×
فرهنگی
شناسه خبر : 44031
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/12/11 ساعت 13:32
70 درصد از مسافران مترو تهران کاهش یافت

در پی شیوع ویروس کرونا،

70 درصد از مسافران مترو تهران کاهش یافت

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا حدود 70 درصد مسافران این ناوگان کاهش یافت اما سرفاصله حرکت قطارها بدون تغییر در حال فعالیت است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه اعلام کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا حدود ۷۰ درصد مسافران این ناوگان کاهش یافت اما سرفاصله حرکت قطارها بدون تغییر در حال فعالیت است.

«فرنوش نوبخت» روز یکشنبه در این باره به  گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا تعداد مسافران ناوگان مترو تهران و حومه حدود ۷۰ درصد کاهش یافت اما برای جلوگیری از تجمع افراد در داخل قطارها سرفاصله قطارها همچون روزهای عادی در حال انجام است.

وی با اشاره به فعالیت های بهداشتی این شرکت اعلام کرد: روزانه در چندین نوبت قطارهای مترو شستشو و ضدعفونی می شوند.

نوبخت تصریح کرد: طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت هندریل های پله برقی، پله های ثابت، صندلی ها، دستگاه های فروش بلیت و تمامی اماکنی که مسافران با آن در تماس هستند روزانه در چند نوبت در ایستگاه های ابتدایی و انتهایی هرخط ضد عفونی می شوند.

وی افزود: برای مقابله با این ویروس و جلوگیری از انتشار این بیماری هماهنگی و همکاری لازم نیز با بازرسان وزارت بهداشت صورت گرفته و جای هیچ نگرانی برای شهروندان و مسافران نیست که در همین راستا نسبت به ارائه آموزش های شهروندی با نصب پوستر، بنر و تابلوهای آموزشی در ایستگاه ها و قطارها، پخش کلیپ های آموزشی از مانیتور ایستگاه ها و قطارها و همچنین پخش پیام های اطلاع رسانی از اتاق های کنترل در تمامی خطوط هفتگانه اقدام کرده ایم.

مدیرعامل شرکت مترو تهران  و حومه به تشریح عملکرد پیشگیرانه این شرکت از بهمن ماه سال جاری پرداخت و گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا دستور العمل های جدیدی از سوی وزارت بهداشت برای این شرکت ابلاغ شد و این کار با حساسیت و دقت بیشتری روزانه انجام می شود.

به گفته وی، بر اساس برنامه ریزی انجام شده مواد ضدعفونی کننده برای راهبران و مرکز فرمان تهیه شده و همچنین برای ۵ هزار پرسنل امور ایستگاه ها مطابق پروتکل ملی که برای صیانت از پرسنل داریم مواد ضدعفونی کننده تهیه شده و مشکلی در این زمینه نداریم.

نوبخت تاکید کرد: برای افزایش رعایت بهداشت اقدام به جمع آوری آبخوری ها، دستگیره های تبلیغاتی قطارها، تعطیلی اتاق های مادر و کودک، تعطیلی غرفه های ارایه کننده مواد غذایی روباز در ایستگاه ها کرده ایم و همچنین تمهیدات بهداشتی در نمازخانه ایستگاه ها اجرا کرده ایم.

به گفته وی، افزایش دفعات تعویض کیسه های زباله در ایستگاه ها و همچنین استفاده از تمامی ظرفیت تهویه هوا در قطارها و اصلاح سناریوی هواسازها جهت تهویه فعال هوای ایستگاه ها از دیگر عملکرد شرکت بهره برداری مترو تهران اعلام کرد.

