×
فرهنگی
شناسه خبر : 43082
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/30 ساعت 20:16
حضور پرشور مردم در انتخابات باعث می‌شود آمریکایی‌ها ریل خود را عوض کنند

لاریجانی:

حضور پرشور مردم در انتخابات باعث می‌شود آمریکایی‌ها ریل خود را عوض کنند

رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز (چهارشنبه) با اشاره به اهمیت حضور مردم در انتخابات روز جمعه گفت: اصولاً نهادهای جمهوری اسلامی ایران به وسیله انتخابات شکل می‌گیرند و کارآمدی آنها به آن بستگی دارد.

دکتر علی لاریجانی در جمع خبرنگاران افزود: در انتخابات پیش رو داشتن پشتوانه رأی قوی اهمیت زیادی دارد، چراکه سبب می‌شود نهادهای برآمده بتوانند با قوت و قدرت بیشتری به حل مشکلات بپردازند.

لاریجانی با بیان اینکه هر چه پشتوانه رای نهادهای حکومتی ضعیف‌تر باشد، به طور طبیعی قدرت نفوذ و تاثیر آنها در کارها کاهش می‌یابد، ادامه داد: اگر قصد ما حل مشکلات کشور است که در شرایط فعلی پیچیدگی‌های مختلفی دارد، باید پشتوانه نهادهای دموکراتیک نیز قوی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه افرادی که در انتخابات پیش رو انتخاب می‌شوند، همان طور که مقام معظم رهبری فرموده‌اند، باید متدین باشند، افزود: خداترس بودن در این که افراد به مصالح ملی توجه کنند بسیار موثر است و ویژگی سرزندگی و انقلابی بودن افرادی که انتخاب می‌شوند، در این که انقلاب به حیات خود ادامه دهد، تاثیرگذار است.

وی کاردان و باتدبیر بودن، توجه به مصالح کشور و شناخت موضوعات اساسی کشور را از دیگر ویژگی‌هایی عنوان کرد که مردم باید در انتخاب منتخبان خود به آن توجه کنند و ادامه داد: البته ممکن است همه افرادی که انتخاب می‌شوند متخصص نباشند، اما این ظرفیت را داشته باشند که از دیدگاه متخصصان استفاده کنند.

رییس نهاد قانونگذاری کشور با بیان این که رای قوی به نهادهای حکومتی و انتخاب افراد اصلح همیشه برای نظام جمهوری اسلامی ایران، رکنی و اساسی است، تصریح کرد: موضوع رای بالا و قوی، پشتوانه‌ای اساسی در حل مشکلات مردم است و  افرادی که انتخاب می‌شوند باید ویژگی‌هایی را که رهبر معظم انقلاب فرموده‌اند، داشته، کاردان بوده و صلاحیت اخذ نظرات تخصصی را از بخش‌های مختلف داشته باشند.

دکتر لاریجانی با بیان اینکه آمریکایی‌ها در این مقطع چند موضوع را دنبال می‌کنند، افزود: یکی از موضوعات، تحریم‌های همه جانبه‌ای است که اعمال کرده‌اند، به طوری که پس از پیروزی انقلاب این حجم وسیع از تحریم‌ها را نداشته‌ایم.
رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که آمریکایی‌ها تنها به موضوع تحریم اکتفا نکرده‌اند، ادامه داد: افرادی همانند پمپئو در آمریکا بر موضوع  انتخابات ایران متمرکز شده‌اند تا مردم را تشویق کنند که رأی نداده و در انتخابات حضور نیابند.

 رئیس قوه مقننه کشورمان با طرح سوالی مبنی بر اینکه چرا آمریکایی‌ها بر مولفه انتخابات تمرکز کرده‌اند، تاکید کرد: این موضوع به آن بر می‌گردد که آنها متوجه شده‌اند اگر مردم در انتخابات حضور چشمگیر داشته باشند، در کارآمدی کشور موثر خواهد بود، در حالی که آنها می‌خواهند این کارآمدی را ضعیف کنند.

لاریجانی با اشاره به اینکه ایران در حال حاضر با آمریکایی‌ها مصاف سیاسی و اقتصادی دارد، ادامه داد: آمریکایی‌ها در حال حاضر فشار را بر ایران افزایش داده‌اند و در تحریم‌ها فصل جدیدی را در موضوعات مختلف صنعتی و  معدنی باز کرده اند که اگر بخواهیم در مصاف با آنها موفق باشیم و کم هزینه عبور کنیم، باید نشان دهیم که مردم در انتخابات شرکت جدی دارند، چرا که این موضوع به حل مشکلات و جلوگیری از فشار آمریکایی‌ها کمک می‌کند.

وی با بیان اینکه آمریکایی‌ها به دنبال حضور کمرنگ مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی هستند، تصریح کرد: آنها می‌خواهند از این موضوع برای افزایش فشار به مردم در بُعد تحریم استفاده ابزاری کنند و همچنین کارآمدی کشور را کاهش دهند.

رییس نهاد قانون گذاری کشورمان با اشاره به این که مردم باید در انتخابات پیش رو عکس خواسته آمریکایی‌ها عمل کنند، افزود: مردم باید با حضور پرشورتر و انتخاب صحیح، کارآمدی نهاد مجلس را افزایش دهند و همچنین با پیام قدرتمندی از این طریق آمریکایی‌هایی را خم کنند تا  آنها مجبور شوند مسیر خود را تغییر دهند.

وی تاکید کرد: انتخابات مجلس فارغ از فلسفه اصلی نظام جمهوری اسلامی که حضور هر چه بیشتر و گسترده‌تر  مردم است، می‌تواند تاثیری جدی در کارآمدی حکومت داشته باشد تا نهادهای حاکمیتی بتوانند مشکلات مردم را حل کرده و حریف ما را متوجه این مساله کنند که از مسیر فعلی نمی‌تواند ملت ایران را تحت فشار قرار دهد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که در شرایط فعلی و انتخابات روز جمعه، موضوع منافع و امنیت ملی کشور مطرح است، افزود: بنده با توجه به سابقه طولانی که در حوزه امنیت ملی کشور دارم، خاضعانه به مردم می‌گویم چند ساعت وقت گذاشتن برای حضور در پای صندوق‌ها برای رأی دادن به فرد مورد نظرشان، پس از ۲۴ ساعت تاثیر خود را می‌گذارد و به آمریکایی‌ها اعلام می‌کند که باید روش فشار اقتصادی حداکثری و ماجراجویی‌های سیاسی را تغییر دهند و ریل خود را عوض کنند.

دکتر لاریجانی با بیان این که حضور گسترده مردم در انتخابات دستاورد بزرگی برای حل مشکلات و منافع ملی کشور است، ادامه داد: انتخابات روز جمعه با توجه به هوشیاری ملی ان‌شاالله انتخاباتی باعزت خواهد بود و موجب می‌شود که عزت ملی، حفظ و کارآمدی کشور افزایش یابد؛ همچنین دشمن را از مسیر خود منصرف می‌کند.

رئیس نهاد قانونگذاری کشورمان تصریح کرد: چند ساعت وقت گذاشتن برای حضور در پای صندوق‌های رأی برکات زیادی برای رفع مشکلات مردم، پیروزی در مصاف با آمریکایی‌ها و حل این مناقشه بزرگ خواهد داشت که ان شاالله با عنایت الهی  و همت عالی، ملت شاهد یک انتخابات باشکوه هستیم.


ایسنا
نظرات

آخرین اخبار
واژگونی اتوبوس در گردنه اسدآباد؛ 13 نفر مصدوم شدند
سرقت از عزاداران در بهشت‌زهرا؛ باند سه‌نفره زنان جیب‌بر دستگیر شد
باید به پایان جنگ علیه ایران کمک کنیم
پایگاه آمریکا در بحرین 400 میلیون دلار خسارت دید
حامی ترامپ:او باید از والدین کودکان میناب عذرخواهی کند
ناتو: هیچ تهدید قریب‌الوقوعی از حمله روسیه وجود ندارد
منچستر یونایتد5-2 ایپسویچ/ هت‌تریک فرناندز در اولدترافورد
روسیه حملات ترکیبی در اروپا را تشدید کرده است
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا
کرملین دیدار پوتین با رئیس سیا را تکذیب کرد
رونق موسیقی در دو سال اخیر
رونمایی یمن از ویدئوهای حملات پهپادی به نیروهای سعودی + فیلم
کاهش جمعیت اتباع خارجی در ایران؛ ساماندهی مهاجران ادامه دارد
فیلیپین سد راه تیم بسکتبال ایران شد
ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار
تاکر کارلسون: ترامپ باید فورا از سمت خود برکنار شود
القسام در سالروز شهادت ابوعبیده: راه مقاومت ادامه دارد
تداوم تجاوز اسرائیل در سوریه؛ نفوذ نیروهای اشغالگر به قنیطره
نشست ترکیه، عربستان و پاکستان برای بررسی توافق مکه در استانبول
پیش‌بینی بورس دوشنبه 9 شهریور؛ شاخص به صعود ادامه می‌دهد؟
فرماندهان پنتاگون به هگست درباره جنگ ایران هشدار دادند