×
سیاسی
شناسه خبر : 44149
تاریخ انتشار :

اعلام وضعیت اضطراری در فرانسه؛ کرونا کسب و کار فرانسوی‌ها را مختل کرد

فرانسه امروز (دوشنبه) برای جلوگیری از گسترش ویروس «کرونا» وضعیت اضطراری اعلام کرد. این ویروس همچنین برخی پیامدهای اقتصادی به همراه داشته و به کسب و کارها در این کشور لطمه زده است

 فرانسه امروز (دوشنبه) برای جلوگیری از گسترش ویروس «کرونا» وضعیت اضطراری اعلام کرد. این ویروس همچنین برخی پیامدهای اقتصادی به همراه داشته و به کسب و کارها در این کشور لطمه زده است. کاخ الیزه در بیانیه‌ای اعلام کرد «امانوئل ماکرون»، رئیس‌جمهور فرانسه برنامه‌اش را تغییر داد و دو دیداری که قرار بود طی چند روز آینده انجام شود را لغو کرد. یک مقام وزارت بهداشت فرانسه روز یکشنبه اعلام کرد ۱۳۰ فرد در حال حاضر به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند. دو نفر بر اثر ابتلا به این بیماری جان باخته‌اند. «اولیور وران»، وزیر بهداشت فرانسه اجتماع بیش از ۵۰۰۰ نفر در اماکن سربسته را ممنوع کرد.

مسئولان موزه معروف «لوور» روز یکشنبه تصمیم به تعطیلی این مجموعه گرفته‌اند و همزمان کارکنان این موزه پربازدید در گفت‌وگو با رسانه‌ها از عدم توزیع ماسک از سوی مقامات مسئول ابراز ناخرسندی کرده‌اند. وران طی سفر به یکی از مناطق آلوده گفت: «حالا داریم به مرحله دوم می‌رویم: این ویروس الان دارد در کشور ما انتشار پیدا می‌کند و هدف ما در این مرحله جلوگیری از شیوع آن است.» پایگاه «پالیتیکو» به نقل از یک سند رسمی گزارش داده فرانسه قرار است در مرحله دوم از طریق اقداماتی نظیر وضع محدودیت برای رویدادهای جمعی از تشدید گسترش این ویروس جلوگیری کند.

در مناطقی که بیشترین آلودگی را داشته‌اند تدابیر خاصی در نظر گرفته شده است.در منطقه «اوآز» همه گردهم‌آیی‌های عمومی اکنون ممنوع شده‌اند و برخی از مدارس تعطیل شدند.» وزیر بهداشت فرانسه گفت: «این تدابیر موقتی هستند و ممکن است ما بخواهیم در آنها تجدیدنظر کنیم.» از طرف دیگر، شیوع کرونا تبعات اقتصادی خاصی هم در فرانسه داشته. هتل‌ها، رستوران‌ها، حمل و نقل هوایی و کسب و کارهای مربوط به برگزاری مراسم‌ها و رویدادها بخش‌هایی هستند که بیشترین ضربات اقتصادی را متحمل شده‌اند. وزیر دارایی فرانسه گفت: «همه باید نقش کامل خودشان را برای حمایت از اقتصاد و کسب و کارها ایفا کنند.» امروز اتحادیه اروپا هم امروز دوشنبه سطح هشدار به دلیل افزایش شمار موارد ابتلا به کرونا را یک درجه بالاتر برده است.

ویروس کرونا اکنون حداقل در ۶۵ کشور جهان شیوع پیدا کرده است. از میان کشورهای اروپایی، ایتالیا یکی از کشورهایی است که بیشترین آلودگی به این ویروس را گزارش داده است. مبتلایان کرونا در این کشور به ۱۶۹۴ نفر افزایش یافته و از این تعداد، ۳۴ نفر هم جان خودشان را از دست داده‌اند. سازمان بهداشت جهانی هم روز جمعه سطح خطر شیوع بیماری کرونا را از «بالا» به «بسیار بالا» تغییر داده بود. «کمیسیون ملی بهداشت» چین بامداد امروز از ابتلای ۲۰۲ مورد جدید به ویروس کرونا خبر داد که در مقایسه با روز یکشنبه که ۵۷۵ مورد بوده، کاهش داشته است.

