×
فرهنگی
شناسه خبر : 42783
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/11/27 ساعت 13:09
مردان روز دوم اسفند رایگان ویزیت می‌شوند

مردان روز دوم اسفند رایگان ویزیت می‌شوند

🔹 مردان در روز دوم اسفندماه (روز ملی سلامت مردان) توسط پزشکان اورولوژی در خانه‌های سلامت، مطب‌ و کلینیک‌ها به صورت رایگان ویزیت می‌شوند.

به گزارش نورنیوز-سید فرزاد علامه مسئول برگزاری هفته سلامت مردان روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در انجمن اورولوژی ایران، افزود: مردان در گروه‌های سنی جوان، میانسال و سالمند با هماهنگی انجمن اورولوژی ایران و شهرداری تهران در خانه‌های سلامت، مطب و کلینیکهای درمانی در شهرهای مختلف که اسامی آن‌ها در سایت این انجمن قرار گرفته، می توانند به صورت رایگان، دوم اسفندماه ویزیت شوند. وی اظهار داشت: همچنین اتوبوس سلامت در دوم اسفندماه در منطقه پیروزی و در یک کارخانه واقع در جاده خاوران تهران با حضور پزشکان مستقر شده و مردان را ویزیت میکنند.

این اورولوژیست با بیان اینکه مردان ایرانی کمتر از زنان به مراکز درمانی مراجعه می کنند، گفت: علاوه بر ویزیت رایگان، آن‌ها تحت مشاوره های پزشکی نیز قرار می‌گیرند و این اقدام در جهت افزایش آگاهی مردان در حوزه سلامت است. علامه شعار امسال روز ملی سلامت مردان را بیماری‌های پروستات، چالش جوانی و میانسالی دانست و گفت: پروستات از بیماری‌هایی بسیار مهم در مردان است که در صورت عدم تشخیص به موقع و درمان باعث اختلال در باروری می شود. به گفته این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پروستات از طریق عفونت‌های ادراری یا التهاب پیشرفت می کند و با توجه به اینکه علایم سرطانی بودن آن بدون درد است، ضرورت دارد مردان از ۵۰ سالگی به بعد سالانه آزمایش سرطان پروستات را انجام بدهند و افرادی که در خانواده خود اعم از پدر، عمو و برادر سابقه این سرطان را دارند ضرورت دارد از ۴۰ سالگی این تست از آنها گرفته شود.

علامه، سرطان پروستات در صورت عدم تشخیص به موقع استخوان‌ها و لگن را نیز درگیر می کند لازم است مردان این بیماری جدی گرفته و تست سرطان را به تعویق نیاندازند. وی افزود: سرطان‌های دستگاه ادراری مانند کلیه و مثانه نیز در مردان بسیار شایع است و مصرف سیگار این بیماری‌ها را تشدید می کند. سند سلامت مردان رونمایی می شود سید جلیل حسینی دیبر کمیسیون انجمنهای گروه پزشکی نیز در این نشست از رونمایی سند سلامت مردان برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: این سند طی ۲۰ جلسه توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری پزشکان تدوین شده که در روز ملی سلامت مردان رونمایی می شود.

وی افزود: با توجه به اینکه امید به زندگی مردان بالا رفته است، بیماری‌های غیرواگیر هم بسیار شایع تر است و باید به سلامت مردان بیشتر توجه شود. حسینی اظهار داشت : در همه کشورها بحث سلامت مردان بسیار مهم است و به آن اهمیت زیادی می‌دهند، مردان ایرانی در مقایسه با زنان کشورمان کمتر به مراکز پزشکی مراجعه می کنند به همین دلیل در معرض بسیاری از بیماری‌ها قرار دارند، ضرورت داشت ما نیز سند ملی سلامت مردان داشته باشیم که محقق شد و به زودی رونمایی می شود. وجود تابوها سلامت مردان را به خطر انداخته است هادی رادفر دبیر انجمن اورولوژی ایران نیز در این نشست گفت: وجود تابوهای اجتماعی و کمبود آگاهی ها باعث شده بسیاری از بیماری‌های مردانه سلامت آن‌ها را به خطر بیاندازد، به عنوان مثال بسیاری از افراد از پیچ خوردگی بیضه آگاهی ندارند، به همین دلیل باعث تاثیر نامطلوب در باروری می شود.

