×
سیاسی
شناسه خبر : 43729
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/12/07 ساعت 22:35

رئیس‌جمهور آمریکا در توئیتر نوشت:

ترامپ: رسانه‌ها می‌خواهند بدترین تصویر ممکن را از «کرونا» به نمایش بگذارند

«سی‌ان‌ان» و «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» دارند «تمام تلاششان را به کار می‌بندند تا از [ویروس کرونا] بدترین تصویر را به نمایش گذاشته و بازارها را هراسان کنند. آمریکا در بهترین وضع ممکن است

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا امروز چهارشنبه از تمرکز رسانه‌های منتقدش بر روی اخبار مربوط به ویروس «کرونا» انتقاد کرد. رئیس‌جمهور آمریکا در شناسه کاربری‌اش در توئیتر نوشته «سی‌ان‌ان» و «ام‌اس‌ان‌بی‌سی» دارند «تمام تلاششان را به کار می‌بندند تا از [ویروس کرونا] بدترین تصویر را به نمایش گذاشته و بازارها را هراسان کنند.» او همچنین نوشت: «آمریکا در بهترین وضع ممکن است.» ترامپ که در کواران تبلیغات برای انتخاب مجدد به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا است به طور مشخص اشاره نکرد از چه چیز در پوشش رسانه‌ها درباره اخبار مربوط به کرونا ناراضی است.

مقام‌های «مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها» روز سه‌شنبه گفتند شیوع این ویروس در نقاط مختلف جهان به نگرانی‌هایی درباره احتمال سرایت آن به ایالات متحده منجر شده است. «نانسی مسونیر» از مقامات این مرکز روز سه‌شنبه گفت شیوع کرونا در آمریکا اجتناب ناپذیر است. او که در جمع خبرنگاران صحبت می‌کرد، افزود: «در نهایت ما احتمال می‌دهیم شاهد شیوع این ویروس در آمریکا باشیم. مسئله این نیست که این بیماری به آمریکا سرایت می‌کند یا خیر بلکه مسئله زمان شیوع آن و تعداد افرادی است که در این کشور به آن مبتلا می‌‌شوند.» بازارهای سهام جهانی در روزهای گذشته به دلیل نگرانی‌ها از ایجاد اخلال‌های طولانی مدت در زنجیره‌های تأمین سقوط کرد. ویروس کرونا تا کنون ۸۰ هزار نفر را در دنیا مبتلا کرده و موجب مرگ ۳۰۰۰ نفر عمدتاً در چین شده است.

شاخص‌های اصلی وال‌استریت‌ روز چهارشنبه، بعد از چهار روز سقوط بی‌سابقه در یک سال گذشته، رشد یک درصدی را تجربه کرد. افت بازار سهام یکی از مسائلی است که باعث نگرانی روزافزون ترامپ شده است. او معمولاً از این بازار به عنوان یکی از مهم‌ترین شاخص‌های سلامت اقتصاد آمریکا در دوران ریاست‌جمهوری‌اش یاد می‌کند و امیدوار است بتواند برای کارزار انتخاباتی روی آن مانور بدهد. با وجود این، نمایندگان کنگره آمریکا در روزهای گذشته به شدت از دونالد ترامپ بابت سیاست‌های ضعیف برای مبارزه با ویروس کرونا انتقاد کرده‌اند. «نانسی پلوسی»، رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا امروز سیاست‌های ترامپ برای مقابله با این ویروس را «خجالت‌آور» و «کم‌رمق» توصیف کرد.

نانسی پلوسی گفت: «[پاسخ ترامپ به کرونا] خجالت‌آور است. او حالا پیشنهادی را مطرح کرده که برای مقابله با این ویروس بسیار ضعیت و کم‌رمق است. ما برای ایبولا ۵ میلیارد دلار هزینه کردیم.» او در ادامه گفت: «او کار را بسیار دیر و کم‌رمق شروع کرده است. جای امیدواری است که می‌توانیم این فوت وقت را جبران کنیم ولی لازم است آدم‌های حرفه‌ای و منابع کافی داشته باشیم و برای مردمی که به کشورمان برمی‌گردند از تاکتیک‌های هراس استفاده نکنیم.» سیاستمداران هر دو حزب دموکرات و جمهوری‌خواه تا به حال از دولت ترامپ بابت سیاست‌هایش برای جلوگیری از شیوع کرونا انتقاد کرده‌اند، اگرچه ترامپ ادعا کرده کار مقام‌های دولت او «فوق‌العاده» بوده است. به عنوان مثال، «میت رامنی»، نماینده جمهوری‌خواه مجلس سنای آمریکا روز سه‌شنبه گفته که کشورش آمادگی مناسبی برای مقابله با شیوع ویروس کرونا ندارد.