در چین تا کنون ۲۹۱۲ نفر به دلیل ابتلا به کرونا جان باخته‌اند. با احتساب تعداد قربانیان در کشورهای دیگر نظیر ایتالیا و ایران شمار تلفات از مرز ۳ هزار نفر عبور کرده است. ویروس «کووید۱۹» از طریق تنفس و تماس هم منتقل می‌شود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد می‌کند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریه‌ها شروع می‌شود.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 7 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
رسانه صهیونیستی خبر داد: آذربایجان در آستانه پیوستن به «پیمان ابراهیم»
نامه آیت‌الله نوری‌همدانی تقدیم پاپ شد
مهرشاد سهیلی جایی در آنتن ندارد؛ روایت یک فریب تبلیغاتی
شرط جدید بانک مرکزی برای خرید ارز اربعین 1404
قمار 50 میلیون یورویی النصر با توصیه رونالدو!
گزارش الاخبار در مورد چشم‌انداز همکاری روسیه، چین و ایران در مرحله پساجنگ
عارف: توسعه روابط با منطقه راهبرد قطعی ایران است
انقلاب در پیوند قلب با دست توانای متخصصان ایرانی + فیلم
شکست تلخ تراکتور مقابل قهرمان آفریقا در واپسین ثانیه‌ها
تعطیلی یزد، قم و خوزستان در روز چهارشنبه+ جزئیات کاهش ساعت کاری روز سه‌شنبه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین و نتانیاهو درباره ایران و سوریه
قدمت واقعی سمرقند فراتر از آن‌ چیزی است که تصور می‌شد
در جنگ 12 روزه اسرائیل علیه ایران، چند نفر از وزارت اطلاعات شهید شدند؟
وداع زودهنگام گلر الجزایری با سرخ‌ها در ارزروم
عکس های منتخب جهان،28 جولای2025
مهران با 51.8 درجه داغ‌ترین شهر ایران شد
هشدار ایران به رژیم اسرائیل درباره جداسازی استان‌های جنوبی سوریه
شکست پرسپولیس در آخرین بازی تدارکاتی در اردوی ترکیه
دبیرکل سازمان ملل: نسل‌کشی در غزه هیچ توجیهی ندارد
عراقچی: اگر تجاوز تکرار شود، بدون تردید واکنشی قاطع‌تر نشان خواهیم داد
کارت ورود به جلسه آزمون استخدامی آموزش و پرورش 1404 منتشر شد
میدری: حذف یارانه یا تغییر دهک‌بندی قبل از اعمال به افراد اطلاع داده می‌شود
گزارش تصویری | مرگ آرام بزرگ‌ترین دریاچه ایران
تیراندازی مرگبار در آتلانتا؛ یک کشته و 10 زخمی
ادامه قتل عام با گرسنگی؛ 14 فلسطینی دیگر در محاصره غزه جان باختند
حمله سایبری گسترده، سفرهای هوایی روسیه را مختل کرد
صادرات 45.5 میلیون دلاری از جلفا به 9 کشور دنیا
هشدار هواشناسی؛ موج گرما از فردا وارد کشور می‌شود + فیلم
جنگ 12 روزه را چگونه روایت کنیم؟
نسخه جدید دولت برای نشاط اجتماعی؛ بُن سفر در راه است؟
نظری جویباری از مدیرعاملی استقلال استعفا داد + فیلم
نماینده اسکواش ایران یک قدم تا قهرمانی جهان فاصله دارد
توافقی به رنگ سلطه؛ اروپا در سایه آمریکا
سخنگوی دولت: چهارشنبه تعطیل نیست/ لایحه فضای مجازی علیه آزادی بیان نیست
کارگردان «جنگ ستارگان» گنجینه هنری‌اش را به نمایش می‌گذارد
برای شرکت در اجلاس روسای مجالس جهانی؛ قالیباف عازم ژنو شد
درخواست توبه تتلو در دست بررسی دادگاه/ارجاع پرونده قتل «منصوره قدیری‌جاوید» به دیوان عالی
ترامپ: از ایران سیگنال‌های بدی دریافت می کنیم
رئیس‌جمهور مصر: کوچ اجباری فلسطینی‌ها خط قرمز ماست/رفح باید از سمت فلسطین نیز باز باشد
استرداد لایحه: شکست؟ عقب‌نشینی؟ یا حرکت به سمت حکمرانی گفت‌وگویی؟
تاکید پزشکیان بر ارتقای تعامل با کشورهای دیگر، بر مبنای منافع مشترک
موافقت رئیس‌جمهور با پس گرفتن لایحه مقابله با انتشار محتوای خبری خلاف واقع در فضای مجازی
ترامپ: کمک‌های امریکا به کودکان غزه دزدیده می‌شود!
«کلیشه‌های سیاسی» جان کودکان غزه را نجات نمی‌دهد
پیش‌فروش خودروی کوئیک GX_L از امروز آغاز شد
تعداد ثبت‌نام کنندگان اربعین در سامانه سماح از یک میلیون نفر گذشت! +لینک‌سایت
جولانی اولین انتخابات مجلس سوریه پس از سقوط اسد را بدون حضور مردم برگزار می‌کند!
نوراینفو | هنگام مراجعه به دادگاه یا دادسرا چه کنیم؟
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 6 مرداد 1404
X
آگهی تبلیغاتی