×
سیاسی
شناسه خبر : 43830
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/08 ساعت 22:42

سوریه: ترکیه از تروریسم حمایت می‌کند

نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد با تاکید بر اینکه هیچ کشوری حق ندارد به نیابت از مردم سوریه سخن بگوید ترکیه را به تعقیب پروژه تروریسم و حمایت از تروریست‌ها متهم کرد.

بشار الجعفری روز پنج شنبه در نشست شورای امنیت که با موضوع سوریه برگزار شد، افزود: امپراتوری عثمانی در سال 1516 وارد سوریه شد و پس از 400 سال سیاه، پایان یافت. سوریه دیگر این امپراتوری را تحمل نخواهد کرد. وی ادامه داد: ترکیه امروز خود را بالاتر از قانون می داند، ما با مردم ترکیه مشکلی نداریم بلکه با حزب اردوغان مشکل داریم که از تروریسم در کشور ما حمایت می کند. این تروریسم زیرساخت های شهری کشور ما را تخریب کرد و میلیون ها مردم را آواره ساخت. نماینده سوریه در سازمان ملل متحد اضافه کرد: رژیم ترکیه، آب را بر روی سوریه بست و 600 هزار مردم مجبور به خروج از شهرهای خود شدند.

الجعفری با انتقاد از اظهارات همتای ترک خود، اظهار کرد: نماینده ترکیه نمی‌تواند به نیابت از مردم سوریه سخن بگوید، تنها دولت سوریه می‌تواند به نیابت از مردم خود سخن بگوید. نه خودش، نه رهبرش و نه دولتش (ترکیه) نمی توانند به نیابت از مردم سوریه سخن بگویند. ما نماینده سوریه در این نهاد بین المللی هستیم. وی تصریح کرد: دولت سوریه علیه مردم خود جنگی را آغاز نکرده است بلکه مبارزه مشروع با تروریسم و تروریسم مورد حمایت قطر، سعودی و ترکیه انجام می دهد. این تروریست ها، نائبان آنها هستند. نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد یادآور شد: حامیان منطقه ای تروریسم خطرناکتر از حامیان غربی آن هستند.

کشور من قربانی پروژه تروریسم بی سابقه است که دولت مشروع ما را هدف قرار گرفته است. الجعفری خاطرنشان کرد: نگاه کنید در عراق و لیبی چه اتفاقی افتاده است، تروریسم به عنوان ابزار استفاده می شود، آنها حتی در کشورهای دیگر هم بر روی تروریسم سرمایه گذاری می کنند. به هرجا که نگاه کنید، ردپای رژیم ترکیه را می بینید. ترکیه در خیلی از کشورها از تروریسم حمایت می کند. وی با بیان اینکه نماینده ترکیه مدعی شده است که چارچوب آستانه دیگر کارایی ندارد، گفت کاملا درست است چرا که قالب آستانه از ترکیه می خواست تا با تروریسم مقابله و آنها را از آنچه که معترضان نامیده می شوند، جدا کند.

