×
فرهنگی
شناسه خبر : 43828
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/08 ساعت 22:24

شیوع کرونا در آمریکا با 28 میلیون نفر بدون بیمه فاجعه‌بار خواهد بود

یک رسانه آمریکایی با اشاره به اینکه 28 میلیون نفر در آمریکا فاقد خدمات بیمه هستند شیوع ویروس کرونا در این کشور را فاجعه‌بار دانسته است.

 یک رسانه آمریکایی در گزارشی با اشاره به اینکه ۲۸ میلیون نفر در آمریکا از بیمه خدمات درمانی برخوردار نیستند به بررسی تبعات فاجعه‌بار شیوع ویروس «کرونا» در این کشور پرداخته است. پایگاه «تروث‌اوت» نوشته صرفنظر از تلاش‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای کوچک‌نمایی خطر ویروس کرونا این کشور از تبعات شیوع این بیماری مصون نخواهد بود. کارشناسان مرکز پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا چند روز پیش هشدار دادند که آمریکا دیر یا زود با شیوع جدی این بیماری مواجه خواهد شد. تروث‌اوت نوشته اینکه چهارشنبه شب اعلام شد فردی که در کالیفرنیا بدون سفر برون‌مرزی یا داشتن تماس نزدیک با یک فرد مبتلا به ویروس به علائم این بیماری مبتلا است نشان‌دهنده این است که این بیماری شروع به چرخیدن در داخل آمریکا کرده است.

این رسانه نوشته است: «اگر اینطور باشد، اثرات عظیمی نه فقط روی نظام سلامت کم‌رمق آمریکا بلکه روی زیرساخت‌های سیاسی و اقتصادی این کشور بر جا خواهد گذاشت.» رسانه آمریکایی نوشته نزدیک به ۲۸ میلیون آمریکایی فاقد بیمه سلامت هستند. این رقم از زمان به قدرت رسیدن دونالد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا هر ساله افزایش یافته است/ تروث‌اوت نوشته میلیون‌ها نفر دیگر از آمریکایی‌ها هم که بیمه‌های سلامت دارند از خدمات اندک بیمه بهره‌مندند و بخش اعظمی از آنها به اندازه‌ای که لازم است به پزشک مراجعه نمی‌کنند. رسانه آمریکایی نوشته در صورتی که مردم فقیر و فاید خدمات بیمه در مراکز درمانی مناسب تحت درمان قرار نگیرند سایر اقشار جامعه را به سرعت مبتلا کرده و شیوع بیماری را تسریع می‌کنند.

در ادامه آمده است: «در صورتی که بخش عظیمی از جمعیت توان دسترسی به پزشک را نداشته باشند (چه از بیم ورشکست شدن به دلیل هزینه‌های سنگین درمان و چه از بیم احتمال اخراج از کشور توسط دولت با معرفی خودشان به نظام سلامت- جلوگیری از شیوع منطقه‌ای آن بیماری امکان‌پذیر نخواهد بود.» در روزهای گذشته عدم آمادگی دولت ترامپ برای مقابله با ویروس کرونا هم به شدت مورد انتقاد محافل سیاسی در این کشور قرار گرفته است. «نانسی پلوسی»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا روز گذشته (چهارشنبه/ ۷ اسفند) پاسخ دولت آمریکا به بیماری کرونا را «خجالت‌آور» و «کم‌رمق» توصیف کرد. ترامپ برای مقابله با این ویروس مرگبار ۲.۵ میلیارد دلار بودجه درخواست کرده، اما نمایندگان دموکرات گفته‌اند محافظت از آمریکایی‌ها در برابر کرونا نیازمند ۸.۵ میلیارد دلار بودجه خواهد بود. نانسی پلوسی گفت: «[پاسخ ترامپ به کرونا] خجالت‌آور است. او حالا پیشنهادی را مطرح کرده که برای مقابله با این ویروس بسیار ضعیت و کم‌رمق است. ما برای ایبولا ۵ میلیارد دلار هزینه کردیم.»

او در ادامه گفت: «او کار را بسیار دیر و کم‌رمق شروع کرده است. جای امیدواری است که می‌توانیم این فوت وقت را جبران کنیم ولی لازم است آدم‌های حرفه‌ای و منابع کافی داشته باشیم و برای مردمی که به کشورمان برمی‌گردند از تاکتیک‌های هراس استفاده نکنیم.» پیش از این سایر نمایندگان کنگره آمریکا هم سیاست‌های ترامپ برای مقابله با کرونا را مورد انتقاد قرار داده بود. به عنوان مثال، «میت رامنی»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا روز سه‌شنبه گفته که کشورش آمادگی مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا ندارد. رامنی در جلسه‌ای پشت درهای بسته در کنگره از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بابت کوچک‌نمایی نگرانی‌ها درباره شیوع این بیماری انتقاد کرد. ترامپ در دهلی نو به خبرنگاران گفته بود که اوضاع این بیماری در آمریکا «تحت کنترل» است و این بیماری، مسئله‌ای است که به زودی رفع خواهد شد.

