×
فرهنگی
شناسه خبر : 43837
تاریخ انتشار : جمعه 1398/12/09 ساعت 10:25
گرمخانه‌های پایتخت برای مقابله با کرونا ایمن‌سازی می‌شود

گرمخانه‌های پایتخت برای مقابله با کرونا ایمن‌سازی می‌شود

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به ایمن‌سازی گرمخانه‌ها برای مقابله با شیوع بیماری کرونا گفت: از هفته‌ها قبل اقداماتی اولیه در این مراکز طبق پروتکل‌های وزارت بهداشت آغاز و در یک هفته اخیر نیز شرایط ویژه اعمال شد.

به گزارش شامگاه پنجشنبه روابط عمومی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، سیدمالک حسینی با اشاره به اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با شیوع بیماری کرونا اظهارداشت: ایمن‌سازی گرمخانه‌ها از حیث سلامت مددجویان در اوضاع کنونی جامعه اهمیت بسیاری دارد.

وی گفت: همه تلاش همکارانم ایمن نگه داشتن گرمخانه‌ها و مراکز ویژه مراقبت از افراد بی‌خانمان در برابر سرایت ویروس کرونا و همزمان عدم تعطیلی این مراکز به رغم پرخطربودن نگهداری جمعی افراد آسیب‌دیده از نظر فنی است.

حسینی افزود: مدیران گرمخانه‌ها، مددکاران این مراکز و گشت‌های فوریت‌های اجتماعی ایثارگرانه در حال خدمت‌رسانی به افراد بی‌سرپناه در محیط‌های پرخطر هستند و همانگونه که خود را در برابر افراد بی‌سرپناه شهر مسئول می‌دانیم تلاش داریم، برای این افراد شرایط ایمنی فراهم کنیم.

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، تهیه ۶۰ لباس ایزوله برای افراد شاغل در گرمخانه‌ها، توزیع ۲هزار و ۸۰۰ ماسک و ۲هزار و ۵۰۰ دستکش لاتکس برای استفاده پرسنل و مددجویانی که دارای علائم اولیه هستند را از جمله اقدامات این سازمان برای مقابله با شیوع بیماری کرونا در گرمخانه‌ها و حفظ ایمنی افراد شاغل در این مراکز عنوان کرد.

وی گفت: طبق هماهنگی‌ها مقرر شد ۱۰ اسفند ماه، تست غربالگری اولیه تشخیص کرونا در مراکز خاورشهر و لویزان انجام شود.

حسینی اظهارداشت: با توجه به اهمیت سلامت کارکنان واحد فوریت‌های اجتماعی و پرسنل مستقر در گرمخانه‌ها هماهنگ شده است از روز شنبه برای تمامی آنان تست اولیه ابتلا به ویروس کرونا انجام شود.

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران بیان کرد: خوشبختانه با توجه به آمادگی سازمان اقدامات لازم برای تهیه اقلام بهداشتی و ضدعفونی کننده انجام و حداقل برای دو هفته ذخیره لازم انجام شده و اکنون هم در حال رایزنی برای تهیه اقلام با احتمال طولانی‌ترشدن شرایط کنونی هستیم.

دغدغه فعالان مدنی درباره وضعیت کودکان کار و افراد بی‌سرپناه

وی، دغدغه فعالان مدنی درخصوص وضعیت کودکان کار و افراد بی‌سرپناه را ارزشمند و قابل درک دانست و گفت: باید اطمینان بدهم که در موضوع افراد بی‌سرپناه شرایط خوب است و می‌توان گفت جز افرادی که برای حضور در گرمخانه‌ها و حتی افراد بی‌سرپناه‌ تحت مدیریت سازمان‌های غیردولتی مقاومت می‌کنند و خود تمایل به حضور ندارند هیچ کس در تهران بی‌سرپناه نخواهد ماند.

حسینی افزود: در موضوع کودکان کار و خیابان هر چند ماموریت اصلی با سازمان بهزیستی است اما ما به عنوان مسئولیت اجتماعی خود از این موضوع غافل نشدیم و در تعامل با سازمان‌های غیردولتی تلاش می‌کنیم اقلام مورد نیاز را برای آنان به عنوان نهادهای تخصصی مردمی تهیه کنیم که پس از انجام اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران بیان کرد: همه باید بپذیریم در شرایط ویژه و سختی قرار داریم و باید به یکدیگر کمک کنیم تا از این بحران با کمترین هزینه عبور کنیم.

وی گفت: تقاضا می‌کنم صرفا ناظر و منتقد نباشیم و هر کس باید به هر شکلی که می‌تواند در هماهنگی با نهادهای متولی به مدیریت بحران ایجاد شده کمک کند.

حسینی افزود: با همه توان و ظرفیت در حال خدمات رسانی هستیم و از همه پیشنهادها و توصیه‌های نهادهای مدنی و افراد در مدیریت بهتر شرایط استقبال کرده و آماده همکاری با آنها هستیم.

فراخوان مراقبت ویژه‌تر از افراد کارتن‌خواب در گرمخانه‌ها

سرپرست سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران از انتشار فراخوان این سازمان برای مراقبت ویژه‌تر از افراد کارتن‌خواب در گرمخانه‌ها خبر داد.

وی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا و نیاز این سازمان به مراقبت‌های ویژه‌تر از افراد بی‌خانمان، آسیب‌پذیر و کارتن‌خوابی که در گرمخانه‌ها اسکان داده شده‌اند نیازمند افراد داوطلب اعم از پزشک، پرستار، مددکار و افرادی که دوره‌های تخصصی مراقبت از این افراد را طی کرده‌اند، هستیم.

حسینی افزود: این سازمان از شهروندان علاقه‌مند به همکاری دعوت می‌کند که در صورت تمایل به همکاری با شماره تماس ۰۹۳۳۴۹۸۳۹۶۰ و یا نشانی الکترونیکی Email:info.swsc@tehran.ir ارتباط برقرار کنند.

 ۲۱ گرمخانه با ظرفیت بیش از ۴هزار و ۲۰۰ نفر به صورت کف‌خواب در تهران فعالیت می‌کند که یکی از این مراکز به صوت اضطراری در صورت برودت هوا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

ویروس کرونا که با عنوان رسمی «کووید-۱۹» از ۱۲ دسامبر سال گذشته میلادی (دی ماه) در استان هووی چین شیوع یافت، تاکنون ۸۰ هزار و ۹۹۷ نفر را مبتلا و جان ۲ هزار و ۷۶۴ نفر را گرفته است.

ایران بعد از چین دومین آمار فوت در اثر ابتلا به این بیماری را به خود اختصاص داده است.

براساس اعلام وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آمار ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور به ۲۴۵ نفر و فوت ناشی از آن در مجموع به ۲۶ نفر رسیده است.


خبرگزاری ایرنا
کلید واژگان
مقابله با کرونا
نظرات

آخرین اخبار
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 13 تیر 1405+ جدول قیمت ها
ترافیک نیمه‌سنگین در محورهای ورودی تهران و البرز
حماسه وداع؛ ملت ایران برای بدرقه رهبر شهید به پا خاست+ فیلم اختصاصی
بارزانی: «مبارزه» مهم‌ترین میراث آیت‌الله خامنه‌ای است
قالیباف: قدردان همراهی ملت پاکستان در روزهای سخت هستیم
فعالیت 24 ساعته و رایگان متروی تهران آغاز شد
به امید دیدار
استقرار دفاتر پیشخوان دولت در مسیرهای مراسم تشییع رهبر شهید
عاشورا؛ رسالت کرامت انسان
اجرای دیوارنگاره «أبناء السیّد» با حضور هنرمندان چند کشور در تهران
ائتلاف عربی یا صف‌آرایی برای تکرار یک شکست تاریخی؟
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 13 تیر 1405 + وضعیت استان‌ها
وداع با معلّمِ شهیدان
گزارش تصویری عکاسان نورنیوز از حال و هوای مصلی امام خمینی( ره)
برنامه مسابقات ورزشی امروز شنبه13 تیر 1405 +جدول
شکل‌گیری دیپلماسی محور مقاومت بر اساس تعالیم رهبر شهید
الگویی متفاوت از تامین امنیت ملی
کیکو فوجیموری پیروز انتخابات ریاست‌جمهوری پرو شد
وضعیت آب و هوا امروز شنبه 13 تیرماه در تهران
دست برتر ایران در دیپلماسی سوگ
آرژانتین از لبه پرتگاه بازگشت؛ کیپ ورد همه را شگفت زده کرد
تشخیص دیرهنگام این دو اختلال روانی می‌تواند خطرناک باشد
توصیه‌های پزشکی برای حضور ایمن در مراسم تشییع رهبر شهید
اطلاعیه: جزئیات محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید اعلام شد
گزارش تصویری عکاسان نورنیوز از حال و هوای مصلی امام خمینی( ره) وخیابانهای اطراف
توصیه مهم متخصص قلب به بیماران برای حضور در مراسم تشییع
هشدار وزارت بهداشت درباره پله‌برقی در مراسم تشییع
هشدار پزشکان به شرکت‌کنندگان در مراسم تشییع رهبر؛ لنز نگذارید
روش جدید آلمانی‌ها برای درمان درد زانو
دانشمندان آلمانی راهی برای مقابله با پیری کشف کردند
پرواز هواپیماهای شناسایی آمریکایی بر فراز مناطقی در غرب عراق
روسیه برای افزایش صادرات غلات به ایران اعلام آمادگی کرد
فهرست مراکز اسکان زائران در مدارس و مراکز آموزشی شهرستان‌های تهران
درخواست سازمان‌های مردم نهاد نیویورک برای محاکمه بن گویر
خانواده رهبر شهید در حرم امام رضا(ع) دفن می شوند؟
تعطیلی رسمی در بغداد به مناسبت مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر انقلاب
ربوده شدن نظامی صهیونیست در بئرالسبع
دستور وزیر کشور برای تداوم فعالیت شهرداران و دهیاران ابلاغ شد
فراعنه در ضربات پنالتی تاریخ‌ساز شدند/ استرالیا، آخرین حذف شده آسیا
فیبا درباره پیروزی ایران مقابل اردن چه نوشت؟
فشار نمایندگان انگلیس برای تحریم نتانیاهو و وزیر دادگستری اسرائیل
پزشکیان: همکاری‌های راهبردی ایران و روسیه باید شتاب بگیرد
سرمربی مستعفی کره جنوبی پنهانی از کشور خارج شد!
احتمال تغییر ساعت مسابقه انگلیس و مکزیک
گزارش تصویری | مراسم ادای احترام مقامات کشورهای خارجی به پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب
5 هزار خانواده تهرانی به پویش «هر خانه یک موکب» پیوستند
مدودف: روسیه در سوگ رهبر شهید کنار ملت ایران است
ترافیک سنگین در جاده کندوان؛ تردد همچنان دوطرفه است
دفتر نتانیاهو: دیدار با ترامپ در دستور کار است
حریق جزئی در چهلستون اصفهان بدون خسارت مهار شد