×
فرهنگی
شناسه خبر : 42783
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/11/27 ساعت 13:09
مردان روز دوم اسفند رایگان ویزیت می‌شوند

مردان روز دوم اسفند رایگان ویزیت می‌شوند

🔹 مردان در روز دوم اسفندماه (روز ملی سلامت مردان) توسط پزشکان اورولوژی در خانه‌های سلامت، مطب‌ و کلینیک‌ها به صورت رایگان ویزیت می‌شوند.

به گزارش نورنیوز-سید فرزاد علامه مسئول برگزاری هفته سلامت مردان روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در انجمن اورولوژی ایران، افزود: مردان در گروه‌های سنی جوان، میانسال و سالمند با هماهنگی انجمن اورولوژی ایران و شهرداری تهران در خانه‌های سلامت، مطب و کلینیکهای درمانی در شهرهای مختلف که اسامی آن‌ها در سایت این انجمن قرار گرفته، می توانند به صورت رایگان، دوم اسفندماه ویزیت شوند. وی اظهار داشت: همچنین اتوبوس سلامت در دوم اسفندماه در منطقه پیروزی و در یک کارخانه واقع در جاده خاوران تهران با حضور پزشکان مستقر شده و مردان را ویزیت میکنند.

این اورولوژیست با بیان اینکه مردان ایرانی کمتر از زنان به مراکز درمانی مراجعه می کنند، گفت: علاوه بر ویزیت رایگان، آن‌ها تحت مشاوره های پزشکی نیز قرار می‌گیرند و این اقدام در جهت افزایش آگاهی مردان در حوزه سلامت است. علامه شعار امسال روز ملی سلامت مردان را بیماری‌های پروستات، چالش جوانی و میانسالی دانست و گفت: پروستات از بیماری‌هایی بسیار مهم در مردان است که در صورت عدم تشخیص به موقع و درمان باعث اختلال در باروری می شود. به گفته این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پروستات از طریق عفونت‌های ادراری یا التهاب پیشرفت می کند و با توجه به اینکه علایم سرطانی بودن آن بدون درد است، ضرورت دارد مردان از ۵۰ سالگی به بعد سالانه آزمایش سرطان پروستات را انجام بدهند و افرادی که در خانواده خود اعم از پدر، عمو و برادر سابقه این سرطان را دارند ضرورت دارد از ۴۰ سالگی این تست از آنها گرفته شود.

علامه، سرطان پروستات در صورت عدم تشخیص به موقع استخوان‌ها و لگن را نیز درگیر می کند لازم است مردان این بیماری جدی گرفته و تست سرطان را به تعویق نیاندازند. وی افزود: سرطان‌های دستگاه ادراری مانند کلیه و مثانه نیز در مردان بسیار شایع است و مصرف سیگار این بیماری‌ها را تشدید می کند. سند سلامت مردان رونمایی می شود سید جلیل حسینی دیبر کمیسیون انجمنهای گروه پزشکی نیز در این نشست از رونمایی سند سلامت مردان برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: این سند طی ۲۰ جلسه توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری پزشکان تدوین شده که در روز ملی سلامت مردان رونمایی می شود.

وی افزود: با توجه به اینکه امید به زندگی مردان بالا رفته است، بیماری‌های غیرواگیر هم بسیار شایع تر است و باید به سلامت مردان بیشتر توجه شود. حسینی اظهار داشت : در همه کشورها بحث سلامت مردان بسیار مهم است و به آن اهمیت زیادی می‌دهند، مردان ایرانی در مقایسه با زنان کشورمان کمتر به مراکز پزشکی مراجعه می کنند به همین دلیل در معرض بسیاری از بیماری‌ها قرار دارند، ضرورت داشت ما نیز سند ملی سلامت مردان داشته باشیم که محقق شد و به زودی رونمایی می شود. وجود تابوها سلامت مردان را به خطر انداخته است هادی رادفر دبیر انجمن اورولوژی ایران نیز در این نشست گفت: وجود تابوهای اجتماعی و کمبود آگاهی ها باعث شده بسیاری از بیماری‌های مردانه سلامت آن‌ها را به خطر بیاندازد، به عنوان مثال بسیاری از افراد از پیچ خوردگی بیضه آگاهی ندارند، به همین دلیل باعث تاثیر نامطلوب در باروری می شود.