ویروس کرونا که با عنوان رسمی «کووید-۱۹» از ۱۲ دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هووی چین شیوع یافت، تاکنون بیش از ۸۰ هزار نفر را مبتلا و جان بیش از ۲ هزار نفر را گرفته است.
ویروس کرونا از چین به بیش از ۵۰ کشور سرایت کرده است، ایران بعد از چین دومین آمار فوت در اثر ابتلا به این بیماری را به خود اختصاص داده است.
براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، تعداد مبتلایان قطعی به ویروس کرونا در کشور تاکنون ۵۹۳ نفر هستند که ۱۲۳ نفر ترخیص شده و بهبود یافته و ۴۳ نفر فوت کرده‌اند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
کیم جونگ اون: موشک‌اندازهای جدید قادر به نابودی دشمن هستند
شعب کشیک بانک‌ها فردا باز هستند
سرما مدارس فیروزکوه را مجازی کرد
آذری جهرمی: یکی باید مامور صحبتی بی‌پرده با رئیس‌جمهور شود!
قالیباف: باید اعتراض مردم با مسئولیت‌پذیری کامل پاسخ داده شود
بررسی کلیات لایحه بودجه 1405 در دستور است
تهران فردا چهارشنبه 10 دی تعطیل است
خالده ضیا، نخست‌وزیر سابق بنگلادش درگذشت
سیاست‌نامه | یک دوقطبی جدید سیاسی میان شهادت سردار و میلاد مولا
آمریکا قرارداد فروش 25 فروند جنگنده اف-15آی‌ای به اسرائیل را امضا کرد
رئیس‌جمهور: اصلاحات اساسی در نظام پولی و بانکی در دستور کار است
درگیری‌ها میان مزدوران امارات و عربستان در حضرموت شدت گرفت
برنامه مسابقات ورزشی امروز 9 دی 1404+ جدول پخش
بی‌تصمیم و دیرتصمیم
وضعیت آب و هوا امروز سه شنبه 9 دی1404+ وضعیت استان‌ها
ایران در مذاکرات «مارآلاگو»
معماری تاب‌آوری ملی در برابر سناریوهای بی‌ثبات‌سازی
استسباع؟!
رکوردشکنی سرعت قطار مغناطیسی شناور چینی / 700 کیلومتر در کمتر از 2 ثانیه
روبات عاطفی و خانه‌دار ال‌جی که دو دست دارد
یک خوراکی عالی برای زمستان
کشف راز نبوغ: سرگردانی ذهن در بیش‌فعالی، موتور محرک خلاقیت است
فناوری جوانسازی مغز و خداحافظی با آلزایمر در سالمندان
ارتباط عجیب ریتم پلک زدن با میزان تمرکز مغز هنگام شنیدن!
معایب آموزش مجازی دانش‌آموزان
فوت 12 نفر در عمره
وزیر کشور: احیای واحدهای راکد اولویت اصلی استان‌هاست
آیا دمنوش‌های سم‌زدا واقعاً بدن را پاکسازی می‌کنند؟
استقرار 600 نیروی صهیونیستی در روستای ترابین
دیدار سفیر ایران با مقامات لبنان در بیروت
هشدار جدی پلیس درباره کولاک و یخبندان در جاده‌های 6 استان
خسارت سیلاب به 10 شهرستان خوزستان
ماجرای اصلی تونل 5 هزار متری بازار چه بود؟
ابراز نگرانی اسرائیل از همکاری فضایی ایران و روسیه
اولین تصویر از بلایی که ایران سر موسسه وایزمن اسرائیل آورد
واکنش شمخانی به تهدیدات ترامپ: پاسخ به شرارت، بخشی از محاسبه اولیه است
پیش‌بینی آب و هوای همدان و فارس برای سه‌شنبه 9 دی
دیدار ترامپ و نتانیاهو با محوریت غزه و ایران
نورنما | ترن هوایی در دانشگاه بنگلادش
حملات جدید ترکیه به پایگاه‌های شرق حلب
جزئیاتی از تماس تلفنی وزیر خارجه ایران با همتای عمانی
تکرار گزافه گویی ترامپ علیه ایران
عکس های منتخب ایران، دوشنبه 8 دی 1404
زلنسکی: مردم اوکراین خواهان عقب‌نشینی از دونباس نیستند
مدارس کدام شهرها فردا سه شنبه 9 دی ماه تعطیل است؟
دیدار نتانیاهو با روبیو
گروسی بار دیگر ادعای ضرورت بازرسی از تأسیسات آسیب‌دیده ایران را تکرار کرد
فیفا صدور ویزای بازیکنان تیم ملی ایران برای جام جهانی را تضمین کرد
سیاه و سفید یک اعتراض صنفی؛ مردم چه می‌خواهند؟
گانتس: اسرائیل در حال از دست دادن همه دستاوردهایش است
X
آگهی تبلیغاتی