×
سیاسی
شناسه خبر : 42908
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/28 ساعت 19:55
پلیس فرانسه افشاگر روسی را بازداشت کرد

پلیس فرانسه افشاگر روسی را بازداشت کرد

پلیس پاریس پیوتر پاولنسکی هنرمند روسی تبار مقیم فرانسه را که اقدام به یک رشته افشاگری از رسوایی اخلاقی در میان سیاسمداران این کشور کرده بود، بازداشت کرده‌است.

به گزارش نورنیوز به نقل از  شبکه تلویزیونی فرانس 24، دادستانی فرانسه روز دوشنبه اعلام کرد که پیوتر پاولنسکی هنرمند روس تبار به دلیل انتشار ویدیوی رسوایی اخلاقی نامزد انتخابات شهرداری پاریس در بازداشت موقت به سر می برند. دادستانی فرانسه که روز گذشته حکم بازداشت این تبعه روسی را صادر کرده بود، گفت تا پایان تحقیقات لازم، پاولنسکی در بازداشت موقت بسر خواهد برد. حکم بازدشت پاولنسکی بعد از آن صادر شد که وی روز شنبه تهدید کرده بود تصاویر دیگری از سایر سیاستمداران فرانسوی در اختیار دارد که به زودی منتشر می کند.

"پیوتر پاولنسکی" که از آن به عنوان "افشاگر فرانسوی" یاد می شود، یک هنرمند روسی است که چند سال پیش در فرانسه پناهنده شده است. این هنرمند روسی به تازگی تصاویر غیراخلاقی از "بنجامین گریوو" نامزد هم حزبی امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه در انتخابات شهرداری پاریس منتشر کرده است. انتشار این تصاویر در فضای مجازی، موجی از انتقادهای مردمی را علیه حزب مکرون به همراه داشته است. حزب امانوئل مکرون که تلاش می کرد یکی از اعضای خود را سکان دار شهرداری پاریس کند، اکنون با انتشار این تصاویر با مشکلات جدی روبرو شده است. افشاگر فرانسوی تهدید کرده است که انتشار نوار ویدیویی رسوایی اخلاقی بنجامین گریوو تازه آغازی بر ده ها تصاویری است که از سایر سیاستمداران فرانسوی در اختیار دارد.

بنجامن گریوو روز جمعه بر سر انتشار ویدیوی رسوایی اخلاقی، از عرصه رقابت برای تصدی شهرداری پاریس کناره گیری کرد. حزب «جمهوری به پیش» که در سال ۲۰۱۶میلادی از سوی امانوئل ماکرون پایه گذاری شد از نامزدی بنجامن گریوو حمایت کرده بود. بنجامن گریوو پیش از این در دولت امانوئل ماکرون وزیرمشاور در امور اقتصادی و دارایی و سخنگوی دولت بود. این سیاست‌مدار ۴۲ ساله روز جمعه اعلام کرد که در راستای «محافظت از اطرافیان خود» تصمیم گرفته است که از عرصه رقابت برای سمت شهرداری پاریس کناره گیری کند.

گریوو پس از کناره گیری از انتخابات شهرداری پاریس گفت: من پس از حملات نفرت انگیزی که صورت گرفت تصمیم گرفتم تا از انتخابات شهرداری پاریس کناره گیری کنم. این تصمیم برای من پرهزینه است اما اولویت من مشخص است. اولویت اول من خانواده ام است». نامزد پیشین حزب «جمهوری به پیش» برای شهرداری پاریس تاکید کرد که پیش از کناره گیری از انتخابات، با مکرون دیدار کرده و وی نیز با این تصمیم موافقت کرده است. با کناره گیری بنجامن گریوو هنوز مشخص نیست که حزب «جمهوری به پیش» چه فردی را برای شهرداری پاریس معرفی خواهد کرد. انتخابات شهرداری ها در فرانسه قرار است روزهای ۱۵ و ۲۲ مارس (۲۵ اسفند و سوم فروردین) برگزار شود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
هزاران خانواده در غزه همچنان چشم‌انتظار عزیزان مفقود خود هستند
کرملین شرط دیدار پوتین و زلنسکی را اعلام کرد
حادثه تلخ در آبشار بیشه؛ دو خواهر غرق شدند
پروازهای بندرعباس ـ دبی از دوشنبه از سر گرفته می‌شود
یمن:غافلگیری‌های جدید در راه است
نفتکشی در نزدیکی تنگه هرمز هدف پرتابه ناشناس قرار گرفت
استانبول کانون رایزنی‌های امنیتی منطقه
رئال مادرید 4-0 مالاگا/ تلاش کهکشانی‌ها برای دیکته کردن برتری
نورویدئو | جوانان امت اسلامی ، پرچمداران وحدت
دولت چهاردهم در مسیر وفاق با مجلس گام برداشت
ائتلافی که هست، اما نیست؛ بازی تازه واشنگتن
رایزنی ایران و عراق برای کاهش تنش‌های منطقه
دو یار سابق ترامپ علیه جنگ؛ هشدار درباره ورود گزینه اتمی به جنگ ایران
تأکید نماینده ولی‌فقیه در گلستان بر صیانت از وحدت و انسجام ملی
بنادر پهل و لافت قشم شبانه‌روزی شدند
محسن نامجو: بی‌خبر به ایران برگشتم تا پشیمانم نکنند
تاکید پیشمرگه بر تمدید نشدن تفاهم‌نامه اقلیم کردستان و ائتلاف آمریکایی
نخست‌وزیر لبنان: مسئولیت ما پایان دادن به اشغالگری است
مفتی لبنان: امام موسی صدر، اسرائیل را «شر مطلق» می‌دانست
وزارت ورزش از موفقیت تاریخی دختران والیبالیست ایران تقدیر کرد
طرف‌های درگیر لیبی درباره برگزاری انتخابات به توافق رسیدند؟
«نه» ایسلندی‌ها به بازگشت مذاکرات عضویت در اتحادیه اروپا
جنجال در آستانه نشست G20؛ آمریکا به برخی خبرنگاران مجوز نداد
چلسی 4-3 برایتون/ طوفان 7 گُله در استمفوردبریج
عمامه‌گذاری طلاب ایرانی و خارجی با حضور آیت‌الله مکارم شیرازی
فراخوان حمایت از توسعه هوش مصنوعی در نظام پولی و بانکی
پیشنهاد ایران در شانگهای؛ هم‌آوایی رسانه‌ها برای مقابله با روایت‌های جنگ‌طلبانه
مراسم یادبود جعفر حسنخانی برگزار می‌شود
ادای احترام نماینده مجلس مکزیک به مقاومت مردم ایران
تاکید سناتور آمریکایی بر برگزاری انتخابات آزاد در ونزوئلا
کرملین دیدار پوتین با رئیس سیا را تکذیب کرد
رونق موسیقی در دو سال اخیر
رونمایی یمن از ویدئوهای حملات پهپادی به نیروهای سعودی + فیلم
کاهش جمعیت اتباع خارجی در ایران؛ ساماندهی مهاجران ادامه دارد
فیلیپین سد راه تیم بسکتبال ایران شد
ونزوئلا به جای هرمز؛ برگ نفتی ترامپ برای مهار بازار
تاکر کارلسون: ترامپ باید فورا از سمت خود برکنار شود
القسام در سالروز شهادت ابوعبیده: راه مقاومت ادامه دارد
تداوم تجاوز اسرائیل در سوریه؛ نفوذ نیروهای اشغالگر به قنیطره
نشست ترکیه، عربستان و پاکستان برای بررسی توافق مکه در استانبول
پیش‌بینی بورس دوشنبه 9 شهریور؛ شاخص به صعود ادامه می‌دهد؟
فرماندهان پنتاگون به هگست درباره جنگ ایران هشدار دادند
خسروپناه: انسجام اجتماعی راه تحقق تمدن نوین اسلامی است
پیش بینی قیمت دلار فردا دوشنبه 9 شهریور؛ صعود ادامه‌دار یا توقف؟
7 شایعه که در 24 ساعت گذشته تکذیب شد
مخالفت بغداد با تمدید ماموریت نیروهای ائتلاف آمریکایی
تشکیل مجمع نمایندگان ملت مبعوث در مجلس
ایران دوباره قهرمان بدمینتون آسیای میانه شد
پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای دوشنبه 9 شهریور؛ سکون یا آغاز موج تازه؟
آمریکا در G20 با چالش چین و تعرفه‌ها روبه‌رو شد