به‌سر می‌برد. جانسون گفت: طرح پیشنهادی دولت بر پایه مهار، جلوگیری، تحقیق و تسکین برنامه‌ریزی شده است. او اضافه کرد: پلیس و نیروهای ارتش در صورت وقوع بدترین حالت، آماده کمک‌رسانی هستند.

او با این حال ابراز اطمینان کرد که کشور از آنچه چالش ملی خواند، به سلامت خارج می‌شود. نخست‌وزیر انگلیس بار دیگر از عموم مردم خواست تا توصیه‌های پزشکی درباره شست‌وشوی دستان خود را رعایت کنند. پروفسور « کریس ویتی » عالی‌ترین مقام پزشکی انگلیس درباره آمار تلفات ناشی از کرونا گفت: در بدترین حالت ممکن است یک درصد افراد مبتلا به این ویروس جان خود را از دست بدهند. این‌ افراد به احتمال زیاد اقشار مسن و آسیب‌پذیر هستند. او همچنین احتمال ابتلای ۸۰ درصد جامعه به ویروس کرونا را رد نکرد و افزود: دولت از تحولات چین درس گرفته و خود را برای مواجه با بدترین حالت آماده کرده است.

این مقام پزشکی ادامه داد:‌ برنامه‌ریزی‌ها برای فاز مهار ویروس کرونا انجام شده است. او بدون اشاره به گام بعدی افزود، اگر زمانی برسد که ادامه گام نخست معنایی نداشته باشد، روی گام بعدی متمرکز می‌شویم. در این جلسه و با آرایشی که مقام‌های انگلیسی ظاهر شدند تلاش زیادی صورت گرفت تا مردم به آرامش فراخوانده شوند. آنها تصریح کردند که نیازی به بسته شدن مدارس، خرید و انبار کردن مواد وجود ندارد. درباره سفرهای تفریحی نیز توصیه شد افراد به ویژه اقشار آسیب‌پذیر به مناطقی که ویروس کرونا شایع است سفر نکنند.

شمار مبتلایان به ویروس کرونا در روزهای اخیر در انگلیس روند فزاینده‌ای را طی کرده به گونه‌ای که موارد شناسایی شده در این کشور از پنجشنبه گذشته تاکنون با افزایش سه برابری به ۴۰ نفر رسیده است. دیروز(دوشنبه) دو شرکت هواپیمایی بریتیش ایرویز و رایان‌ایر اعلام کردند صدها پرواز خود را به داخل و خارج از این کشور لغو کرده‌اند. رایان‌ایر اعلام کرد، ۲۵ درصد از پروازهایش را کاهش داده و بریتیش ‌ایرویز نیز تعدادی از پروازهای خود به مقاصد اروپایی و آمریکایی را لغو کرده است. گزارش‌ها همچنین نشان می‌دهد ماسک و ژل‌های ضو عفونی کننده در انگلیس نایاب شده و در برخی فروشگاه‌های اینترنتی با قیمت‌های گزاف به فروش می‌رسد.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد
سیره شهید رئیسی سرمایه‌ای عظیم برای تحقق «ایران قوی» است