×
سیاسی
شناسه خبر : 43783
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/08 ساعت 15:22
سازمان ملل به‌دنبال حل مخالفت آمریکا با صدور روادید برای هیأت‌های دیپلماتیک

سازمان ملل به‌دنبال حل مخالفت آمریکا با صدور روادید برای هیأت‌های دیپلماتیک

دبیرکل سازمان ملل ضمن ابراز نگرانی در خصوص اقدام آمریکا در عدم صدور روادید برای هیأت‌های نمایندگی سازمان ملل از تلاش برای حل این مشکل با گفت‌وگو خبر داد.

«استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل امروز (پنجشنبه) گفت «آنتونیو گوترش» دبیرکل این سازمان در خصوص اقدام آمریکا در عدم صدور روادید برای هیأت‌های روسیه در سازمان ملل نگران است و در تلاش است از طریق گفت‌وگو با آمریکا این مشکل را برطرف کند.

به نوشته خبرگزاری «تاس»، دوجاریک در جمع خبرنگاران به موضوع عدم صدور روادید آمریکا برای هیأت‌های روس در سازمان ملل اشاره کرده و توضیح داد: «موضوع عدم صدور روادید و وضع محدودیت‌های شدید برای برخی کشورهای عضو سازمان ملل، به یکی از موضوعات نگران‌کننده دبیرکل سازمان ملل تبدیل شده است و من فکر می‌کنم که چندی پیش ایشان مستقیماً در کنفرانس خبری، ابراز نگرانی خود را مطرح کردند».

وی ادامه داد: «هم دبیرکل و هم شورای حقوقی وی به بیان این نگرانی‌ها با مقام‌های ارشد دولت میزبان (آمریکا) ادامه می‌دهند و تلاش‌ می‌کنند راه‌حلی برای این موضوع پیدا کنند».

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل ضمن تأکید بر اینکه تعداد موارد عدم صدور روادید برای هیأت‌های نمایندگی سازمان ملل بسیار زیاد است، گفت که دبیرکل این سازمان به دنبال رفع این موضوع از طریق گفت‌وگو با مقام‌های آمریکایی است.

کمیته روابط با کشور میزبان مجمع عمومی سازمان ملل اوایل هفته جلسه‌ای را برای رسیدگی به اقدام آمریکا در عدم صدور روادید برای برخی هیأت‌های عضو سازمان ملل برگزار کرد.

یکی از منابع هیأت روسیه در سازمان ملل به خبرگزاری تاس اعلام کرد که مسکو از سازمان ملل درخواست کرده است که مستقیماً داوری در خصوص اقدام آمریکا در عدم صدور روادید را برعهده بگیرد. 

دولت آمریکا در ماه‌های گذشته بارها از صدور روادید برای دیپلمات‌های روس که قصد داشته‌اند در نشست‌های سازمان ملل متحد شرکت کنند، خودداری کرده یا روادید آن‌ها را با تأخیر بسیار زیاد صادر کرده است. پیش از این «سرگئی لاوروف» وزیر خارجه روسیه با انتقاد از این رویکرد آمریکا، گفته بود که واشنگتن از حق میزبانی از مقر سازمان ملل سوء استفاده می‌کند.

واشنگتن پیش از این در سفر هیأت‌های ایرانی و چینی به نیویورک برای شرکت در نشست‌های سازمان ملل مانع‌تراشی کرده است.

این در حالی است که آمریکا به عنوان میزبان سازمان ملل و در چارچوب توافقنامه میزبانی، موظف است فارغ از روابط سیاسی خود با کشورها، سفر هیأت‌های دیپلماتیک به نیویورک را تسهیل کرده و برای اعضای این هیأت‌ها روادید صادر کند.


