×
سیاسی
شناسه خبر : 43677
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/12/07 ساعت 13:29
جهان بعد از شهادت سردار سلیمانی دستخوش تغییر و تحول شد

تحلیلگر کلمبیایی:

جهان بعد از شهادت سردار سلیمانی دستخوش تغییر و تحول شد

یک تحلیلگر کلمبیایی گفت: نه تنها ایران بلکه جهان بعد از شهادت سردار سلیمانی دستخوش تغییر و تحول شد.

«کارلوس سانتا ماریا» تحلیلگر کلمبیایی گفت: سه عامل در ادامه حیات انقلاب ها همواره دخیل بوده است که در مورد انقلاب اسلامی ایران نیز صدق می کند. عامل نخست احساس وطن پرستی است. ملت ایران همیشه از خاک، دین و ناموس خود با حس وطن پرستی خاصی دفاع کرده اند. اگر چنین حسی در میان یک ملت نباشد، آن ها همه چیز خود را خواهند باخت. این مسئله در مورد کوبا نیز صادق است. مردم کوبا به کسی اجازه تعرض به خاکشان را نمی دهند. اگر این عامل وطن پرستی دخیل نباشد، تمامی انقلاب ها نابود خواهند شد.

 وی ادامه داد: عامل بعدی یک تاکتیک بسیار جالب است که «مقاومت فعال» نامیده می شود. این تاکتیک به شکل تقویت قدرت های اجرایی، قانونگذاری، قضایی و حتی نظامی انقلاب عمل می کند. مورد آخر یعنی تقویت نظامی از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. چرا که اگر این فاکتور نباشد، امپریالیسم و قدرت های فاسد جهان ملت ها را نابود خواهند کرد. برای مثال در طول جنگ تحمیلی عراق علیه ایران این قدرت ها نتوانستند کاری از پیش ببرند. اگر کشوری از لحاظ نظامی قدرتمند باشد، هرگز کسی اجازه تجاوز به خاک آن را به خود نخواهد داد. عامل سومی که بسیار حائز اهمیت است، احساس عزت و شرافت است. ملت ایران از آنجا که احساس شرافت می کند و ملتی ضد امپریالیست است و از سوی دیگر به دنبال رفاه اجتماعی خود است، از این رو در مسیر انقلاب خود ثابت قدم مانده است.

این کارشناس رادیو اسپانیایی معاونت برون مرزی صداوسیما افزود: در شرایطی که این سه فاکتور در انقلابی وجود داشته باشد، آن انقلاب کارایی خود را از دست نخواهد داد و پابرجا خواهد ماند. در نهاد ملت ایران نوعی آگاهی و معرفت همراه با آینده نگری وجود دارد.  همواره تلاش هایی برای نابودی انقلاب اسلامی انجام می شود ولی از آنجا که ملت ایران ملتی آگاه، هوشیار و آینده نگر است، هیچ کدام از این تلاش ها تاکنون ثمره ای نداشته است.

سانتا ماریا با اشاره به اینکه آمریکا همواره سعی کرده است، ملت ایران را دچار یاس و ناامیدی کرده و به ورطه شکست بکشاند، گفت: هیج چیز در این میدان به نفع امریکا نبوده است. امریکا همیشه سعی کرده به شکل غیر قانونی از مردم ایران انتقام بگیرد. واشنگتن می خواهد که این انقلاب سرنگون شود. این در شرایطی است که همه چیز برعکس پیش می رود. امریکا امروز فهمیده است که این خود اوست که رو به زوال است و انقلاب اسلامی ایران روز به روز بیش از پیش پیشرفت می کند. 

وی با بیان اینکه تاثیر انقلاب اسلامی به طرز شگفت انگیزی مثبت بوده است، گفت: کوبا و به طور کلی امریکای لاتین به خوبی می دانند که ایران یک الگو است. یمنی ها نیز ایران را الگویی برای خود می دانند. می بینیم که آنها چگونه عربستان را با این همه قدرت و توان تکنولوژیکی و نظامی زمین گیر کرده اند. در برابر شهادت سردار قهرمان قاسم سلیمانی به همراه ابومهدی المهندس معاون نیروهای مردمی عراق ما شاهد بودیم که ملت ایران چه آگاهی و بیداری از خود نشان دادند. این مردم به امریکا پیام دادند: «ما فقط یک سیلی به شما زدیم، منتظر پیامدهای بعدی اقدام خود باشید! شما هرگز نخواهید توانست دوباره دست به چنین جنایت هایی بزنید!»  این حرف تنها از دهان ملتی بیرون می آید که نگاهی هوشمندانه نسبت به جهان دارد.

این کارشناس سیاسی بین المللی تاکید کرد: می خواهم روی یک تئوری تاکید کنم و آن این که نه تنها ایران بلکه جهان بعد از شهادت سردار سلیمانی دستخوش تغییر و تحول شد. در این جریان در حقیقت تروریسم امریکایی شکست خورد. دنیا از این روز به بعد تغییر کرد و امریکا دانست تنها فرمولی که بتواند با آن ملتی را نابود کند فقط سلاح است، چون دیگر عوامل برای دستیابی امریکا به اهدافش کارساز نبوده است. کشورهایی چون کره شمالی هستند که می گویند: «اگر نوک انگشت امریکا به ما بخورد ما مشت محکمی به آنها خواهیم زد.»  امروز دنیا تغییر کرده است و هرکس قدرتی برای پاسخگویی داشته باشد، می تواند در برابر امپریالیسم امریکایی جبهه بگیرد و آزادانه از خود دفاع کند، امریکایی که روز به روز بیشتر غرق می شود، چون جبهه مقاومت به خوبی دریافته است که در دنیای کنونی چه چیزی در حال وقوع است.

این کارشناس اسپانیایی زبان در خصوص چشم انداز گام دوم انقلاب گفت: از نقطه نظر جغرافیای قدرت، دو موضوع بسیار مهم در شرایط کنونی وجود دارد که می بایست بدان توجه کرد: اول در زمینه انسانی که ایران موفق شده است روابط خوب و موثری را با بسیاری از کشورهای دنیا برقرار کند. این مسئله یک نیروی منحصر به فرد به ایران داده است. در وهله بعد این کشور در زمینه علوم مختلف به پیشرفت های بسیاری دست یافته است و این مسئله باعث شده است با اعتماد به نفس بیشتری در عرصه بین المللی گام بردارد. ایران و سایر کشورهای مستقل و آزاد  که از امریکا زخم خورده اند، کشورهایی چون روسیه، ونزوئلا، چین و غیره ... باید از خود دفاع کنند. حال زمان حمله فرا رسیده است. از طریق رسانه ها، همچنین از طریق روابط بین الملل می بایست امریکا را تحت فشار قرار دهند. اکنون دوره جدیدی فرا رسیده است. دیگر مقاومت کافی نیست، باید به سمت جلو پیش رفت. این یک مقاومت فعال است.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد