×
فرهنگی
شناسه خبر : 43828
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/08 ساعت 22:24

شیوع کرونا در آمریکا با 28 میلیون نفر بدون بیمه فاجعه‌بار خواهد بود

یک رسانه آمریکایی با اشاره به اینکه 28 میلیون نفر در آمریکا فاقد خدمات بیمه هستند شیوع ویروس کرونا در این کشور را فاجعه‌بار دانسته است.

 یک رسانه آمریکایی در گزارشی با اشاره به اینکه ۲۸ میلیون نفر در آمریکا از بیمه خدمات درمانی برخوردار نیستند به بررسی تبعات فاجعه‌بار شیوع ویروس «کرونا» در این کشور پرداخته است. پایگاه «تروث‌اوت» نوشته صرفنظر از تلاش‌های «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا برای کوچک‌نمایی خطر ویروس کرونا این کشور از تبعات شیوع این بیماری مصون نخواهد بود. کارشناسان مرکز پیشگیری بیماری‌ها در آمریکا چند روز پیش هشدار دادند که آمریکا دیر یا زود با شیوع جدی این بیماری مواجه خواهد شد. تروث‌اوت نوشته اینکه چهارشنبه شب اعلام شد فردی که در کالیفرنیا بدون سفر برون‌مرزی یا داشتن تماس نزدیک با یک فرد مبتلا به ویروس به علائم این بیماری مبتلا است نشان‌دهنده این است که این بیماری شروع به چرخیدن در داخل آمریکا کرده است.

این رسانه نوشته است: «اگر اینطور باشد، اثرات عظیمی نه فقط روی نظام سلامت کم‌رمق آمریکا بلکه روی زیرساخت‌های سیاسی و اقتصادی این کشور بر جا خواهد گذاشت.» رسانه آمریکایی نوشته نزدیک به ۲۸ میلیون آمریکایی فاقد بیمه سلامت هستند. این رقم از زمان به قدرت رسیدن دونالد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا هر ساله افزایش یافته است/ تروث‌اوت نوشته میلیون‌ها نفر دیگر از آمریکایی‌ها هم که بیمه‌های سلامت دارند از خدمات اندک بیمه بهره‌مندند و بخش اعظمی از آنها به اندازه‌ای که لازم است به پزشک مراجعه نمی‌کنند. رسانه آمریکایی نوشته در صورتی که مردم فقیر و فاید خدمات بیمه در مراکز درمانی مناسب تحت درمان قرار نگیرند سایر اقشار جامعه را به سرعت مبتلا کرده و شیوع بیماری را تسریع می‌کنند.

در ادامه آمده است: «در صورتی که بخش عظیمی از جمعیت توان دسترسی به پزشک را نداشته باشند (چه از بیم ورشکست شدن به دلیل هزینه‌های سنگین درمان و چه از بیم احتمال اخراج از کشور توسط دولت با معرفی خودشان به نظام سلامت- جلوگیری از شیوع منطقه‌ای آن بیماری امکان‌پذیر نخواهد بود.» در روزهای گذشته عدم آمادگی دولت ترامپ برای مقابله با ویروس کرونا هم به شدت مورد انتقاد محافل سیاسی در این کشور قرار گرفته است. «نانسی پلوسی»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا روز گذشته (چهارشنبه/ ۷ اسفند) پاسخ دولت آمریکا به بیماری کرونا را «خجالت‌آور» و «کم‌رمق» توصیف کرد. ترامپ برای مقابله با این ویروس مرگبار ۲.۵ میلیارد دلار بودجه درخواست کرده، اما نمایندگان دموکرات گفته‌اند محافظت از آمریکایی‌ها در برابر کرونا نیازمند ۸.۵ میلیارد دلار بودجه خواهد بود. نانسی پلوسی گفت: «[پاسخ ترامپ به کرونا] خجالت‌آور است. او حالا پیشنهادی را مطرح کرده که برای مقابله با این ویروس بسیار ضعیت و کم‌رمق است. ما برای ایبولا ۵ میلیارد دلار هزینه کردیم.»

او در ادامه گفت: «او کار را بسیار دیر و کم‌رمق شروع کرده است. جای امیدواری است که می‌توانیم این فوت وقت را جبران کنیم ولی لازم است آدم‌های حرفه‌ای و منابع کافی داشته باشیم و برای مردمی که به کشورمان برمی‌گردند از تاکتیک‌های هراس استفاده نکنیم.» پیش از این سایر نمایندگان کنگره آمریکا هم سیاست‌های ترامپ برای مقابله با کرونا را مورد انتقاد قرار داده بود. به عنوان مثال، «میت رامنی»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا روز سه‌شنبه گفته که کشورش آمادگی مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا ندارد. رامنی در جلسه‌ای پشت درهای بسته در کنگره از «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا بابت کوچک‌نمایی نگرانی‌ها درباره شیوع این بیماری انتقاد کرد. ترامپ در دهلی نو به خبرنگاران گفته بود که اوضاع این بیماری در آمریکا «تحت کنترل» است و این بیماری، مسئله‌ای است که به زودی رفع خواهد شد.

