×
فرهنگی
شناسه خبر : 42373
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/21 ساعت 20:31
ارتفاع برف در محور مهاباد - بوکان به بیش از 6 متر رسید

ارتفاع برف در محور مهاباد - بوکان به بیش از 6 متر رسید

رییس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مهاباد گفت: ارتفاع برف در گردنه «قره‌بلاغ» محور مهاباد - بوکان که به بیش از 6 متر رسیده است، موجب بسته شدن این محور برای سومین روز متوالی شد.

به گزارش نورنیوز-محسن خادمی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بارش برف و کولاک شدید از روز گذشته، شنبه باعث مسدود شدن محور مهاباد - بوکان (جاده برهان) شده و تردد خودروها را در آن غیرممکن کرده‌است. وی با بیان اینکه شدت برف و کولاک در این منطقه طی چند سال اخیر بی‌سابقه بوده‌است، افزود: شدت کولاک در این محور به حدی است که چند دستگاه خودرو و ماشین‌آلات سنگین راهداری این شهرستان از جمله ۲ دستگاه لودر و گریدر در زیر برف مدفون شدند.

وی با اشاره به نجات جان تعدادی از مسافران گرفتار در برف در این مسیر، افزود: عوامل راهداری ۲۵ نفر از مسافران گرفتار در برف را نجات دادند و این افراد را با استفاده از خودروهای راهداری به مهاباد منتقل کردند. وی اضافه کرد: تعدادی زیادی خودرو نیز در این مسیر هم‌اکنون در زیر برف مدفون شده و تعدادی نیز به محوطه یک واحد گاوداری در نزدیکی روستای «قمطره» انتقال داده شده‌است. «خادمی» ادامه داد: شدت کولاک در این محور به حدی زیاد است که با گذشت چند دقیقه پس از برفروبی این محور دوباره برف در آن انباشته می‌شود و این امر کار برفروبی و بازگشایی آن را با مشکل مواجه کرده‌است.

وی پیش‌بینی کرد این محور با تلاش شبانه‌روزی راهداران تا پایان هفته جاری بازگشایی شود که در این مدت رانندگان می‌توانند از مسیر جایگزین مهاباد - میاندوآب - بوکان استفاده کنند. رییس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مهاباد گفت: بارش برف و کولاک شدید علاوه بر محور مهاباد- بوکان (جاده برهان)، راه ارتباطی مهاباد- پسوه و راه ۲۵ روستای این شهرستان را نیز از دیروز مسدود کرده و تلاش‌های عوامل راهداری برای بازگشایی این مسیرها ادامه دارد. وی اضافه کرد: کولاک شدید در گردنه‌های «زمزیران» و «جواله‌ره‌شان» در محور مهاباد - سردشت و گردنه «خوله‌پوله» در محور روستایی «میرسه»، ضمن کاهش دید افقی تردد خودروها را با مشکل مواجه و رانندگان را مجبور به استفاده از زنجیرچرخ کرده‌است.

رییس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مهاباد تاکید کرد: هم‌اکنون علاوه بر راهدارخانه مرکزی، چهار راهداری در روستاهای «کیتکه» (گردنه جواله‌ره‌شان)، «کله‌گاوی» ( گردنه زمزیران) و «آفان» در مسیر مهاباد - سردشت و گردنه «قره‌بلاغ» (مسیر مهاباد - بوکان) فعال است؛ ۶۰ مامور راهداری در راهدارخانه‌های این شهرستان حضور دارند و ۲۱ دستگاه انواع ماشین‌آلات سبک و سنگین نیز در اختیار این واحدها قرار دارد. طبق اعلام اداره هواشناسی مهاباد سامانه بارشی که از اوایل هفته جاری وارد آذربایجان‌غربی شد از امروز با ورود امواج ناپایدار دارای رطوبت مدیترانه‌ای تقویت می‌شود و فعالیت خود را به صورت بارش برف و کولاک و کاهش دید افقی تا روز سه‌شنبه ادامه می‌دهد.

اداره‌کل آموزش‌ و پرورش آذربایجان‌غربی به علت بارش برف و سرما، مدارس روستایی شهرستان‌ بوکان، سردشت و پیرانشهر را در نوبت صبح روز جاری تعطیل اعلام کرد و فعالیت مدارس شهرستان‌های ماکو و نقده با یک ساعت تاخیر شروع شد. مهاباد دارای بیش از ۸۶۰ کیلومتر راه شامل ۲۳۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی و ۶۳۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت و شوسه است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
جاده چالوس یکطرفه است
طرح سنای آمریکا برای استفاده از دارایی‌های روسیه به نفع اوکراین
شیخ نعیم قاسم: مخالفت با ظلم را بخشی از مسیر پیروزی است
طلسم بوکس ایران با بازی علی حبیبی‌نژاد شکست
طلایی‌های پنج وزن دوم جام تختی مشخص شدند
حمیدرضا اتحاد، خواننده مازندرانی درگذشت
آخرین کشتی اتباع ژاپنی از تنگه هرمز خارج شد
نقض آتش‌بس ادعایی میان حزب‌الله واسرائیل/16 حمله جدید به جنوب لبنان و 47 شهید
بازگشت نفتکش‌های ایرانی به خلیج فارس برای بارگیری مجدد
بانک مرکزی درباره اختلال در چهار بانک اطلاعیه صادر کرد
چرا قیمت محصولات اپل افزایش می‌یابد؟
ارتش: دست بر ماشه و گوش‌ به فرمان رهبری، آماده‌ایم از امنیت و منافع ملت حراست کنیم
یورش نخست‌وزیر سابق به دیپلماسی نتانیاهو
خوشحالی حسن یزدانی از اعزام دوباره به مسابقات جهانی
اعلام دلیل تعویق مذاکرات روز جمعه در سوئیس از زبان بقایی/تکذیب بازدید از تاسیسات هسته ای
پرسپولیس مدافع چپ فولاد را می خواهد
روسیه متهم کرد: آمریکا می‌خواهد ما را از بازار جهانی حذف کند
حماس: مقاومت لبنان حماسه‌ای بزرگ در برابر اشغالگران صهیونیست آفرید
هشدار کرملین: فاجعه در کمین خط مقدم اوکراین
از ونیز تا مونیخ؛ چرا جهان دوباره شیفته «باشو، غریبه کوچک» شد؟
هشدار تند شورای امنیت نسبت به فاجعه انسانی در غزه
مرگ در سایه لغو واکسن؛ ارتش آمریکا در تله آنفلوآنزا افتاد!
صدور هشدار زرد دریایی برای سواحل هرمزگان و بوشهر
تجلیل سخنگوی القسام از مقاومت رزمندگان حزب‌الله در جنوب لبنان
ترامپ: از سر ناچاری و استیصال با ایران مذاکره نکردیم!
واکنش تند عراقچی به اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی
نبی: تیم ملی با تمام قدرت به مصاف بلژیک می‌رود
رؤیای ایرانی در قلب لهستان؛ صیادمنش برای فتح اروپا به لخ پوزنان رفت
گزارش تصویری| مراسم شیرخوارگان حسینی در تهران
هشدار تهران درباره پیامدهای جنگ لبنان
اظهارات جنجالی تل‌آویو درباره دمشق
هافبک تیم ملی هلند ضربه مغزی شد
حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است
مذاکره در سایه بحران؛ جنگ جایگزین دیپلماسی می شود؟
برنامه مسابقات روز نهم دور گروهی جام جهانی 2026
قواعد جدید عبور کشتی ها از تنگه هرمز اعلام شد
لغو سفر وزیر خارجه ایتالیا به در پی اظهارات جنجالی ترامپ
لفاظی های نتانیاهو پس از درگیری جنوب لبنان
برنامه جدید موکب‌های اربعین در مرزها اعلام شد
پایان رقابت‌های جودو نابینایان کشور با صدرنشینی تیم تهران
واکنش تند پکن به برنامه‌های رژیم صهیونیستی در غزه
خبر شوکه کننده برای ستاره مراکش در جام جهانی
محدودیت بی‌سابقه در فضای مجازی امارات
تردید ژاپن برای اعزام نیروهای دفاعی به تنگه هرمز
خبر بد برای پایتخت نشینان؛ موج شدید گرما دراه است
دستور ابوظبی برای بارگیری نفت از بنادر خلیج فارس
پیام تند پاریس به واشنگتن درباره اسرائیل چه بود؟
ترافیک پرحجم در راه‌های مازندران/ جاده چالوس از ساعت 16 یک‌طرفه می‌شود
پشت پرده سفر احتمالی نتانیاهو به واشنگتن
طرح ملی تعویض کولرهای قدیمی کلید خورد