وی توضیح داد: والدین باید این آگاهی را داشته باشند که اگر نوجوانشان دچار درد بیضه بود باید به صورت اورژانسی به مراکز درمانی مراجعه کنند زیرا این بیماری در ۶ ساعت اولیه اورژانسی قابل درمان است و نباید آن را به روزهای دیگر موکول کنند. این اورولوژیست تصریح کرد: همچنین اگر والدین مشاهده کردند که نوزاد آنها دچار کبودی و تورم بیضه بود باید سریعا به پزشک مراجعه کنند، لازم است آگاهی مردان در مورد بیماری مختص آن‌ها افزایش یابد. وی، برگزاری روز سلامت مردان را فرصت مناسبی بین پزشکان و مردم دانست و گفت: متاسفانه وجود تابوهای اجتماعی باعث شده بسیاری از مردان از بیماری‌هایی که ممکن است آنها را ناتوان کند، آگاهی نداشته باشند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا
سریعترین راه برای دریافت کارت سوخت
جزئیات کامل احراز صلاحیت داوطلبان انتخابات شورای شهر تهران اعلام شد
کیفیت هوای تهران قابل قبول است
جمعه 10 بهمن |جدول فیلم‌های سینمایی امروز تلویزیون
ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و جمهوری آذربایجان
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 10 بهمن 1404
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 10 بهمن+ وضعیت استان ها
عوامل خطر و راهکارهای پیشگیری از سرطان روده بزرگ
شنیدن صدای دوپامین در مغز زنده
پیش‌بینی آینده شبکه‌های اجتماعی در 2026
تداخل وارفارین با آنتی‌بیوتیک‌ها؛ خطری جدی برای سالمندان
کشف کلید مولکولی آلزایمر؛ امید تازه برای محافظت از حافظه
مازندران رتبه برتر کاهش تصادفات جاده‌ای کشور را کسب کرد
وزارت دفاع ایران اقدام اتحادیه اروپا علیه سپاه را محکوم کرد
از جنگ استقبال نمی‌کنیم اما مذاکرات متوازن را می‌پذیریم
لغو وضعیت اقامت ونزوئلایی‌ها توسط دولت ترامپ غیرقانونی است
صعود اندونزی، عراق، ویتنام و تایلند به مرحله حذفی فوتسال آسیا
اقدام اروپا خللی در مأموریت‌های سپاه ایجاد نمی‌کند
بازسازی سرمایه اجتماعی و تقویت تاب‌آوری، اولویت فوری کشور است
گوترش: توافق بر سر پرونده هسته‌ای ایران مهم است
ترامپ با جانشین «مادورو» گفت و گو کرد
واکنش رئیس مجلس به اقدام سیاسی اروپا
بسته حمایتی مجلس از سپاه در برابر اقدام اتحادیه اروپا
بیانیه وزارت خارجه در محکومیت شدید مصوبه وزرای خارجه اتحادیه اروپا
غیبت احتمالی دانشجویان در امتحانات موجه می شود
سرانه مصرف آب در کشور 12.7 مترمکعب است
مقام حزب‌الله: هر تحرک نظامی آمریکا علیه ایران منطقه را به انفجار می‌کشاند
وزیر جنگ آمریکا: ایران نباید به‌سمت توانمندی هسته‌ای حرکت کند
همه به‌ویژه آمریکا باید اسرائیل را تحت فشار قرار دهند
سخنگوی ارتش: اگر دشمن حماقت کند «بلادرنگ» پاسخ خواهیم داد
رایزنی کشورهای اروپایی برای ایجاد چتر هسته‌ای مشترک
لاوروف : تضمین‌های واشنگتن-کی‌یف، صلح پایدار در اوکراین را تضمین نمی‌کند
تراکتور بدون مجوز رسمی در دیدار جام حذفی حاضر نشد
کولاک برف در آزاد راه تهران - شمال ؛ از سفر غیر ضرور پرهیز کنید
روابط بغداد و واشنگتن باید بر اصل عدم مداخله استوار باشد
منطقه به جنگ تازه نیاز ندارد
ترامپ: پوتین با توقف یک هفته‌ای بمباران اوکراین موافقت کرد
روسیه آماده میانجیگری میان ایران و آمریکا است
نجات کشتی باری ایرانی «کاسپین شیوا» در نزدیکی بندر داغستان روسیه
اکثریت آلمانی‌ها خواستار بازگرداندن ذخایر طلای کشور از آمریکا شدند
هتک حرمت حرم سبزقبا چهره واقعی دشمنان ایران را آشکار کرد
حمایت مقاومت اسلامی بحرین از رهبر انقلاب و هشدار به آمریکا
امید عالیشاه در آستانه بازگشت به میادین
ریاست جمهوری عراق: مداخلات خارجی در امور سیاسی کشور قابل قبول نیست
هزینه تسلیم از جنگ کمتر نیست؛ تهران آماده است
پزشکیان: ایران در دفاع از خود تردید نمی‌کند
رئیس‌جمهور کلمبیا: آمریکای لاتین باید یک صدا بایستد