×
سیاسی
شناسه خبر : 43913
تاریخ انتشار : جمعه 1398/12/09 ساعت 19:45
انگلیس خواستار نشست فوری شورای امنیت در خصوص حوادث سوریه شد

انگلیس خواستار نشست فوری شورای امنیت در خصوص حوادث سوریه شد

وزیر امور خارجه انگلیس روز جمعه با صدور بیانیه‌ای خواستار تشکیل جلسه فوق‌العاده شورای امنیت سازمان ملل در خصوص حوادث اخیر در شمال غرب سوریه شد.

دومینیک راب در این بیانیه، عملیات ضد تروریستی ارتش سوریه در ادلب را که به کشته شدن ۳۳ نظامی ترکیه در این منطقه منجر شد محکوم کرد و افزود: مراتب تسلیت عمیق خود را به دولت و مردم ترکیه اعلام می کنم. وی افزود:‌ما از تلاش های ترکیه به عنوان متحدمان در ناتو برای مذاکره در راستای آتش بس فوری و پایدار در ادلب حمایت می‌کنیم و برای تشکیل جلسه فوری شورای امنیت سازمان ملل متحد در نیویورک تقاضا خواهیم کرد. وزیر امور خارجه عملیات روز گذشته ارتش سوریه و روسیه در ادلب را وحشیانه و بی‌مسئولانه خواند و مدعی شد که این تحولات باعث بروز بدترین بحران انسانی در تمام طول جنگ شده است.

راب ادعا کرد که هیچ توجیهی برای نادیده گرفتن قوانین بین‌المللی و حقوق اولیه انسان وجود ندارد. وی با اشاره تحریم‌های اخیر اتحادیه اروپا علیه شخصیت‌های سوری مدعی شد: به همکاری با هم‌پیمانان بین‌المللی ادامه می‌دهیم تا این جنایت‌ها متوقف شود. استان ادلب در شمال غرب سوریه در هفته‌های اخیر شاهد درگیری‌های شدید بین نیروهای ارتش این کشور با تروریست‌های مورد حمایت برخی کشورهای خارجی به ویژه ترکیه برای آزادسازی آخرین پایگاه اصلی تروریست‌ها در سوریه است. این استان ۱۱ درصد از خاک سوریه را تشکیل می دهد و نیروهای سوری در ماه‌های اخیر بخش های زیادی از آن را آزاد کرده اند.

وزارت امور خارجه کشورمان امروز (جمعه) با صدور بیانیه‌ای در خصوص این تحولات اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران از نزدیک و با حساسیت در حال رصد و پیگیری تحولات میدانی و پیامدهای منطقه‌ای جاری در ادلب بوده و بر ضرورت مدیریت فضای متشنج موجود و آرام سازی آن در اسرع وقت تاکید دارد. وزارت امور خارجه در این بیانیه افزود: جمهوری اسلامی ایران با توجه به تصمیم قبلی سران روند آستانه مبنی بر برگزاری این نشست در کشورمان، بر تداوم تلاش های خود جهت برگزاری آن در شرایط حساس کنونی تاکید دارد و معتقد است این نشست می تواند در تداوم توافقات پیشین این روند مبنی بر مبارزه با تروریسم، اجتناب از هر گونه آسیب به غیر نظامیان و حل و فصل سیاسی اختلافات گام موثری بردارد.

