×
سیاسی
شناسه خبر : 43169
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/12/01 ساعت 21:28
هوک به بی‌اثر بودن تحریم اعضای شورای نگهبان اعتراف کرد

هوک به بی‌اثر بودن تحریم اعضای شورای نگهبان اعتراف کرد

نماینده آمریکا در امور ایران که تحریم پنج عضو شورای نگهبان را اعلام می کرد، از پاسخ دادن به میزان دارایی این افراد در بانک‌ها و حوزه قضایی آمریکا عاجز ماند و اعتراف کرد که آنها در این حوزه دارایی ندارند.

به گزارش نورنیوز-برایان هوک روز پنج شنبه پس از اعلام رسمی دفتر کنترل دارایی‌های خارجی(اوفک) مبنی بر تحت تحریم قراردادن آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان و چهار عضو دیگر این شورا، این مطلب را در نشست خبری خود که در محل وزارت خارجه آمریکا برگزار شد، مطرح کرد. در این نشست، خبرنگاری پرسید "آیا این افراد تا حالا تحریم نشده بودند؟ که این دیپلمات آمریکایی پاسخ منفی داد. در ادامه با این پرسش روبرو شد که چرا تا کنون تحریم نشده بوده اند؟ هوک پاسخ داد: رئیس جمهوری آمریکا در ماه ژوئن فرمان اجرایی برای تحریم رهبرعالی ایران و دفتر او صادر کرد. ما تحریم ظریف، رئیسی، شمخانی را بر آن اساس انجام دادیم.

امروز هم پنج نفر را اضافه کردیم. این خبرنگار با این سوال ادامه داد که آیا این تحریم‌ها همچون تحریم های قبلی است برای توقیف دارایی آنها در آمریکا است؟ نماینده آمریکا در امور ایران اعتراف کرد: آنها در حوزه آمریکا دارایی ندارند. خبرنگار آمریکایی اینگونه طرح موضوع کرد که چگونه می شود دبیر ۹۲ ساله شورای نگهبان، هیچ دارایی و پولی در بانک آمریکا نداشته باشد؟ هوک بدون ارائه هیچ استناد مشخصی پاسخ داد: ایرانی‌ها در سراسر جهان دارایی دارند و این که کجا مستقر شده است؟!، هرکسی که دارد باید آن‌ها را مسدود کند.

برجام و تحریم تسلیحاتی نماینده آمریکا در امور ایران در پاسخ به این سوال که آیا دولت ترامپ تنها به دنبال تمدید تحریم تسلیحاتی علیه ایران است یا می خواهد با فعال شده مکانیسم ماشه، همه تحریم های شورای امنیت بازگردد، گفت: ما قبل از اعلان اروپا برای فعال کردن فرایند حل اختلاف، به همه اعلام کرده بودیم که خطر منقضی شدن این تحریم‌ها چیست و خواستار تمدید این تحریم‌ها شده بودیم. هوک افزود: ترامپ اوایل ماه ژانویه گفت که می خواهد ببیند آیا اعضای برجام به ما می پیوندند تا به یک توافق بهتری برسیم یا خیر.

با این حال، نخست آنکه فشار را ادامه دهیم و توافقی می خواهیم که نه فقط مسایل هسته‌ای، بلکه موضوعات توسعه موشکی، تجاوز منطقه ای و گروگان گیری ایران را هم شامل شود. وی که دولتش نقض فاحش برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت را مرتکب شده است، کاهش انجام تعهدات ایران بر اساس ماده ۳۶ برجام را نقض این توافق نامید و مدعی شد: اروپایی هم گفته‌اند می‌خواهیم وارد فرایند حل اختلاف شویم، دیگر چیزی از برجام نمانده است که بخواهیم آن را حفظ کنیم. این دیپلمات آمریکایی تروریسم اقتصادی، نظامی و دیپلماتیک دولت ترامپ علیه ایران را یک "سیاست خارجی خوب" توصیف کرد و گفت نگذاشته اند آنچه را که رژیم ایران نامید، پول لازم را برای حمایت از آنچه که گروه های نیابتی ایران خواند، به دست آورد و خواستار پیوستن دیگر کشورها به آنها شد.

