×
سیاسی
شناسه خبر : 43023
تاریخ انتشار : سه‌شنبه 1398/11/29 ساعت 21:45

حزب‌الله عراق: قدرت گروه‌های عراقی فراتر از تصور آمریکاست

سخنگوی گردان‌های حزب‌الله عراق گفت: قدرت و توانایی گروه‌های مقاومت عراقی برای اخراج نظامیان آمریکایی، فراتر از تصور واشنگتن است.

به گزارش نورنیوز-«سید جعفر الحسینی» روز سه‌شنبه در گفت وگو با شبکه المیادین افزود: آمادگی‌ها برای مقابله با آمریکایی‌ها از سال‌های گذشته کامل شده است. وی اضافه کرد: مبارزه و رویارویی با نظامیان آمریکایی بویژه در منطقه القائم، همیشگی بوده اما اعلام نمی‌شد. الحسینی ادامه داد: محور مقاومت در مقابله با آمریکا، متحد و هماهنگ است و اعضای آن یکدیگر را تنها نمی‌گذارند. وی بیان کرد: گروه‌های مقاومت عراقی، شیوه مقابله با آمریکایی‌ها را بخوبی می‌دانند و زمان آغاز آن را این گروه‌ها مشخص خواهند کرد. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق یادآور شد: واشنگتن در موضوع‌های مختلف به فشار بر دولت عراق ادامه می‌دهد و یکی از موضوع‌ها، بازگشایی گذرگاه البوکمال با سوریه است.

الحسینی اظهار کرد: سفارت آمریکا در بغداد، سلطه دارد و برخی طرف‌ها حتی در داخل پارلمان تابع آن هستند. وی تصریح کرد: حضور ما در استان‌های مرزی با سوریه برای جلوگیری از تحرک و ایجاد پایگاه‌های آمریکا در این مناطق است. الحسینی خاطر نشان کرد: تقویت و هماهنگی امنیتی و نظامی میان بغداد و دمشق پررنگ‌تر از گذشته است. وی با بیان اینکه حق داریم با فشار بر آمریکایی‌ها آنها را به خروج از عراق وادار کنیم، اشاره کرد: حضور سیاسی آمریکا در عراق باید مانند حضور دیگر کشورها باشد. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق گفت: واشنگتن فقط زبان زور را می‌فهمد و فقط از قدرت نظامی حساب می‌برد. الحسینی بیان کرد: اقداماتی برای رصد تحرکات نیروهای آمریکایی و حضور آنها در عراق در حال انجام است.

وی افزود: گزینه راهبردی ما اخراج نظامیان آمریکا از عراق است و گروه‌های عراقی همه گزینه‌ها برای تحقق این مهم را مورد بررسی قرار می‌دهند. الحسینی اضافه کرد: آمریکایی‌ها می‌خواهند مدت طولانی‌تری و تا زمان برگزاری انتخابات برای اعمال فشار بر بغداد در عراق بمانند اما گروه‌های عراقی با این موضوع مخالفت کردند. وی افزود: گروه‌های مقاومت عراقی خواستار خروج همه نظامیان خارجی از عراق شدند تا حضور نیروهای ناتو پوششی برای باقیماندن نیروهای آمریکایی نشود. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق اظهار کرد: نظامیان آمریکایی در عراق در محاصره کامل هستند و تنها راه رفت و آمد آنها از طریق هوایی است.

