×
سیاسی
شناسه خبر : 42730
تاریخ انتشار : شنبه 1398/11/26 ساعت 16:59
ژنرال اسرائیلی: اسرائیل توان مقابله با دهها هزار موشک را ندارد

ژنرال اسرائیلی: اسرائیل توان مقابله با دهها هزار موشک را ندارد

ژنرال احتیاط ارتش رژیم صهیونیستی از سناریویی پرده برداشت که به مثابه پایان این رژیم با توجه به توان موشکی بالای محور مقاومت و قدرت دفاعی صفر تل آویو است.

نورنیوز ـ گروه بین الملل: «اسحاق بریک» ژنرال احتیاط ارتش رژیم صهیونیستی به تهدیداتی که این رژیم را تهدید می کند، پرداخت. به گزارش «رای الیوم»، او ضمن اذعان به شکنندگی اوضاع امنیتی این رژیم اعلام کرد: اسرائیل توان دفاع از جبهه داخلی در جنگ آتی را ندارد. کوخاوی رئیس ستاد ارتش چندی قبل از تهدیدات موشکی از غزه و لبنان و سوریه، عراق و ایران سخن گفت. بریک افزود: ۱۵ سال از جنگ دوم لبنان(جنگ ۳۳ روزه) گذشته است و سیستم ها از آن زمان پیشرفته تر شده اند و قواعد درگیری در منطقه تغییر پیدا کرده است و این را دشمن درک می کند و منتظر وارد کردن ضربات مهلک به اسرائیل با ۲۰۰ هزار موشکی است که در انبارهای خود دارد. این ژنرال صهیونیست اذعان کرد: تهدید فقط در آمار و ارقام نیست بلکه توسعه و پیشرفت در میزان دقت موشکهاست که به سلاحی کشنده تبدیل شده است و با توجه به امکاناتی از قبیل رایانه های ارزان و تکنولوژی جی پی اس می توان موشک دقیق و ابتدایی را به منطقه با مساحت ۱۰ هزار مترمربع شلیک کرد و هنگامی که این هدف در مرکز شهر باشد، تلفات و خسارات سنگین خواهد بود و هنگامی که از موشک سنگین و نقطه زن صحبت به میان آورده شود بهتر است که به جزییات آنچه رخ خواهد داد(میزان تلفات و خسارات) نپردازیم.

بریک در ادامه می پرسد: ارتش اسرائیل در برابر این تهدیدات چه دفاعی دارد؟ پاسخ این است؛ دفاع بسیار اندک. در زمان امتحان به سادگی می توان گفت که هیچ. ژنرال احتیاط در ادامه می افزاید: کشته شدگان فقط به نظامیان منحصر نمی شود بلکه به افرادی که در حال مشاهده اخبار در سالن ها هستند یا در خانه های خود خوابیده اند و نیز مشتریان مراکز تجاری و رانندگان و رهگذران هم می شود. اهداف؛ مراکز شهری و پالایشگاهها و نیروگاههای برق و وزارتخانه ها و دیگر مراکز اسرائیل خواهد بود و هر حمله به فلج شدن اوضاع و فرار جمعی از منطقه ای به دیگری و از اسرائیل به خارج آن منجر خواهد شد و قبل از هر موضوعی قتل جمعی. بریک اذعان کرد: اسرائیل هم اکنون در برابر هزاران موشکی که آنرا هدف قرار خواهد داد قرار دارد و در معرض خطر قرار خواهد گرفت و گزینه ای جز واکنشی با همان قدرت ندارد. جنگی با توان هجومی بالا در کنار قدرت دفاعی صفر. این در حالی است که آری شاویت تحلیلگر صهیونیست در مقاله ای که روزنامه عبری زبان هاآرتص آن را در سال ۲۰۱۷ منتشر کرد، تاکید کرد: اسرائیل نفس های آخر خود را می کشد.

فلسطینیان ثابت کردند که در سرزمین فلسطین ریشه دار هستند، حال آنکه اسرائیلی ها ثمره یک دروغی بنام سرزمین وعده داده شده می باشند. اسرائیل در سراشیبی زوال و نابودی قرار گرفته است و نفس های آخر خود را می کشد، اسرائیلی ها ثمره دروغ ساخته و پرداخته شده جنبش صهیونیسم در مورد هولوکاست و سرزمین وعده داده شده می باشند. این تحلیلگر صهیونیست ضمن تاکید بر ضرورت مهاجرت و ترک این رژیم با توجه به عدم پایان اشغالگری تحقق صلح می افزاید: وضعیت اسرائیل نابسامان است، اگر وضعیت به همین منوال ادامه داشته باشد، در آن صورت دیگر امکان زندگی کردن در اسرائیل وجود نخواهد داشت و باید اسرائیلی ها رهسپار برلین و سان فرانسیسکو شوند.


