×
سیاسی
شناسه خبر : 43043
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/30 ساعت 11:53
سندرز: حاکمان سعودی «اوباش آدمکش» هستند

سندرز: حاکمان سعودی «اوباش آدمکش» هستند

نامزد احتمالی دموکرات‌ها در انتخابات ریاست‌جمهوری 2020 در گفت‌وگو با «سی ان ان» در انتقادی شدید‌اللحن از سیاست‌های رژیم صهیونیستی و عربستان سعودی تأکید کرد که حاکمان سعودی، «اوباش آدمکش» هستند.

«برنی سندرز» نامزد احتمالی دموکرات‌ها در رقابت‌های انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا در گفت‌وگو با شبکه «سی ان ان»، ضمن انتقاد از سیاست‌های عربستان سعودی، «محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی را یک «دیکتاتور میلیاردر» توصیف کرد و دولت «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی را «نژادپرست» خواند.

وی روز سه‌شنبه ضمن انتقاد از سیاست‌های عربستان سعودی گفت: «برای سالهاست که ما عاشق عربستان سعودی-همپیمان فوق‌العاده خود- بوده‌ایم. تنها مشکل این است که افرادی که این کشور را اداره می‌کنند، اوباش آدمکش هستند».

 این سناتور ایالت ورمونت در ادامه افزود به جای آنکه با «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان که یک «دیکتاتور میلیاردر است، بسیار گرم و صمیمی باشیم»، واشنگتن باید برای حل اختلافات میان ریاض و ایران به منظور برقراری صلح در غرب آسیا تلاش کند.

وی در این خصوص توضیح داد: «ما می‌توانیم سعودی‌ها و ایرانی‌ها را گرد هم آوریم و به آنها بگوییم که ما بعنوان یک ملت از صرف تریلیون‌ها دلار برای جنگ‌های بی‌پایان، خسته و دلزده شده‌ایم. آنها باید خودشان اقدامی را برای بهتر شدن اوضاعشان انجام دهند و ما منابعی را برای کمک به تحقق این امر در اختیار داریم».

این سناتور آمریکایی که آراء قابل توجهی را در دو انتخاب انجمن درون حزبی در ایالت «آیووا» و «نیوهمپشایر» به دست آورده است، همچنین تصریح کرد که ایالات متحده آمریکا در عین حمایت از رژیم صهیونیستی نباید، نیازهای فلسطینیان را نادیده بگیرد.

سندرز تصریح کرد که آمریکا باید بدون حمایت از «دولت راستگرای نژادپرستی که در حال حاضر در اسرائیل روی کار است»، از استقلال و امنیت شهروندان اسرائیلی حفاظت کند.

وی همچنین به بحران انسانی در غزه و نرخ بیکاری 70 درصدی در این منطقه اشاره کرد و گفت: «سیاست خارجی آمریکا در خاورمیانه باید، اسرائیلی‌ها و فلسطینی‌ها را تحت پرچم عدالت گردهم آورد. ما سرمایه انجام چنین کاری را داریم. نمی‌توانیم فقط طرفدار اسرائیل باشیم و نیازهای مردم فلسطین را نادیده بگیریم. ما باید به هر دو طرف اهمیت دهیم».

این سناتور دموکرات، اظهارات مشابهی را در حین مناظره ریاست‌جمهوری ماه دسامبر مطرح کرد و گفت که سیاست خارجی آمریکا نباید فقط حمایت از اسرائیل باشد بلکه باید از فلسطینیان نیز حمایت شود.

