×
فرهنگی
شناسه خبر : 44031
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/12/11 ساعت 13:32
70 درصد از مسافران مترو تهران کاهش یافت

در پی شیوع ویروس کرونا،

70 درصد از مسافران مترو تهران کاهش یافت

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا حدود 70 درصد مسافران این ناوگان کاهش یافت اما سرفاصله حرکت قطارها بدون تغییر در حال فعالیت است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا حدود ۷۰ درصد مسافران این ناوگان کاهش یافت اما سرفاصله حرکت قطارها بدون تغییر در حال فعالیت است.

«فرنوش نوبخت» روز یکشنبه در این باره به  گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا تعداد مسافران ناوگان مترو تهران و حومه حدود ۷۰ درصد کاهش یافت اما برای جلوگیری از تجمع افراد در داخل قطارها سرفاصله قطارها همچون روزهای عادی در حال انجام است.

وی با اشاره به فعالیت های بهداشتی این شرکت اعلام کرد: روزانه در چندین نوبت قطارهای مترو شستشو و ضدعفونی می شوند.

نوبخت تصریح کرد: طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت هندریل های پله برقی، پله های ثابت، صندلی ها، دستگاه های فروش بلیت و تمامی اماکنی که مسافران با آن در تماس هستند روزانه در چند نوبت در ایستگاه های ابتدایی و انتهایی هرخط ضد عفونی می شوند.

وی افزود: برای مقابله با این ویروس و جلوگیری از انتشار این بیماری هماهنگی و همکاری لازم نیز با بازرسان وزارت بهداشت صورت گرفته و جای هیچ نگرانی برای شهروندان و مسافران نیست که در همین راستا نسبت به ارائه آموزش های شهروندی با نصب پوستر، بنر و تابلوهای آموزشی در ایستگاه ها و قطارها، پخش کلیپ های آموزشی از مانیتور ایستگاه ها و قطارها و همچنین پخش پیام های اطلاع رسانی از اتاق های کنترل در تمامی خطوط هفتگانه اقدام کرده ایم.

مدیرعامل شرکت مترو تهران  و حومه به تشریح عملکرد پیشگیرانه این شرکت از بهمن ماه سال جاری پرداخت و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا دستور العمل های جدیدی از سوی وزارت بهداشت برای این شرکت ابلاغ شد و این کار با حساسیت و دقت بیشتری روزانه انجام می شود.

به گفته وی، بر اساس برنامه ریزی انجام شده مواد ضدعفونی کننده برای راهبران و مرکز فرمان تهیه شده و همچنین برای ۵ هزار پرسنل امور ایستگاه ها مطابق پروتکل ملی که برای صیانت از پرسنل داریم مواد ضدعفونی کننده تهیه شده و مشکلی در این زمینه نداریم.

نوبخت تاکید کرد: برای افزایش رعایت بهداشت اقدام به جمع آوری آبخوری ها، دستگیره های تبلیغاتی قطارها، تعطیلی اتاق های مادر و کودک، تعطیلی غرفه های ارایه کننده مواد غذایی روباز در ایستگاه ها کرده ایم و همچنین تمهیدات بهداشتی در نمازخانه ایستگاه ها اجرا کرده ایم.

به گفته وی، افزایش دفعات تعویض کیسه های زباله در ایستگاه ها و همچنین استفاده از تمامی ظرفیت تهویه هوا در قطارها و اصلاح سناریوی هواسازها جهت تهویه فعال هوای ایستگاه ها از دیگر عملکرد شرکت بهره برداری مترو تهران اعلام کرد.

