×
سیاسی
شناسه خبر : 43516
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/12/05 ساعت 18:14
چه کسی مسئول رسیدگی به «دروغ ملی» است؟

نورنیوز بررسی کرد؛

چه کسی مسئول رسیدگی به «دروغ ملی» است؟

اظهارات امروز نماینده مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی به طور قطع بر تغییر وضع روبه‌بهبود موجود اثرگذار بوده است، زیرا در صورت صحت ادعای مطرح شده از سوی ایشان که البته بلافاصله از سوی وزارت بهداشت تکذیب شد، باید بپذیریم که وزارت بهداشت با افکارعمومی صادقانه رفتار نکرده و دست به اقدامی زده که اثر تخریبی آن از ویروس کرونا نیز آسیب‌پذیرتر است.

نورنیوز ـ گروه سیاسی: پیش از ظهر امروز و در میانه درگیری ذهنی افکارعمومی با موضوع شیوع ویروس کرونا که این روزها به موضوع اول جامعه تبدیل شده، احمد امیرآبادی نماینده مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی با بیان مطالبی تعجب‌آور موجب شکل‌گیری شوک جدیدی در افکار عمومی شد.

امیرآبادی در حاشیه جلسه علنی مجلس شورای اسلامی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را که هم به‌دلیل وظایف ذاتی و هم در چارچوب حکم اخیر رییس جمهور، مسئول مدیریت بحران شیوع ویروس کروناست، متهم به دروغگویی و انتشار آمار غیرواقعی در مورد میزان مبتلایان و فوت‌شدگان به دلیل آلودگی به ویروس کرونا کرد.

این نماینده مجلس بر خلاف آمار رسمی وزارت بهداشت، تعداد فوت‌شدگان در قم را ۵۰ نفر و مبتلایان را ۲۵۰ نفر عنوان کرد.

به طور طبیعی موضوع «امنیت سلامت» اصلی‌ترین دغدغه و نیازمندی مجموعه انسانها در سراسر عالم است و از این رو هر رخدادی که به نوعی بر سلامت مردم تاثیرگذار باشد در ردیف مهمترین مطالبات و انتظارات جامعه به حساب می‌آید.

احتمال شیوع ویروس کرونا و نگرانی مردم از آلوده شدن به این ویروس، به دغدغه‌ای ملی مبدل شده و به صورت طبیعی مجموعه حاکمیت نیز برای پاسخگویی به مطالبه مردم همه امکانات خود را برای رفع نگرانی‌ها و مدیریت این بحران بسیج کرده است.

وجود اعتماد متقابل میان مردم و حاکمیت برای عبور از شرایط موجود، اصلی اساسی و غیرقابل اجتناب بوده و در صورت عدم تحقق آن نمی‌توان به گذر کم ضرر از این عرصه امیدوار بود.

خوشبختانه ساختار بهداشت و درمان در کشور ما در ردیف یکی از بهترین مجموعه‌های کارآمد در این حوزه نه تنها در سطح منطقه بلکه در سطح بین المللی است و مردم کشور ما نیز به این واقعیت باور دارند.

این ظرفیت و فرصت قابل توجه از ابتدای مشخص شدن آلودگی دو نفر از شهروندان قمی به ویروس کرونا و اقدامات اجرایی و اطلاع رسانی دقیق و مستمر وزارت بهداشت پیرامون آن باعث شده که در مجموع اقدامات پیشگیرانه، درمانی و آموزشی برای مقابله با بحران در شرایط مناسبی پیش برود.

اظهارات امروز نماینده مردم شریف قم در مجلس شورای اسلامی به طور قطع بر تغییر وضع روبه‌بهبود موجود اثرگذار بوده است، زیرا در صورت صحت ادعای مطرح شده از سوی ایشان که البته بلافاصله از سوی وزارت بهداشت تکذیب شد، باید بپذیریم که وزارت بهداشت با افکارعمومی صادقانه رفتار نکرده و دست به اقدامی زده که اثر تخریبی آن از ویروس کرونا نیز آسیب‌پذیرتر است.

اخبار رسیده به «نورنیوز» حاکی است که وزیر بهداشت مشابه گزارش ارائه شده به افکار عمومی را در جلسه شورای عالی امنیت ملی نیز مطرح نموده که این موضوع احتمال اطلاع رسانی خلاف واقع از سوی وزارت بهداشت را به‌شدت کاهش می‌دهد.

بر این اساس؛ جلب اعتماد مردم و پاسخگویی به شبهات ایجاد شده که به صورت طبیعی لطمه زننده به اعتماد عمومی است نیازمند ورود مدعی العموم و راستی آزمایی ادعاهای مطرح شده است.