نورنیوز
نظرات

آخرین اخبار
گزارش تصویری| عزاداری عاشورای حسینی در سراسر کشور
مستند تاریخچه انستیتو پاستور ؛ روایت یک قرن بالندگی
آماده باش حشد الشعبی و نیروهای امنیتی درپی انفجار انبار مهمات
بیانیه حماس علیه طرح کوچ اجباری
تنش در نزدیکی تنگه هرمز / نفتکش‌ها تغییر مسیر دادند
نبض جام | ویژه برنامه روزانه نورنیوز برای جام جهانی 2026 / قسمت هفدهم
عراقچی: ایران آماده کمک به مردم زلزله زده ونزوئلا است
اعترافی که تکذیب شد؛ یا تکذیبی که اعتراف بود؟
تداوم هماهنگی‌های تهران و مسقط با محوریت تنگه هرمز
خروج عراق از اوپک؛ از شایعه تا واقعیت
ابراز همدردی پزشکیان و اعلام آمادگی برای کمک به زلزله‌زدگان ونزوئلا
محورهای راهبردی گفت‌وگوی عربستان و آمریکا در منامه
ادعای جنجالی جی‌دی ونس: توافق برای ایجاد کانال نظامی مستقیم میان ایران و آمریکا
وعده رفع اختلال بانکی محقق نشد؛ تداوم مشکلات در همراه‌بانک‌ها
رایزنی وزرای خارجه ایران و ایتالیا
عملیات فرانسه علیه «ناوگان سایه» روسیه با توقیف نفتکش
برنامه بازی‌های امشب جام جهانی 2026؛ ساعت بازی آلمان، هلند و ژاپن
هشدار عاشورایی انصارالله به حضور اسرائیل در باب‌المندب
خودرو بخریم یا دست نگه داریم؟ / تحلیل سیگنال‌های جدید بازار و آینده قیمت‌ها
دیدار سرنوشت‌ساز پرسپولیس و چادرملو برای سهمیه آسیا
افشاگری وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از جنگ اقتصادی علیه ایران
نوراینفو | عواملی که خطر گرمازدگی را افزایش می دهد
درخشش سینماگران ایرانی در فهرست جدید آکادمی اسکار
خط‌ و نشان تازه وزیر خارجه آمریکا در بحرین
پایان 16 سال انتظار در ظهر عاشورا
چالش عجیب اخلاقی در گروه D جام جهانی
چرا بازیکنان جام جهانی جوراب‌های خود را سوراخ می‌کنند؟
واکنش عجیب فیفا به حاشیه نمادهای رنگین‌کمانی در بازی ایران و مصر
آیا شعار علیه آمریکا و آتش‌زدن پرچم ممنوع شده است؟
واکنش قالیباف به ادعای خرید محصولات کشاورزی آمریکا توسط ایران
164 کشته و هزار زخمی در زلزله 7ریشتری کاراکاس؛ هشدار سونامی در کارائیب
ترافیک سنگین در محور چالوس و مرزن‌آباد؛ آغاز موج بازگشت مسافران از عصر امروز
حزب‌الله چگونه گردان زرهی 401 را زمین‌گیر کرد؟
صدور کارت نخبگان آغاز شد؛ نخبگان از چه مزایایی بهره‌مند می‌شوند؟
اهمیت موفقیت ایران در پرونده دارایی‌های مسدودشده
ستاره مراکشی، رکورد «محمد صلاح» را شکست
نماینده پارلمان لبنان: ایران آتش‌بس را به اسرائیل تحمیل کرد
ثبت دمای 45 درجه در اصفهان
دعوت از سینماگران ایرانی برای عضویت در اسکار 2026
نجات معجزه‌آسای کودک 2 ساله از خودروی داغ در فریمان
عزاداری ظهر عاشورا محرم 1448 مسجد ولی عصر (عج) خوزستانی های مقیم تهران
ابراز همدردی ایران با ونزوئلا به دنبال زمین لرزه مهیب
محدودیت‌های بحرین برای عزاداران حسینی
اختلالات بانکی ارتباطی به اینترنت ندارد؛ آدرس غلط ندهید
تنگه هرمز محور رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و عمان
مکرون مدعی توقیف نفتکش مرتبط با روسیه شد
سینمای عاشورایی؛ ظرفیت بزرگ، تولید اندک
چین خواستار لغو فوری تحریم‌ها علیه کوبا شد
نایب‌قهرمان جهان هندبال ساحلی ایران را شکست داد
کدام آثار موسیقی محرم در دل مردم ماندگار شدند