×
سیاسی
شناسه خبر : 42591
تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 1398/11/24 ساعت 21:24
سرلشکر سلامی: قاسم سلیمانی کاری کرد که عزه و کرانه باختری و شمال فلسطین میدان فروان‌ آتش برای صهیونیستهاست

سرلشکر سلامی: قاسم سلیمانی کاری کرد که عزه و کرانه باختری و شمال فلسطین میدان فروان‌ آتش برای صهیونیستهاست

فرمانده کل سپاه گفت: آمریکا سیلی خورد اما سیلی بزرگ و نهایی ادامه دارد تا آخرین آمریکایی از بلاد اسلامی خارج شود و این نزدیک است.

به گزارش نورنیوز، سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه در مراسم اربعین شهادت سپهبد سلیمانی در مصلی امام خمینی (ره) تهران اظهار داشت: امشب در این فضای آسمانی و بهشتی، میهمان درخشان ترین ستاره های جاودان عالم اسلام هستیم. چهل روز است رخسار زیبای سردار بزرگ و تکرار نشدنی جبهه مقاومت اسلامی سردار شهید سلیمانی، سردار شهید ابومهدی المهندس و همرزمانشان و پس از آنان سردار شهید پاشاپور را ندیدیم؛ اما با حضور آسمانی آنان زندگی کردیم.

امشب قاسم با زبان اسماعیل با ما سخن گفت. دستیابی به بلندای این مجاهد بزرگ برای بنده حقیر امکان پذیر نیست. قلب ها را تسخیر کرده و چشم ها را چشمه اشک کرده و جهان را با بعثت و برانگیختگی جدیدی روبرو کرده است. وی افزود: ستایش و ابعاد عظیم این شخصیت بزرگ تنها با کلام قرآن کریم است. حاج قاسم محصول نماز شب بود. او بارقه ای از مقام نبوی را در وجود خود متبلور ساخت. فرمانده سپاه گفت: قاسم در برابر دشمنان همچون کوه استوار بود.

او از امیرمومنان آموخته بود که در میدان جنگ، کاسه های سر را باید به خدا هدیه داد. زره قاسم پشت نداشت و هرگز به دشمنان پشت نمی کرد. او همچنین اوج محبت و بال تواضع بود. سرلشکر سلامی ادامه داد: او کسی بود که خدا را دوست می داشت. او 41 سال لباس جهاد را از تن به در نکرد و همواره در هجرت بود و روح جهاد را در بلاد اسلامی احیا کرد. آن وقتی که دشمن می گفت کاری می کنیم که جوانان غربی شوند، او بر پیشانی جوانان پیشانی بند جهاد بست. وی ادامه داد: قاسم می دانست لباس جهاد، لباس عزت است و اگر قومی لباس جهاد از تن به در کند، لباس ذلت را خواهد پوشید. غیرت در وجود قاسم و یارانش موج می زد.

سرلشکر سلامی گفت: شهید سلیمانی تازه در بستر زمان جاری شده اند و این ها حقایق بزرگ برای ما و برای دفاع از نوامیس است. او بارها از فراز هندوکش گذشت. در افغانستان بهتر از هر افغانستانی او را می شناختند. او فرشته نجات بود و این شخصیت را نمی توان توصیف کرد. وی گفت: او به معنای واقعی بزرگ و فراتر از واژه ها بود. عراق سرزمین نبرد او و سوریه میدان های نبرد صفین او بود. او همیشه به خمیه دشمن نزدیک بود و به دوردست دشمن می نگریست. فرمانده سپاه خاطرنشان کرد: او هرچه سنش می گذشت دلنشین تر و زیباتر می شد. او معجزه توکل و توسل بود. من می توانم بگویم او رخساره میدانی ولی فقیه بود و جز به اوامر امام خامنه ای نمی اندیشید و هر آنچه اجرا می کرد همان بود که رهبری می فرمودند.

او عاشق رهبری بود. وی بیان کرد: او را با دامنه های عظیم شخصیتش باید شناساند. او با همه مهربانی ها و خانواده دوستی که داشت، آن ها را به خدا می‌سپرد و به میدان جنگ می‌رفت. در آخرین پیامک‌های دختر شهید به دخترم این بود که بابا بیست روز است، نیامده. دعا کنید برگردد. قاسم سلیمانی خون بهای آرامش یک ملت بود و آن وقت که ما در آرامش بودیم، او در میدان آتش بود. سرلشکر سلامی گفت: او کاری کرد که تمام نقاط رژیم صهیونیستی زیر ترس آتش فلسطینی هاست. او اسرائیل را حبس کرد. او در تمام جنگ ها با رژیم صهیونیستی مستقیما در میدان بود.

قاسم سلیمانی کاری کرد که غزه و کرانه باختری و شمال فلسطین میدان فوران‌ آتش برای صهیونیستهاست. فرمانده کل سپاه افزود: زندگی در خطر، هنر حاج قاسم بود. او در شرق مدیترانه ایستاد تا اسلام آسیب نبیند و دوباره سرزمین های اسلامی اشغال نشوند. سلامی ادامه داد: اگر صهیونیست ها کمی گوش شنوا داشته باشند، زبان ملت های مسلمان را می شنوند. او جهان اسلام را متحد کرد. او سیاست های آمریکا برای ایجاد خاورمیانه جدید به شکست کشانده بود. او معمار شکست آمریکا و اسرائیل تحت فرمان رهبری او بود. او آمریکایی ها را عاجز و افسرده می کرد.

او شعله های بزرگ فتنه های تکفیری را خاموش کرد و به همین دلیل آمریکا او را تحمل نکرد. وی خاطرنشان کرد: قاسم امروز تکثیر شده و جبهه مقاومت سامان جدیدی گرفته و انقلاب نفس جدیدی گرفته است. آمریکا سیلی خورد اما سیلی بزرگ و نهایی ادامه دارد تا آخرین آمریکایی از بلاد اسلامی خارج شود و این نزدیک است. فرمانده سپاه تصریح کرد: امروز یکی از مسئولان صهیونیست گفت ما با آمریکا تقسیم کار کردیم که آمریکا ایرانی ها را در عراق و ما ایرانی ها را در سوریه بزنیم.