به طور قطع موضوعی با این درجه از اهمیت و حساسیت، مصداق قطعی منافع و امنیت ملی است و هریک از طرفین این ادعا، یعنی نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی از یک سو و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سوی دیگر که اطلاعات خلاف واقع به مردم ارائه کرده باشند باید به اتهام بیان «دروغ ملی» و اقدام علیه امنیت ملی در برابر دادگاه صالحه پاسخگو باشند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
ادعاهای ضدایرانی اروپا درباره تنگه هرمز
انتقاد تند سناتور آمریکایی از سیاست‌های ترامپ
توضیحات بانک مرکزی درباره فرآیند واردات
پوتین: پیروزی در انتظار روسیه است
دعوت از قهرمانان 2010 برای حمایت از اسپانیا
ایران دومین تولیدکننده بزرگ نفت اوپک در ماه ژوئن شد
قطر حملات به اردن، بحرین و کویت را محکوم کرد
تسهیلات ویژه گمرک برای ترخیص کالا ابلاغ شد
مهرداد محمدی با فولاد خوزستان قرارداد بست
خونخواهی؛ چند پیشنهاد برای یک خواست ملی
انصارالله: پاسخ حمله عربستان به صنعا کوبنده است
هشدار سپاه به آمریکا درباره تنگه هرمز
وزیر خارجه فرانسه: هیچ‌کس از بازگشت جنگ میان ایران و آمریکا سود نمی‌برد
یاوه گویی جدید ترامپ: تنگه هرمز را کنترل می‌کنیم
محکومیت عباس عبدی و روزنامه اعتماد در دادگاه مطبوعات
اتحادیه اروپا دسترسی کودکان به اینستاگرام را محدود می‌کند
آغاز اجرای پروژه مدیریت پسماندهای دریایی در سواحل خزر
یمن: عربستان آغازگر جنگ است؛ سعودی مسئولیت حمله به فرودگاه صنعا را بپذیرد
حمله به نفتکش در باب‌المندب؛ آیا این گذرگاه راهبردی بسته شد؟
وزیر جنگ جنایتکار اسرائیل مدعی شد: ده‌ها روستای مرزی جنوب لبنان را با خاک یکسان کردیم
96 درصد واحدهای آسیب‌دیده جنگ رمضان بازسازی شد
افزایش جزئی قیمت طلا در بازار تهران
پیروزی قاطع والیبال نشسته ایران مقابل ژاپن در قهرمانی جهان
آزمون وکالت آبان امسال برگزار می‌شود
پزشکیان: نباید هیچ خللی در دسترسی مردم به داروهای اساسی و حیاتی ایجاد شود
نوراینفو | راز مصرف صحیح قهوه؛ چرا 90 درصد افراد آن را اشتباه می‌نوشند؟
پیامک جنجالی بین دو نیمه؛ علت تعویض ارلینگ هالند مشخص شد
آخرین وضعیت اختلال بانکی؛ خدمات بانک ملی از سر گرفته شد
راز آمادگی خیره‌کننده لیونل مسی در 39 سالگی؛ رژیم غذایی مسی چیست؟
کشتی‌گیر سابق در دام پلیس؛ جزئیات قتل مرگبار در قمارخانه خاورشهر
نوراینفو| حمله گرمایی یا خستگی گرمایی؟ این علائم را نادیده نگیرید!
واکنش قرارگاه خاتم به تحرکات آمریکا در تنگه هرمز
وزیر آموزش و پرورش: هیچ مدرسه‌ای مجاز به افزایش سلیقه‌ای شهریه نیست
نورنما | سیدی که تا آخر بر آنچه که حق بود ایستاد
آغاز مرحله چهارم ثبت‌نام مسکن استیجاری زوج‌های جوان در 3 استان
قتل پدر با کارد آشپزخانه؛ جزئیات تازه از جنایت نیمه‌شب در مشهد
پیش بینی قیمت دلار سه‌ شنبه 23 تیر 1405
اروپا از هرمز چه می‌خواهد که نمی‌گوید؟
آمار رسمی شهدا و زخمی های حملات آمریکا به ایران از 6 تا 22 تیرماه
پیگیری اتاق تهران نتیجه داد؛ رئیس‌جمهور ورود کرد
زمان صدور احکام متناسب‌سازی بازنشستگان فولاد اعلام شد
فاجعه گرمای مرگبار در اروپا چه میزان کشته برجای گذاشت؟
سفارت ایران در لندن: آمریکا امنیت تنگه هرمز را به خطر انداخته است
نساجی برای رضایت‌نامه «دانیال ایری» رقم سنگینی تعیین کرد
احتمال خروج آذربایجان از شورای اروپا؛ موضع جدید باکو اعلام شد
قیمت نقره امروز دوشنبه 22 تیر 1405+ جدول
حادثه امنیتی برای یک نفتکش در جنوب عدن
آیا پرداخت حقوق بازنشستگان با مشکل مواجه شده است؟ تأمین اجتماعی پاسخ داد
سعید صبری درگذشت
پرداخت معوقات فروردین و اردیبهشت بازنشستگان فعلاً امکان‌پذیر نیست