نماینده سوریه در سازمان ملل متحد تاکید کرد: ما با معترضان مدنی هیچ مشکلی نداریم، چرا که ما با معترضان مدنی در ژنو به توافق رسیدیم. در این مذاکرات، نمایندگان سازمان ملل همچون پدرسون، دی میستورا و ابراهیمی حضور داشتند. ما مشکلی با معترضان غیر مسلح نداریم. الجعفری با بیان این که معترضان مدنی باید از این تروریسم های مسلح جدا شوند، گفت: فرمت آستانه صلح، امنیت و آرامش را برای اغلب مناطق فراهم آورده است. ترکیه نمی خواهد که این چارچوب را رعایت کند چون می خواهند پروژه تروریسم خود را در سوریه محقق سازند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
ترافیک فوق سنگین جاده‌های شمال
ستاره تیم ملی فوتبال آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی موضع گرفت
علت شکایت محیط زیست تهران از باغ وحش ارم چه بود؟
واکنش رسمی عراق به حمله اسرائیل به دوحه
فرصت عالی برای بخشودگی جرایم مالیاتی اصناف و صاحبان مشاغل
درباره حمله به قطر!
جزییات آتش سوزی فروشگاه چسب در اصفهان + فیلم
واکنش محتاطانه کاخ سفید به حمله اسرائیل به قطر
نورنما | عید میلاد رسول خاتم (ص) و امام جعفر صادق (ع)مبارک‌باد
خشم خیابانی در نپال: معترضان ساختمان تلویزیون را هدف قرار دادند + فیلم
سازمان ملل حمله اسرائیل به قطر را شدیداً محکوم کرد
از میز آتش‌بس تا آسمان خونین دوحه؛ پایان دیپلماسی
آخرین فرصت ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد پیام نور اعلام شد
القسام رسماً مسئولیت حمله استشهادی «راموت» را گردن گرفت
واکنش تند اردن به حمله رژیم صهیونیستی به دوحه
جهاد اسلامی حمله به دفتر حماس در دوحه را محکوم کرد
سفارت ایالات متحده نسبت به شرایط امنیتی در دوحه هشدار داد
ثبت زمین‌لرزه 4.2 ریشتری در استان هرمزگان
حمله رژیم صهیونیستی به قطر خطرناک و نقض آشکار منشور ملل متحد است
کاهش محسوس دما و تشدید گردوخاک در تهران طی روزهای آینده
بیانیه رسمی وزارت خارجه قطر درباره حملات اسرائیل به دوحه
رایزنی ایران و آژانس برای آغاز همکاری‌های جدید با تمرکز بر سازوکارهای ضمانتی
87 پرواز عملیاتی بارورسازی ابرها در کشور انجام شد
حمله به دوحه؛ ادعای عملیات اسرائیل برای ترور مقامات حماس +فیلم
طلای جهانی به اوج رسید؛ دلار آزاد کانال 90 هزار تومانی را پس گرفت
خوشبینی به احتمال توافق هسته‌ای در قاهره
حمایت هیئت روسی از تمامیت ارضی سوریه در دیدار با مقامات دمشق
ظریف: فرصتی تازه پشت مرزهای شمالی ایران پنهان است
نشست شورای عالی مجمع جهانی بیداری اسلامی با محوریت فلسطین برگزار شد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(80) «بِیضا»
هشدار سفارت ایران درباره سفر ایرانیان به نپال
درخشش عملکرد طلایی تاصیکو در مجمع سالیانه
راه اندازی اولین پایگاه اورژانس بانوان در تبریز
تهران در مسیر تازه همکاری با آژانس+ جزئیات دیدار قاهره
اجماع مجلس و دولت برای حل مشکلات اقتصادی کشور
درخواست 270 شرکت برای واردات خودرو
وکیل الهه حسین‌نژاد: شعبه دیوانعالی کشور، حکم صادره درباره قصاص قاتل الهه را تایید کرد
پشت‌پرده بازگشت یک میلیارد دلار به جیب بازنشستگان کشوری
ذخایر طلای ایران 37 درصد جهش کرد
موافقت رهبر معظم انقلاب با شرایط و ضوابط عفو و تخفیف مجازات محکومان دادگاه‌ها
تعطیلی پنجشنبه‌ها در صحن مجلس
زیدان آماده بازگشت به نیمکت فرانسه
سازمان ملل: ناوگان صمود نیازمند حفاظت فوری است
اروپایی‌ها ترامپ را «دشمن» می‌دانند
مادورو: آمریکا اصرار دارد تجاوز نظامی به ونزوئلا را توجیه کند
دیوان عدالت اداری مصوبه‌ای از بانک سپه را غیرقانونی دانست
آموزش زبان فارسی در ارمنستان توسعه می‌یابد
آمریکا از کارزار مبارزه با «نشر اکاذیب» خارج شد
نخست‌وزیر نپال پس از اعتراضات خونین کناره‌گیری کرد
X
آگهی تبلیغاتی