×
سیاسی
شناسه خبر : 43822
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/08 ساعت 20:41
یونیسف، وضعیت کودکان سوری را فاجعه‌بار دانست

یونیسف، وضعیت کودکان سوری را فاجعه‌بار دانست

مدیر اجرایی صندوق کودکان ملل متحد(یونیسف)، وضعیت کودکان سوریه را فاجعه‌بار دانست و از شورای امنیت خواست تا اقدام موثری در حمایت از راه حل سیاسی برای پایان دادن به جنگ 9 ساله این کشور انجام دهند.

هنریتا فور روز پنج شنبه در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد که با موضوع سوریه برگزار شد، افزود برابر گزارش های رسیده در ادلب از ابتدای سال ۲۰۲۰ تا کنون نزدیک به ۳۰۰ نفر کشته شده اند و شرایط هر روز بدتر می شود. وی ادامه داد افزایش تنش جنگی در شمال سوریه از دسامبر ۲۰۱۹ تا کنون، بیش از ۹۰۰ هزار نفر که نیم میلیون آنها را کودکان تشکیل می دهند، آواره کرده است. مدیر اجرایی یونیسف با این ادعا که در ۲ روز گذشته، ۱۰ مدرسه مورد حمله قرار گرفته اند، اضافه کرد: ما همچنین گزارش‌هایی از مرگ کودکان در اثر سرما را شنیده و خوانده‌ایم. وقتی که چوب تمام می شود، خانواده‌ها هرچیزی را که می یابند آتش می زنند تا گرم شوند و غذا تهیه کنند.

فور، دسترسی به مراقبت های بهداشتی را تقریبا محال یا با هزینه بالا دانست و اظهار کرد حمله به بیمارستان‌ها ادامه دارد به گونه ای که ۷۲ بیمارستان ارائه خدماتشان را به خاطر این جنگ، به حالت تعلیق درآورده‌اند. وی درباره اثرات جنگ ۹ ساله در سوریه هم گفت: با نابودی ۱۲۰ میلیارد دلار سرمایه های فیزیکی و نیم تریلیون دلار ضرر و زیان اقتصادی، اقتصاد در حال سقوط است. پوند سوریه نزدیک به ۵۰ درصد از ارزش خود را در سال گذشته از دست داده است. مدیر اجرایی یونیسف با بیان اینکه ۱۱ میلیون نفر در سراسر سوریه که نیمی از آنها کودکان هستند، به کمک‌های فوری نیاز دارند، افزود: ۶.۵ میلیون نفر در سوریه به خاطر ناامنی غذایی هر روز گرسنه هستند. قیمت مواد غذایی نسبت به سال شروع جنگ، ۲۰ برابر شده است. این در شرایطی است که ۸۰ درصد مردم این کشور ویران شده، زیر خط فقر زندگی می کنند.

فور یادآور شد کودکان بدون واکسن، درمان پزشکی یا دیگر خدمات بهداشتی به خاطر هزینه های بالای این خدمات به سر می برند، اظهار کرد: یک سوم کودکان سوری مدرسه نمی روند. ۶.۷ میلیون سوری از آغاز جنگ تا کنون مهاجرت کرده اند و ۶.۲ میلیون نفر آنها در داخل کشور بی خانمان هستند. تقریبا یک دهه جنگ در سوریه، خانواده ها را مجبور کرده است از منازل خود دور شوند. وی ادامه داد: شدت و سرعت وحشتناک این بحران، نیاز به کمک‌های نخست زندگی را چند برابر کرده است. در سال گذشته، یونیسف ۱.۸ میلیون مادر و کودک را به خاطر سوء تغذیه تحت نظر قرار داد و به بیش از ۲ میلیون نفر مشاوره بهداشتی ارائه کرد. مدیر اجرایی یونیسف اضافه کرد: بیش از ۷.۴ میلیون نفر در سراسر سوریه، آب آشامیدنی و خدمات بهداشتی همچون ارتقای دسترسی به آب، کیت‌های بهداشتی و قرص‌های تصفیه دریافت کردند. ما به ۱.۸ میلیون کودک کمک کردیم تا تحصیل خود را ادامه دهند.

برای بیش از ۳۷ هزار کودک هم لباس زمستانی و پتو فراهم کردیم. فور با بیان اینکه نزدیک به ۶۰۰ هزار کودک زیر یکسال سوری را واکسن زده اند، اظهار کرد: این تنها بخشی از هزاران کودکی هستند که ما به آنها دسترسی یافتیم و این کار را در طول ۹ سال ادامه دادیم. اکنون به اعتبار بیشتری برای حمایت از زندگی‌ها و ارائه خدمات به سوری‌ها هستیم تا به یک آینده بهتر و صلح آمیزتری برسند. وی از شورای امنیت خواست برای حمایت از کودکان سوری بایستند و صدای واحدی داشته باشند. مدیر اجرایی یونیسف از همه طرف ها خواست تا در درگیری‌ها از کودکان و زیرساخت‌های شهری محافظت کنند و گفت سوریه نیازمند بازسازی است، وقتی که جنگ متوقف شود و راه حل سیاسی به حرکت درآید.

فور بر لزوم آتش بس فوری در شمال غربی سوریه تاکید کرد و گفت: ما نیازمند توقف درگیری برای کمک انسانی هستیم تا شهروندان غیرنظامی بتوانند در صورت تمایل، به طور ایمن از منطقه خطر خارج شوند. وی با بیان اینکه برای دستیابی به مردم به موثرترین و به موقع ترین راه به منظور ارسال کمک‌های انسان دوستانه در سراسر سوریه چه از داخل و چه از طریق کشورهای همسایه نیاز داریم، اظهار کرد: این موضوع، شامل اجازه دسترسی به جاده برای کاروان‌های بشردوستانه که تجهیزات پزشکی از دمشق یا از طریق مرز به شمال شرقی سوریه ارسال می کنند و همچنین هرگونه ویزا و مجوز سفر می شود.

مدیر اجرایی یونیسف نسبت به شرایط کودکان در مناطق تحت کنترل داعش ابراز نگرانی کرد و گفت ما از مقامات می خواهیم که کودکان را از بازداشت گاه ها آزاد کنند و آنها را در یک مکان مناسب تحت مراقبت قرار دهند. فور از شورای امنیت هم خواست یک بار و برای همیشه از یک گفت‌وگو برای راه حل سیاسی به طور موثر حمایت کنند. همانطور که دبیرکل سازمان ملل متحد در این هفته گفت، "برای بحران سوریه هیچ راه حل نظامی وجود ندارد و تنها راه ممکن باقی‌مانده، سیاسی است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
لحظه برخورد خودرو با یک هواپیما در فرودگاه میلان+ فیلم
ایوب آقاخانی دبیر چهل و پنجمین جشنواره تئاتر فجر شد
پیام معاون اول رئیس‌جمهور برای فرماندهان جدید نیروهای مسلح
برنامه قطعی برق اصفهان فردا 20 مرداد اعلام شد
ترامپ و نتانیاهو شکست‌های خود را پیروزی جلوه می‌دهند
آخرین وضعیت دستیار اسپانیایی استقلال برای حضور در نیمکت آبی‌ها
آیا صلح ترامپ، چهره تازه‌ای از اشغال است؟
برنامه قطعی برق کرمان فردا سه شنبه 20 مرداد + لینک
زمان بازی تراکتور و پیکان در هفته نخست لیگ برتر فوتبال ایران اعلام شد
قطعی برق کهگیلویه و بویراحمد فردا سه شنبه 20 مرداد اعلام شد+ لینک
استراتژی جدید ایران در امنیت سایبری؛ گذار به معماری «اعتماد صفر» در زیرساخت‌های حیاتی
برنامه قطعی برق تهران فردا سه شنبه 20 مرداد+ لینک
ترامپ از ریال می‌گوید؛ هدف واقعی او چیست؟
شکست استراتژی ترامپ در جنگ با ایران
رسوایی بزرگ در فیفا؛ افشای رابطه غیراخلاقی اینفانتینو با همکار سابقش
زلزله 4.7 ریشتری اندیمشک، شهرهای شمال خوزستان را لرزاند
اذعان رسانه اسرائیلی بر قطعی بودن تسلیم ترامپ در برابر ایران
رئیس جدید ستادکل نیروهای مسلح را بیشتر بشناسید
کارت بازی یاسر آسانی صادر شد
ادعای مضحک ترامپ برای دریافت غرامت در پی حملات تجاوزکارانه به ایران
ایران هیمنه آمریکا را شکست
کاهش دمای تهران از فردا
جدیدترین تحولات یمن؛ تداوم حملات پهپادی به مواضع عربستان
نورویدئو | پاتریوت ها شلیک کردند؛امنیت چه کسی ماند ؟
خسارت 13 میلیارد دلاری آمریکا در جنگ علیه ایران
عربستان راه‌اندازی مجدد پالایشگاه جازان را به تعویق انداخت
آغاز ثبت‌نام مسکن استیجاری در 15 شهر؛ تهران و مشهد در اولویت
قیمت مرغ در بازار تغییر می‌کند؟ وزارت جهاد کشاورزی از برنامه جدید صادرات خبر داد
عارف: برنامه هفتم پیشرفت باید با شرایط جدید کشور اصلاح شود
جزئیات سبد 40 میلیون تومانی بازنشستگان نیروهای مسلح اعلام شد
انتصاب 6 فرمانده ارشد نیروهای مسلح با حکم فرمانده کل قوا؛مطالبات مهم رهبری از فرماندهان
تصویر جدیدی از رهبر معظم انقلاب منتشر شد
آخرین تصاویر ماهواره‌ای از تنگه‌ هرمز؛ ترامپ همچنان دروغ می‌گوید
شرایط ترخیص کالاهای کولبری و ملوانی اعلام شد
پیش‌بینی بارش‌های فراتر از نرمال در نیمه دوم پاییز
پزشکیان: رهبر معظم انقلاب کاملاً سلامت هستند
حدادعادل: پیروی از رهبر شهید یعنی حکیمانه فکر کردن و حکیمانه عمل کردن
نورنما | فضاهای خالی؛ ترسی مدرن در اینترنت
رایزنی وزیر خارجه پاکستان با عراقچی درباره توافق مکه
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه سه‌شنبه 20 مرداد 1405؛ بازار در انتظار سیگنال دلار و اونس
قطعی برق ایلام امروز دوشنبه 19 مرداد+ لینک
اولین اعترافات قاتلان حمیدرضا رجب‌زاده؛ بازداشت متهم زن هنگام فرار از کشور
تبریک عراقچی به محسن رضایی؛ تأکید بر هماهنگی دیپلماسی و شورای عالی امنیت ملی
قطعی برق همدان امروز دوشنبه 19 مرداد + لینک
روایت پزشکیان از دیدار 7 ساعته با رهبر انقلاب؛ توصیه های مقام معظم رهبری چه بود؟
قیمت ران و سینه مرغ و قیمت مرغ امروز 19 مرداد اعلام شد + جدول
وزیر کشور: پیش‌بینی و پیشگیری مهمترین اصول مدیریت بحران است
صادرات 400 میلیون دلاری ایران به کویت متوقف شد
زمان برگزاری انتخابات شوراهای شهر و روستا اعلام شد
قطعی برق سیستان و بلوچستان امروز دوشنبه 19 مرداد + لینک