×
سیاسی
شناسه خبر : 43169
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/01 ساعت 21:28
هوک به بی‌اثر بودن تحریم اعضای شورای نگهبان اعتراف کرد

هوک به بی‌اثر بودن تحریم اعضای شورای نگهبان اعتراف کرد

نماینده آمریکا در امور ایران که تحریم پنج عضو شورای نگهبان را اعلام می کرد، از پاسخ دادن به میزان دارایی این افراد در بانک‌ها و حوزه قضایی آمریکا عاجز ماند و اعتراف کرد که آنها در این حوزه دارایی ندارند.

به گزارش نورنیوز-برایان هوک روز پنج شنبه پس از اعلام رسمی دفتر کنترل دارایی‌های خارجی(اوفک) مبنی بر تحت تحریم قراردادن آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان و چهار عضو دیگر این شورا، این مطلب را در نشست خبری خود که در محل وزارت خارجه آمریکا برگزار شد، مطرح کرد. در این نشست، خبرنگاری پرسید "آیا این افراد تا حالا تحریم نشده بودند؟ که این دیپلمات آمریکایی پاسخ منفی داد. در ادامه با این پرسش روبرو شد که چرا تا کنون تحریم نشده بوده اند؟ هوک پاسخ داد: رئیس جمهوری آمریکا در ماه ژوئن فرمان اجرایی برای تحریم رهبرعالی ایران و دفتر او صادر کرد. ما تحریم ظریف، رئیسی، شمخانی را بر آن اساس انجام دادیم.

امروز هم پنج نفر را اضافه کردیم. این خبرنگار با این سوال ادامه داد که آیا این تحریم‌ها همچون تحریم های قبلی است برای توقیف دارایی آنها در آمریکا است؟ نماینده آمریکا در امور ایران اعتراف کرد: آنها در حوزه آمریکا دارایی ندارند. خبرنگار آمریکایی اینگونه طرح موضوع کرد که چگونه می شود دبیر ۹۲ ساله شورای نگهبان، هیچ دارایی و پولی در بانک آمریکا نداشته باشد؟ هوک بدون ارائه هیچ استناد مشخصی پاسخ داد: ایرانی‌ها در سراسر جهان دارایی دارند و این که کجا مستقر شده است؟!، هرکسی که دارد باید آن‌ها را مسدود کند.

برجام و تحریم تسلیحاتی نماینده آمریکا در امور ایران در پاسخ به این سوال که آیا دولت ترامپ تنها به دنبال تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران است یا می خواهد با فعال شده مکانیسم ماشه، همه تحریم های شورای امنیت بازگردد، گفت: ما قبل از اعلان اروپا برای فعال کردن فرایند حل اختلاف، به همه اعلام کرده بودیم که خطر منقضی شدن این تحریم‌ها چیست و خواستار تمدید این تحریم‌ها شده بودیم. هوک افزود: ترامپ اوایل ماه ژانویه گفت که می خواهد ببیند آیا اعضای برجام به ما می پیوندند تا به یک توافق بهتری برسیم یا خیر.

با این حال، نخست آنکه فشار را ادامه دهیم و توافقی می خواهیم که نه فقط مسایل هسته‌ای، بلکه موضوعات توسعه موشکی، تجاوز منطقه ای و گروگان گیری ایران را هم شامل شود. وی که دولتش نقض فاحش برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را مرتکب شده است، کاهش انجام تعهدات ایران بر اساس ماده ۳۶ برجام را نقض این توافق نامید و مدعی شد: اروپایی هم گفته‌اند می‌خواهیم وارد فرایند حل اختلاف شویم، دیگر چیزی از برجام نمانده است که بخواهیم آن را حفظ کنیم. این دیپلمات آمریکایی تروریسم اقتصادی، نظامی و دیپلماتیک دولت ترامپ علیه ایران را یک "سیاست خارجی خوب" توصیف کرد و گفت نگذاشته اند آنچه را که رژیم ایران نامید، پول لازم را برای حمایت از آنچه که گروه های نیابتی ایران خواند، به دست آورد و خواستار پیوستن دیگر کشورها به آنها شد.