میت رامنی که عضو کمیته بهداشت، آموزش و کار مجلس سنای آمریکا است گفت دولت آمریکا اقدامات کافی را برای آماده شدن جهت مقابله با شیوع این بیماری انجام نداده است. او گفت: «من از اینکه ما چه اندازه برای همه‌گیری این بیماری هم از لحاظ تجهیزات ایمنی و هم از لحاظ دستگاه‌های پزشکی برای کمک به مبتلایان آمادگی داریم، مأیوس هستم.» رامنی اضافه کرد: «در مرحله کنونی، فکر می‌کنم سرمایه‌گذاری ما پایین‌تر از حد لازم برای شرایطی است که ممکن است جدی شود. به نظرم باید از همه منابعمان استفاده کنیم.»


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
چاقوی بدون دسته
قیمت خودرو امروز چهارشنبه 29 مرداد 1404 +جدول
پزشکیان: نتایج توافقات قطعا در آینده و با رشد همکاری‌های فیمابین مشاهده خواهد شد
توقف واردات گازوئیل و صرفه‌جویی یک میلیارد دلاری برای کشور
این رهبران «واگذارکننده» ثبت تاریخ شدند!
آشنایی با 16 سرمربی فصل جدید لیگ برتر فوتبال ایران
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 29 مرداد 1404 +جدول
کدام استان ها شنبه تعطیل هستند؟
چرا باید وارد عرصه‌ای شوید که جز هزینه نتیجه‌ای ندارد؟
شایعات استعفای مدیرعامل پرسپولیس رد شد
مشمولان دارای برگ آماده به خدمت شهریور1404 به مراکز آموزش مراجعه کنند+ جزئیات
با وجود مذاکرات آتش‌بس، اسرائیل طرح اشغال غزه را پیش می‌برد
آمریکا نزدیکترین قلمرو خود را در برابر موشک‌های چین تقویت می‌کند
رزمایش موشکی اقتدار پایدار 1404 ارتش از فردا آغاز می‌شود
آغازپرداخت حقوق مردادماه بازنشستگان کشوری از عصر امروز /واریز مبلغ متناسب سازی
بنزین یا خودرو؟
نمایش اتحاد امت اسلامی در همایش اهل سنت در حرم مطهر رضوی
امیر سرتیپ نصیرزاده: موشک‌های پیشرفته ایران آماده مقابله با رژیم صهیونیستی هستند
اجرای طرح ویژه «100 شب، 100 بازدید» برای شناسایی و برخورد با مصارف غیرمجاز
آسمان ایران بار دیگر میزبان ایرلاین‌های خارجی شد
زمان آزمون صلاحیت حرفه‌ای پرستاری مشخص شد+لینک سامانه
گفت‌وگوی تلفنی پوتین با بن‌سلمان و رئیس‌جمهور برزیل درباره اوکراین
واریز حقوق مردادماه بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی آغاز شد+جدول واریز
کشف 80 کیلوگرم مواد مخدر و دستگیری قاچاقچی سابقه‌دار در مشهد
شهادت ستاره سابق تیم ملی بسکتبال فلسطین در غزه
هشدارمدیرعامل شرکت ملی گاز نسبت به ناترازی گاز
جزییات حادثه دلخراش اتوبوس در هرات+فیلم و آمار فوتی ها
نتایج آزمون سمپاد و نمونه دولتی پایه دهم اعلام شد+لینک سامانه
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 29 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
جزئیات کشف پرونده‌های طلاق صوری در تأمین اجتماعی
پرداخت معوقات مربوط به فروردین ماه مستمری‌بگیران به زودی آغاز می شود
ساعت کاری ادارات تا 15 شهریور تغییر نمی‌کند
ادای احترام پزشکیان به یادبود «سرباز وطن» در مینسک
اتهام نتانیاهو به ماکرون درباره دامن زدن به یهودستیزی
27 کشته در حمله تروریستی به نمازگران یک مسجد در شمال نیجریه
سازمان ملل خواستار ادامه مذاکرات فراگیر برای تحقق صلح در اوکراین شد
رتبه نخست دانشگاه‌های کشور به دانشگاه علوم پزشکی تهران رسید
پزشکیان: تهران و ایروان در مسیر تقویت دوستی و همکاری‌های راهبردی هستند
تلاویو روادید دیپلمات‌های استرالیایی را لغو کرد
پزشکیان وارد بلاروس شد + فیلم
کاهش جایگاه ایران در رتبه‌بندی سرعت اینترنت موبایل
شهادت و مجروح شدن چند کودک درانفجار مهمات عمل‌نکرده جنگ دوازده‌روزه/ حال مجروحان مساعد است
ایران، چین و روسیه خواستار پایان به‌موقع قطعنامه 2231 شدند
جدول لیگ برتر در پایان هفته اول
سفر پزشکیان به ارمنستان؛ از تجارت تا ثبات قفقاز
کاخ سفید: هیچ نیروی آمریکایی در اوکراین مستقر نخواهد شد
حذف یارانه 3 دهک جامعه تا پایان سال
چادرملو در دقیقه 90 به رستگاری رسید؛ فولاد با 10 نفر مقاومت کرد
نورویدیو | کودتای 28 مرداد و درس‌هایش
تاکسی هوایی در این 5 شهر راه‌اندازی شد + جزئیات
X
آگهی تبلیغاتی