×
سیاسی
شناسه خبر : 43088
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/30 ساعت 22:12
دولت انگلیس طرحی مبتنی بر امتیازبندی را در زمینه مهاجرت ارائه داده است که به موجب آن، از ورود مهاجران غیرانگلیسی زبان و کارگران خارجی غیرمتخصص به این کشور جلوگیری خواهد شد.

دولت انگلیس طرحی مبتنی بر امتیازبندی را در زمینه مهاجرت ارائه داده است که به موجب آن، از ورود مهاجران غیرانگلیسی زبان و کارگران خارجی غیرمتخصص به این کشور جلوگیری خواهد شد.

دولت انگلیس طرحی مبتنی بر امتیازبندی را در زمینه مهاجرت ارائه داده است که به موجب آن، از ورود مهاجران غیرانگلیسی زبان و کارگران خارجی غیرمتخصص به این کشور جلوگیری خواهد شد.

به گزارش نورنیوز به نقل از  خبرگزاری اسپوتنیک، ‌ در این طرح از شرکت ها و صنوف مختلف خواسته شده است بیش از این به نیروی کار ارزان تکیه نکنند و در عوض در زمینه اتوماسیون و حفظ کارکنان سرمایه گذاری کنند. مقام های انگلیس می گویند با کاهش رقم کلی مهاجران به این کشور به پیشنهادهای برگزیتی عمل می شود و در آن واحد، وعده های انتخاباتی داده شده در جریان انتخابات اخیر، به اجرا گذاشته می شود. دولت لندن پیشتر اعلام کرد که خواستار اجرای یک سیستم مهاجرتی از نوع سیستم مهاجرتی امتیازبندی استرالیاست که طبق آن، مهاجران براساس معیارهای خاصی از جمله مهارت زبان، شایستگی و تجارب کاری طبقه بندی می شوند و مقامات در مورد افرادی با مهارت های بسیار بالا استثنائاتی درنظر می گیرند.

به موجب طرح جدید مهاجرتی، ‌ افرادی که قصد دارند در انگلیس مشغول به کار شوند، باید به زبان انگلیسی مسلط و در زمینه مشاغل حرفه ای حرفی برای گفتن داشته باشند. این موارد، ۵۰ امتیار برای مهاجران محسوب می شود، ‌ اما برای برخورداری از شرایط کار در انگلیس باید ۷۰ امتیاز کسب کنند که ۲۰ امتیاز باقی مانده به مواردی چون شایستگی، تخصص در بخشی که نیروی کار در آن کم است و برخورداری از مدرک دکترا در رشته ای مرتبط با شغل مورد نظر تعلق می گیرد. دولت انگلیس همچنین برای دستمزدها آستانه ای تعیین کرده است. هر کس که خواستار کار در انگلیس باشد، ‌ باید به طور سالانه ۲۵ هزار و ۶۰۰ پوند (۳۳ هزار دلار) دستمزد داشته باشد.

افرادی که حقوق پایه ۲۰ هزار و ۴۸۰ پوند دریافت کنند نیز درصورت کمبود نیروی کار ماهر در انگلیس، در این کشور پذیرفته می شوند. به گفته مقام های لندن، ‌ با کارگرانی که از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می آیند و کارگرانی که از کشورهای غیرعضو این اتحادیه وارد انگلیس می شوند، ‌ بعد از پایان طرح آزادی عمل کارگران انگلیس – اتحادیه اروپا در روز ۳۱ دسامبر (۱۱ دی ۹۹)، ‌ به طور یکسان و برابر رفتار می شود. به موجب طرح آزادی عمل کارگران، افرادی با ملیت هر یک از کشورهای عضو اتحادیه اروپا می توانند در دیگر کشورهای عضو با همان شرایط یکسان شهروندان همان کشورها استخدام شوند.

براساس این گزارش، ‌ طرح دولت انگلیس با انتقاد شدید بخش های بازرگانی، اتحادیه های کارگری و مخالفان دولت مواجه شده است. «کریستین جاردین» سخنگوی حزب سیاسی لیبرال دموکرات انگلیس اتخاذ این طرح را مبتنی بر بیگانه هراسی دانست. براساس اعلام کارفرمایان و شرکت های تجاری، این طرح باعث بیکاری و بسته شدن کارخانه ها می شود. این در حالی است که «پریتی پاتل» وزیر کشور انگلیس ضمن دفاع از سیستم جدید مهاجرتی، آن را برای آینده انگلیس بسیار خوب ارزیابی کرد. به گزارش ایرنا، خروج انگلیس از اتحادیه اروپا و پایان روابط در هم تنیده دو طرف این سؤال را پیش رو قرار می‌دهد که این رویداد چه تاثیری بر تردد شهروندان انگلیس و اروپا خواهد داشت؟ اتباع انگلیس و اروپا برای تردد به قلمرو یکدیگر نیازی به اخذ ویزا نخواهند داشت.

پس از پایان دوره گذار یعنی تا آخر سال جاری میلادی (۲۰۲۰) اگر توافقی نیز حاصل نشود، گردشگران دو طرف قادر خواهند بود حداکثر ۹۰ روز در هر ۱۸۰ روز از مرزهای یکدیگر خارج شوند. با این تفاوت که مانند گذشته نمی‌توانند در قلمرو طرف مقابل مشغول به کار شده و از حقوق شهروندی برخوردار شوند. از سویی، اتحادیه اروپا از سال آینده ساز وکار جدیدی را برای تردد اتباع غیر عضو راه‌اندازی خواهد کرد. به این ترتیب اتباع انگلیسی مجبور خواهند شد تا مطابق با این ساز وکار، هزینه ای را برای تردد به اتحادیه اروپا پرداخت کنند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
توضیح دفتر آیت الله نوری همدانی درباره علت عدم حضور ایشان برای اقامه نماز امام شهید
حضور 3 میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید امت در نجف
بهترین دروازه‌بان جام جهانی 2026 حذف شد؛ وداع باشکوه با سلطان پنالتی‌ها
بولتون: ترامپ مردم را دست می اندازد
البناء: شهید خامنه‌ای «نقشه راه» پیروزی امت اسلامی را ترسیم کرد
عطوان: حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ است
صندوق بین المللی پول: قیمت نفت به قبل از جنگ علیه ایران باز نمی‌گردد
قدردانی محسن رضایی از میزبانی شایسته عراقی‌ها از پیکر مطهر رهبر شهید
سناتور آمریکایی: بودجه جنگ ترامپ علیه ایران قطع شود
کدام نمک برای سلامت مفید است؟
سی‌ان‌ان: عقب‌نشینی صهیونیست‌ها از جنوب شرط لبنان در مذاکرات
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در مشهد در رسانه های بین المللی
مقام آمریکایی مدعی تداوم مذاکرات فنی با ایران شد
اوکراین به زودی موشک‌های پاتریوت دریافت خواهد کرد
پایان بدرقه تاریخی؛ آرامش ابدی رهبر شهید در جوار حرم رضوی
چرا پسر بزرگ نتانیاهو نام خانوادگی اش را تغییر داد؟
پیش بینی سکته قلبی در 5سال آینده با هوش مصنوعی
نمودار مرحله حذفی؛ فرانسه اولین تیم حاضر در نیمه نهایی
فرانسه‌ 2-0 مراکش؛ تکرار خاطره تلخ 2022؛ فرانسه دوباره مراکش را از جام جهانی کنار زد
قدردانی مجلس خبرگان از مردم و دست اندرکاران برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
ادعای مضحک سنتکام درباره کنترل تنگه هرمز
تیراندازی مرگبار در مشهد؛ معاون امنیتی استاندار کشته شدن دو نفر را تأیید کرد
بازی کودکان در گرمای تابستان؛ راهکارهای پیشگیری از گرمازدگی
حمله به برخی مراکز نظامی در جنوب؛ آمریکا هرگونه نقش در حملات را رد کرد
اتخاذ تمهیدات ویژه برای حفظ ایمنی پروازها در پی اقدامات خرابکارانه دشمن
مقاومت عراق خلع سلاح نمی شود
برنهام جایگزین استارمر می شود؟
حمله تند سرمربی سابق آفریقا به اینفانتینو
تشکیل کارگروه ویژه مقابله با پولشویی بورسی
قرارداد 7میلیون یورویی کلوپ با ژرمن ها
ادامه نقض آتش‌بس لبنان توسط رژیم صهیونیستی
چرا آلمانی‌ها بار دیگر علیه پایگاه هوایی آمریکا دست به اعتراض زدند؟
ترامپ زیر تیغ انتقاد نماینده جمهوریخواه
فیدان: آتش‌بس ایران و آمریکا پایان نیافته است
بسته تحریمی جدید اروپا علیه روسیه در راه است
تشییع میلیونی شهید خامنه‌ای پیام تداوم راه مقاومت بود
درگیری شدید حریدی‌ها با نظامیان صهیونیست
پدافند هوایی بوشهر اقدام پهپادهای مهاجم را ناکام گذاشت
آمریکاحمله‌ای در ایران انجام نداده است
هند و افغانستان در ناآرامی های بلوچستان نقش دارند
قدردانی آیت الله موحدی کرمانی از مردم عراق
سفر ریلی مشهد - تهران از سر گرفته شد
افزایش قیمت بنزین در آمریکا
مدافع انگلیس دیدار مقابل نروژ را از دست داد
آمدم ای شاه پناهم بده
تشییع شهید خزیمی در بندر امام خمینی(ره)
نگرانی بلژیک از فشار اقتصادی جنگ ایران و امریکا
واکنش ایران به بیانیه ناتو در آنکارا
رایزنی عراقچی و وزیر خارجه عربستان درباره تحولات منطقه
روایت بقائی از بدرقه باشکوه رهبر شهید