×
سیاسی
شناسه خبر : 43314
تاریخ انتشار : شنبه 1398/12/03 ساعت 16:08
توئیتر 70 حساب کاربری هواداران بلومبرگ را تعلیق کرد

توئیتر 70 حساب کاربری هواداران بلومبرگ را تعلیق کرد

شرکت توئیتر اعلام کرد، حساب کاربری 70 نفر از هواداران مایکل بلومبرگ نامزد انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را به دلیل ارسال هرزنامه ها (اسپم) که تخطی از مقررات این شرکت محسوب می‌شود، تعلیق کرده است.

به گزارش روز جمعه تارنمای آمریکایی هیل، تصمیم روز جمعه توئیتر در حالی اتخاذ شده که بلومبرگ شهردار پیشین نیویورک، تبلیغات گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی به راه انداخته است. یکی از جوانب این راهبرد او، استخدام کارمندان موقت برای باز کردن حساب‌هایی در هواداری از او در توئیتر است؛ تاکتیکی که توئیتر اعلام کرده به دلیل ارسال پیام با هویت‌های جعلی اقدام آنها به مانند سوء‌استفاده از این شبکه اجتماعی و هرزنامه محسوب می‌شوند.

هرزنامه‌ها، پیام یا نامه‌های الکترونیکی هستند که بدون درخواست گیرنده و برای افراد بی‌شمار فرستاده می‌شود.
ابتدا روزنامه لس‌آنجلس تایمز گزارش تعلیق حساب‌های کاربری هواداران بلومبرگ را منتشر کرد و یک مقام توئیتر در گفت‌وگو با هیل، تصمیم این شرکت برای مسدود کردن این تعداد از حساب‌های کاربری هواداران بلومبرگ را به دلیل نقض مقررات توئیتر تائید کرد.

بلومبرگ از آبان‌ماه (نوامبر) و چند ماه بعد از تبلیغات رقبای انتخاباتی در انتخابات ۲۰۲۰، کارزار انتخاباتی‌اش را آغاز کرد. این شهردار پیشین آمریکایی، صدها میلیون دلار صرف تبلیغات کرده است.
کارمندانی که این نامزد انتخابات به طور موقت استخدام کرده، ماهانه ۲ هزار و ۵۰۰ دلار برای کمک به پیروزی او دریافت می‌کنند.

به گفته توئیتر، اقدام هواداران بلومبرگ در توئیتر «دستورالعمل مربوط به هرزنامه و دستکاری در این شبکه اجتماعی» را نقض می‌کند. این خط مشی در سال ۲۰۱۹ میلیادی در واکنش به  فعالیت ترول‌های (ارازل اینترنتی) روسیه و اتهام دخالت این کشور در انتخابات آمریکا اتخاذ شد.

مسئولان ستاد انتخاباتی بلومبرگ مدعی‌اند هیچیک از محتواهای ارسالی از شبکه اجتماعی توئیتر قصد گمراه کردن هیچکس را نداشته و این ستاد درباره فعالیت‌های انتخاباتی‌اش در شبکه‌های اینترنتی شفاف است.
سخنگوی پویش بلومبرگ به هیل گفته است، از همه هوادارانش خواسته در فعالیت در رسانه‌های اجتماعی، هویت خود را به عنوان حامیان پویش بلومبرگ در سال ۲۰۲۰ مشخص کنند.

انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا، پنجاه و نهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایالات متحده است که سوم نوامبر ۲۰۲۰ (سیزدهم آبان ۱۳۹۹) برگزار می‌شود.
بلومبرگ که برای نخستین بار چهارشنبه‌شب (۳۰ بهمن‌ماه) ‌در مناظره انتخاباتی دموکرات‌ها شرکت کرد، به دلیل نوع رفتارش با زنان و عملکرد پلیس در دوران فعالیت او به عنوان شهردار نیویورک و نقش او در تضعیف پایگاه حمایتی از دموکرات‌ها، از سوی نامزدهای دموکرات مورد حمله قرار گرفت.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
ویزای تمام اعضای تیم فوتبال ایران در جام جهانی 2026 صادر می‌شود
مدیر اطلاعات ملی آمریکا استعفا داد
ادعاهای تکراری ترامپ: ایران مشتاق رسیدن به توافق است
تل‌آویو در تله صمود؛ شکست بزرگ بدون جنگ مستقیم
کاروان پاراوزنه‌برداری یک طلا و یک برنز گرفت
عاصم منیر وارد تهران شد
واکنش سفارت ایران به آلمان در پی اتهام‌زنی بی‌اساس
معمای پرکاری پاکستان!
هند موشک بالستیک کوتاه‌برد آزمایش کرد
تاثیر مثبت جام جهانی بر تولید ناخالص داخلی کانادا
تجمع اعتراضی هزاران نفر از مردم کوبا مقابل سفارت آمریکا
انتقاد پوتین از وضعیت فساد در رژیم کی‌یف
گنبد آهنین و نفربر ارتش اسرائیل زیر حملات حزب الله
اعتراض صدراعظم آلمان به خشونت صهیونیست ها در کرانه باختری
تیم ملی آمریکا مقصد بعدی گواردیولا است؟
اضافه کاری کارکنان بعد از ساعت 13 ممنوع!
یمن: تجاوز جدید با پاسخ قاطع روبرو خواهد شد
تحریم‌های ضدایرانی به هرمز کشیده شد
بقائی: تجاوز آمریکا «غیرضروری» نبود بلکه «مجرمانه» بود
رهبران 7 کشور غربی شهرک سازی در کرانه باختری را محکوم کردند
روبیو ادعا کرد: همه دوست داریم شاهد توافق با ایران باشیم
امتحانات خردادماه در گلستان غیرحضوری شد
پاکستان و آمریکا در اتصال ریلی با هم همکاری می کنند
محاصره و فشار بر باریکه غزه شدت بیشتری گرفت
شکایت گل‌گهر از چادرملو به نفع پرسپولیسی ها
رویترز: یک تیم مذاکره‌کننده قطری در تهران حضور دارد
روابط عمومی سپاه: مذاکره، صحنه دیگری از کارزار میدان نبرد است
وزیر نفت: مردم بهینه انرژی مصرف کنند
15 نفر محکوم فراری در پیشوا تحویل زندان شدند
فتوحات جدید واحدهای ارتش روسیه در اوکراین
تاجرنیا: فوتبال باید برای همه جهان غیرسیاسی باشد
مشاهده خرس سیاه آسیایی در شهر گوهران
هشدار لاوروف به احتمال ازسرگیری جنگ در منطقه خلیج فارس
بقایی: ایران صرفا خواهان احقاق خود است/رفت و آمدها به تهران تداوم همان روند دیپلماتیک است
بحرینی: محاصره دریایی مصداق جنایت جنگی است
تعرفه واردات گوشی‌های پرچمدار چقدر شد؟
حمله هوایی انتحاری حزب الله به پادگان برانیت
افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی
پایان 10 سال حکمرانی گواردیولا بر منچسترسیتی+فیلم
کشف محموله نیم کیلویی شیشه در ملکان
برپایی 7 مرکز عرضه دام زنده در پایتخت برای عید قربان
آخرین فرصت ثبت‌نام در طرح مشارکت در تولید ایران‌خودرو
انصراف نماینده فلسطین از نامزدی نایب‌رئیسی مجمع عمومی سازمان ملل
بقایی سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده شد
هشدار امارات درباره تبعات تنش جدید بین ایران و آمریکا
خشم هواداران فوتبال از لیست جنجالی انگلیس
تلاش‌ها برای توقف جنگ وارد مرحله حساسی شده است
عقب‌نشینی قیمت نفت ایران در بازار اروپا
متقاضیان بیمه بیکاری بخوانند؛آغاز ثبت نام از فردا
روایت متفاوت جنگ 12روزه در قاب طنز