میت رامنی که عضو کمیته بهداشت، آموزش و کار مجلس سنای آمریکا است گفت دولت آمریکا اقدامات کافی را برای آماده شدن جهت مقابله با شیوع این بیماری انجام نداده است. او گفت: «من از اینکه ما چه اندازه برای همه‌گیری این بیماری هم از لحاظ تجهیزات ایمنی و هم از لحاظ دستگاه‌های پزشکی برای کمک به مبتلایان آمادگی داریم، مأیوس هستم.» رامنی اضافه کرد: «در مرحله کنونی، فکر می‌کنم سرمایه‌گذاری ما پایین‌تر از حد لازم برای شرایطی است که ممکن است جدی شود. به نظرم باید از همه منابعمان استفاده کنیم.»


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چگونه با رژیم غذایی از دیابت پیشگیری کنیم؟
چربی‌های مخفی می‌توانند روند پیری قلب را شتاب دهند
نور اینفو | 10 ویژگی اخلاقی در سبک زندگی پیامبر اسلام
افشاگری مدیر سابق واتساپ: امنیت میلیاردها کاربر در خطر است
محققان استنفورد علائم اوتیسم در موش‌ها را حذف کردند
آیفون ایر از سیم‌کارت فیزیکی پشتیبانی نمی کند
جزئیات مشتری اماراتی جهانبخش منتشر شد
اعتراف کاخ سفید: ترور رهبران حماس، هدفی باارزش برای واشنگتن است
روایت رسانه‌های عبری از حمله تروریستی به نشست رهبران حماس در دوحه
مادورو: جنگ جهانی سوم از هم‌اکنون آغاز شده است
اعتراف تلویحی نتانیاهو: ترامپ در عملیات دوحه مشارکت داشت
جنایات اسرائیل در بیانیه شورای مجالس آسیایی–آفریقایی در بیروت محکوم شد
حزب‌الله لبنان: تجاوز به هیأت حماس جنایتی بی‌پرده و غیرقابل توجیه است
عفو رهبری شامل حال تتلو شده است؟/ وکیل تتلو پاسخ داد
نخست‌وزیر جدید فرانسه منصوب شد
قطر: حمله اسرائیل به دوحه مذاکرات آتش‌بس را به شکست کشاند
محکومیت حمله به دوحه توسط نخست‌وزیر انگلیس
عضو حماس: ما برای مقابله قاطعانه با اشغالگران آمادگی کامل داریم
جدول گروه I مقدماتی جام ملت‌های زیر 23 آسیا با صعود و صدرنشینی ایران
گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور با امیر قطر
وزارت خارجه قطر: از حمله اسرائیل به دوحه اطلاعی نداشتیم/شکایت قطر از اسرائیل
آغاز به‌کار حساب رسمی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به زبان چینی در شبکه ایکس
زیاده گویی نتانیاهو بعد از حمله به دوحه
انصارالله: آمریکا تنها به اسرائیل وفادار است، نه هیچ کشور دیگری
پزشکیان: جامعه امروز تشنه اخلاق، عدالت و کرامت انسانی است
انگلیس(5) - صربستان (0) |طوفان پنج‌گله انگلیس در بلگراد؛ شاگردان توخل در یک قدمی صعود
پرتغال 3-2 مجارستان؛ شب انفجار رونالدو و کانسلو در بوداپست + خلاصه بازی
عراقچی: ایران همکاری پادمانی با آژانس را با چارچوب جدید ادامه می‌دهد
گروسی خبر داد؛ توافق جدید بین ایران و آژانس اتمی امضا شد
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 18 شهریور 1404
وال‌استریت‌ژورنال: ایران و آژانس به توافق دست یافتند
ایران حمله تروریستی رژیم صهیونیستی به دوحه را شدیدا محکوم کرد
سخنگوی وزارت خارجه از نهایی شدن تفاهم ایران و آژانس خبر داد
دیدار عراقچی با رئیس‌ جمهور مصر
قدومی: طرح ترور سران حماس در دوحه ناکام ماند
حمله موشکی جدید یمن به عمق سرزمین‌های اشغالی؛ افزایش تنش در منطقه
مکرون: حمله اسرائیل به قطر اقدام تروریستی است
پزشکیان: رژیم صهیونی هیچ مرزی برای جنایت قائل نیست و هر تلاش دیپلماسی را نابود می‌کند
حماس: اسرائیل با حمله به دوحه، تیم مذاکره‌کننده ما را هدف گرفت
رئیس جمهور مولداوی: اتحاد با اروپا راه ایستادگی مقابل روسیه است
تصاویر 5 شهید امروز حماس که از اعضای اداری این جنبش در قطر بودند
یک مامور پلیس در خوزستان به شهادت رسید
دعوت مردم پاکستان به تظاهرات گسترده ضد اسرائیلی
لحظه اعلام خبر عفو رهبری به زندانی ها + فیلم
میدان هفتم تیر میزبان جشن میلاد پیامبر رحمت
تیم امید با این ترکیب به دنبال صعود مستقیم به جام ملت‌ها می رود
هیچ بمبارانی، صنعت هسته ای ایران را تعطیل نمی کند
ایران 3-2 امارات | صعود ایران به عنوان صدرنشین به جام ملت‌های آسیا + خلاصه بازی
قیمت نفت در پی تجاوز اسرائیل به قطر بالا رفت
پیامبر رحمت؛ میراثی فراتر از زمان
X
آگهی تبلیغاتی