×
فرهنگی
شناسه خبر : 44031
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/12/11 ساعت 13:32
70 درصد از مسافران مترو تهران کاهش یافت

در پی شیوع ویروس کرونا،

70 درصد از مسافران مترو تهران کاهش یافت

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا حدود 70 درصد مسافران این ناوگان کاهش یافت اما سرفاصله حرکت قطارها بدون تغییر در حال فعالیت است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا حدود ۷۰ درصد مسافران این ناوگان کاهش یافت اما سرفاصله حرکت قطارها بدون تغییر در حال فعالیت است.

«فرنوش نوبخت» روز یکشنبه در این باره به  گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا تعداد مسافران ناوگان مترو تهران و حومه حدود ۷۰ درصد کاهش یافت اما برای جلوگیری از تجمع افراد در داخل قطارها سرفاصله قطارها همچون روزهای عادی در حال انجام است.

وی با اشاره به فعالیت های بهداشتی این شرکت اعلام کرد: روزانه در چندین نوبت قطارهای مترو شستشو و ضدعفونی می شوند.

نوبخت تصریح کرد: طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت هندریل های پله برقی، پله های ثابت، صندلی ها، دستگاه های فروش بلیت و تمامی اماکنی که مسافران با آن در تماس هستند روزانه در چند نوبت در ایستگاه های ابتدایی و انتهایی هرخط ضد عفونی می شوند.

وی افزود: برای مقابله با این ویروس و جلوگیری از انتشار این بیماری هماهنگی و همکاری لازم نیز با بازرسان وزارت بهداشت صورت گرفته و جای هیچ نگرانی برای شهروندان و مسافران نیست که در همین راستا نسبت به ارائه آموزش های شهروندی با نصب پوستر، بنر و تابلوهای آموزشی در ایستگاه ها و قطارها، پخش کلیپ های آموزشی از مانیتور ایستگاه ها و قطارها و همچنین پخش پیام های اطلاع رسانی از اتاق های کنترل در تمامی خطوط هفتگانه اقدام کرده ایم.

مدیرعامل شرکت مترو تهران  و حومه به تشریح عملکرد پیشگیرانه این شرکت از بهمن ماه سال جاری پرداخت و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا دستور العمل های جدیدی از سوی وزارت بهداشت برای این شرکت ابلاغ شد و این کار با حساسیت و دقت بیشتری روزانه انجام می شود.

به گفته وی، بر اساس برنامه ریزی انجام شده مواد ضدعفونی کننده برای راهبران و مرکز فرمان تهیه شده و همچنین برای ۵ هزار پرسنل امور ایستگاه ها مطابق پروتکل ملی که برای صیانت از پرسنل داریم مواد ضدعفونی کننده تهیه شده و مشکلی در این زمینه نداریم.

نوبخت تاکید کرد: برای افزایش رعایت بهداشت اقدام به جمع آوری آبخوری ها، دستگیره های تبلیغاتی قطارها، تعطیلی اتاق های مادر و کودک، تعطیلی غرفه های ارایه کننده مواد غذایی روباز در ایستگاه ها کرده ایم و همچنین تمهیدات بهداشتی در نمازخانه ایستگاه ها اجرا کرده ایم.

به گفته وی، افزایش دفعات تعویض کیسه های زباله در ایستگاه ها و همچنین استفاده از تمامی ظرفیت تهویه هوا در قطارها و اصلاح سناریوی هواسازها جهت تهویه فعال هوای ایستگاه ها از دیگر عملکرد شرکت بهره برداری مترو تهران اعلام کرد.