خبر در حال تکمیل است


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
جنگ به بیش از 21 هزار واحد اصفهان خسارت زد
صنعت نفت آبادان 1-1 ملوان بندر انزلی/ نفت به تساوی رضایت داد
نقل و انتقالات پرسپولیس با این ستاره معروف به کجا رسید؟
ذوب‌آهن 0 - 0 فولاد/ نود دقیقه خسته‌کننده در فولادشهر
جدول قطعی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 25 مرداد ماه اعلام شد
تولد 48 سالگی رضا صادقی با «دلشوره» همراه شد+صوت
تیراندازی در دانشگاه ویرجینیا؛ 5 نفر زخمی شدند
شمس‌آذر 0 - 2 پرسپولیس / سرخ‌پوشان با دست پر از قزوین بازگشتند
نجات 96 گردشگر از مرگ در سواحل گیلان
گل‌محمدی در دهوک: به تیمم امیدوارم
نعیم قاسم: مقاومت خواهیم کرد و هرگز تسلیم نمی‌شویم +فیلم
گشایش نخستین شبیه‌ساز بوئینگ 737 در کشور
قرعه کشتی‌گیران ایران در قهرمانی جوانان جهان مشخص شد
تردید اعراب درباره ترامپ و آینده مبهم پایگاه‌های آمریکا
عمده برنج گیلان برداشت شد
اعزام گروه تخصصی بنیاد شهید به لامرد
اطلاعیه بانک مرکزی درباره گواهی امنیتی پایگاه‌های اطلاع‌رسانی
تاریخ‌سازی پدل ایران در اندونزی؛ دو نماینده در نیمه‌نهایی
جنگ ایران آرایش دریایی آمریکا را تغییر داد
نقشه ترامپ برای کره شمالی
پس از پنج ماه؛ پروازها به فرودگاه لارستان برگشتند
پیام اردوغان به ترامپ؛ منتظر تحقق وعده شما هستیم
چه چیزی در راهبرد دفاعی ایران تغییر کرد؟
پخش زنده بازی فولاد و ذوب آهن امروز شنبه 24 مرداد در رقابت های لیگ برتر ایران
سناتور آمریکایی: جنگ علیه ایران از همان ابتدا غیرقابل پیروزی بود
نورویدئو | مصر چرا حاضر نشد «عضو چهارم» باشد ؟
اتفاقی عجیب برای بلغارها در آستانه مسابقات وزنه‌برداری جهانی چین
رایزنی السودانی و العامری برای تقویت ثبات و امنیت منطقه
کتائب سید الشهدا مسئولیت حمله پهپادی به اربیل را رد کرد
پخش زنده بازی پرسپولیس و شمس آذر قزوین امروز شنبه در رقابت های لیگ برتر ایران+ ترکیب تیم
ادعای اسرائیل؛ یکی از فرماندهان نیروی رضوان در جنوب لبنان ترور شد
رایزنی ایران و تاجیکستان برای گسترش همکاری‌های انرژی و ترانزیتی
آماده‌باش در مرز اسپانیا و مراکش برای موج جدید مهاجران
دام جدید کلاهبرداران اینستاگرامی+فیلم
رودخانه دز قربانی گرفت؛ جسد جوان 25 ساله پیدا شد
ایران در گروه پنجم والیبال زیر 17 سال جهان قرار گرفت
قیمت هر متر خانه در تهران چقدر شد؟ جزئیات طرح «خانه ریز»
جنوب لبنان زیر حملات اسرائیل؛ 11 شهید و 19 زخمی
صعود دو ملی‌پوش بدمینتون ایران به نیمه‌نهایی اوپن آذربایجان
تورس به PSG پیوست؛ دوباره شاگرد انریکه شد
قطر: یورش شهرک‌نشینان در کرانه باختری متوقف شود
شمس آذر -پرسپولیس/ قزوین، چشم‌انتظار یک بازی تهاجمی و پرگل+ترکیب پرسپولیس
پزشکیان: مأموریت و ساختار نهضت سوادآموزی باید متناسب با نیازهای روز بازتعریف شود
تاکید سران سه قوه بر تأمین منافع و مصالح عمومی
هشدار روسیه به ترکیه درباره گشودن جعبه پاندورا
هشدار هواشناسی اصفهان؛ گرمای هوا تا پایان هفته ماندگار می‌شود
برنامه کامل والیبال قهرمانی آسیا 2026؛ ایران با نیوزیلند آغاز می‌کند
جزئیات وام نوسازی تاکسی‌های فرسوده اعلام شد
حزب‌الله، نظامیان صهیونیست را در جنوب لبنان غافلگیر کرد
کاهش 15 درصدی بازداشت‌های کوتاه‌مدت