×
سیاسی
شناسه خبر : 42792
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/11/27 ساعت 17:19
هیچ موقع انتخابات را زیر سوال نمی‌برم

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی اعلام کرد:

هیچ موقع انتخابات را زیر سوال نمی‌برم

رئیس‌جمهور با بیان اینکه انتخابات مسأله بسیار مهمی در کشور است و یک رکن رکین است

 به گزارش نورنیوز- حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور همین تعبیرات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم در مورد شورای نگهبان به کار بردید اما با توجه به اینکه شما در دو انتخابات 92 و 96 طبق همین پروسه رئیس‌جمهور شده‌اید به نظر شما این سخن قابل پذیرش و مسموع است، و اگر بالاترین مقام اجرایی کشور نزدیک انتخابات چنین سخنانی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به کار ببرد آیا این موضوع می‌تواند در حضور حداکثری مردم در انتخابات تأثیر منفی بگذارد؟ گفت: اگر رئیس‌جمهوری این‌گونه حرف بزند که شما فرمودید خیلی بد است و حتما اثری بد می‌گذارد. وی با بیان اینکه من هیچ موقع انتخابات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ زیر سؤال نبرده و نخواهم برد، گفت: انتخابات مسأله بسیار مهمی در کشور است و یک رکن رکین است.

روحانی تصریح کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند «همه ارکان کشور مستقیم و غیرمستقیم با انتخابات روی کار آمده و مشروعیت آنها از لحاظ حقوقی و اجتماعی با رأی مردم است». وی اضافه کرد: همه حرف من از روز اول که ممکن است برخی‌ها برداشتشان از اظهارات من دقیق نباشد آن بود که اجازه ندهیم یک وقتی انتخابات تبدیل به انتصابات شود، نه اینکه هم اکنون انتخابات، انتصاب است که اگر این‌گونه باشد چرا من اصرار می‌کنم که مردم در انتخابات شرکت کرده و در آن حضور پیدا کنند؛ اگر انتخابات واقعی نیست، چرا من این همه خواهش می‌کنم از نظارت و شورای محترم نگهبان که کمی از سخت‌گیری‌تان کم کنید تا مردم بیشتر بیایند تا رقابت بهتر شود. رئیس‌جمهور اظهار داشت: اگر انتخابات، انتصابات است، این همه اصرار و التماس و خواهش نمی‌خواهد.

روحانی گفت: ما انتخابات داریم و حتما انتصابات نیست؛ آن انتخاباتی که انتصابات بود مربوط به قبل از انقلاب و دوران رژیم گذشته بوده است. وی افزود: من در سخنرانی گذشته‌ام به صراحت گفتم که در زمان رژیم گذشته همه در تهران انتخاب می‌شدند و بیخود مردم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در حوزه‌های مختلف به پای صندوق رأی می‌کشاندند. ما نباید اجازه دهیم چنین اتفاقی در تاریخ ما رخ دهد. رئیس‌جمهور تأکید کرد: ما حتما امروز انتخابات داریم و حتما همه مردم باید تلاش کنند در انتخابات حضور پیدا کنند؛ البته انتخابات ممکن است مانند همه امور از فرایندها به طور کامل راضی نباشیم که البته هیچ اشکالی ندارد و اشکالی هم ندارد که ما انتقاد داشته باشیم اما نباید به خاطر انتقاد به فرایندها، انتخابات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ترک کنیم و قهر کنیم و کنار برویم.

