×
سیاسی
شناسه خبر : 42908
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/28 ساعت 19:55
پلیس فرانسه افشاگر روسی را بازداشت کرد

پلیس فرانسه افشاگر روسی را بازداشت کرد

پلیس پاریس پیوتر پاولنسکی هنرمند روسی تبار مقیم فرانسه را که اقدام به یک رشته افشاگری از رسوایی اخلاقی در میان سیاسمداران این کشور کرده بود، بازداشت کرده‌است.

به گزارش نورنیوز به نقل از  شبکه تلویزیونی فرانس 24، دادستانی فرانسه روز دوشنبه اعلام کرد که پیوتر پاولنسکی هنرمند روس تبار به دلیل انتشار ویدیوی رسوایی اخلاقی نامزد انتخابات شهرداری پاریس در بازداشت موقت به سر می برند. دادستانی فرانسه که روز گذشته حکم بازداشت این تبعه روسی را صادر کرده بود، گفت تا پایان تحقیقات لازم، پاولنسکی در بازداشت موقت بسر خواهد برد. حکم بازدشت پاولنسکی بعد از آن صادر شد که وی روز شنبه تهدید کرده بود تصاویر دیگری از سایر سیاستمداران فرانسوی در اختیار دارد که به زودی منتشر می کند.

"پیوتر پاولنسکی" که از آن به عنوان "افشاگر فرانسوی" یاد می شود، یک هنرمند روسی است که چند سال پیش در فرانسه پناهنده شده است. این هنرمند روسی به تازگی تصاویر غیراخلاقی از "بنجامین گریوو" نامزد هم حزبی امانوئل مکرون رییس جمهوری فرانسه در انتخابات شهرداری پاریس منتشر کرده است. انتشار این تصاویر در فضای مجازی، موجی از انتقادهای مردمی را علیه حزب مکرون به همراه داشته است. حزب امانوئل مکرون که تلاش می کرد یکی از اعضای خود را سکان دار شهرداری پاریس کند، اکنون با انتشار این تصاویر با مشکلات جدی روبرو شده است. افشاگر فرانسوی تهدید کرده است که انتشار نوار ویدیویی رسوایی اخلاقی بنجامین گریوو تازه آغازی بر ده ها تصاویری است که از سایر سیاستمداران فرانسوی در اختیار دارد.

بنجامن گریوو روز جمعه بر سر انتشار ویدیوی رسوایی اخلاقی، از عرصه رقابت برای تصدی شهرداری پاریس کناره گیری کرد. حزب «جمهوری به پیش» که در سال ۲۰۱۶میلادی از سوی امانوئل ماکرون پایه گذاری شد از نامزدی بنجامن گریوو حمایت کرده بود. بنجامن گریوو پیش از این در دولت امانوئل ماکرون وزیرمشاور در امور اقتصادی و دارایی و سخنگوی دولت بود. این سیاست‌مدار ۴۲ ساله روز جمعه اعلام کرد که در راستای «محافظت از اطرافیان خود» تصمیم گرفته است که از عرصه رقابت برای سمت شهرداری پاریس کناره گیری کند.

گریوو پس از کناره گیری از انتخابات شهرداری پاریس گفت: من پس از حملات نفرت انگیزی که صورت گرفت تصمیم گرفتم تا از انتخابات شهرداری پاریس کناره گیری کنم. این تصمیم برای من پرهزینه است اما اولویت من مشخص است. اولویت اول من خانواده ام است». نامزد پیشین حزب «جمهوری به پیش» برای شهرداری پاریس تاکید کرد که پیش از کناره گیری از انتخابات، با مکرون دیدار کرده و وی نیز با این تصمیم موافقت کرده است. با کناره گیری بنجامن گریوو هنوز مشخص نیست که حزب «جمهوری به پیش» چه فردی را برای شهرداری پاریس معرفی خواهد کرد. انتخابات شهرداری ها در فرانسه قرار است روزهای ۱۵ و ۲۲ مارس (۲۵ اسفند و سوم فروردین) برگزار شود.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(0) - الاهلی قطر (1) /بازی به وقت اضافه کشیده شد+ فیلم گل مردود
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش