×
سیاسی
شناسه خبر : 43023
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/11/29 ساعت 21:45
حزب‌الله عراق: قدرت گروه‌های عراقی فراتر از تصور آمریکاست

حزب‌الله عراق: قدرت گروه‌های عراقی فراتر از تصور آمریکاست

سخنگوی گردان‌های حزب‌الله عراق گفت: قدرت و توانایی گروه‌های مقاومت عراقی برای اخراج نظامیان آمریکایی، فراتر از تصور واشنگتن است.

به گزارش نورنیوز-«سید جعفر الحسینی» روز سه‌شنبه در گفت وگو با شبکه المیادین افزود: آمادگی‌ها برای مقابله با آمریکایی‌ها از سال‌های گذشته کامل شده است. وی اضافه کرد: مبارزه و رویارویی با نظامیان آمریکایی بویژه در منطقه القائم، همیشگی بوده اما اعلام نمی‌شد. الحسینی ادامه داد: محور مقاومت در مقابله با آمریکا، متحد و هماهنگ است و اعضای آن یکدیگر را تنها نمی‌گذارند. وی بیان کرد: گروه‌های مقاومت عراقی، شیوه مقابله با آمریکایی‌ها را بخوبی می‌دانند و زمان آغاز آن را این گروه‌ها مشخص خواهند کرد. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق یادآور شد: واشنگتن در موضوع‌های مختلف به فشار بر دولت عراق ادامه می‌دهد و یکی از موضوع‌ها، بازگشایی گذرگاه البوکمال با سوریه است.

الحسینی اظهار کرد: سفارت آمریکا در بغداد، سلطه دارد و برخی طرف‌ها حتی در داخل پارلمان تابع آن هستند. وی تصریح کرد: حضور ما در استان‌های مرزی با سوریه برای جلوگیری از تحرک و ایجاد پایگاه‌های آمریکا در این مناطق است. الحسینی خاطر نشان کرد: تقویت و هماهنگی امنیتی و نظامی میان بغداد و دمشق پررنگ‌تر از گذشته است. وی با بیان اینکه حق داریم با فشار بر آمریکایی‌ها آنها را به خروج از عراق وادار کنیم، اشاره کرد: حضور سیاسی آمریکا در عراق باید مانند حضور دیگر کشورها باشد. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق گفت: واشنگتن فقط زبان زور را می‌فهمد و فقط از قدرت نظامی حساب می‌برد. الحسینی بیان کرد: اقداماتی برای رصد تحرکات نیروهای آمریکایی و حضور آنها در عراق در حال انجام است.

وی افزود: گزینه راهبردی ما اخراج نظامیان آمریکا از عراق است و گروه‌های عراقی همه گزینه‌ها برای تحقق این مهم را مورد بررسی قرار می‌دهند. الحسینی اضافه کرد: آمریکایی‌ها می‌خواهند مدت طولانی‌تری و تا زمان برگزاری انتخابات برای اعمال فشار بر بغداد در عراق بمانند اما گروه‌های عراقی با این موضوع مخالفت کردند. وی افزود: گروه‌های مقاومت عراقی خواستار خروج همه نظامیان خارجی از عراق شدند تا حضور نیروهای ناتو پوششی برای باقیماندن نیروهای آمریکایی نشود. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق اظهار کرد: نظامیان آمریکایی در عراق در محاصره کامل هستند و تنها راه رفت و آمد آنها از طریق هوایی است.

