×
سیاسی
شناسه خبر : 43023
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/11/29 ساعت 21:45
حزب‌الله عراق: قدرت گروه‌های عراقی فراتر از تصور آمریکاست

حزب‌الله عراق: قدرت گروه‌های عراقی فراتر از تصور آمریکاست

سخنگوی گردان‌های حزب‌الله عراق گفت: قدرت و توانایی گروه‌های مقاومت عراقی برای اخراج نظامیان آمریکایی، فراتر از تصور واشنگتن است.

به گزارش نورنیوز-«سید جعفر الحسینی» روز سه‌شنبه در گفت وگو با شبکه المیادین افزود: آمادگی‌ها برای مقابله با آمریکایی‌ها از سال‌های گذشته کامل شده است. وی اضافه کرد: مبارزه و رویارویی با نظامیان آمریکایی بویژه در منطقه القائم، همیشگی بوده اما اعلام نمی‌شد. الحسینی ادامه داد: محور مقاومت در مقابله با آمریکا، متحد و هماهنگ است و اعضای آن یکدیگر را تنها نمی‌گذارند. وی بیان کرد: گروه‌های مقاومت عراقی، شیوه مقابله با آمریکایی‌ها را بخوبی می‌دانند و زمان آغاز آن را این گروه‌ها مشخص خواهند کرد. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق یادآور شد: واشنگتن در موضوع‌های مختلف به فشار بر دولت عراق ادامه می‌دهد و یکی از موضوع‌ها، بازگشایی گذرگاه البوکمال با سوریه است.

الحسینی اظهار کرد: سفارت آمریکا در بغداد، سلطه دارد و برخی طرف‌ها حتی در داخل پارلمان تابع آن هستند. وی تصریح کرد: حضور ما در استان‌های مرزی با سوریه برای جلوگیری از تحرک و ایجاد پایگاه‌های آمریکا در این مناطق است. الحسینی خاطر نشان کرد: تقویت و هماهنگی امنیتی و نظامی میان بغداد و دمشق پررنگ‌تر از گذشته است. وی با بیان اینکه حق داریم با فشار بر آمریکایی‌ها آنها را به خروج از عراق وادار کنیم، اشاره کرد: حضور سیاسی آمریکا در عراق باید مانند حضور دیگر کشورها باشد. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق گفت: واشنگتن فقط زبان زور را می‌فهمد و فقط از قدرت نظامی حساب می‌برد. الحسینی بیان کرد: اقداماتی برای رصد تحرکات نیروهای آمریکایی و حضور آنها در عراق در حال انجام است.

وی افزود: گزینه راهبردی ما اخراج نظامیان آمریکا از عراق است و گروه‌های عراقی همه گزینه‌ها برای تحقق این مهم را مورد بررسی قرار می‌دهند. الحسینی اضافه کرد: آمریکایی‌ها می‌خواهند مدت طولانی‌تری و تا زمان برگزاری انتخابات برای اعمال فشار بر بغداد در عراق بمانند اما گروه‌های عراقی با این موضوع مخالفت کردند. وی افزود: گروه‌های مقاومت عراقی خواستار خروج همه نظامیان خارجی از عراق شدند تا حضور نیروهای ناتو پوششی برای باقیماندن نیروهای آمریکایی نشود. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق اظهار کرد: نظامیان آمریکایی در عراق در محاصره کامل هستند و تنها راه رفت و آمد آنها از طریق هوایی است.

الحسینی افزود: مشارکت همه عراقی‌ها در تظاهرات میلیونی برای خروج نیروهای آمریکایی، برخی از گروه‌هایی که خواستار باقیماندن آنها بودند را در بن بست قرار داد. وی بیان کرد: تاکنون چنین اجماعی برای اخراج نیروهای آمریکایی از عراق بی سابقه بوده است. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق گفت: شهیدان سلیمانی و المهندس جان خود را برای دفاع از انسانیت و آزادی همه عراقی‌ها فدا کردند. الحسینی اضافه کرد: عراق به میدان مبارزه با رژیم صهیونیستی باز گشته است و این کاری است که شهید سلیمانی انجام داد. وی افزود: شهید سلیمانی همه امور مربوط به گروه‌های مقاومت عراق را پیگیری می‌کرد. الحسینی گفت: با هم‌پیمان‌های خود در تهران برای بررسی شیوه‌های پاسخ به جنایت ترور شهیدان سلیمانی و المهندس هماهنگی می‌کنیم.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
واژگونی اتوبوس در گردنه اسدآباد؛ 13 نفر مصدوم شدند
سرقت از عزاداران در بهشت‌زهرا؛ باند سه‌نفره زنان جیب‌بر دستگیر شد
باید به پایان جنگ علیه ایران کمک کنیم
پایگاه آمریکا در بحرین 400 میلیون دلار خسارت دید
حامی ترامپ:او باید از والدین کودکان میناب عذرخواهی کند
ناتو: هیچ تهدید قریب‌الوقوعی از حمله روسیه وجود ندارد
منچستر یونایتد5-2 ایپسویچ/ هت‌تریک فرناندز در اولدترافورد
روسیه حملات ترکیبی در اروپا را تشدید کرده است
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا
کرملین دیدار پوتین با رئیس سیا را تکذیب کرد
رونق موسیقی در دو سال اخیر
رونمایی یمن از ویدئوهای حملات پهپادی به نیروهای سعودی + فیلم
کاهش جمعیت اتباع خارجی در ایران؛ ساماندهی مهاجران ادامه دارد
فیلیپین سد راه تیم بسکتبال ایران شد
ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار
تاکر کارلسون: ترامپ باید فورا از سمت خود برکنار شود
القسام در سالروز شهادت ابوعبیده: راه مقاومت ادامه دارد
تداوم تجاوز اسرائیل در سوریه؛ نفوذ نیروهای اشغالگر به قنیطره
نشست ترکیه، عربستان و پاکستان برای بررسی توافق مکه در استانبول
پیش‌بینی بورس دوشنبه 9 شهریور؛ شاخص به صعود ادامه می‌دهد؟
فرماندهان پنتاگون به هگست درباره جنگ ایران هشدار دادند