×
فرهنگی
شناسه خبر : 42373
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/21 ساعت 20:31
ارتفاع برف در محور مهاباد - بوکان به بیش از 6 متر رسید

ارتفاع برف در محور مهاباد - بوکان به بیش از 6 متر رسید

رییس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مهاباد گفت: ارتفاع برف در گردنه «قره‌بلاغ» محور مهاباد - بوکان که به بیش از 6 متر رسیده است، موجب بسته شدن این محور برای سومین روز متوالی شد.

به گزارش نورنیوز-محسن خادمی روز دوشنبه در گفت‌وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: بارش برف و کولاک شدید از روز گذشته، شنبه باعث مسدود شدن محور مهاباد - بوکان (جاده برهان) شده و تردد خودروها را در آن غیرممکن کرده‌است. وی با بیان اینکه شدت برف و کولاک در این منطقه طی چند سال اخیر بی‌سابقه بوده‌است، افزود: شدت کولاک در این محور به حدی است که چند دستگاه خودرو و ماشین‌آلات سنگین راهداری این شهرستان از جمله ۲ دستگاه لودر و گریدر در زیر برف مدفون شدند.

وی با اشاره به نجات جان تعدادی از مسافران گرفتار در برف در این مسیر، افزود: عوامل راهداری ۲۵ نفر از مسافران گرفتار در برف را نجات دادند و این افراد را با استفاده از خودروهای راهداری به مهاباد منتقل کردند. وی اضافه کرد: تعدادی زیادی خودرو نیز در این مسیر هم‌اکنون در زیر برف مدفون شده و تعدادی نیز به محوطه یک واحد گاوداری در نزدیکی روستای «قمطره» انتقال داده شده‌است. «خادمی» ادامه داد: شدت کولاک در این محور به حدی زیاد است که با گذشت چند دقیقه پس از برفروبی این محور دوباره برف در آن انباشته می‌شود و این امر کار برفروبی و بازگشایی آن را با مشکل مواجه کرده‌است.

وی پیش‌بینی کرد این محور با تلاش شبانه‌روزی راهداران تا پایان هفته جاری بازگشایی شود که در این مدت رانندگان می‌توانند از مسیر جایگزین مهاباد - میاندوآب - بوکان استفاده کنند. رییس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مهاباد گفت: بارش برف و کولاک شدید علاوه بر محور مهاباد- بوکان (جاده برهان)، راه ارتباطی مهاباد- پسوه و راه ۲۵ روستای این شهرستان را نیز از دیروز مسدود کرده و تلاش‌های عوامل راهداری برای بازگشایی این مسیرها ادامه دارد. وی اضافه کرد: کولاک شدید در گردنه‌های «زمزیران» و «جواله‌ره‌شان» در محور مهاباد - سردشت و گردنه «خوله‌پوله» در محور روستایی «میرسه»، ضمن کاهش دید افقی تردد خودروها را با مشکل مواجه و رانندگان را مجبور به استفاده از زنجیرچرخ کرده‌است.

رییس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مهاباد تاکید کرد: هم‌اکنون علاوه بر راهدارخانه مرکزی، چهار راهداری در روستاهای «کیتکه» (گردنه جواله‌ره‌شان)، «کله‌گاوی» ( گردنه زمزیران) و «آفان» در مسیر مهاباد - سردشت و گردنه «قره‌بلاغ» (مسیر مهاباد - بوکان) فعال است؛ ۶۰ مامور راهداری در راهدارخانه‌های این شهرستان حضور دارند و ۲۱ دستگاه انواع ماشین‌آلات سبک و سنگین نیز در اختیار این واحدها قرار دارد. طبق اعلام اداره هواشناسی مهاباد سامانه بارشی که از اوایل هفته جاری وارد آذربایجان‌غربی شد از امروز با ورود امواج ناپایدار دارای رطوبت مدیترانه‌ای تقویت می‌شود و فعالیت خود را به صورت بارش برف و کولاک و کاهش دید افقی تا روز سه‌شنبه ادامه می‌دهد.

اداره‌کل آموزش‌ و پرورش آذربایجان‌غربی به علت بارش برف و سرما، مدارس روستایی شهرستان‌ بوکان، سردشت و پیرانشهر را در نوبت صبح روز جاری تعطیل اعلام کرد و فعالیت مدارس شهرستان‌های ماکو و نقده با یک ساعت تاخیر شروع شد. مهاباد دارای بیش از ۸۶۰ کیلومتر راه شامل ۲۳۰ کیلومتر راه اصلی و فرعی و ۶۳۰ کیلومتر راه روستایی آسفالت و شوسه است.


ایرنا
نظرات

آخرین اخبار
نورنما | ماجرای تصویر تکان دهنده از اکبر عبدی قبل از فوتش
قیمت طلای جهانی امروز پنجشنبه 8 مرداد ؛ طلا عقب نشست
دولت برای مدیریت مصرف آب و انرژی آماده می‌شود
ادامه حملات هوایی رژیم صهیونیستی به غزه؛ 6 شهید و 25 زخمی
داود اوغلو از سیاست کناره‌گیری کرد؛ حزب آینده ترکیه منحل شد
آیا شهرداری تهران فقط چند چهره را شهید می داند؟!
قهقهه شکارچیان شهرت در مراسم ترحیم
نتانیاهو: هنوز به راه‌حل دیپلماتیک با ایران خوش‌بین نیستم
نورویدئو | هنرمندی از جنس مردم و برای مردم
ژاپن میزبان جام ملت‌های زیر 23 سال آسیا 2028 شد
قیمت دلار و سایر ارزها امروز پنجشنبه 8 مرداد 1405
اعزام تیم منتخب کشتی آزاد ایران به ترکیه
تردد 1.4 میلیون زائر از مرز مهران
تلویزیون این هفته چه فیلم‌هایی پخش می‌کند؟ معرفی کامل فیلم‌های پنجشنبه و جمعه
جزئیات هولناک قتل مادر و دختر در قزوین؛ روایت تازه از یک جنایت خانوادگی
عبور نخستین کشتی LNG قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران
پیش‌بینی هوای تهران؛ وزش باد شدید و احتمال گردوخاک
مجوز واردات خودرو صادر شد + جزئیات
دومین حمله مسلحانه به مأموران فراجا در ایرانشهر؛ یک گروهبان به شهادت رسید
برنامه قطعی برق تهران پنجشنبه 8 مرداد 1405 | جدول خاموشی مناطق
نوراینفو | کودکان در پیاده‌روی اربعین؛ 8 نکته بهداشتی و دارویی که هر والدینی باید بداند
آخرین جزییات ثبت نام فروش فوری و فوق العاده محصولات ایران خودرو اعلام شد+ جدول
لینک و برنامه قطعی برق ایلام امروز پنج شنبه 8 مرداد
برنامه قطعی برق قم امروز پنج شنبه 8 مرداد اعلام شد
تدبیر گمشده
مقام آگاه: ادعای سفر هیأت ایرانی برای ادامه مذاکرات صحت ندارد
محدودیت تردد در جاده کندوان و آزادراه تهران–شمال
نقشه عجیب 2 دختر برای سرقت از خانه‌ها؛ تدریس زبان بهانه بود
پیش ‌بینی قیمت دلار پنجشنبه 8 مرداد 1405
هشدار هواشناسی؛ گردوخاک، کاهش کیفیت هوا و رگبار در برخی استان‌ها
پیش ‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه 8 مرداد 1405
قیمت گوشت قرمز امروز 8 مرداد + جدول قیمت ها
حمله به کشتی ایرانی؛ چرا اوکراین به سرعت عقب نشست؟
نورویدئو | هالیوود ترامپ؛ وقتی هوش مصنوعی جای پیروزی را بازی می کند
پایان تلخ ستاره مسترشف دنیا؛ جزئیات مرگ «ریش‌قرمز»
روایت تکان دهنده از قتل زن 47 ساله؛ سومین حکم قصاص برای قاتل
آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ تردد روان در محورهای شمالی
شیراز در سوگ خلبان شهید سوخو 24؛ مراسم استقبال از پیکر شهید مجید کاظمی برگزار شد
قیمت خودرو داخلی و خارجی امروز 8 مرداد 1405+ جدول کامل قیمت ها
هیئت وزیران مهلت مجوزهای ویژه را تمدید کرد؛ جزئیات ابلاغیه جدید
واقعیت ماجرای حمله پهپادی به بندر بارگیری گاز طبیعی مصر چه بود؟
بلاگر منتشرکننده لایو ضرب‌وجرح زنان در تهران بازداشت شد
تناقض تحریم‌ها
به راه‌حل بیندیشیم
تحلیل واکنش گروه های شیعی به حمله آمریکا- سعودی به عراق
خط و نشان جنگی نتانیاهو برای فرار از حکم بازداشت بین‌المللی
وضعیت نگران‌کننده ایمنی هتل‌های تهران؛ ثبت 90 آتش‌سوزی در سال‌های اخیر
آغاز دومین آزمون ملی علوم پزشکی با رقابت بیش از 10 هزار داوطلب
خلیج فارس و کابوس امنیتی؛ وقتی ناجی خود بحران‌ساز است
پنتاگون بزرگ‌ترین قرارداد تسلیحاتی خود را امضا کرد