×
سیاسی
شناسه خبر : 43023
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/11/29 ساعت 21:45
حزب‌الله عراق: قدرت گروه‌های عراقی فراتر از تصور آمریکاست

حزب‌الله عراق: قدرت گروه‌های عراقی فراتر از تصور آمریکاست

سخنگوی گردان‌های حزب‌الله عراق گفت: قدرت و توانایی گروه‌های مقاومت عراقی برای اخراج نظامیان آمریکایی، فراتر از تصور واشنگتن است.

به گزارش نورنیوز-«سید جعفر الحسینی» روز سه‌شنبه در گفت وگو با شبکه المیادین افزود: آمادگی‌ها برای مقابله با آمریکایی‌ها از سال‌های گذشته کامل شده است. وی اضافه کرد: مبارزه و رویارویی با نظامیان آمریکایی بویژه در منطقه القائم، همیشگی بوده اما اعلام نمی‌شد. الحسینی ادامه داد: محور مقاومت در مقابله با آمریکا، متحد و هماهنگ است و اعضای آن یکدیگر را تنها نمی‌گذارند. وی بیان کرد: گروه‌های مقاومت عراقی، شیوه مقابله با آمریکایی‌ها را بخوبی می‌دانند و زمان آغاز آن را این گروه‌ها مشخص خواهند کرد. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق یادآور شد: واشنگتن در موضوع‌های مختلف به فشار بر دولت عراق ادامه می‌دهد و یکی از موضوع‌ها، بازگشایی گذرگاه البوکمال با سوریه است.

الحسینی اظهار کرد: سفارت آمریکا در بغداد، سلطه دارد و برخی طرف‌ها حتی در داخل پارلمان تابع آن هستند. وی تصریح کرد: حضور ما در استان‌های مرزی با سوریه برای جلوگیری از تحرک و ایجاد پایگاه‌های آمریکا در این مناطق است. الحسینی خاطر نشان کرد: تقویت و هماهنگی امنیتی و نظامی میان بغداد و دمشق پررنگ‌تر از گذشته است. وی با بیان اینکه حق داریم با فشار بر آمریکایی‌ها آنها را به خروج از عراق وادار کنیم، اشاره کرد: حضور سیاسی آمریکا در عراق باید مانند حضور دیگر کشورها باشد. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق گفت: واشنگتن فقط زبان زور را می‌فهمد و فقط از قدرت نظامی حساب می‌برد. الحسینی بیان کرد: اقداماتی برای رصد تحرکات نیروهای آمریکایی و حضور آنها در عراق در حال انجام است.

وی افزود: گزینه راهبردی ما اخراج نظامیان آمریکا از عراق است و گروه‌های عراقی همه گزینه‌ها برای تحقق این مهم را مورد بررسی قرار می‌دهند. الحسینی اضافه کرد: آمریکایی‌ها می‌خواهند مدت طولانی‌تری و تا زمان برگزاری انتخابات برای اعمال فشار بر بغداد در عراق بمانند اما گروه‌های عراقی با این موضوع مخالفت کردند. وی افزود: گروه‌های مقاومت عراقی خواستار خروج همه نظامیان خارجی از عراق شدند تا حضور نیروهای ناتو پوششی برای باقیماندن نیروهای آمریکایی نشود. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق اظهار کرد: نظامیان آمریکایی در عراق در محاصره کامل هستند و تنها راه رفت و آمد آنها از طریق هوایی است.