بلکه باید همه ما پای صندوق انتخابات بیاییم؛ چراکه انتخابات بسیار مهم است. وی گفت: من افتخار می‌کنم که سال 92 با انتخاب مردم روی کار آمدم و در سال 96 هم با انتخاب مردم رأی مجدد گرفت؛ اگر انتخاب مردم نبود حتما من مشروعیت نداشتم و نه تنها من بلکه مجلس و همه ارکان کشور که به نوعی با انتخابات است و با رأی مردم است اینگونه هستند. روحانی گفت: من از همه مردم خواهش می‌کنم همه پای صندوق آراء آمده و رأی بدهند و ان‌شاءالله بهترین‌ها برگزیده شوند و مجلس خوبی در آینده پیش روی ما باشد. انشاءالله.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
دستور ترامپ به اوکراین برای نهایی‌کردن توافق صلح با روسیه
جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون |جمعه 28 آذر
شکایت پرسپولیس از سکوهای ورزشگاه تبریز بعد از حذف در جام حذفی
برنامه مسابقات ورزشی امروز 28 آذر 1404+ جدول پخش
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 28 آذر + وضعیت استان ها
چاقی کودکان؛ خطری که در کمین نسل آینده ایرانیان است
کشفی باورنکردنی درباره بیماری‌های خودایمنی
جارد ایزاکمن کیست و چرا رئیس ناسا شد؟
نوراینفو | نکات کلیدی برای بهبود مدیریت مالی
هوش مصنوعی جدید گوگل، بهتر از ChatGPT
ویتامین‌های مهمی که هنگام بارداری مانع پوسیدگی دندان‌های کودکان می‌شود
قرارداد اسرائیل و آلمان برای سیستم دفاعی «آرو 3»
تیم ملی فوتبال مراکش قهرمان جام کشورهای عربی شد
توقف پروازها در بندرعباس به دلیل طوفان شدید
واکنش ایران به اشغالگری اسرائیل در سوریه
تحلیل دقیق الجزیره از جنگ 12 روزه
سازمان ملل : اسرائیل از نقض حاکمیت سوریه خودداری کند
سخنگوی داعش خراسان بازداشت شد+ جزئیات دستگیری
هشدار درباره افزایش مصرف گاز با برودت هوا
تلاش سران اروپا برای توافق بر سر بلوکه کردن دارایی‌های روسیه
ترخیص 4 میلیون تن نهاده دامی/ شرایط برای استمرار تولید فراهم است
هفته نوزدهم لیگ برتر فوتسال؛ گیتی‌پسند صدرنشینی را حفظ کرد
کری‌خوانی اسکوچیچ برای پرسپولیس؛ خدا پاسخ شادی‌های تحریک‌آمیزتان را داد
اشغال سوریه توسط اسرائیل صدای فرانسه و انگلیس را در آورد
هشدار احتمال وقوع طوفان و سیلاب در بوشهر
نورنما | گرفتار شدن گوسفندها زیر برف
واکنش دیوان کیفری بین‌المللی به تحریم آمریکا علیه دو قاضی
سقوط هواپیما در ایالت کارولینای شمالی آمریکا
پزشکیان: آن‌چه را که می‌نویسیم، عمل می‌کنیم
24 کشته و زخمی در واژگونی مرگبار اتوبوس در محور اصفهان–نطنز + شناسایی هویت 9 جان‌باخته
میامی؛ میزبان مرحله دوم مذاکرات آتش‌بس غزه
نورنما | دلی به وسعت دریا،زیر باران رحمت الهی!
یورش شهرک نشینان به مسجدالاقصی
فعال شدن دو سامانه به اندازه 6 برابر همه باران کشور
اخطار قرمز هواپیمایی / آماده‌باش فرودگاه‌ها با تشدید بارش‌ها
حریق واحد مسکونی در عظیمیه دو مصدوم بر جای گذاشت
تحریم دو قاضی دیوان کیفری بین‌المللی به دلیل صدور حکم علیه اسرائیل
شارژ اعتبار مرحله دوم طرح یسنا ویژه شب یلدا
کره شمالی تلاش‌های ژاپن برای بازنگری اصول غیرهسته‌ای خود را محکوم کرد
تجمع 20 هزار نیروهای مورد حمایت عربستان در مرز یمن
تحریم های جدید آمریکا علیه کشتی‌ها و شرکت‌های مرتبط با ایران
فعالیت «سامانه موشکی اورشنیک» روسیه در بلاروس آغاز شد
تقویت همکاری بین عمان و هند با امضای پیمان شراکت اقتصادی جامع
معاون وزیر بهداشت: داروی آنفلوانزا بیش از میزان نیاز در کشور موجود است
تراکتور 1 (8) - پرسپولیس 1 (7) | صعود تراکتور در ماراتن پنالتی‌ها + فیلم خلاصه بازی
خبر معاون وزیر نفت از بازطراحی ساختار شرکت ملی پالایش و پخش
سردار رادان: دشمن در پی ایجاد اغتشاش از طریق فضای مجازی در کشور است
واکنش ایران به دلسوزی مزدورانه واشنگتن برای ایرانیان
مصر از طرح ترامپ برای برقراری صلح در سودان حمایت کرد
وزیر کار: قزوین پدر تجارت ایران است
X
آگهی تبلیغاتی