خبر در حال تکمیل است


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
لاریجانی:پس از فعال شدن مکانیسم ماشه، ما توافق قاهره را نامعتبر می‌دانیم
تماشاخانه شرم‌الشیخ؟!
درخواست مصر برای پایبندی اسرائیل و حماس به آتش‌بس
سرنوشت جنگ روسیه علیه اوکراین و تصمیمات خلق‌الساعه ترامپ
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز سه‌شنبه 29 مهر1404+ جدول
شایعه سکته مغزی تتلو تکذیب شد
وزیر صهیونیست: جسد یحیی السنوار را بسوزانید
مهاجرانی: تورم را هرگز انکار نمی‌کنیم/عامل اصلی این تورم تحریم‌هایی است
جزئیات تازه از پرونده تجاوز و آدم‌ربایی بازیگر مشهور
چمران: تاکسی‌های پلاک شهرستان نمی‌توانند در تهران فعالیت کنند
تیم ملی فوتبال بانوان ایران امروز به مصاف هند می‌رود
اخراج 16 هزار کارمند نستله در پی تحریم‌ها علیه رژیم صهیونیستی
سفر معاون ترامپ به نوار غزه به دلایل امنیتی لغو شد
«سانائه تاکایچی» اولین زن نخست‌وزیر در تاریخ ژاپن شد
نه به پادشاهی!
سرماخوردگی تا 8 بار در سال برای کودکان طبیعی است
دزدی از موزه لوور و اعتبار فرانسه را زیر سوال برد
نقص فنی برق، خط 5 مترو تهران را دچار اختلال کرد
افشای پیام تند فرستادگان ترامپ به نتانیاهو درباره آتش‌بس غزه
سیاست‌نامه | چه کسی در تنور اختلافات سیاسی هیزم می‌گذارد؟
ناکامی دوباره سنای آمریکا در تصویب بودجه؛ دولت همچنان تعطیل
علت سرگیجه هنگام تغییر وضعیت خواب چیست؟
آفتاب آنتالیا زیر سایه دلار یارانه‌ای!
جزایر سه‌گانه ایرانی در انتظار ورود به تقویم
وضعیت آب و هوا امروز سه‌شنبه 29 مهر+ وضعیت استان ها
برنامه مسابقات ورزشی امروز سه‌شنبه 29 شهریور 1404 + ساعت بازی سپاهان
چرا نباید از رسیدن به 60 سالگی ترسید؟
بهره هوشی دوقلوهای همسان یکسان نیستند!
گل‌های دی ان ای به بدن دارو می‌رسانند!
خشونت علیه مسلمانان در هند به سرگرمی تبدیل شده است
هشدار درباره رژیم کتوژنیک
برای سلامتی ریه ها آه بکشید
گفتگوی عراقچی و گوترش پیرامون مسائل غزه
کارشکنی اسرائیل در غزه همزمان با آغاز مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس
اولتیماتوم چند هفته‌ای ترامپ به چین
شهادت 270 نفر در لبنان پس از برقراری آتش بس
سهمیه جهانی برای گلبال ایران
اسرائیل طرح آمریکا برای توقف حملات به لبنان را رد کرد
غریب‌آبادی: همکاری با آژانس در چارچوب توافق قاهره‌ متوقف شد
آمریکا تحریم های سوریه را لغو می کند؟
اعتراف عجیب نتانیاهو به نسل کشی در غزه
چرا داوران دیدار استقلال و الوحدات تغییر کردند؟
ادعای نیوزویک درباره گسترش همکاری‌های تهران و مسکو
راه‌حل قالیباف برای مترو حومه و بافت فرسوده تهران
نورنما | عبور جالب یک کشتی از تنگه پاناما
کسری بودجه 300 هزار میلیارد تومانی تأمین اجتماعی تا پایان سال!
قتل خونین پدرزن توسط دامادش
ماجرای احضار کادر فنی پرسپولیس چیست؟
وزیر میراث فرهنگی : اختیاراتم را به استانداران تفویض کردم
نظامیان آذربایجانی به نیروهای چند ملیتی در غزه پیوستند
X
آگهی تبلیغاتی