ویروس کرونا که با عنوان رسمی «کووید-۱۹» از ۱۲ دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هووی چین شیوع یافت، تاکنون بیش از ۸۰ هزار نفر را مبتلا و جان بیش از ۲ هزار نفر را گرفته است.
ویروس کرونا از چین به بیش از ۵۰ کشور سرایت کرده است، ایران بعد از چین دومین آمار فوت در اثر ابتلا به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور تاکنون ۵۹۳ نفر هستند که ۱۲۳ نفر ترخیص شده و بهبود یافته و ۴۳ نفر فوت کرده‌اند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
اظهارات جدید روبیو درباره تنگه هرمز؛ توافق هنوز نهایی نشده است
تغییر برنامه پخش گفت‌وگوی رئیس‌جمهور با مردم
غزه؛ ابزار انتخاباتی کابینه اسرائیل
رمزگشایی از معماری محوطه تاریخی دیگه‌ور
وخامت موقعیت راهبردی آمریکا و تغییر موازنه به سود تهران
تضمین پایداری آب در پایانه‌های مرزی چذابه و شلمچه
آتش‌سوزی میانکاله دوباره شعله‌ور شد؛ احتمال عمدی بودن حریق
آخرین جزئیات آتش‌سوزی متروی نیویورک
جزئیات تازه از حادثه کشتی یونانی هدف قرار گرفته در تنگه هرمز
وداع عاشقانه میلیون‌ها زائر با حرم امام حسین(ع)
پرچم‌های سرخ «یالثارات الحسین» جلوه ویژه اربعین 1405 در کربلا
دفتر رهبر انقلاب: مطالب خارج از مراجع رسمی فاقد سندیت است
تورنمنت چهارجانبه بصره با حضور تیم ملی فوتبال ایران
آخرین وضعیت مرز مهران؛ خدمات تا بازگشت آخرین زائر اربعین
حشد الشعبی؛ امنیت و حمل‌ونقل زائران اربعین تا خروج آخرین زائر ادامه دارد
تسهیل تردد زائران اربعین؛ محور دیدار عراقچی با استانداران کربلا و بصره
توافق قریب‌الوقوع برای بازگشایی تنگه هرمز
تردد در همه مرزهای اربعینی روان است؛ زائران با ناوگان عمومی بازگردند
واکنش سازمان هواپیمایی به خبر بلیت 21 میلیون تومانی تهران-اصفهان
آخرین جزئیات زلزله کهنوج
شکایت 25 ایالت آمریکا علیه دولت ترامپ برای تعرفه‌های جدید وارداتی
سخنگوی وزارت خارجه قطر؛ اسرائیل مانع اجرای توافق آتش‌بس غزه است
پشت اعداد سدهای تهران چه واقعیتی پنهان شده است؟
پشت عقب‌نشینی‌های مکرر ترامپ چه واقعیتی نهفته است؟
هشدار هواشناسی مازندران؛ ممنوعیت شنا در سواحل رامسر
تن دادن سوریه به خواست ترامپ در ازای حذف برچسب حامی تروریسم
کاپیتان‌های استقلال مشخص شدند؛ انتخاب غیرمنتظره سهراب بختیاری‌زاده
هدف 10 میلیارد دلاری ایران و پاکستان در مسیر تجارت
ساخت هفت پایگاه نظامی اسرائیلی در جنوب لبنان
اردن میزبان نشست اضطراری مقابله با اقدامات اسرائیل در قدس اشغالی
جزنیات طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی / سهمیه ها چه تغییری می کنند؟
بی‌تفاوتی بازار انرژی به اظهارات متناقض ترامپ درباره ایران
تسویه بدهی‌های دولت؛ تداوم روند کالابرگ الکترونیک درهمه فروشگاه ها
تراژدی مرگبار در کانال مانش ؛ قایق حامل 160 مهاجر آتش گرفت
شارژ مرحله چهارم کارت امید مادر آغاز شد؛ جزئیات و مشمولان
عامل اصلی تصادفات زائران اربعین مشخص شد
انفجار در شهرک صنعتی شمس‌آباد؛ 18 نفر زخمی شدند؛ عملیات اطفاء ادامه دارد
مسیر شمال به جنوب جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال مسدود شد
تکلیف قلعه‌نویی هفته آینده مشخص می‌شود
قیمت یورو امروز سه شنبه 13 مرداد 1405 چقدر شد؟
شوک 100 درصدی به قیمت مصالح؛ توقف ساخت‌وساز
بمب نقل‌وانتقالات در اردوی آبی ها؛ رامین رضاییان به استقلال برمی‌گردد؟
پاسخ یمن به تجاوزات هوایی ریاض؛ فرودگاه نجران هدف قرار گرفت
قطر: تمرکز ما بر بازگشایی تنگه هرمز است؛ هنوز توافقی حاصل نشده است
ورود دانشجویان معترض به پایگاه نظامی آمریکا در کره جنوبی
آغاز مذاکرات لبنان و اسرائیل در ایتالیا
راز 28 ساله جام جهانی 1998؛ چرا آزمایش دوپینگ بازیکنان فرانسه متوقف شد؟
تکرار فاجعه در میانکاله؛ دهمین آتش‌سوزی در 20 روز اخیر مهار شد
وزش باد شدید در انتظار تهران؛ تغییرات جوی از امروز آغاز می‌شود
فاجعه در باغ‌وحش توکیو؛ مرگ3 شیر ماده بر اثر گرما