×
سیاسی
شناسه خبر : 42792
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/11/27 ساعت 17:19
هیچ موقع انتخابات را زیر سوال نمی‌برم

حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی اعلام کرد:

هیچ موقع انتخابات را زیر سوال نمی‌برم

رئیس‌جمهور با بیان اینکه انتخابات مسأله بسیار مهمی در کشور است و یک رکن رکین است

 به گزارش نورنیوز- حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور همین تعبیرات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ هم در مورد شورای نگهبان به کار بردید اما با توجه به اینکه شما در دو انتخابات 92 و 96 طبق همین پروسه رئیس‌جمهور شده‌اید به نظر شما این سخن قابل پذیرش و مسموع است، و اگر بالاترین مقام اجرایی کشور نزدیک انتخابات چنین سخنانی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ به کار ببرد آیا این موضوع می‌تواند در حضور حداکثری مردم در انتخابات تأثیر منفی بگذارد؟ گفت: اگر رئیس‌جمهوری این‌گونه حرف بزند که شما فرمودید خیلی بد است و حتما اثری بد می‌گذارد. وی با بیان اینکه من هیچ موقع انتخابات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ زیر سؤال نبرده و نخواهم برد، گفت: انتخابات مسأله بسیار مهمی در کشور است و یک رکن رکین است.

روحانی تصریح کرد: همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند «همه ارکان کشور مستقیم و غیرمستقیم با انتخابات روی کار آمده و مشروعیت آنها از لحاظ حقوقی و اجتماعی با رأی مردم است». وی اضافه کرد: همه حرف من از روز اول که ممکن است برخی‌ها برداشتشان از اظهارات من دقیق نباشد آن بود که اجازه ندهیم یک وقتی انتخابات تبدیل به انتصابات شود، نه اینکه هم اکنون انتخابات، انتصاب است که اگر این‌گونه باشد چرا من اصرار می‌کنم که مردم در انتخابات شرکت کرده و در آن حضور پیدا کنند؛ اگر انتخابات واقعی نیست، چرا من این همه خواهش می‌کنم از نظارت و شورای محترم نگهبان که کمی از سخت‌گیری‌تان کم کنید تا مردم بیشتر بیایند تا رقابت بهتر شود. رئیس‌جمهور اظهار داشت: اگر انتخابات، انتصابات است، این همه اصرار و التماس و خواهش نمی‌خواهد.

روحانی گفت: ما انتخابات داریم و حتما انتصابات نیست؛ آن انتخاباتی که انتصابات بود مربوط به قبل از انقلاب و دوران رژیم گذشته بوده است. وی افزود: من در سخنرانی گذشته‌ام به صراحت گفتم که در زمان رژیم گذشته همه در تهران انتخاب می‌شدند و بیخود مردم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در حوزه‌های مختلف به پای صندوق رأی می‌کشاندند. ما نباید اجازه دهیم چنین اتفاقی در تاریخ ما رخ دهد. رئیس‌جمهور تأکید کرد: ما حتما امروز انتخابات داریم و حتما همه مردم باید تلاش کنند در انتخابات حضور پیدا کنند؛ البته انتخابات ممکن است مانند همه امور از فرایندها به طور کامل راضی نباشیم که البته هیچ اشکالی ندارد و اشکالی هم ندارد که ما انتقاد داشته باشیم اما نباید به خاطر انتقاد به فرایندها، انتخابات را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ترک کنیم و قهر کنیم و کنار برویم.

بلکه باید همه ما پای صندوق انتخابات بیاییم؛ چراکه انتخابات بسیار مهم است. وی گفت: من افتخار می‌کنم که سال 92 با انتخاب مردم روی کار آمدم و در سال 96 هم با انتخاب مردم رأی مجدد گرفت؛ اگر انتخاب مردم نبود حتما من مشروعیت نداشتم و نه تنها من بلکه مجلس و همه ارکان کشور که به نوعی با انتخابات است و با رأی مردم است اینگونه هستند. روحانی گفت: من از همه مردم خواهش می‌کنم همه پای صندوق آراء آمده و رأی بدهند و ان‌شاءالله بهترین‌ها برگزیده شوند و مجلس خوبی در آینده پیش روی ما باشد. انشاءالله.


