×
سیاسی
شناسه خبر : 42730
تاریخ انتشار : شنبه 1398/11/26 ساعت 16:59
ژنرال اسرائیلی: اسرائیل توان مقابله با دهها هزار موشک را ندارد

ژنرال اسرائیلی: اسرائیل توان مقابله با دهها هزار موشک را ندارد

ژنرال احتیاط ارتش رژیم صهیونیستی از سناریویی پرده برداشت که به مثابه پایان این رژیم با توجه به توان موشکی بالای محور مقاومت و قدرت دفاعی صفر تل آویو است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: «اسحاق بریک» ژنرال احتیاط ارتش رژیم صهیونیستی به تهدیداتی که این رژیم را تهدید می کند، پرداخت. به گزارش «رای الیوم»، او ضمن اذعان به شکنندگی اوضاع امنیتی این رژیم اعلام کرد: اسرائیل توان دفاع از جبهه داخلی در جنگ آتی را ندارد. کوخاوی رئیس ستاد ارتش چندی قبل از تهدیدات موشکی از غزه و لبنان و سوریه، عراق و ایران سخن گفت. بریک افزود: ۱۵ سال از جنگ دوم لبنان(جنگ ۳۳ روزه) گذشته است و سیستم ها از آن زمان پیشرفته تر شده اند و قواعد درگیری در منطقه تغییر پیدا کرده است و این را دشمن درک می کند و منتظر وارد کردن ضربات مهلک به اسرائیل با ۲۰۰ هزار موشکی است که در انبارهای خود دارد. این ژنرال صهیونیست اذعان کرد: تهدید فقط در آمار و ارقام نیست بلکه توسعه و پیشرفت در میزان دقت موشکهاست که به سلاحی کشنده تبدیل شده است و با توجه به امکاناتی از قبیل رایانه های ارزان و تکنولوژی جی پی اس می توان موشک دقیق و ابتدایی را به منطقه با مساحت ۱۰ هزار مترمربع شلیک کرد و هنگامی که این هدف در مرکز شهر باشد، تلفات و خسارات سنگین خواهد بود و هنگامی که از موشک سنگین و نقطه زن صحبت به میان آورده شود بهتر است که به جزییات آنچه رخ خواهد داد(میزان تلفات و خسارات) نپردازیم.

بریک در ادامه می پرسد: ارتش اسرائیل در برابر این تهدیدات چه دفاعی دارد؟ پاسخ این است؛ دفاع بسیار اندک. در زمان امتحان به سادگی می توان گفت که هیچ. ژنرال احتیاط در ادامه می افزاید: کشته شدگان فقط به نظامیان منحصر نمی شود بلکه به افرادی که در حال مشاهده اخبار در سالن ها هستند یا در خانه های خود خوابیده اند و نیز مشتریان مراکز تجاری و رانندگان و رهگذران هم می شود. اهداف؛ مراکز شهری و پالایشگاهها و نیروگاههای برق و وزارتخانه ها و دیگر مراکز اسرائیل خواهد بود و هر حمله به فلج شدن اوضاع و فرار جمعی از منطقه ای به دیگری و از اسرائیل به خارج آن منجر خواهد شد و قبل از هر موضوعی قتل جمعی. بریک اذعان کرد: اسرائیل هم اکنون در برابر هزاران موشکی که آنرا هدف قرار خواهد داد قرار دارد و در معرض خطر قرار خواهد گرفت و گزینه ای جز واکنشی با همان قدرت ندارد. جنگی با توان هجومی بالا در کنار قدرت دفاعی صفر. این در حالی است که آری شاویت تحلیلگر صهیونیست در مقاله ای که روزنامه عبری زبان هاآرتص آن را در سال ۲۰۱۷ منتشر کرد، تاکید کرد: اسرائیل نفس های آخر خود را می کشد.