سندرز در انتخابات ریاست‌جمهوری 2016 نیز در رقابت‌های درون‌حزبی دموکرات‌ها رقیب «هیلاری کلینتون» بود و آرای مردمی او از کلینتون بیشتر بود اما آرای «موکلین غیرمتعهد» او را از رقابت خارج کرد.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
هوش مصنوعی ماهواره‌ها را در فضا کنترل می‌کند
هشدار تعزیرات تهران به تجار: کالاهای ثبت‌نشده در سامانه انبارها قاچاق محسوب می‌شوند
دهمی ایران در جدول مدالی روز دوم بازی‌های کشورهای اسلامی+جدول
حمله آمریکا به شناوری در ونزوئلا
دو مدیر ارشد BBC کناره‌گیری کردند/علت کنارگیری
مدال برنز شنای تیمی به ایران رسید
فروش طرح ترافیک از فردا بمدت 48 ساعت در پایتخت ممنوع شد/علت ممنوعیت
تصاویر منتشرشده از تونل‌های موشکی، مربوط به سپاه نیست
تحکیم دیپلماسی فرهنگی میان ایران و عراق
سریع‌ترین کاهش جمعیت در جهان متعلق به ایران است
بیانیه باشگاه پرسپولیس؛ مقابل فشار و بی‌عدالتی، سکوت نخواهیم کرد
فعلا مجوز جدیدی به سکوهای برخط خرید و فروش طلا داده نمی شود
ارتش رژیم صهیونیستی در کرانه باختری رزمایش برگزار می‌کند
دکتر پزشکیان همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
نورنما | سیاه‌ترین ماده جهان
ویدیویی از قدرت طوفان فونگ-وانگ در فیلیپین
شه بخش در بوکس به مدال برنز رسید
عکس های منتخب ایران،یکشنبه 18 آبان 1404
ساماندهی مهاجران غیرمجاز همچنان در دستور کار
کنست دوشنبه در یک جلسه جنجالی به موضوع تشکیل کمیته بررسی می‌پردازد
نخستین طلای ایران در بازی‌های کشورهای اسلامی
زمان واریز یارانه نقدی در آبان ماه مشخص شد+دهک های مشمول
اینترنت غزه قطع شد
چای گران شد
دستورالعمل اجرایی انتخابات شورای دانش‌آموزی ابلاغ شد
نتائج اولیه انتخابات عراق بعد از 24 ساعت از پایان رای گیری اعلام می‌شود
اعضای هیات علمی جایزه کتاب سال منصوب شدند
مرگ سالانه بیش از 58 هزار مرگ با آلودگی هوا
منچسترسیتی 3-0 لیورپول| نتیجه‌ای ایده‌آل برای پپ در هزارمین تجربه سرمربیگری + خلاصه بازی
حزب الله لبنان: ملت لبنان تحت هیچ‌شرایطی تن به تسلیم نخواهد داد
تخلیه شهر با دومین طوفان مرگبار فیلیپین
غریب‌آبادی: اجلاس استانداران حاشیه خزر، گامی مهم در تقویت همکاری‌های منطقه‌ای است
یمن: ما متعهد به ایستادن در کنار فلسطین هستیم
باروت هسته‌ای و ماسک صلح آمریکا
ابراز نگرانی عراقچی درباره تداوم تنش‌ بین دو کشور همسایه
ارزش طلاهای موجود در خزانه بورس کالا از 341 همت عبور کرد
اولین مدال‌ ایران در ریاض بدست آمد
فوتسال ایران با شکست ازبکستان به فینال رسید
وزیر خارجه ترکیه فردا به آمریکا می‌رود
تعلیق صادرات تسلیحات آمریکا به متحدانش
شوک نظرسنجی امرسون به عملکر ترامپ
نورنما | انفجار عجیب
کرملین: پوتین دستوری برای انجام آزمایش‌های هسته‌ای صادر نکرده است
افزایش بودجه مرمت و زیرساخت‌های میراث فرهنگی به 4 همت
تکذیب خبر جمع آوری کارت‌های اضطراری سوخت جایگاه‌ها
هشدار زرد آلودگی هوا در تهران/ دما ثابت می‌ماند
طوفان در تنریف اسپانیا 3 کشته و 15 زخمی بر جای گذاشت
واکنش سازمان برنامه به سفر برزیل معاون رئیس‎‌جمهور
شمار شهدای غزه به 69 هزار و 176 نفر رسید
کدام بازیکن باارزشترین فوتبالیست جوان جهان است؟
X
آگهی تبلیغاتی