او گفت: «من از اینکه ما چه اندازه برای همه‌گیری این بیماری هم از لحاظ تجهیزات ایمنی و هم از لحاظ دستگاه‌های پزشکی برای کمک به مبتلایان آمادگی داریم، مأیوس هستم.» رامنی اضافه کرد: «در مرحله کنونی، فکر می‌کنم سرمایه‌گذاری ما پایین‌تر از حد لازم برای شرایطی است که ممکن است جدی شود. به نظرم باید از همه منابعمان استفاده کنیم.» چاک شومر»، نماینده دموکرات مجلس سنای آمریکا هم شنبه از دولت کشورش به دلیل بی‌برنامگی در مقابله با ویروس کرونا انتقاد کرد. او در توئیتر نوشت: «من از درخواست بودجه رقت‌‌انگیز و نامناسب رئیس‌جمهور ترامپ انتقاد نکردم. به بی‌کفایتی او اشاره کردم؛ برنامه‌ای برای مقابله با کروناویروس ندارد. او تیم امنیت جهانی بهداشت در شورای امنیت ملی را منحل کرده، قصد دارد بودجه مرکز کنترل و پیشگیری بیماری را تا ۱۶ درصد کاهش دهد و حتی یک نفر را برای نظارت بر مقابله با ویروس کرونا تعیین نکرده است.»


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
انتظار 4 ساله برای دریافت خودروی کارخانه‌ای همچنان ادامه دارد
آتش‌سوزی گسترده در سوله هزارمتری آرد در شیراز
مکرون: فکر نمی کنم پوتین دنبال صلح باشد
انهدام گسترده پهپادهای اوکراینی بر فراز مناطق روسیه
شلیک موشک مقاومت فلسطین به قلب سرزمین‌های اشغالی
بحران آب در کشور باران‌های سیل‌آسا
تیم ملی بسکتبال ایران عنوان سوم کاپ آسیا را کسب کرد/ استرالیا قهرمان شد
آخرین جزییات از آتش‌سوزی مهیب جنوب تهران/ نمایی نزدیک از آتش‌سوزی انبار روغن موتور + فیلم
شلیک 70 موشک از یمن به اراضی اشغالی در 5 ماه
طرح توسعه شهرک سازی اسرائیل را تهدیدی برای موجودیت کشور فلسطین می‌دانیم
جوزف عون: طرح آمریکا با اصلاحات لبنان به سند ملی تبدیل شد
هوای تهران از سه‌شنبه گرم‌تر می‌شود؛ افزایش تابش اشعه فرابنفش در پایتخت
منچستر یونایتد با شکست لیگ جزیره را آغاز کرد
عکس های منتخب جهان، 17 آگوست 2025
نفتالی بنت: نتانیاهو در مقابله با حماس ناکام مانده است
رئیس‌جمهور از تلاش‌های برگزارکنندگان مراسم اربعین تقدیر کرد
انفجار تروریستی در قلب شهر حلب سوریه
قلعه‌نویی: لژیونرهای تیم در تورنمنت کافا حضور ندارند
برکناری سه مقام ارشد سعودی به دستور ملک سلمان
عارف: دولت چهاردهم به دنبال تمرکززدایی و انتقال اختیارات است
کیفیت هوا در تهران به وضعیت ناسالم درآمد
مدیر ChatGPT: کاربران باید همواره دقت پاسخ‌های هوش مصنوعی را تایید کنند
نخست‌وزیر یمن خواستار پایان یافتن بی‌تفاوتی کشورهای عربی شد
توقف ناامیدکننده چلسی در گام اول لیگ برتر
جولانی به تکفیری‌ها تابعیت سوری هدیه کرد
پوتین و ترامپ؛ بازی با روان در میدان سیاست
پزشکیان در اوراسیا؛ نقطه عطف دیپلماسی و همکاری ایران
نیویورک‌تایمز: نفوذ اطلاعاتی ایران در ساختار داخلی اسرائیل فاش شد
زنگ خطر در نظام سلامت؛ 80 درصد داروخانه‌ها در معرض ورشکستگی
روبیو هشدار داد: این جنگِ ما نیست؛ باید به‌دنبال آتش‌بس باشیم
سفر هماهنگ زلنسکی و رهبران اروپایی به آمریکا برای حمایت از اوکراین
بیانیه وزارت امور خارجه در مورد محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی و کوچاندن اجباری ساکنان غزه
ایجاد «اتاق امن» در مدارس؛ گامی برای افزایش امنیت دانش‌آموزان
تهدید وزیر جنگ اسرائیل پس از حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی
ویتکاف: پوتین آماده پذیرش تضمین‌های امنیتی برای اوکراین است
فلج شدن زندگی شهرک‌نشینان صهیونیست در پی اعتصاب گسترده
آیین وداع با پیکر شهید اسماعیل پاشایی در بهارستان برگزار شد
متهم 27 هزار میلیاردی بازداشت و به کشور بازگردانده شد
کمبود 100 هزار پرستار در کشور؛ فرمول پرداخت اضافه‌کاری‌ها تغییر کرد؟
مرگ یک آتش نشان در آتش سوزی کنگان
هشدار اقتصاددانان برنده نوبل به نخست‌وزیر اسرائیل: اقتصاد اسرائیل در مرز نابودی
X
آگهی تبلیغاتی