ویروس کرونا که با عنوان رسمی «کووید-۱۹» از ۱۲ دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هووی چین شیوع یافت، تاکنون بیش از ۸۰ هزار نفر را مبتلا و جان بیش از ۲ هزار نفر را گرفته است.
ویروس کرونا از چین به بیش از ۵۰ کشور سرایت کرده است، ایران بعد از چین دومین آمار فوت در اثر ابتلا به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور تاکنون ۵۹۳ نفر هستند که ۱۲۳ نفر ترخیص شده و بهبود یافته و ۴۳ نفر فوت کرده‌اند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
مدارس فرسوده تهران؛ 804 مدرسه نیازمند بازسازی
افت بورس‌های آسیا همزمان با جهش قیمت نفت
برق کدام مناطق استان مرکزی امروز قطع می‌شود؟
آماده‌سازی 10 میلیون سرم در جنگ 12 روزه
چرا سیا پیش از 11 سپتامبر برنامه حذف بن‌لادن را کنار گذاشت؟
افشای تصاویر عملیات نجات خلبانان آمریکایی پس از سقوط جنگنده بر فراز ایران + فیلم
پیش بینی وضعیت آب و هوا گیلان امروز دوشنبه 23 شهریور+ بارندگی و احتمال تگرگ
نفت در بازار جهانی گران شد؛ برنت 107 دلاری شد
انهدام پهپاد MQ1 در تنگه هرمز توسط سپاه
جدول خاموشی استان خراسان جنوبی امروز دوشنبه 23 شهریور؛ برنامه بیرجند، طبس و قائنات
نوراینفو | چگونه در چت جی بی تی از حریم خصوصی محافظت کنیم؟
گاردین: ترامپ اقتصاد جهان را آلوده کرد
فرآیند صدور ویزای الکترونیکی حج ایرانی‌ها آغاز شد
تایید شهادت ملوان جمشید رجبی در خوزستان
ارسال نخستین اظهارنامه قضایی با هوش مصنوعی
پیگیری سرنوشت 3 خلبان ایرانی در قطر
افشای تماس‌های مستقیم و محرمانه بن سلمان درباره تنگه باب‌المندب
خاموشی‌های برنامه‌ریزی‌شده خراسان شمالی؛ جدول امروز دوشنبه 23 شهریور را ببینید
نوه شارل دوگل علیه ناتو و آمریکا/ فرانسه به دنبال مشروعیت از دست رفته
پرافتخارترین‌ ورزشکاران ایران درتاریخ بازی‌های آسیایی چه کسانی هستند؟
کاهش 30 درصدی مصرف آب تهران با تجهیزات کاهنده
هواشناسی گلستان؛ افزایش ابر و بارش پراکنده در ارتفاعات
برنامه خاموشی استان سیستان و بلوچستان امروز دوشنبه 23 شهریور؛ زمان‌بندی زاهدان و ایرانشهر
آخرین قیمت گوشت گوسفند و گوساله امروز 23 شهریور+جدول قیمت ها
مانع‌تراشی آمریکا برای حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در کنفرانس آژانس بین‌المللی
آخرین تحولات جنگ ایران وآمریکا امروز دوشنبه23 شهریور؛از تعویق نشست عمان تا پیشنهاد عربستان
نمایش قدرت آتش کره شمالی در یک رزمایش تهاجمی
کوهسرخ لرزید
برنامه خاموشی برق کهگیلویه و بویراحمد برای امروز دوشنبه 23 شهریور؛ یاسوج، بهمئی و لنده
خبر امیدوارکننده از دریاچه ارومیه؛ پهنه آب بیش از چهار برابر شد
جدول خاموشی چهارمحال و بختیاری امروز دوشنبه 23 شهریور اعلام شد؛ کوهرنگ، خانمیرزا و سامان
قیمت دلار توافقی امروز دوشنبه 23 شهریور 1405؛ رشد 492 تومانی دلار
آخرین قیمت خودرو امروز دوشنبه 23 شهریور 1405 / ریزش 108 میلیونی پژو 207+جدول قیمت ها
عذرخواهی رسمی از یونایتد بابت اشتباه VAR در داربی منچستر؛ گل نبود
جدول آخرین قیمت خودروهای ایران خودرو امروز 23 شهریور 1405؛ توقف تولید 4 خودروی گرانقیمت
مهار نفوذ در گلوگاه‌ها
دو فوریتی | الو ! من می خوام خودکشی کنم !
روابط بین‌المللی 25 سال بعد از 11 سپتامبر
قیمت خودروهای سایپا امروز 23 شهریور 1405؛ افزایش قیمت شاهین، اطلس، کوییک و سهند
برنامه بازی‌های امروز دوشنبه 23 شهریور؛ ساعت بازی استقلال و تراکتور در لیگ نخبگان آسیا
مشکل کشور کمبود نیروی اجرایی نیست انتخاب‌های اشتباه است
آخرین قیمت طلای جهانی امروز 23 شهریور 1405؛ طلا در آستانه یک تصمیم مهم
جبهه قدرتمند بریکس در مقابل آمریکا
جدول قطعی برق کرمانشاه امروز دوشنبه 23 شهریور 1405 ؛ برنامه و لینک ساعت خاموشی
معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی واریز می‌شود؟جزئیات جدید
تشکیل پرونده قضایی برای شهردار دورود به اتهام ترک فعل
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 23 شهریور 1405؛ کاهش دما از اواخر هفته+ وضعیت استان ها
مصرف استامینوفن در دوران بارداری؛ آری یا خیر؟
دارو‌های کاهش وزن با افزایش خطر افسردگی و افکار خودکشی ارتباط دارند؟
از سلیاک؛ بیماری هزارچهره‌ چه می‌دانید؟