×
سیاسی
شناسه خبر : 43609
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/12/06 ساعت 17:58
برگزاری جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا به ریاست روحانی

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی رئیس‌جمهور در توئیتر خود نوشت:

برگزاری جلسه ستاد ملی مدیریت کرونا به ریاست روحانی

هم‌اکنون جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا به ریاست رئیس‌جمهور در حال برگزاری است.قرار است تا دقایقی دیگر صحبت‌های رئیس‌جمهور حسن روحانی به صورت زنده از شبکه خبر پخش شود.

معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی رئیس‌جمهور از برگزاری جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا به ریاست روحانی خبر داد. علیرضا معزی معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی رئیس‌جمهور در توئیتر خود نوشت: هم‌اکنون جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا به ریاست رئیس‌جمهور در حال برگزاری است. قرار است تا دقایقی دیگر صحبت‌های رئیس‌جمهور حسن روحانی به صورت زنده از شبکه خبر پخش شود.

حجت الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور امروز در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا گفت: در جلسه امروز به وزیر بهداشت تاکید کردیم که خود پرسنل بیمارستانی هرگونه نیازی برای حفاظت خود دارند آن نیاز در اولویت باشد و این کار سریعا انجام بگیرد. باید از همه پرسنل بهداشتی و درمانی تشکر کنیم. *حرکت به سمت کنترل ویروس کرونا است وی ادامه داد: گزارشی که آقای وزیر بهداشت دادند حرکت به سمت کنترل ویروس کرونا است. مردم نباید نگران باشند ضمن اینکه باید همکاری لازم را کنند. مراجعه کنندگان در بسیاری از شهرهایی که در روزهای پیش زیاد بوده به شدت کاهش پیدا کرده است.

افرادی که از بیمارستان مرخص می‌شوند و تست آنها مثبت بوده و دوران درمان خود را گذرانده اند این هم افزایش پیدا کرده است که این دو خبر برای جامعه ما بسیار امیدوار کننده است. *مرجع اخبار کرونا صدا و سیما است روحانی تاکید کرد: در موضوع ویروس کرونا و اخبار و اطلاعات مربوط به آن، مرجع فقط صدا و سیما است.و همه توصیه هایی که از طریق وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و توسط صدا و سیما اعلام می شود برای مردم باید اهمیت داشته باشد و همه به آن توجه کنند و برای اجرای آن تلاش کنند. رئیس جمهور بیان داشت: امکانات بهداشتی، پرسنل متخصص و دلسوز ما جزو بخش‌های نمونه کشوری است. بخش بهداشت جزو بخش‌هایی است که همه مردم می‌توانند به طور کامل به آنها اعتماد کنند و در همه مقاطع فعال بودند و در چند ماه پیش هم که ویروس آنفولانزا نوع بی جامعه ما را تهدید می‌کرد به خوبی تلاش کردند و کنترل کردند.

*کار و فعالیت در کشور باید ادامه یابد رییس جمهوری تاکید کرد: کار و فعالیت در کشور باید به صورت آنچه که در ماه ها و هفته های گذشته بوده ادامه پیدا کند منتهی هرکجا جمعیت و اجتماعی است همه مراقبت های لازم پزشکی را باید انجام دهیم. همه باید به تمام مراقبت‌های بهداشتی که توصیه می‌شود، عمل کنند. وی در این باره افزود: مدارس، دبیرستان‌، دانشگاه و کارگاه‌ها همه باید دقت کنند، مراقبت‌های پزشکی و بهداشتی را انجام بدهند اما همه باید کار و فعالیت کنیم و این یکی از نقشه‌ها و توطئه‌های دشمنان ما است که با هراس‌افکنی زیاد در جامعه، کشور را به تعطیلی بکشانند. همه باید مشغول کار خودمان باشیم و فعالیت کنیم. همه باید مراقب باشیم. همچنین همه باید اگر موردی را دیدیم و یا شکی کردیم، فرد مشکوکی بود وی را به بیمارستان ببریم. رئیس جمهور تصریح کرد: بیمارستان‌های ما مجهز هستند و در این جلسه هم نیروهای مسلح قول دادند که از همه امکانات خود در این زمینه استفاده کنند حتی اگر وزارت بهداشت و درمان نیازی به پرسنل بیشتر داشته باشد به خاطر خستگی شبانه روزی که کار می‌کنند، در این جهت آماده هستند.

