×
سیاسی
شناسه خبر : 42827
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/28 ساعت 10:29
لاریجانی: ایران در بازسازی‌ها کنار سوریه ایستاده است

لاریجانی: ایران در بازسازی‌ها کنار سوریه ایستاده است

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس مجلس سوریه گفت: مطمئن باشید در بازسازی‌ها نیز در کنار شما خواهیم بود.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با حموده صباغ، رئیس مجلس سوریه، اظهار داشت: ایران و سوریه دو کشور برادر و دوست هستند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: تروریست‌ها توسط آمریکا در این منطقه به وجود آمدند و متاسفانه برخی از کشورهای منطقه نیز از آن‌ها حمایت کردند، اما شما در این استقامت پیروز شدید.

وی خطاب به رئیس مجلس سوریه با اشاره به اینکه شرایط نسبت به هشت سال گذشته تغییر  کرده است، گفت: در آن زمان یکی از رهبران کشورهای منطقه به ایران آمد. وی گفت: «چرا شما از سوریه حمایت می‌کنید؟ کار سوریه تمام است. دو هفته دیگر با هم در مسجد اموی نماز می‌خوانیم». من به ایشان اعلام کردم که شما اشتباه می‌کنید و ملت سوریه را نمی‌شناسید.

لاریجانی ادامه داد: برخی از کشورهای منطقه حرف ما را گوش نکردند و امروز متوجه شدند.

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: هدف آن‌ها این بود که کار سوریه را طی چند هفته تمام کنند. امروز ما به شما و رئیس جمهور و مسئولان سوریه این پیروزی‌ها را تبریک می‌گوییم.

لاریجانی با بیان این که اطمینان داشته باشید  در حمایت از شما راسخ هستیم، افزود: با شناخت کامل از سوریه و منطقه، از شما حمایت کردیم و همچنان حمایت خواهیم کرد و همکاری با شما را یک امر تاکتیکی نمی‌دانیم.

رییس مجلس شورای اسلامی با ذکر  این مطلب که امروز شما وارد صحنه بازسازی و بهبود شرایط اقتصادی شده‌اید، اظهار داشت: تجار ایران و سوریه در شرایط امروز می‌‎توانند با یکدیگر همکاری کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس مجلس سوریه گفت: مطمئن باشید در بازسازی نیز در کنار شما خواهیم بود.

رئیس مجلس سوریه: شهادت سردار سلیمانی و شهدای مقاومت آسمان امنیت را روشن کرده است

حموده صباغ، رئیس مجلس سوریه نیز در این دیدار ضمن خیر مقدم به رییس مجلس شورای اسلامی و هیئت همراه، اظهار داشت: دیدار ما دیدار برادران است، در واقع این دیدار بیانگر رابطه تاریخی و راسخ بین دو کشور است.

رئیس مجلس سوریه با بیان اینکه پیوند تاریخی ایران و سوریه  توسط رهبران دو کشور سوریه و ایران مرحوم حافظ اسد و مرحوم امام خمینی (ره) ایجاد شده است، بیان کرد: رابطه بین دو کشور تاکنون ادامه پیدا کرده و با خون شهدای دو ملت و  مسئولان دو کشور تقویت شده است.

وی با تسلیت شهادت سردار سلیمانی و یارانش، افزود: خون این شهدا، آسمان امنیت ما را روشن کرده و راه مقاومت را در برابر آمریکا و نظام استکبار  و برای تمامی آزادگان گشوده است.

حموده صباغ ادامه داد: تروریست های احمق‌ تصور کردند با شهادت این فرماندهان می‌توانند آتش مقاومت را خاموش کنند، در حالی که این اقدامات نتیجه عکس خواهد داد و باعث دلگرمی تمام ملت‌ها و دوستداران مقاومت در مقابل آمریکا و استکبارگران خواهد شد.

رئیس مجلس سوریه با اشاره  به عمق روابط و پیوندهای بین رهبری دو کشور و ملت، گفت: از جمهوری اسلامی به خاطر تمام حمایت‌‎هایی که در مقابل تروریسم از سوریه داشته، تشکر می‌کنم.

حموده صباغ ابراز امیدواری از این که روابط ایران و سوریه در سایه رهبران دو کشور گسترده‌تر شود و پیشرفت کند، اظهار داشت: ما اشتیاق داریم که هرچه سریعتر پیروزی نهایی فرا برسد و با هم این پیروزی را جشن بگیریم.