ما به آن ها می گوییم اشتباه می کنید مانند همیشه و اگر دست از پا خطا کنید، هر دوی شما را می زنیم. سردار سلامی افزود: بارها گفته ایم روی آمریکا حساب باز نکنید و گفتیم اگر می خواهید حساب باز کنید به دریا هم نگاه کنید. دریا نقطه نهایی سکونت شماست. فرمانده کل سپاه در پایان از حضور مردم در مراسم تشییع پیکر سردار سلیمانی تقدیر و گفت: شما جهان را غافلگیر کردید و این هنر شما مردم است. همانگونه که در بیست و دوم بهمن به دشمن سیلی زدید. بار دیگر در دوم اسفند پای صندوق های رای، موشک ها را به قلب آمریکا و رئیس جمهور تروریست آن شلیک می‌کنید.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
4 نشانه پنهان فراموشی که از آن‌ها بی‌خبرید!
حقیقتِ پشت پرده روغن‌های سویا و آفتابگردان در ابتلا به سرطان
تولد جوجه‌ها در پوسته سه‌بعدی؛ گامی برای بازگشت پرندگان منقرض شده
ناله ارواح از دل کیهان/ چرا صدای سیاره زحل ترسناک است؟
راهکارهایی برای تعیین مرزهای منصفانه در خانه
کوبا: ادعای واشنگتن کذب است
مصدومیت روزبه چشمی در تمرین پرفشار تیم ملی
عارف :وظیفه ملی ما ادامه مسیر خدمت صادقانه و حفظ وفاق است
بیش از 160 نفتکش در خلیج فارس گرفتار شده‌اند
پزشکیان: به تسلیم واداشتن ایران از طریق زور توهمی بیش نیست
هشدار سایبری گروه «حنظله» به آمریکا و رژیم صهیونیستی
افزایش شمار شهدای حملات اسرائیل به لبنان به 14 نفر
اردوغان در گفتگو با ترامپ: تمدید آتش‌بس تحولی مثبت است
ضربات سنگین حزب‌الله به تجهیزات و نیروهای ارتش اسرائیل در جنوب لبنان
خط و نشان نخست‌وزیر جدید عراق برای برهم‌زنندگان امنیت منطقه
تنش در تماس تلفنی ترامپ و نتانیاهو بر سر توافق احتمالی با ایران
رونمایی از دومین حریف تدارکاتی ایران
شوک سه میلیاردی به داماش
گفت‌وگوی تلفنی رهبر شهید با همسر شهید رئیسی منتشر شد
سنتکام مدعی شد: نفتکش مرتبط با ایران را توقیف کردیم
اعتراف مقام پیشین پنتاگون: ایران دست بالا را در منطقه دارد
عکس های منتخب ایران ؛ چهاشنبه 30 اردیبهشت 1405
سینماگران جهان در سوگ فرشتگان میناب
آمریکایی‌ها متن جدیدی به ایران ارسال کرده‌اند
خداحافظ آسیا، سلام اروپا/ سامورایی‌ها از قاره کهن دل می کنند؟
جزئیات تمرین 90 دقیقه‌ای تیم امید/ از دوهای کوتاه تا اجرای مدل‌های ترکیبی
شهادت مامور پلیس در حمله مسلحانه اشرار در سراوان
برتری قاطع استقلال در دربی بسکتبالی مقابل نفت
افشای جزئیات مذاکرات ایران و آمریکا در پاکستان از زبان بقایی
رهبر چین احتمالا هفته آینده به دیدار کیم جونگ اون می‌رود
خداحافظی وزارت کار با «ذوب‌آهن»/ مادر فولاد ایران زیر چتر یک بانک رفت
معمای خلبانان نامرئی آمریکا و سانسور سیستماتیک در رسانه‌های غربی
واردات مواد پتروشیمی به کولبران و ملوانان سپرده شد
شهیدی که متاعی بالاتر از جانش را فدای انقلاب کرد
العربیه: توافق ایران و آمریکا تا ساعاتی دیگر نهایی می‌شود؟
سقوط هواپیمای نظامی در پاکستان/علت حادثه چه بود؟
روسیه: ادعای خروج ایران از NPT بی‌اساس است
فرانسه خواستار احضار سفیر اسرائیل شد
بانکها به کمک آزادی زندانیان جرایم غیرعمد می آیند
ادعاهای عجیب ترامپ درباره ایران و ونزوئلا!
پیام بنت به نتانیاهو: کار تمام شد!
افشای رویترز از توافق هسته‌ای پنهانی واشنگتن و ریاض
واکنش وزیر خارجه عربستان به تصمیم ترامپ + جزئیات پیام بن‌فرحان
پرویز خرسند، رفیق دیرین شریعتی درگذشت + پیام تسلیت وزیر ارشاد
شوک مثبت به لاجوردی‌پوشان رشت/ داماش گیلان صاحب مالک جدید شد
زلزله در تیم امنیت ملی ترامپ/ عروس «کندی» هم استعفا داد!
علت گرانی مرغ چیست؟
انفجار خودرو در قلب مالی نیویورک/وحشت در نزدیکی مجسمه وال‌استریت
آمار فروش نمایشگاه مجازی کتاب تهران 1405 + لینک خرید
جراحی موفقیت‌آمیز هافبک بارسلونا/ فرمین لوپس جام جهانی 2026 را از دست داد