* اگر تخت بیمارستانی نیاز باشد نیروهای مسلح ما آماده هستند وی ضمن اشاره به این موضوع که اگر تخت بیمارستانی مورد نیاز باشد نیروهای مسلح ما در این خصوص هم آماده هستند، گفت: اگر در یک جایی بیمارستان صحرایی فوری مورد نیاز باشد نیز این نیروها کاملا آماده هستند. بنابراین نیروهای مسلح به طور کامل در کنار این ستاد ملی و در کنار وزارتخانه هستند برای اینکه مشکلی برای درمان مردم پیش نیاید. رییس جمهوری تاکید کرد: اگر دستوراتی را ستاد پیشگیری و مبارزه امروز تصمیم گرفت و ابلاغ شد آن تصمیم به عنوان یک امر لازم باید همه تلقی کنند و از لحاظ شرعی چون مصوبه شورای عالی امنیت ملی است و رهبر معظم انقلاب تایید کردند و گفتند باید همه اطاعت کنند بنابراین همه باید به عنوان یک امر لازم و ضروری مورد مراقبت قرار بدهند. روحانی اضافه کرد: هر جایی که ستاد از شنبه لازم دید اگر مدرسه، دبیرستان، دانشگاهی و محل اجتماعی یا مورد خاصی را تشخیص داد خودش اعلام می کند بنابر این از روز شنبه همه روال‌ها با صورت عادی خواهد بود اگر مورد خاص و شرایط ویژه را ستاد ملی به آنها اعلام می کند و اجتهاد در برابر نص نباید داشته باشیم همه موظف هستند از ستاد اطاعت کنند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قانون بی‌نفس و هوای آلوده
راه حل مشکلات، داخلی است
پوتین : دونباس و نووروسیه را با زور یا توافق آزاد می‌کنیم
خفقان دو‌جانبه/ چرا براندازان و تندروها مدام به هم می‌رسند؟
سرلشکر حاتمی: در ارتقاء قدرت دفاعی لحظه‌ای را از دست نداده‌ایم
مهاجرت نخبگان دانشگاهی
مادورو : مردم آمریکا از جنگ‌ها خسته شده‌اند
خبر خوش هواشناسی درباره هفته پر باران
خلیج فارس؛ اشتباه محاسباتی یا فرصت همکاری؟
تنش در گذرگاه رفح؛ مصر باز هم طرح تل‌آویو را رد کرد
صلح منطقه‌ای نه در واشنگتن و تل‌آویو بلکه در میان ملت‌های آسیایی رقم می‌خورد
فشار بی‌سابقه کنگره بر کاخ سفید برای شفاف‌سازی امنیتی
جزییات و زمان اجرای طرح کارت «امید مادر» اعلام شد+مبلغ پرداخت ماهانه
انتقاد باهنر از طرح جدید محدویت مهریه زنان به 14 سکه
نجات معجزه آسای 425 سرنشین بوئینگ روسیه
پزشکیان: مردم سهم خود را ادا کردند؛ ما قصور داشتیم
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران (137) «تنکابن»
قدرت نفوذ اطلاعاتی ایران در اسرائیل؛ از جاسوسی نظامیان تا جذب جوانان
ادامه آلودگی در شهرهای صنعتی
شهادت 5 فلسطینی در حمله پهپادی اسرائیل به جنوب نوار غزه
راز جنایت خانوادگی در شاهرود فاش شد
هم‌هتل شدن استقلال، پرسپولیس و داوران در اراک
جزئیات قتل همسر با کپسول های سمی
نورنما | مراسم شب وفات حضرت ام البنین(س) اهواز، حسینیه شهدای شمخانی
پیام مهم رزمایش مشترک ضدتروریستی سهند 2025
زلزله امروز گرمه در خراسان‌شمالی چقدر خسارت وارد کرد؟
ممنوعیت تردد شبانه دیزلی‌ها در تهران به دلیل آلودگی شدید
هشدار ترامپ به اوکراین : زمان توافق با روسیه از دست رفته است
جزئیات سفر امروز پزشکیان به کهگیلویه و بویراحمد
هشدار شمخانی درباره بدخوانی اقتدار ایران در خلیج فارس
کدام پهپاد ایرانی به کمک بارورسازی کشور آمد ؟
برنامه مسابقات ورزشی امروز 13 آذر 1404+ جدول پخش
مقایسه جهانی وام مسکن؛ جایگاه ایران کجاست؟
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |پنجشنبه 13 آذر
واکنش حماس به جنایت جنگی اخیر اسرائیل
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 13 آذر+ وضعیت استان ها
بومی‌سازی چرخه فناوری تحریک عمقی مغز
تصرف شهر راهبردی سیئون یمن توسط شورای انتقالی تحت حمایت امارات
خروش مردم سویدا علیه اسرائیل / تظاهرات گسترده در جنوب سوریه
هشدار گوترش به ترامپ درباره ونزوئلا و اوکراین
ترکیه اعلام نیاز به گاز روسیه و ایران را علنی کرد
تحریم‌های جدید آمریکا علیه ونزوئلا
سازمان ملل: نیازهای بشردوستانه افغانستان همچنان بالا است
ادامه حمایت‌های غرب از ارتش اوکراین
رفح صحنه درگیری صهیونیست‌ها با رزمندگان فلسطینی
حملات دوباره عربستان به شهر مرزی صعده در یمن
درگذشت احمدعلی دهقانی؛ هنرمندی که نشان درجه یک هنر داشت
نتانیاهو طرح ترامپ را تحریم کرد
راه‌اندازی اولین سامانه دفاعی موشک بالستیک آلمان
دستور پزشکیان برای تسریع در توسعه پروژه‌های ریلی حومه تهران
X
آگهی تبلیغاتی