الحسینی افزود: مشارکت همه عراقی‌ها در تظاهرات میلیونی برای خروج نیروهای آمریکایی، برخی از گروه‌هایی که خواستار باقیماندن آنها بودند را در بن بست قرار داد. وی بیان کرد: تاکنون چنین اجماعی برای اخراج نیروهای آمریکایی از عراق بی سابقه بوده است. سخنگوی گردان‌های حزب الله عراق گفت: شهیدان سلیمانی و المهندس جان خود را برای دفاع از انسانیت و آزادی همه عراقی‌ها فدا کردند. الحسینی اضافه کرد: عراق به میدان مبارزه با رژیم صهیونیستی باز گشته است و این کاری است که شهید سلیمانی انجام داد. وی افزود: شهید سلیمانی همه امور مربوط به گروه‌های مقاومت عراق را پیگیری می‌کرد. الحسینی گفت: با هم‌پیمان‌های خود در تهران برای بررسی شیوه‌های پاسخ به جنایت ترور شهیدان سلیمانی و المهندس هماهنگی می‌کنیم.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
یارانه شیرخشک به داروخانه‌ها پرداخت شد
برنامه درمان سه‌ماهه برای سرژ اوریه
معنای خروج نیروهای آمریکا از عین الاسد چیست؟
مهاجم ترکیه‌ای چقدر برای جدایی از پرسپولیس دریافت کرد؟
پزشکیان: برخی مدیران اهمیتی به میزان مصرف انرژی نمی‌دهند
رزمایش «اقتدار1404» با عملیاتی شدن جدیدترین موشک‌های ارتش در اقیانوس هندپایان یافت+فیلم
انگلیس تحریم‌های تازه‌ای علیه ایران وضع کرد
تنش‌های تازه میان مایکروسافت و چین در سایه‌ حملات سایبری
ایران پیشتاز دماهای بالا؛ چهار شهر در صدر داغ‌ترین نقاط جهان در 24 ساعت گذشته
هند و روسیه دلار را از 90 مبادلات تجاری خود حذف کردند
وضعیت فعالیت مراکز معاینه فنی تهران در روزهای تعطیل مشخص شد
شکسته شدن رکورد معاملات شمش طلا در بورس کالا
مجارستان آماده میزبانی دیدار سرنوشت‌ساز ترامپ، پوتین و زلنسکی
قیمت طلا و سکه امروز چهارشنبه 30 مرداد 1404 +جدول
نداجا پهپاد «باور 5» هدف خود را منهدم کرد+فیلم
عارف: نباید یک نفر و یا شورا خلاف نگاه بزرگان برای فرهنگ و هنر کشور تصمیم‌ بگیرد
کاهش بی‌سابقه آب، نیروگاه‌های کارون 3 و 4 را از مدار خارج کرد
اتصال کارت سوخت به کارت بانکی بزودی اجرایی می شود
سرلشکر موسوی: پیشرفت‌های دفاعی نشان‌دهنده خودباوری و تکیه بر توان داخلی است
رئیس‌جمهور اوکراین: بدون توافق امنیتی، دیداری با پوتین در کار نخواهد بود
اعلام محدودیت‌های ترافیکی همزمان با مراسم عزاداری 28 صفر در تهران
تیم نجوم و اخترفیزیک ایران قهرمان جهان شد
وزیر جهاد کشاورزی: برنج کیفی قیمت‌گذاری می‌شود
قاچاقچی ارز به کشور بازگردانده شد
نورنما | مگسی که گلف‌باز انگلیسی را پولدار کرد
قیمت خودرو امروز 30 مرداد 1404 + جدول
غیرمحبوب ترین سیاستمدار و منفورترین رهبر خارجی از نظر مردم آمریکا
وزارت دفاع: دشمن با هر ماجراجویی در منطقه، سیلی محکمی خواهد خورد
پزشکیان به ملاقات رئیس جمهور اسبق رفت
سایه‌ای سنگین‌تر از جنگ
تمجید رهبر کره شمالی از مشارکت نیروهای کشورش در جنگ اوکراین
دوپینگ مثبت شد؛ محرومیت سنگین برای سه کشتی‌گیر ایرانی
ایران فدای جاهم
آغاز پرداخت تسهیلات 300 میلیون ریالی به اعضای بازنشسته موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان
زنگ خطر بی‌آبی در ترکیه به صدا درآمد
تقویت تاب‌آوری اجتماعی در وضعیت همیشه آماده به جنگ؛ قهقهه وسط ایران‌شهر
ادامه فاجعه انسانی در نوار غزه؛ سه برابر شدن نرخ سوء تغذیه کودکان
آزمایش موفق موشک بالستیک آگنی 5 توسط هند
برلین خواستار آتش‌بس فوری و پایدار در فلسطین شد
برنامه مسابقات امروز 30 مرداد + پخش زنده
طرح بازنگری سهمیه‌های کنکور به ایستگاه آخر رسید
در مذمّت پلمب انجمن صنفی روزنامه‌نگاران توسط شهرداری
بحران آب آلوده در اسرائیل
زلزله بامدادی 4 ریشتری در حوالی الوان خوزستان
اف-18 آمریکایی به قعر اقیانوس اطلس فرو رفت
ترافیک سنگین در آزادراه تهران - شمال
نسخه الکترونیکی کتاب‌های درسی سال تحصیلی 1405–1404 در دسترس قرار گرفت
از سلاح جدید ملوان در خط آتش رونمایی شد!
تعدیل گسترده در دستگاه اطلاعاتی آمریکا؛ اخراج نیمی از نیروها
مراحل عملیات نظامی برای تصرف شهر غزه آغاز شد
X
آگهی تبلیغاتی