در این بیانیه آمده است: جمهوری اسلامی ایران با محکوم سازی اقدامات طرفهای ثالث برای خدشه دار کردن این روند خصوصا ایالات متحده آمریکا که بصورت غیر مسئولانه‌ای همواره به دنبال بروز تنش در منطقه بوده و هدف از حضور خود در سوریه را نیز غارت منابع نفتی این کشور اعلام کرده است، با شرکای خود در روند آستانه کماکان در تماس نزدیک بوده و تلاش خود برای پایان دادن شرایط ملتهب موجود را ادامه خواهد داد.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیست اسکی توچال بازگشایی شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران‌(142) «جهرم»
ادامه واریز حقوق آذرماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از امروز +جزییات
انهدام مخفیگاههای داعشی در غرب عراق
در کوچه بن بست نباید نشست
ترور شخصیت معروف در حمص توسط عناصر جولانی
جنوب یمن؛ بوی توطئه و خیانت
افزایش 50 درصدی مرگ موتورسیکلت‌سواران در تصادفات پایتخت
آینده حزب‌الله و مقاومت در فضای تصاعد بحران
اعتراف هولناک مرد 70 ساله به قتل همسرش در مشهد
پزشکیان: سالی چندهزار کشته در جاده‌ها، قابل قبول نیست
یک آمریکایی ایرانی‌تبار دستیار وزیر خارجه شد
فدراسیون فوتبال مصر انتصاب کی‌روش را تکذیب کرد!
عارف: باید شرایط برای جذب سرمایه‌ها ایجاد شود
جهان نظاره گر خاموش «غرق» غزه
مدنی‌زاده: دولت اقتصاد را رها نکرده است
توافق ایران و عراق برای افتتاح گذرگاه جدید میان دو کشور
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی دی ماه سال 1404
اشرف بروجردی، رئیس اسبق کتابخانه ملی ایران درگذشت
از هر 100 متقاضی وام ازدواج 73 نفر دست خالی می‌مانند
بحرانی به ‎نام اطلاع‌رسانی مسئولان دوربینی در بحران
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز شنبه 29 آذر 1404+ جدول
12 روز زیر آتش؛ روایت کمالوندی از حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران
کاهش 33 درصدی بارش‌ها در کشور
امروز آخرین مهلت ثبت نام فروش جدید ایران خودرو/ رکورد ثبت نام شکست + زمان قرعه کشی
آژانس هیچ اطلاعاتی درباره اورانیوم غنی‌شده ایران دریافت نکرده است
کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل قبول
آیا طلا به نشانگر زلزله پولی در جهان تبدیل شده است؟
انتقاد عراقچی از رویکرد غیرمسولانۀ 3 کشور اروپایی
واریز اعتبار مرحله پنجم کالابرگ الکترونیکی برای دهک‌های چهارم تا هفتم
واکنش رژیم جولانی به بمباران ده‌ها نقطه در سوریه توسط آمریکا
ترامپ: حمله به اهداف داعش در سوریه موفقیت‌آمیز بود
مامور موساد و ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز اعدام شد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 29 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 29 آذر 1404+ وضعیت استانها
درخت‌ها چطور با هم صحبت می‌کنند؟
ربات‌های میکرونی هوشمند، جراحان آینده در درون بدن انسان
ابزار هوش مصنوعی برای محافظت از زیرساخت‌های حیاتی در حملات سایبری
کشف بی‌سابقه کاوشگر پارکر/خورشید چگونه مواد خود را بازیافت می‌کند؟
سفر 40 دقیقه‌ای به‌جای 6 ساعت با تونل جدید جهانی
افزایش 15 درصدی ظرفیت باتری سدیم‌یونی با یک تغییر شیمیایی هوشمندانه
ماجرای عجیب مردی که با خوردن یک همبرگر ساده مُرد!
5 تکنیک کاربردی برای مقابله با استرس در زندگی روزمره
حماس بدون اکسیژن هم زنده می ماند
تانک‌های آبرامز استرالیا در راه اوکراین
اعتراف ترامپ به نارضایتی‌های اقتصادی مردم آمریکا
حماس: طرح ساخت شهرک‌ جدید در شرق قدس، در چارچوب پروژه الحاق است
حضور مقامات اروپایی در گفت‌وگوهای نمایندگان آمریکا و اوکراین
بیانیه دفتر نتانیاهو درباره نشست الناقوره
دیدار نفت و گاز گچساران - پیکان به تعویق افتاد
X
آگهی تبلیغاتی