الحسینی افزود: مشارکت همه عراقی‌ها در تظاهرات میلیونی برای خروج نیروهای آمریکایی، برخی از گروه‌هایی که خواستار باقیماندن آنها بودند را در بن بست قرار داد. وی بیان کرد: تاکنون چنین اجماعی برای اخراج نیروهای آمریکایی از عراق بی سابقه بوده است. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق گفت: شهیدان سلیمانی و المهندس جان خود را برای دفاع از انسانیت و آزادی همه عراقی‌ها فدا کردند. الحسینی اضافه کرد: عراق به میدان مبارزه با رژیم صهیونیستی باز گشته است و این کاری است که شهید سلیمانی انجام داد. وی افزود: شهید سلیمانی همه امور مربوط به گروه‌های مقاومت عراق را پیگیری می‌کرد. الحسینی گفت: با هم‌پیمان‌های خود در تهران برای بررسی شیوه‌های پاسخ به جنایت ترور شهیدان سلیمانی و المهندس هماهنگی می‌کنیم.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
شرط عجیب ترامپ برای مشارکت در بازسازی ایران
قیمت طلای جهانی امروز چهارشنبه 20 خرداد؛ریزش قیمت طلا شدت گرفت
6 کشته در حمله هوایی پاکستان به جنوب افغانستان
لیست 14 نفره تیم ملی والیبال ایران مقابل برزیل اعلام شد
مقام اطلاعاتی سابق اسرائیل: بدون رفع تحریم‌ها توافق با ایران ممکن نیست
قیمت جهانی نفت صعود کرد؛ بازگشت برنت و WTI به مدار رشد
جریمه 363 هزار راننده و موتورسوار متخلف در تهران
آتش‌سوزی در مراکز نفتی روسیه پس از حملات اوکراین
مسئولان در صف اول شهادت یا فساد؟
رد پیشنهاد 150 میلیونی رئال برای آلوارس
مسی بازهم تاریخ ساز شد
حمله آمریکا به هرمزگان و پاسخ قاطع ایران؛ ناوگان پنجم آمریکا و پایگاه الازرق هدف قرار گرفت
گران‌فروشی یا تورم
آخرین وضعیت جاده‌های کشور اعلام شد ؛ ترافیک سنگین در چالوس و هراز
رسانه ملی چگونه مرجعیت خود را از دست می‌دهد؟
قیمت گوشت قرمز امروز 20 خرداد 1405 + جدول
عراقچی: ایران حق پاسخ به تجاوز آمریکا را محفوظ می‌دارد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405+ جدول
اقتصادنگار | بلایی که تورم اردیبهشت بر سر سفره ها آورد
مرحله جدید کالابرگ آغاز شد؛ شارژ اعتبار کدهای ملی 3 تا 6 از امروز
وزارت خارجه: در دفاع از خود برای هدف قرار دادن پایگاه‌های متجاوز درنگ نمی‌کنیم
برنامه مسابقات ورزشی امروز 20 خرداد 1405+ زمان پخش
وضعیت آب و هوا امروز چهارشنبه 20 خرداد 1405 + وضعیت استانها
پیام منع کشت خشخاش؛ هشدار یا مشوق؟
ترک سیگار ابتلا به آلزایمر را کاهش می‌دهد؟
افزایش تلفات زلزله فیلیپین+فیلم
ادعای رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: حملات به ایران هدفمند است/پیش از حمله مطلع شدم
گفت‌وگوی خانوادگی؛ راهکار کاهش استرس کودکان
ادعای مقام کاخ سفید: به رغم حملات جدید، موضع آمریکا درباره توافق با ایران تغییر نکرده است
نامه عراقچی به اعضای شورای حکام ؛ از تکرار اشتباه سال گذشته جلوگیری کنید
فریب اطلاعات پزشکی فضای مجازی را نخورید
آمریکای متجاوز: حملات علیه ایران را آغاز کرده ایم
زنبورها با مغزی به اندازه کنجد فکر می‌کنند
هشدار یک منبع آگاه نظامی به دشمن درباره شرارت جدید
ایران: قطعنامه 2231 شورای امنیت منقضی شده است
مستند افشاگرانه و حمایت قاطع گروه دوستان منشور ملل متحد از ایران
علی باقری: هدف آمریکا علیه ایران هرگز محقق نمی‌شود
آمادگی برای صدور ویزای شرکت‌کنندگان خارجی در مراسم تشییع رهبر شهید
دستورات ویژه وزیر راه و شهرسازی برای سفرهای اربعین و بازگشت حجاج
هند مجوز استارلینک را در سایه نگرانی‌های امنیتی متوقف کرد
توضیح الجزیره به نقل از منبع ایرانی درباره سقوط بالگرد آمریکایی
المطلع: ایران معادله بازدارندگی جدیدی در منطقه ایجاد کرد
وزیر انرژی آمریکا : درگیری با ایران پیچیده‌تر از پیش‌بینی‌ها بود
مخبر: 100 شب پایداری مردم، نقشه‌های شوم دشمن را بی‌اثر کرد
رای شورای امنیت سازمان ملل به بررسی بازگشت تحریم‌ها علیه ایران
بازگشایی سفارت هلند در تهران
وزیر فرهنگ: ‏قطع اینترنت جز با احراز شرایط اضطراری مجاز نیست
ادعای ترامپ درباره سرنگونی بالگرد آپاچی آمریکا توسط ایران
حمله به مقر کردهای جدایی‌طلب در اربیل
پرونده قضایی و انضباطی دانشجویان متخلف در تجمعات دی‌ماه در حال رسیدگی است