وی توضیح داد: والدین باید این آگاهی را داشته باشند که اگر نوجوانشان دچار درد بیضه بود باید به صورت اورژانسی به مراکز درمانی مراجعه کنند زیرا این بیماری در ۶ ساعت اولیه اورژانسی قابل درمان است و نباید آن را به روزهای دیگر موکول کنند. این اورولوژیست تصریح کرد: همچنین اگر والدین مشاهده کردند که نوزاد آنها دچار کبودی و تورم بیضه بود باید سریعا به پزشک مراجعه کنند، لازم است آگاهی مردان در مورد بیماری مختص آن‌ها افزایش یابد. وی، برگزاری روز سلامت مردان را فرصت مناسبی بین پزشکان و مردم دانست و گفت: متاسفانه وجود تابوهای اجتماعی باعث شده بسیاری از مردان از بیماری‌هایی که ممکن است آنها را ناتوان کند، آگاهی نداشته باشند.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش
غیبت مهره‌های کلیدی پرسپولیس در بازی با خیبر
اختصاص 252 هزار میلیارد تومان برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
نورنما | حلول ماه پر برکت رمضان مبارک باد
نتایج قرعه‌کشی محصولات ایران‌خودرو اعلام شد + لینک
درخواست مسکو از واشنگتن: از محاصره نظامی کوبا دست بردار
تبریک پزشکیان به سران کشورهای اسلامی درپی حلول ماه مبارک رمضان
توییت ضرغامی درخصوص دلایل اعتراضات اخیر
چرخش به شرق تاکتیک است یا تغییر پارادایم؟
روسیه: مذاکرت سه جانبه ژنو دشوار بود
پزشکیان:اگر پروژه ای تعریف کنیم اعتبار آن را تامین می کنیم/حل مشکل برق با پنل های خورشیدی
اسامی داوران هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال
آغاز احداث نخستین نیروگاه خورشیدی شناور کشور
وزیر حج عربستان به ایران دعوت شد
پادکست | 8 راز طلایی برای جوان و پرانرژی موندن در هر سنی !
با حضور رییس جمهور؛ سه طرح شاخص اقتصادی و زیربنایی لرستان افتتاح شد
مجازی کردن امتحانات کار دست وزیر علوم داد
تضعیف اجماع بین‌المللی علیه مهمات خوشه‌ای
اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمال از امروز
کشف 400 میلیارد تومان شمش طلا توسط مرزبانان
نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی اعلام شد+ لینک
گفتگوی تلفنی گروسی با عراقچی پیرامون مذاکرات ژنو
پادکست | دعا در آیینه قرآن
مذاکرات ایران و روسیه برای توسعه یک میدان نفتی وارد مراحل نهایی شد
کناره‌گیری سخنگوی وزارت امنیت داخلی آمریکا
استقلال و پاشنه آشیل همیشگی؛ عقب‌نشینی بعد از گل
هشدار هند به غول‌های فناوری : محتوای غیرقانونی باید حذف شود
پسکوف: درباره نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پیش‌داوری نکنید
اعتراض 81 سینماگر جهان به سکوت جشنواره برلین درباره غزه
252 همت برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان در بودجه 1405
هشدار نظامی یمن و مهلت دیپلماتیک به ریاض
پزشکیان: برنامه جامع همکاری‌های ایران و روسیه به سرعت اجرا خواهد شد
تولیدکنندگان مرغ: نهاده‌ها 4 برابر قیمت واقعی فروخته می شوند
حیوان حمله‌کننده به دانشجو سگ ولگرد بود
هشدار درباره سه برابر شدن جمعیت سالمند ایران تا سال 1435
فرمانده نیروی دریایی ارتش ایران وارد دهلی نو شد
ورود رئیس جمهور مسعود پزشکیان به استان لرستان
زمان و ساعت دقیق لحظه تحویل سال 1405 + حیوان و رنگ سال
قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404
قیمت گوشی امروز چهارشنبه 29 بهمن 1404 + جدول
کارنامه آزمون دستیاری فوق تخصصی 1404 منتشر شد
عراقچی: مذاکرات ژنو پیشرفت داشت/ وارد متن یک توافق احتمالی خواهیم شد
نمایشگاه‌های بهاره تهران از 5 اسفند آغاز می‌شود