خبرگزاری فارس
نظرات

آخرین اخبار
نحوه دریافت کارت ورود به جلسه آزمون‌های نهایی
کالابرگ کدام سرپرستان خانوار فردا شارژ می‌شود؟
جزئیات مصوبه جدید دولت برای حقوق بازنشستگان 1405+ نحوه محاسبه
شروع امتحانات پایان نیمسال تحصیلات تکمیلی دانشگاه آزاد
آخرین مهلت ثبت نمرات دانش‌آموزان پایه نهم جهت صدور برگه هدایت تحصیلی
حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان
سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود
گوشزد نتانیاهو به ترامپ درباره اظهارات ضد اسرائیلی اردوغان
پرسپولیس و چالش‌های تارتار
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 19 تیر+ وضعیت استانها
تغییرات شناختی نسل آلفا و زد؛ آینده‌نگری در عصر هوش مصنوعی
آخرین تحولات فلسطین؛ درگیری در کرانه باختری و عملیات تخریب در غزه
تصمیم کره شمالی برای افزایش توان هسته‌ای
جزئیات شرط لبنان برای ادامه مذاکرات با اسرائیل
کدام نمک برای سلامتی مفید است؟
بهترین دروازه‌بان جام جهانی حذف شد؛ وداع باشکوه با سلطان پنالتی‌ها
بهترین تغذیه دانش آموزان در ایام امتحانات چیست؟
دستگیری عاملان انفجارهای دمشق
چگونه تبعات طلاق برای کودکان را کم آسیب کنیم؟
توضیح دفتر آیت الله نوری همدانی درباره علت عدم حضور ایشان برای اقامه نماز امام شهید
حضور 3 میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید امت در نجف
بولتون: ترامپ مردم را دست می اندازد
البناء: شهید خامنه‌ای «نقشه راه» پیروزی امت اسلامی را ترسیم کرد
عطوان: حمله به ایران حین مراسم تشییع؛ اوج سقوط اخلاقی ترامپ است
صندوق بین المللی پول: قیمت نفت به قبل از جنگ علیه ایران باز نمی‌گردد
قدردانی محسن رضایی از میزبانی شایسته عراقی‌ها از پیکر مطهر رهبر شهید
سناتور آمریکایی: بودجه جنگ ترامپ علیه ایران قطع شود
بازتاب تشییع رهبر شهید ایران در مشهد در رسانه های بین المللی
مقام آمریکایی مدعی تداوم مذاکرات فنی با ایران شد
اوکراین به زودی موشک‌های پاتریوت دریافت خواهد کرد
پایان بدرقه تاریخی؛ آرامش ابدی رهبر شهید در جوار حرم رضوی
چرا پسر بزرگ نتانیاهو نام خانوادگی اش را تغییر داد؟
پیش بینی سکته قلبی در 5سال آینده با هوش مصنوعی
نمودار مرحله حذفی؛ فرانسه اولین تیم حاضر در نیمه نهایی
فرانسه‌ 2-0 مراکش؛ تکرار خاطره تلخ 2022؛ فرانسه دوباره مراکش را از جام جهانی کنار زد
قدردانی مجلس خبرگان از مردم و دست اندرکاران برگزاری مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
ادعای مضحک سنتکام درباره کنترل تنگه هرمز
تیراندازی مرگبار در مشهد؛ معاون امنیتی استاندار کشته شدن دو نفر را تأیید کرد
بازی کودکان در گرمای تابستان؛ راهکارهای پیشگیری از گرمازدگی
حمله به برخی مراکز نظامی در جنوب؛ آمریکا هرگونه نقش در حملات را رد کرد
اتخاذ تمهیدات ویژه برای حفظ ایمنی پروازها در پی اقدامات خرابکارانه دشمن
مقاومت عراق خلع سلاح نمی شود
برنهام جایگزین استارمر می شود؟
حمله تند سرمربی سابق آفریقا به اینفانتینو
تشکیل کارگروه ویژه مقابله با پولشویی بورسی
قرارداد 7میلیون یورویی کلوپ با ژرمن ها
ادامه نقض آتش‌بس لبنان توسط رژیم صهیونیستی
چرا آلمانی‌ها بار دیگر علیه پایگاه هوایی آمریکا دست به اعتراض زدند؟
ترامپ زیر تیغ انتقاد نماینده جمهوریخواه
فیدان: آتش‌بس ایران و آمریکا پایان نیافته است