×
فرهنگی
شناسه خبر : 42783
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/11/27 ساعت 13:09
مردان روز دوم اسفند رایگان ویزیت می‌شوند

مردان روز دوم اسفند رایگان ویزیت می‌شوند

🔹 مردان در روز دوم اسفندماه (روز ملی سلامت مردان) توسط پزشکان اورولوژی در خانه‌های سلامت، مطب‌ و کلینیک‌ها به صورت رایگان ویزیت می‌شوند.

به گزارش نورنیوز-سید فرزاد علامه مسئول برگزاری هفته سلامت مردان روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در انجمن اورولوژی ایران، افزود: مردان در گروه‌های سنی جوان، میانسال و سالمند با هماهنگی انجمن اورولوژی ایران و شهرداری تهران در خانه‌های سلامت، مطب و کلینیکهای درمانی در شهرهای مختلف که اسامی آن‌ها در سایت این انجمن قرار گرفته، می توانند به صورت رایگان، دوم اسفندماه ویزیت شوند. وی اظهار داشت: همچنین اتوبوس سلامت در دوم اسفندماه در منطقه پیروزی و در یک کارخانه واقع در جاده خاوران تهران با حضور پزشکان مستقر شده و مردان را ویزیت میکنند.

این اورولوژیست با بیان اینکه مردان ایرانی کمتر از زنان به مراکز درمانی مراجعه می کنند، گفت: علاوه بر ویزیت رایگان، آن‌ها تحت مشاوره های پزشکی نیز قرار می‌گیرند و این اقدام در جهت افزایش آگاهی مردان در حوزه سلامت است. علامه شعار امسال روز ملی سلامت مردان را بیماری‌های پروستات، چالش جوانی و میانسالی دانست و گفت: پروستات از بیماری‌هایی بسیار مهم در مردان است که در صورت عدم تشخیص به موقع و درمان باعث اختلال در باروری می شود. به گفته این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پروستات از طریق عفونت‌های ادراری یا التهاب پیشرفت می کند و با توجه به اینکه علایم سرطانی بودن آن بدون درد است، ضرورت دارد مردان از ۵۰ سالگی به بعد سالانه آزمایش سرطان پروستات را انجام بدهند و افرادی که در خانواده خود اعم از پدر، عمو و برادر سابقه این سرطان را دارند ضرورت دارد از ۴۰ سالگی این تست از آنها گرفته شود.

علامه، سرطان پروستات در صورت عدم تشخیص به موقع استخوان‌ها و لگن را نیز درگیر می کند لازم است مردان این بیماری جدی گرفته و تست سرطان را به تعویق نیاندازند. وی افزود: سرطان‌های دستگاه ادراری مانند کلیه و مثانه نیز در مردان بسیار شایع است و مصرف سیگار این بیماری‌ها را تشدید می کند. سند سلامت مردان رونمایی می شود سید جلیل حسینی دیبر کمیسیون انجمنهای گروه پزشکی نیز در این نشست از رونمایی سند سلامت مردان برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: این سند طی ۲۰ جلسه توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری پزشکان تدوین شده که در روز ملی سلامت مردان رونمایی می شود.

وی افزود: با توجه به اینکه امید به زندگی مردان بالا رفته است، بیماری‌های غیرواگیر هم بسیار شایع تر است و باید به سلامت مردان بیشتر توجه شود. حسینی اظهار داشت : در همه کشورها بحث سلامت مردان بسیار مهم است و به آن اهمیت زیادی می‌دهند، مردان ایرانی در مقایسه با زنان کشورمان کمتر به مراکز پزشکی مراجعه می کنند به همین دلیل در معرض بسیاری از بیماری‌ها قرار دارند، ضرورت داشت ما نیز سند ملی سلامت مردان داشته باشیم که محقق شد و به زودی رونمایی می شود. وجود تابوها سلامت مردان را به خطر انداخته است هادی رادفر دبیر انجمن اورولوژی ایران نیز در این نشست گفت: وجود تابوهای اجتماعی و کمبود آگاهی ها باعث شده بسیاری از بیماری‌های مردانه سلامت آن‌ها را به خطر بیاندازد، به عنوان مثال بسیاری از افراد از پیچ خوردگی بیضه آگاهی ندارند، به همین دلیل باعث تاثیر نامطلوب در باروری می شود.