فارس
نظرات

آخرین اخبار
می‌دانید سپر روانی کودکان در برابر بحران‌ها چیست؟
لاوروف: فشار نظامی بر کوبا غیرقابل قبول است
چه خبر از میوه شب عید؟
آرتمیس 2، عصر جدیدی از رهبری فضایی را رقم می‌زند
کودکان و سایه جنگ/ آنچه والدین باید بدانند
بمب جوی، 4500 پرواز آمریکا را لغو کرد
زاکربرگ کاربران واتساپ را «احمق‌های لعنتی» خواند
اعتصاب، آلمان را فلج کرد
رهاسازی مواد منفجره ناشناخته بر سر لبنانی‌ها از سوی رژیم صهیونیستی
دهقان پاسخ می‌دهد: چند نقطه محروم در کشور وجود دارد؟
بزرگ‌ترین حمله سایبری تاریخ اینترنت دفع شد
رکوردشکنی نویسنده برنده «نوبل»
دی ماه امسال چند زلزله در کشور رخ داد؟
تامین ارز همچنان مهمترین چالش تامین داروهای سرطان
هشدار نظریه‌پرداز فرانسوی نسبت به حمله نظامی به ایران
ترامپ: اپستین برای ضربه زدن به من توطئه کرده؛ دوست او نبودم
جزییات مذاکرات آتی با آمریکا و شروط ایران برای توافق
وزیر دفاع آمریکا اعلام کرد: ترامپ خواستار جنگ با ایران نیست
بیانیهٔ حزب‌الله به مناسبت درگذشت پدر شهید سید حسن نصرالله
گرینلند: آمریکا همچنان به دنبال مالکیت این جزیره است
مذاکره ایران و آمریکا؛ صلح نزدیک است یا طوفان در راه؟
ترامپ طنزپرداز آمریکایی را به شکایت تهدید کرد
دریافت رشوه؛ وزیر دادگستری پیشین چین را تا ابد راهی زندان کرد
امارات درصدد از سرگیری پروازها به اراضی اشغالی
ربودن 2 جوان سوری به دست نظامیان اسرائیلی
ترامپ اعتراف کرد: سلیمانی ژنرال فوق‌العاده‌ای بود
نتانیاهو خواستار لغو جلسه محاکمه خود شد
امارات ارتباط خود با اداره نوار غزه را رد کرد
واگذاری اختیار مجازی شدن مقاطع کارشناسی به دانشگاه‌ها
موافقت دهلی‌نو با عدم خریداری نفت روسیه
با فرمان جدید محمود عباس؛ فلسطینی‌ها فراخوانده شدند
تعیین‌تکلیف نحوه برگزاری کلاس‌های دانشجویان در نیم‌سال دوم
گزارش تصویری | نشست خبری فیلم نیم شب به کارگردانی محمد حسین مهدویان
بیستمین بسته تحریم‌ها علیه روسیه اعمال می شود
5 دانشگاه علوم پزشکی ایران در جمع برترین‌های رتبه‌بندی تایمز
هدیه رهبر معظم انقلاب به همسر شهیدی که انگشت و انگشتر شهیدش را بردند
شناسایی 85 لیدر و تخریبگران در چهارمحال و بختیاری
دیوان عدالت اداری انتخابات فدراسیون دوومیدانی را باطل کرد
شرایط ناپایدار محورهای شمالی؛ خطر ریزش سنگ و سقوط بهمن در مازندران
رویترز: ترامپ خواستار توافق با ایران است
تصمیم قزاقستان برای ساخت دومین نیروگاه هسته‌ای
صدور هشدار نارنجی هواشناسی در استان ایلام
انگلیس سفیر مسکو را احضار کرد
تساوی خیبر در خانه
وزیر اطلاعات: دشمن به‌دنبال تسخیر شهری بود
طالبان در ولایت بامیان، فرماندار شیعه منصوب کرد
گزارش تصویری | سومین روز از چهل و چهارمین جشنواره فیلم فجر
ایران، ونزوئلا نیست!
آیا مصر و عربستان با ایران هم‌پیمان می‌شوند؟
هر گونه اقدام نظامی آمریکا علیه ایران، خطر وقوع جنگ منطقه‌ای را در بر دارد