الحسینی افزود: مشارکت همه عراقی‌ها در تظاهرات میلیونی برای خروج نیروهای آمریکایی، برخی از گروه‌هایی که خواستار باقیماندن آنها بودند را در بن بست قرار داد. وی بیان کرد: تاکنون چنین اجماعی برای اخراج نیروهای آمریکایی از عراق بی سابقه بوده است. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق گفت: شهیدان سلیمانی و المهندس جان خود را برای دفاع از انسانیت و آزادی همه عراقی‌ها فدا کردند. الحسینی اضافه کرد: عراق به میدان مبارزه با رژیم صهیونیستی باز گشته است و این کاری است که شهید سلیمانی انجام داد. وی افزود: شهید سلیمانی همه امور مربوط به گروه‌های مقاومت عراق را پیگیری می‌کرد. الحسینی گفت: با هم‌پیمان‌های خود در تهران برای بررسی شیوه‌های پاسخ به جنایت ترور شهیدان سلیمانی و المهندس هماهنگی می‌کنیم.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
حیاتی به فینال بدمینتون سنگال رسید
تیم ملی ایران نایب‌قهرمان تنت‌پگینگ شد
دبیرکل حزب‌الله: مقاومت تنها راه آزادسازی است
سرلشکر رضایی: 7 شرط ایران برای آغاز هر مذاکره ای به آمریکا اعلام شده است
برد قاطع شطرنج‌بازان ایران برابر مولداوی
برنامه کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ناگویا اعلام شد
تأکید ترکیه بر لزوم دستیابی به نتیجه در مذاکرات میان آمریکا و ایران
تماس‌های حماس با میانجی‌ها درباره بحران غزه
سارق طلافروشی بیرجند در تور پلیس افتاد
انصارالله: در کنار ایران ایستاده‌ایم
پل بیات هشترود به شبکه ترانزیتی بازگشت
کاهش 55 درصدی آب رودخانه‌های اردبیل
سد پدافند هوایی روسیه، موج پهپادهای اوکراینی را در هم شکست
اتابک: سیاست تجاری بر سیاست ارزی مقدم است
ادعای جدید ترامپ؛ وضع قوانین کیفری و مدنی برای هوش مصنوعی!
بهروزآذر: سیاستگذاری زنان داده‌محور می‌شود
انفجارهای گسترده در خان‌یونس همزمان با تداوم حملات غزه
استاندار تهران خواستار برنامه مشخص برای ازدواج و مسکن جوانان شد
بازداشت فرد مرتبط با ایران اینترنشنال در پردیس
حذف قهرمان آسیا از جام بین‌قاره‌ای
راهیابی نماینده تنیس ایران به فینال تور جهانی
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: جنگ با ایران در مرحله پایانی قرار دارد
نورنما | میلاد یازدهمین آفتاب امامت حضرت امام حسن عسکری (ع) مبارک باد
ترمیم مزد کارگران به مهر موکول شد
واکنش سردار شکارچی به ادعای سنتکام درباره تنگه هرمز
درخشش تکواندوکاران تهرانی در کره جنوبی با کسب 2 مدال
زمان فروش فوری کوئیک و سهند سایپا بدون قرعه‌کشی اعلام شد+ لینک ثبت نام
انتخاب یک ژنرال آلمانی به ریاست عالی‌ترین نهاد نظامی ناتو
پاختاکور با اخراج پورعلی‌گنجی هم پیروز ماند
توضیح بقائی درباره سفر وزیر کشور پاکستان به ایران
جدول خاموشی برق کرمانشاه فردا یکشنبه 29 شهریور+جدول خاموشی
سران قوا بر تأمین کالاهای اساسی و حمایت از تولید تأکید کردند
تاوان اتهام حمله به مکه
حملات هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
گل‌های ایرانی، کلباء را به پیروزی رساند +فیلم
قیمت نقره امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
واکنش مهاجرانی به خبر بازگشتش به ایران
ساعت کاری جدید ادارات از اول مهر 1405 اعلام شد؛ جزئیات تصمیم جدید دولت
حاجی‌میرزایی: پزشکیان بر وفاق برای حل مشکلات تأکید دارد
گرینلند به کنترل انحصاری آمریکا درمی‌آید؟
قیمت دینار عراق امروز شنبه 28 شهریور 1405
آیا شکاف بودجه، آغاز نبرد ارتش و کابینه رژیم صهیونیستی است؟
آخرین وضعیت امیر نوری پس از تصادف مرگبار؛ مهران غفوریان خبر مرگ را تکذیب کرد
کشف انبار میلیاردی کالای احتکاری در آبادان
نایب‌قهرمانی دختران نوجوان ایران در تورنمنت کافا
برایتون 3-0 آرسنال/ توپچی‌ها قهرمان را به توپ بستند!
آخرین قیمت سکه پارسیان امروز شنبه 28 شهریور 1405+جدول قیمت ها
پیش‌ بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه 29 شهریور 1405؛ سکه به 236 میلیون رسید
پیش‌ بینی قیمت دلار یکشنبه 29 شهریور 1405 ؛ دلار یک قدم تا 230 هزار تومان
روایت از آکسیوس از جنگ ایران و رنج جهانی پای نازل سوخت