فلسطینیان ثابت کردند که در سرزمین فلسطین ریشه دار هستند، حال آنکه اسرائیلی ها ثمره یک دروغی بنام سرزمین وعده داده شده می باشند. اسرائیل در سراشیبی زوال و نابودی قرار گرفته است و نفس های آخر خود را می کشد، اسرائیلی ها ثمره دروغ ساخته و پرداخته شده جنبش صهیونیسم در مورد هولوکاست و سرزمین وعده داده شده می باشند. این تحلیلگر صهیونیست ضمن تاکید بر ضرورت مهاجرت و ترک این رژیم با توجه به عدم پایان اشغالگری تحقق صلح می افزاید: وضعیت اسرائیل نابسامان است، اگر وضعیت به همین منوال ادامه داشته باشد، در آن صورت دیگر امکان زندگی کردن در اسرائیل وجود نخواهد داشت و باید اسرائیلی ها رهسپار برلین و سان فرانسیسکو شوند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
طنین «الله‌اکبر» در آسمان بارانی تهران؛ آغاز راهپیمایی روز جهانی قدس در سراسر کشور+ فیلم
آمریکا و اسرائیل صحنه را باخته‌اند
جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال از ساعت 13 امروز جمعه یک‌طرفه می‌شوند
پاکستان از حملات هوایی جدید به افغانستان خبر داد
اصابت موشک‌های ایران به شمال فلسطین اشغالی؛ 59 صهیونیست زخمی شدند
ادامه حملات آمریکایی-صهیونیستی به تهران وشهرهای کشور/صدای انفجار در پایتخت و البرز+ فیلم
اعلام اسامی 15 شهید نظام سلامت
مهاجری: جنگ ترامپ؛ علیه مردم است
بارش برف و باران در جاده‌های 9 استان؛ تردد در محورهای شمالی روان است
آمریکا: دولتی متجاوز ، میزبانی نالایق
گفت‌وگوی وزرای خارجه ایران و هند
تظاهرات گسترده مردم یونان علیه جنگ آمریکا علیه ایران
فلج شدن اقتصاد جهان با جهش قیمت نفت
آمار واحدهای مسکونی و تجاری تخریب شده در حملات اخیر اعلام شد
تنگه هرمز بسته شد؛ بحران سوخت جت در اروپا و افزایش تاریخی قیمت‌ها
قیمت طلای جهانی امروز جمعه 22 اسفند 1404
گزارش جنجالی؛ ناتوانی ویتکاف در درک پرونده هسته‌ای ایران، مانع توافق مؤثر
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 22 اسفند 1404 +جدول پخش
وزیر آموزش و پرورش: روز قدس نماد پیوند ایمان و اراده در برابر ظلم است
انبارها و سوله‌های همدان هدف حمله هوایی دشمن قرار گرفتند
هوای تهران سالم شد؛ شاخص کیفیت هوا روی عدد 65
حماس: آتش‌ زدن مسجد نابلس جنایتی ننگین و جنگ مذهبی است
حمله به ناوگان اورژانس؛ 14 شهید و 34 پایگاه تخریب شد
عمار حکیم حمله به مقرهای الحشد الشعبی را محکوم کرد
سی‌ان‌ان: آمریکا در حمله به ایران، تاثیر آن بر تنگه هرمز را دست‌کم گرفت
اقدامات آمریکا جهان را به “عصر تاریکی جدیدی” وارد کرده است
مقر الحشد الشعبی در کرکوک هدف حمله هوایی قرار گرفت
50 نظامی اسرائیلی در پی حملات موشکی حزب‌الله زخمی شدند
جان کری: نباید توانایی ایران را دست‌کم گرفت
رئیس پارلمان ترکیه: نتانیاهو، در بهترین حالت، به هیتلر دوم تبدیل خواهد شد، نه داوود دوم
مجوز 30 روزه آمریکا به کشورها برای خرید نفت از روسیه
توصیه مقتدرانه ترامپ: کشتی‌ها باید مقداری شجاعت نشان دهند و از تنگه هرمز عبور کنند!
البوسعیدی : آمریکا با جنگ به توافقی بهتر از آنچه از طریق مذاکره حاصل می‌شود، نخواهد رسید
مسیرهای ده‌گانهٔ راهپیمایی روز جهانی قدس در تهران اعلام شد
رابرت پاپ: آمریکا کنترل جنگ را از دست داده؛ ایران تعیین‌کننده زمان پایان است
وال‌ استریت‌ ژورنال: قیمت نفت هم‌اکنون به سطحی نزدیک شده که به اقتصاد آسیب می‌زند
وزیر انرژی آمریکا: نیروی دریایی هنوز برای اسکورت نفتکش‌ها از تنگه هرمز آماده نیست
درخواست سناتور آمریکایی برای اخراج وزیر جنگ به دلیل حمله به مدرسه میناب
درخواست مقامات بخش انرژی آمریکا برای پایان فوری جنگ
آغاز موج 44 عملیات وعده صادق 4/شلیک انبوه موشکهای نقطه زن و فوق سنگین به شمال اراضی اشغالی
واکنش قالیباف به هدف قرار دادن هواپیمای سوخت‌رسان آمریکایی
موج43 عملیات وعده صادق4 /ناو هواپیمابر آبراهام لینکلن آمریکاغیرعملیاتی شد
معافیت واردات کالا‌های اساسی از استان‌های مرزی
سازمان اطلاعات سپاه: نو داعشی‌ها ضربه‌ای دردناک خواهند خورد
ترکیه: اسرائیل به دنبال بی ثبات کردن دائمی منطقه است
آمریکا به شهروندانش برای ترک خاک عراق هشدار داد
پیام تسلیت عراقچی به وزیر امور خارجه عمان
دعوت آیت الله آملی لاریجانی برای حضور حماسی در راهپیمایی روز قدس
ایروانی: ادعای کناره گیری ایران از مذاکرات هسته‌ای کاملاً نادرست است
سردار فدوی: در آستانه تحقق پیروزی بزرگ در ماه رمضان هستیم