خبرگزاری فارس
کلید واژگان
دبیرکل سازمان ملل
نظرات

آخرین اخبار
توصیه‌های تغذیه‌ای برای ماه رمضان
کدام کشورها رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان ممنوع کرده‌اند؟
توزیع 100 آمبولانس جدید در طرح ارتقای اورژانس
رایزنی غریب آبادی با سفرای روسیه و چین درباره گفتگوهای ژنو
علی کریمی تهدید به سوزاندن قرآن کرد
آمریکا پایگاه نظامی با 5000 سرباز در غزه می‌سازد
فیفا به غزه کمک می‌کند
اردوغان: ترکیه ناوهواپیمابر بومی می سازد
صدرنشینی مس کرمان در لیگ برتر هندبال
واکنش حماس به نشست شورای صلح غزه در واشنگتن
اتصال شبکه بانکی به سیستم استعلام وضعیت طرح دعوای چک
بحران غزه تنها با رویکرد ترامپ قابل حل بود
معترضان آمریکایی:غزه فروشی نیست!
خروج بخشی از نیروهای آلمان از اربیل
6 هکتار از اراضی تالاب انزلی طعمه حریق شد
10 مصدوم در تصادف بزرگراه آیت‌الله سعیدی
آمریکایی‌ها خواهان پایان جنگ‌ و مداخلات خارجی هستند
سفر هیأت عراقی به ایران برای تأمین گاز
مخالفت قانونگذاران آمریکایی با سیاست‌های جنگ‌طلبانه ترامپ علیه ایران
آغاز ثبت‌نام تکمیل ظرفیت آزمون استخدامی دستگاه‌های اجرایی کشور
گزارش تصویری| محفل انس با قرآن با حضور رهبر انقلاب
ونس هیات صلح غزه را به عنوان پیروزی دولت ترامپ تبلیغ کرد
گفتگوی سفرای ایران، روسیه و چین در وین با گروسی
دستگیری 34 اغتشاشگر و تروریست خیابانی
معاون رئیس‌جمهور: هدف دولت توزیع عادلانه ثروت ملی است
سرمایه‌گذاری 10 میلیارد دلاری امریکا برای بازسازی غزه
اروگوئه به دنبال برگزاری دیدار دوستانه با ایران؟
تعجب فرانسه از حضور نماینده کمیسیون اتحادیه اروپا در شورای صلح
برنامه لیگ برتر والیبال در رمضان اعلام شد
باشگاه استقلال اطلاعیه داد
نتانیاهو: آمریکا با خلع سلاح حماس موافق است
شتاب‌ ساخت آزادراه قائم‌شهر-ساری با بودجه 500میلیاردی
اسارت بیش از 9300 فلسطینی و عرب در زندان‌های رژیم صهیونیستی
دیپلماسی تنها مسیر پایدار برای حل مساله هسته‌ای ایران
حال و هوای تئاترهای خصوصی در آخرین ماه سال
بازدید وزیر ارتباطات ایران از نمایشگاه هوش مصنوعی هند
معاونت کمیته ویژه منشور ملل متحد به ایران رسید
قیمت نفت باز هم بالا رفت
بارندگی کم و وضعیت دشوار منابع آبی پایتخت
نقش 10 سرویس اطلاعاتی خارجی در اغتشاشات دی ماه
افززایش تعداد شهدای غزه در ماه رمضان
روابط ایران و مصر وارد مرحله جدید شد
اعلام قیمت جدید مرغ توسط وزارت جهادکشاورزی + جدول
برخورد رو‌در‌رو کمپرسی و سواری در شمال اردبیل
اعطای تسهیلات 40 میلیاردی فناوران
صرفه‌جویی 1.2 میلیارد متر مکعب در مصرف سوخت نیروگاه‌ها
انهدام باند قاچاق 5 میلیون لیتر سوخت در کشور
چرخش محمدصلاح به سوی عربستان
سرمربی پرسپولیس: ناراحتی ما از باخت بیشتر از هواداران است
شکست نابغه ایرانی در تورنمنت تنیس میلیون‌دلاری