وی توضیح داد: والدین باید این آگاهی را داشته باشند که اگر نوجوانشان دچار درد بیضه بود باید به صورت اورژانسی به مراکز درمانی مراجعه کنند زیرا این بیماری در ۶ ساعت اولیه اورژانسی قابل درمان است و نباید آن را به روزهای دیگر موکول کنند. این اورولوژیست تصریح کرد: همچنین اگر والدین مشاهده کردند که نوزاد آنها دچار کبودی و تورم بیضه بود باید سریعا به پزشک مراجعه کنند، لازم است آگاهی مردان در مورد بیماری مختص آن‌ها افزایش یابد. وی، برگزاری روز سلامت مردان را فرصت مناسبی بین پزشکان و مردم دانست و گفت: متاسفانه وجود تابوهای اجتماعی باعث شده بسیاری از مردان از بیماری‌هایی که ممکن است آنها را ناتوان کند، آگاهی نداشته باشند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
عبور سه ابرنفتکش از تنگه هرمز پس از دو ماه توقف
قیمت گوشت قرمز امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول
پیش بینی قیمت طلا و دلار تا پایان سال ؛ ریسک معامله چقدر است؟
هشدار نارنجی هواشناسی؛ سامانه بارشی جدید در راه شمال و غرب کشور
رقابت شدید الهلال و الاتحاد برای جذب لواندوفسکی
صنعت خودروسازی جهان در چاله جنگی ترامپ
جدول پخش فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون
مابه‌التفاوت افزایش حقوق بازنشستگان چه زمانی پرداخت می شود؟
ایروانی: شورای امنیت نباید در برابر تهدیدهای مکرر ترامپ بی‌تفاوت بماند
واکنش تند لهستان به رفتار صهیونیست‌ها با فعالان بین‌المللی
ادمه رایزنی‌های مصر با عربستان و قطر برای مهار تنش
7 مزایای حیاتی زایمان طبیعی برای مادر و نوزاد
کاهش 70 درصدی پیوند اعضا پس از جنگ؛ 27 هزار بیمار چشم‌انتظار هستند
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت + جدول
تنگه هرمز؛ ابعاد حقوقی ترتیبات جدید در پرتو تجاوز و تغییر بنیادین اوضاع
فرمانده ارتش پاکستان امروز وارد تهران می شود ؛ ادامه رایزینی ها با ایران
با سنگر‌های استیجاری سنتکام چه باید کرد؟
صدور کیفرخواست آمریکا علیه رائول کاسترو
از حمله مرگبار شامپانزه‌ها تا سکوی قهرمانی؛ روایت یک قهرمان کشتی
فهرست نهایی مصر برای جام جهانی اعلام شد؛ صلاح در اندیشه درخشش مقابل ایران
عقب‌نشینی دولت ترامپ؛ تحریم‌های گزارشگر ویژه سازمان ملل لغو شد
شرایط سنی برای شرکت در کنکور دانشجو معلمان اعلام شد
سامانه فراموشی
استون‌ویلا فاتح لیگ اروپا شد
جنگ و تاب‌آوری انرژی
سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست است
هلاکت دو تروریست مسلح در پاسخ قاطع پلیس
انقاتد شدید اتحادیه اروپا از یورش به ناوگان صمود
انتقاد شدید سناتور آمریکایی از رفتار «نفرت‌انگیز» بن‌گویر با فعالان ناوگان صمود
فرانسه؛ پایتخت حقوق بشر یا پناهگاه رسوایی‌های خاموش؟
نماینده دموکرات: اقدامات دولت ترامپ برای آزادی ملت‌ها نیست
استرالیا و نیوزیلند سفرای اسرائیل را احضار کردند
اجرای حکم اعدام دو عضو هسته تروریستی تجزیه‌طلب + جزئیات اعترافات
ترکیه حمله اسرائیل به ناوگان «صمود» را به شدت محکوم کرد
برنامه مسابقات ورزشی امروز 31 اردیبهشت 1405 + جدول پخش
هاآرتص: رفتار بن‌گویر با فعالان ناوگان «صمود» رسوایی آشکار است
تلاش واشنگتن برای حذف نامزدی نماینده فلسطین در مجمع عمومی
لاوروف: روسیه و چین از هرج و مرج در دنیای چندقطبی جلوگیری می‌کنند
وضعیت آب و هوا امروز پنجشنبه 31 اردیبهشت+ وضعیت استان ها
خبر خوب برای والدین: راهی برای کاهش خطر اوتیسم و بیش‌فعالی پیدا شد!
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست