×
فرهنگی
شناسه خبر : 44031
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/12/11 ساعت 13:32
70 درصد از مسافران مترو تهران کاهش یافت

در پی شیوع ویروس کرونا،

70 درصد از مسافران مترو تهران کاهش یافت

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا حدود 70 درصد مسافران این ناوگان کاهش یافت اما سرفاصله حرکت قطارها بدون تغییر در حال فعالیت است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا حدود ۷۰ درصد مسافران این ناوگان کاهش یافت اما سرفاصله حرکت قطارها بدون تغییر در حال فعالیت است.

«فرنوش نوبخت» روز یکشنبه در این باره به  گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا تعداد مسافران ناوگان مترو تهران و حومه حدود ۷۰ درصد کاهش یافت اما برای جلوگیری از تجمع افراد در داخل قطارها سرفاصله قطارها همچون روزهای عادی در حال انجام است.

وی با اشاره به فعالیت های بهداشتی این شرکت اعلام کرد: روزانه در چندین نوبت قطارهای مترو شستشو و ضدعفونی می شوند.

نوبخت تصریح کرد: طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت هندریل های پله برقی، پله های ثابت، صندلی ها، دستگاه های فروش بلیت و تمامی اماکنی که مسافران با آن در تماس هستند روزانه در چند نوبت در ایستگاه های ابتدایی و انتهایی هرخط ضد عفونی می شوند.

وی افزود: برای مقابله با این ویروس و جلوگیری از انتشار این بیماری هماهنگی و همکاری لازم نیز با بازرسان وزارت بهداشت صورت گرفته و جای هیچ نگرانی برای شهروندان و مسافران نیست که در همین راستا نسبت به ارائه آموزش های شهروندی با نصب پوستر، بنر و تابلوهای آموزشی در ایستگاه ها و قطارها، پخش کلیپ های آموزشی از مانیتور ایستگاه ها و قطارها و همچنین پخش پیام های اطلاع رسانی از اتاق های کنترل در تمامی خطوط هفتگانه اقدام کرده ایم.

مدیرعامل شرکت مترو تهران  و حومه به تشریح عملکرد پیشگیرانه این شرکت از بهمن ماه سال جاری پرداخت و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا دستور العمل های جدیدی از سوی وزارت بهداشت برای این شرکت ابلاغ شد و این کار با حساسیت و دقت بیشتری روزانه انجام می شود.

به گفته وی، بر اساس برنامه ریزی انجام شده مواد ضدعفونی کننده برای راهبران و مرکز فرمان تهیه شده و همچنین برای ۵ هزار پرسنل امور ایستگاه ها مطابق پروتکل ملی که برای صیانت از پرسنل داریم مواد ضدعفونی کننده تهیه شده و مشکلی در این زمینه نداریم.

نوبخت تاکید کرد: برای افزایش رعایت بهداشت اقدام به جمع آوری آبخوری ها، دستگیره های تبلیغاتی قطارها، تعطیلی اتاق های مادر و کودک، تعطیلی غرفه های ارایه کننده مواد غذایی روباز در ایستگاه ها کرده ایم و همچنین تمهیدات بهداشتی در نمازخانه ایستگاه ها اجرا کرده ایم.

به گفته وی، افزایش دفعات تعویض کیسه های زباله در ایستگاه ها و همچنین استفاده از تمامی ظرفیت تهویه هوا در قطارها و اصلاح سناریوی هواسازها جهت تهویه فعال هوای ایستگاه ها از دیگر عملکرد شرکت بهره برداری مترو تهران اعلام کرد.

ویروس کرونا که با عنوان رسمی «کووید-۱۹» از ۱۲ دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هووی چین شیوع یافت، تاکنون بیش از ۸۰ هزار نفر را مبتلا و جان بیش از ۲ هزار نفر را گرفته است.
ویروس کرونا از چین به بیش از ۵۰ کشور سرایت کرده است، ایران بعد از چین دومین آمار فوت در اثر ابتلا به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور تاکنون ۵۹۳ نفر هستند که ۱۲۳ نفر ترخیص شده و بهبود یافته و ۴۳ نفر فوت کرده‌اند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
ایران و روسیه همکاری‌های علمی و فناوری را گسترش می‌دهند
جزییات پرداخت وام 75 میلیون تومانی به بازنشستگان کشوری اعلام شد
عمان ترانزیت برخی کالاها به مقصد اسرائیل را متوقف کرده است
قطعی برق تهران فردا سه شنبه 3 شهریور + لینک
اظهارات جنجالی جی‌دی ونس: کانادا یک ایالت است
واکنش وزیر اقتصاد ایران به اسکات بسنت: منتظر پاسخ ما باشید
پزشکیان: تکیه آمریکا بر زورگویی و قلدری، تنها فرایندهای اجرایی را پیچیده می‌کند
تعرفه‌های ترامپ علیه چین دوباره افزایش می‌یابد
عراق و روسیه بر تقویت همکاری‌های امنیتی و نظامی تأکید کردند
وزیر دادگستری: تراکم قوانین متعارض باعث صدور آرای متفاوت می‌شود
در آستانه هفته وحدت؛ ادارات کردستان فردا 2 ساعت زودتر تعطیل می‌شوند
فرانسه و عربستان خواستار بازگشت کشتیرانی در تنگه هرمز به وضعیت عادی شدند
زاخارووا: رژیم زلنسکی در حمله به روسیه کودکان را هدف قرار می‌دهد
ساعت قطعی برق کرمانشاه فردا سه شنبه 3 شهریور اعلام شد + جدول خاموشی
مجلس ادعای ترامپ درباره قالیباف را تکذیب کرد
نورنما | فرار زن 92 ساله از آسایشگاه سالمندان
کاظمی: همه چیز برای آغاز سال تحصیلی آرام و حضوری آماده است
تراکتور 1 پرسپولیس 0؛ رستگاری تبریزی‌ها در دقیقه 90
بازگشایی تنگه هرمز حتی با دریافت عوارض توسط ایران کم‌خطرترین گزینه است
رضایی به عاصم منیر: به آمریکا بی‌اعتمادیم و باید رفتارش را تغییر دهد
قالیباف: کسی گُنده‌لافی‌های آمریکایی‌ها را باور نمی‌کند
آمریکا60 نهاد، شخص و کشتی مرتبط با ایران را تحریم کرد
گزارش تصویری | دیدار عاصم منیر با دکتر قالیباف
مخبر: در صورت تداوم محاسبات غلط دشمن، پاسخ ما قاطع‌تر از قبل خواهد بود
مرزداران سیستان و بلوچستان محموله سلاح قاچاق را کشف کردند
یکهزار و سیصدوبیست کارخانه کشور در جنگ آسیب دیدند
اروپا برای جشن استقلال آمد یا تمدید جنگ اوکراین
پوتین بر گسترش روابط روسیه و هند تأکید کرد
دبیرکل سازمان ملل: تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز تقریبا متوقف شده است
قالیباف به عاصم منیر: آمریکا با بدعهدی مانع ثبات منطقه شد
سخنگوی سپاه: تهدید زیرساخت‌های ایران یعنی ضربات به منافع آمریکا
رایزنی اردوغان و داسیلوا درباره توسعه روابط ترکیه و برزیل
پیشنهاد شهرداری تهران برای شناورسازی ساعات اداری در مهر 1405
پروفسور آمریکایی: تحریم‌های اقتصادی به‌تنهایی در جنگ‌های بزرگ به پیروزی منجر نشده‌اند
آنتونیو کوستا: اتحادیه اروپا تحریم‌های روسیه را تشدید می‌کند
ترامپ: تعرفه واردات خودرو و فولاد از کانادا از 2027 به 50 درصد می‌رسد
حماس: جنایات شهرک‌نشینان صهیونیست در کرانه باختری نتیجه‌ای نخواهد داشت
پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه 3 شهریور
برنامه‌های جدید بنیاد ملی نخبگان برای جذب و نگهداشت نخبگان
فرسایش توان ارتش اسرائیل در پی افزایش درگیری‌ها در کرانه باختری
بهروزآذر: برخورد سلبی با زنان راه‌حل مسائل فرهنگی نیست
حمله موشکی یمن به نفتکش سعودی
تحریم ایران از سوی کشورهای خلیج فارس به هر دو طرف آسیب می‌زند
جوزف عون: وحدت ملی لبنان قدرتمندترین سپر در برابر تجاوزات است
عارف: رئیس مجلس قول داده طرح «مقابله با نفوذ بیگانگان در کشور» از دستور کار خارج شود
بازگشت سبز بورس تهران؛ صعود شاخص‌ها در پی افزایش انتظارات تورمی
جنگ اقتصادی میدان نبرد اصلی؛ اعلام آمادگی سپاه برای همکاری راهبردی با دولت
اصلاح آیین‌نامه اسقاط خودرو؛ گام مهم مجلس برای مقابله با آلودگی هوا
نایب‌قهرمانی تیم والیبال ایران در تورنمنت چهارجانبه اوفا
همزمان با هفته دولت؛ بهره برداری چهار هزار و 198 واحد نهضت ملی مسکن در قم