×
فرهنگی
شناسه خبر : 43274
تاریخ انتشار : شنبه 1398/12/03 ساعت 10:02
ایجاد اتاق ایزوله در گرمخانه‌های پایتخت/تاکنون موردی از کرونا در گرمخانه‌ها نداشتیم

در پی گزارش موارد مثبت کرونا در ایران صورت گرفت

ایجاد اتاق ایزوله در گرمخانه‌های پایتخت/تاکنون موردی از کرونا در گرمخانه‌ها نداشتیم

سرپرست سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران از ایجاد اتاق ایزوله در گرمخانه‌های پایتخت خبر داد.

 با اشاره به جلسه شب گذشته مسئولان سازمان رفاه و خدمات اجتماعی پیرامون شیوع ویروس کرونا گفت: از هفته‌های قبل که بحث کرونا جدی شده بود براساس توصیه‌های وزارت بهداشت پروتکل مربوطه را برای تمامی مراکز سامان‌سرا و گرمخانه‌ها ارسال کردیم که براین اساس آنها ملزم بوده‌اند روزانه یک مرتبه نسبت به ضدعفونی کردن تمامی سطوح گرمخانه و مراکز اقدام کنند، اما براساس پروتکل که شب گذشته به تصویب رسید، مقرر شد که در گرمخانه‌ها تعداد دفعات ضدعفونی را به بیش از دو دفعه در روز افزایش دهند و صرفا این اقدام را به کف‌شویی محدود نکرده بلکه تمامی سطوح و هرجایی که احتمال تماس وجود دارد را ضدعفونی کنند.

وی با بیان این‌که قرار است دستورالعملی از سوی اداره کل سلامت و شرکت شهر سالم ابلاغ شود تا براساس آن اقدام کنیم، اظهار کرد: مساله‌ اصلی ما وجود مردان و زنانی است که در دو مرکز خاورشهر و لویزان که محل نگهداری موقت افرادی دارای بیماری زمینه‌ای هستند، می‌باشد چرا که این افراد "های ریسک" هستند به همین دلیل پیگیر هستیم تا از طریق وزارت بهداشت برای این دو مرکز تیم پزشکی مستقر کنیم؛ هرچند که از نظر ما لازم است این دو مرکز به دلیل آنکه ۲۰۰ زن و مرد دارای بیماری‌های خاص، زمینه‌ای و زخم باز قرار دارند حتی قرنطینه شوند، چرا که این افراد سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند و در صورت ابتلا به هرگونه بیماری ممکن است دچار حوادث بدتری شوند؛ البته مکاتبه در این زمینه با وزارت بهداشت انجام خواهد شد.

سرپرست سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران در ادامه از ایجاد اتاق ایزوله در تمامی گرمخانه‌های پایتخت خبر داد و گفت: بعد از پذیرش و مراجعه افراد کارتن‌خواب در صورتی که پزشک مقیم علائم سرماخوردگی در این افراد بی‌خانمان را تشخیص دهد، این افراد به اتاق ایزوله هدایت شده و پس از بررسی بیشتر در صورتی که مورد مشکوکی نداشته باشند، به بخش استراحت عمومی منتقل می‌شوند که البته باید بگویم در این روزهای اخیر سه مورد اعزام با اورژانس داشتیم که خوشبختانه بعد از بررسی‌های بیشتر مشخص شد که این افراد علائم کرونا را نداشتند.

حسینی با بیان این‌که یکی از دغدغه‌های ما فعالیت مراکز پرتو  ـ مدرسه ویژه‌ کودکان کار ـ است ادامه داد: ما تابع تصمیم نظام آموزشی هستیم با این حال از سازمان‌های مردم‌نهادی که در این مراکز فعال هستند درخواست داشتیم به تشخیص خود نسبت به تعطیلی یا عدم تعطیلی مدارس اقدام کنند.

سرپرست سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران با بیان این‌که آموزش پرسنل خود مخصوصا افرادی که در گشت‌های خدماتی به جذب افراد کارتخواب و بی‌خانمان را مشغول هستند را آغاز کرده‌ایم، اظهار کرد: علاوه بر ضدعفونی روزانه خودروهای گشت به مددکاران نیز ماسک و دستکش داده شد تا در مقابل بیماری احتمالی افراد آسیب‌دیده آماده‌تر باشند اما ما با چالش مددجویان در گرمخانه‌ها مواجه هستیم که به دلیل شرایط جسمی و روحی آمادگی آموزش و قرار گرفتن در اتاق ایزوله را ندارند و به دلیل اعتیادشان تصور می‌کنند که می‌خواهیم آنها را به مراکز دیگر منتقل کنیم و به شدت مقاومت می‌کنند.

وی با بیان این‌که در مرکز خاوران پزشک به صورت ۲۴ ساعته مشغول است تا نسبت به پایش وضعیت مددجویان اقدام شود، ادامه داد: افراد بی‌خانمان و کارتن خواب در حین ورود به گرمخانه توسط پزشک معاینه می‌شوند تا در صورت داشتن علائم بیماری و سرماخوردگی به اتاق ایزوله هدایت شوند؛ خوشبختانه تاکنون موردی از کرونا در گرمخانه‌های پایتخت نداشتیم و تنها سه مورد اعزام با اورژانس به بیمارستان داشتیم که بعدا مشخص شد این افراد دچار سرماخوردگی شده بودند.


ایسنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
جزئیات نامه ایران به شورای امنیت درباره اعترافات اخیر ترامپ
قطار مرگ، جان 6 زن هندی را گرفت
سخنگوی سپاه : محاسبات دشمن با دفاع مقدس 12 روزه به هم ریخت
لغو هزاران پرواز همزمان با تعطیلی طولانی دولت آمریکا
پیام پزشکیان در واکنش به تصویب منشور کوروش
واکنش استقلال به اقدام هواداران و باشگاه پرسپولیس
پایان حزب نتانیاهو بر اساس یک نظرسنجی
درخواست 125 عضو دموکرات کنگره برای اجرای آتش‌بس در غزه
دستور صدراعظم آلمان برای نوسازی سریع ارتش
گزارش تصویری | رونمایی از مجسمه «زانو زنندگان برابر ایران»
داستان‌سرایی تازه یک رسانه آمریکایی علیه ایران!
شوک در پیکان؛ سعید دقیقی از سرمربیگری استعفا داد!
ریزش سازه‌ نیروگاه برق 6 نفر را محبوس کرد
حمایت جمهوری خواهان به رهبری ترامپ از حزب افراطی آلمان
اوسمار: پرسپولیس هنوز بهترینش را نشان نداده است
نورنما |شهر زیرزمینی عجیب
صدور حکم بازداشت نتانیاهو و 37 مظنون از سوی دادستانی استانبول
رویترز : ترامپ جنایات جنگی اسرائیل در غزه را نادیده می‌گیرد
جزئیات درگیری مسلحانه پلیس با سارقان خطرناک در زاهدان
مربی ایتالیایی دستیار قلعه نویی شد+ سوابق
قائم‌پناه: رئیس‌جمهور صدای بی‌صدایان است
یونیسف: نیمی از پناهجویان بازگشته از پاکستان به افغانستان کودک هستند
طلسم پنج‌هفته‌ای فولاد با برد مقابل پیکان شکست
افشای جراحی‌های مشکوک بر پیکر شهدای فلسطینی
ارتش آلمان تیم‌های واکنش سریع به تهدیدات پهپادی تشکیل می دهد
منشور کوروش نخستین سند مکتوب حقوق بشر شناخته شد
جدول لیگ برتر پس از اتمام مسابقات روز دوم هفته دهم
صدای شادی بانوان در سکوهای فولاد پیچید
دستور کاتس برای تخریب همه تونل‌ های غزه
هشدار سازمان‌های بین‌المللی درباره کشتار و بحران بی‌سابقه در الفاشر
گواردیولا در آستانه ورود به تالار مشاهیر 1000 تایی‌ها!
تلف شدن دو قلاده خرس قهوه ای در کرمانشاه و مازندران
مجسمه «زانو‌زنندگان برابر ایران» در میدان انقلاب رونمایی شد
ترامپ: نسبت به رفع تحریم های ایران پذیرا هستم
بیانیه دادسرای عمومی و انقلاب خوزستان درباره حادثه خودسوزی جوان اهوازی
لغو تحریم های احمد الشرع از سوی انگلیس و اتحادیه اروپا
حبس خانگی دادستان نظامی اسرائیل
قالیباف: هدف طرح «آبراهام» به زانو درآوردن کشورهای اسلامی است
حماس: پیوستن قزاقستان به توافق ابراهیم، توجیه جنایات علیه غزه است
کنایه عراقچی به اظهارات نتانیاهو
نماینده یزد، مدعی جدید قهرمانی
ترکیه به دنبال بازگرداندن اعضا مرتبط با پ‌ک‌ک از عراق
پایان‌بازی؛ پرسپولیس 3-0 استقلال خوزستان + فیلمهای گلها
وزیر خارجه عراق: می‌خواهیم با ایران و آمریکا روابط خوبی داشته باشیم
واکنش بقایی به قبول مسئولیت تجاوز نظامی اسرائیل علیه ایران از سوی ترامپ
چرا عقربه رشد اقتصادی در جهان از شرق و جنوب بر نمی گردد؟
هشدار نماینده لبنانی درباره تله‌های آمریکایی-اسرائیلی
معاون نخست وزیر روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
اتحادیه اروپا: به حمایت از سوریه متعهد هستیم
اجرای طرح برخورد با اراذل و اوباش و حاملان سلاح سرد درغرب استان تهران
X
آگهی تبلیغاتی