×
فرهنگی
شناسه خبر : 42783
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/11/27 ساعت 13:09
مردان روز دوم اسفند رایگان ویزیت می‌شوند

مردان روز دوم اسفند رایگان ویزیت می‌شوند

🔹 مردان در روز دوم اسفندماه (روز ملی سلامت مردان) توسط پزشکان اورولوژی در خانه‌های سلامت، مطب‌ و کلینیک‌ها به صورت رایگان ویزیت می‌شوند.

به گزارش نورنیوز-سید فرزاد علامه مسئول برگزاری هفته سلامت مردان روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه در انجمن اورولوژی ایران، افزود: مردان در گروه‌های سنی جوان، میانسال و سالمند با هماهنگی انجمن اورولوژی ایران و شهرداری تهران در خانه‌های سلامت، مطب و کلینیکهای درمانی در شهرهای مختلف که اسامی آن‌ها در سایت این انجمن قرار گرفته، می توانند به صورت رایگان، دوم اسفندماه ویزیت شوند. وی اظهار داشت: همچنین اتوبوس سلامت در دوم اسفندماه در منطقه پیروزی و در یک کارخانه واقع در جاده خاوران تهران با حضور پزشکان مستقر شده و مردان را ویزیت میکنند.

این اورولوژیست با بیان اینکه مردان ایرانی کمتر از زنان به مراکز درمانی مراجعه می کنند، گفت: علاوه بر ویزیت رایگان، آن‌ها تحت مشاوره های پزشکی نیز قرار می‌گیرند و این اقدام در جهت افزایش آگاهی مردان در حوزه سلامت است. علامه شعار امسال روز ملی سلامت مردان را بیماری‌های پروستات، چالش جوانی و میانسالی دانست و گفت: پروستات از بیماری‌هایی بسیار مهم در مردان است که در صورت عدم تشخیص به موقع و درمان باعث اختلال در باروری می شود. به گفته این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، پروستات از طریق عفونت‌های ادراری یا التهاب پیشرفت می کند و با توجه به اینکه علایم سرطانی بودن آن بدون درد است، ضرورت دارد مردان از ۵۰ سالگی به بعد سالانه آزمایش سرطان پروستات را انجام بدهند و افرادی که در خانواده خود اعم از پدر، عمو و برادر سابقه این سرطان را دارند ضرورت دارد از ۴۰ سالگی این تست از آنها گرفته شود.

علامه، سرطان پروستات در صورت عدم تشخیص به موقع استخوان‌ها و لگن را نیز درگیر می کند لازم است مردان این بیماری جدی گرفته و تست سرطان را به تعویق نیاندازند. وی افزود: سرطان‌های دستگاه ادراری مانند کلیه و مثانه نیز در مردان بسیار شایع است و مصرف سیگار این بیماری‌ها را تشدید می کند. سند سلامت مردان رونمایی می شود سید جلیل حسینی دیبر کمیسیون انجمنهای گروه پزشکی نیز در این نشست از رونمایی سند سلامت مردان برای نخستین بار در کشور خبر داد و گفت: این سند طی ۲۰ جلسه توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با همکاری پزشکان تدوین شده که در روز ملی سلامت مردان رونمایی می شود.

وی افزود: با توجه به اینکه امید به زندگی مردان بالا رفته است، بیماری‌های غیرواگیر هم بسیار شایع تر است و باید به سلامت مردان بیشتر توجه شود. حسینی اظهار داشت : در همه کشورها بحث سلامت مردان بسیار مهم است و به آن اهمیت زیادی می‌دهند، مردان ایرانی در مقایسه با زنان کشورمان کمتر به مراکز پزشکی مراجعه می کنند به همین دلیل در معرض بسیاری از بیماری‌ها قرار دارند، ضرورت داشت ما نیز سند ملی سلامت مردان داشته باشیم که محقق شد و به زودی رونمایی می شود. وجود تابوها سلامت مردان را به خطر انداخته است هادی رادفر دبیر انجمن اورولوژی ایران نیز در این نشست گفت: وجود تابوهای اجتماعی و کمبود آگاهی ها باعث شده بسیاری از بیماری‌های مردانه سلامت آن‌ها را به خطر بیاندازد، به عنوان مثال بسیاری از افراد از پیچ خوردگی بیضه آگاهی ندارند، به همین دلیل باعث تاثیر نامطلوب در باروری می شود.

وی توضیح داد: والدین باید این آگاهی را داشته باشند که اگر نوجوانشان دچار درد بیضه بود باید به صورت اورژانسی به مراکز درمانی مراجعه کنند زیرا این بیماری در ۶ ساعت اولیه اورژانسی قابل درمان است و نباید آن را به روزهای دیگر موکول کنند. این اورولوژیست تصریح کرد: همچنین اگر والدین مشاهده کردند که نوزاد آنها دچار کبودی و تورم بیضه بود باید سریعا به پزشک مراجعه کنند، لازم است آگاهی مردان در مورد بیماری مختص آن‌ها افزایش یابد. وی، برگزاری روز سلامت مردان را فرصت مناسبی بین پزشکان و مردم دانست و گفت: متاسفانه وجود تابوهای اجتماعی باعث شده بسیاری از مردان از بیماری‌هایی که ممکن است آنها را ناتوان کند، آگاهی نداشته باشند.


ایرنا
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
نظرسنجی از فرانسوی‌ها: ماکرون مسئول بحران سیاسی است
شیخ نعیم قاسم: قوی هستیم و از حمایت های ایران سپاسگزاریم
طلا در آستانه رکوردشکنی تاریخی
مذاکرات روز دوم میانجی‌ها و حماس در شرم‌الشیخ پایان یافت
نتانیاهو در تنگنا طرح ترامپ درباره غزه را پذیرفته است
ایران در هفته دوم مهرماه 142 بار لرزید
صاردات یک میلیون پوند مهمات بریتانیا به اسرائیل
سریال «الگوریتم» زودتر موعد پخش می شود
اعضای جدید هیأت منصفه دادگاه مطبوعات تهران معرفی شدند
حملات پهپادی یمن به ایلات اشغالی
هلال احمر ایران جزو 5 کشور برتر در ‌صلیب سرخ جهانی
عارف: مهم‌ترین دغدغه دولت ارتقای وضعیت نوجوانان است
بیانیه حزب‌الله لبنان در دومین سالروز عملیات طوفان الاقصی
سندی از طرح تونی بلر برای مدیریت غزه منتشر شد
وقتی «هاآرتص» ادعای دروغین موساد را افشا می‌کند
برای پایان دادن به بحران؛ وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد
فعال شدن آژیر هشدار در اسرائیل + فیلم
اینستاگرام قابلیت جدید را با همراهی «تیلور سوئیفت» معرفی کرد
طرح استیضاح وزیر کار به هیئت‌رئیسه مجلس ارجاع شد
قیمت جدید تخم‌مرغ اعلام شد
برنده نوبل فیزیک 2025 مشخص شد
زنان در تلاقی جنگ و فریب
ده‌ها کشتی دیگر در راه غزه، راه کاروان صمود ادامه دارد
خط تلفن مزاحمین اورژانس و آتش نشانی قطع شد
نظر رئیس سازمان بازرسی در باره لاتاری ایران خودرو
هوای خوزستان در وضعیت قرمز
کناره‌گیری عامل استعفای نخست‌وزیر فرانسه
اجماع نخبگانی و مشارکت مردمی برای نجات دریاچه ارومیه
اصفهان پنجشنبه‌ها تعطیل شد
لزوم در پیش گرفتن رویکردی جامع در مقابله با مخاطرات حیات شهری
تصادف مرگبار در جاده کرمانشاه – روانسر با چهار کشته
پزشکیان: اجازه نخواهیم داد ایران محلی برای تاخت‌و‌تاز بیگانگان تبدیل شود
زمان مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا 2025مشخص شد + چهار ایرانی در مستر المپیا
دیدار سفرای عمان و امارات با عراقچی + عکس
قیمت طلا و سکه امروز سه شنبه 15 مهر + جدول
یک میلیون نفر در صف وام ازدواج و فرزند
قیمت دلار و سایر ارزها امروز سه‌شنبه 15 مهر 1404
محاسبه‌ای حیرت انگیز که جهان را دو نیم کرد
نورویدیو | معمای خلیج فارس، از سوخت‌رسان‌های آمریکایی تا شگفتی ساز‌های ایران
ازدواج مرد 119 ساله ایرانی با زن 93 ساله
سردار موسوی: هرگونه ماجراجویی دشمن را قاطعانه پاسخ می‌دهیم
در حمله رزمندگان حماس 6 نظامی اسرائیلی مجروح شدند
کشورهای ساحلی خزر رزمایش مشترک برگزار می‌کنند
توبه‌نامه پسر 18 ساله او را از اعدام نجات داد
جنجال آمار ضد و نقیض نتانیاهو از تعداد اسیران اسرائیلی
شلیک تیر خلاص به فروشنده های بورسی
شهادت 2 نفر از نیروی سپاه سروآباد در درگیری با ضدانقلاب
قتل داماد به دست برادرزن اسیدپاش
تأکید رهبر کره‌شمالی بر استمرار همکاری‌های راهبردی با روسیه
نورنما | وضعیت خرابی شهر غزه از لنز پهپاد اسرائیلی
X
آگهی تبلیغاتی