×
سیاسی
شناسه خبر : 42323
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/21 ساعت 13:46

دعوای نامزد نخست‌وزیر انگلیس با مشاور ارشدش درباره تغییر کابینه

طبق گزارش یک رسانه انگلیسی، «کَری سیموندز» نامزد نخست‌وزیر این کشور با «دومینیک کامینگز» مشاور ارشد نخست‌وزیر بر سر تغییر اعضای کابینه دچار درگیری و نزاع شده‌اند.

روزنامه انگلیسی «دیلی میل» از نزاع نامزد نخست‌وزیر بوریس جانسون با یک مشاور ارشد او خبر داد؛ نزاعی که بر سر اعمال تغییرات در کابینه در گرفته و هنوز مشخص نیست سرانجام آن چه خواهد شد.

دیلی میل در گزارش امروز دوشنبه خود از سابقه چندین ساله فعالیت «کَری سیموندز» نامزد بوریس جانسون در حزب محافظه‌کار، روابط نزدیک او با برخی از اعضای ارشد کابینه انگلیس و دعوای اخیرش با «دومینیک کامینگز» مشاور ویژه نخست‌وزیر خبر داده است.

طبق گزارش این روزنامه انگلیسی، سیموندز و کامینگز بر سر ادامه حضور یا اتمام کار برخی از اعضای ارشد کابینه این کشور دچار نزاع شده‌اند. کامینگز در همه‌پرسی سال ۲۰۱۶ درباره برگزیت، مشاور ارشد جانسون در کارزار خروج از اتحادیه اروپا بود و بعد از آن به عنوان مشاور به کار خود ادامه داده است.

دیلی میل در گزارش خود به نقل از «منابع وابسته به خزانه‌داری» این کشور نوشت: «به نظر می‌رسد که بوریس جانسون نخست‌وزیر بریتانیا باید بین مغز و قلبش، یکی را انتخاب کند».

سیموندز ۳۱ ساله از سال ۲۰۰۹ به عنوان یکی از مسئولان رسانه‌ای حزب محافظه‌کار مشغول به کار بود و به مدت یک سال تا آگوست ۲۰۱۸ هم در مقام مدیر ارتباطات این حزب فعالیت کرده بود.

بنا بر گزارش‌ها، او در مدت فعالیتش در حزب محافظه‌کار توانسته دوستان و متحدان قدرتمندی برای خودش از قبیل «ساجد جاوید» وزیر کنونی خزانه‌داری، «بن والاس» وزیر دفاع انگلیس پیدا کند.

آنطور که دیلی میل خبر داده، کامینگز اخیرا با تاکید بر عملکرد نه چندان خوب برخی از وزرای کابینه و تعدادی از مشاوران جانسون، از نخست‌وزیر انگلیس خواسته است که ترکیب کابینه را تغییر دهد و عذر برخی مشاوران را بخواهد.

به گزارش این روزنامه، افرادی که مشاور ارشد جانسون خواستار تغییر و برکناری آنها شده، روابط خوبی با نامزد نخست‌وزیر انگلیس دارند و جزو متحدان خانم سیموندز محسوب می‌شوند.

دیلی میل با اعلام این خبر که جانسون «به زودی دست به تغییر کابینه خواهد زد»، گزارش داد، نخست‌وزیر درخواست مشاور ارشدش برای برکناری وزیر خزانه‌داری را رد کرده اما آینده والاس وزیر دفاع در کابینه نامشخص است.

یک منبع وابسته به وزارت خزانه‌داری انگلیس در این باره گفت: «البته همیشه خطر نزاع بین کَری (سیموندز) و دومینیک (کامینگز) و گیر افتادن نخست‌وزیر وسط این نزاع وجود دارد. دومینیک در تلاش است که دولت را به همان روشی که او در کارزار همه‌پرسی (برگزیت) با ان پیروز شد، اداره کند و اگر (کارش) سبب کارآمدتر شدن دولت بشود، برایش اهمیتی ندارد که او به چه کسی اهانت می‌کند اما کَری (سیموندز) به دوستانش بسیار وفادار است».

طبق گزارش دیلی میل، نامزد جانسون به رغم آنکه بیش از یک سال از فعالیتش به عنوان مدیر ارتباطات حزب محافظه‌کار گذشته است، او هنوز هم نفوذ قابل توجهی در داونینگ استریت (ساختمان نخست‌وزیری) انگلیس دارد و همچنان به عنوان مشاور بوریس جانسون عمل می‌کند.

تنش و نزاع بین نامزد نخست‌وزیر انگلیس با مشاور ارشد او درباره ترکیب کابینه این کشور در حالی انجام شده که دولت محافظه‌کار جانسون به دنبال نهایی‌شدن توافق برگزیت در پارلمان انگلیس و همچنین اتحادیه اروپا، در حال مذاکره با اتحادیه اروپا برای اجرایی کردن این توافق است.


خبرگزاری فارس
کلید واژگان
نخست‌وزیر انگلیس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
قیمت دلار و سایر ارزها امروز دوشنبه 27 مرداد 1404+جدول
در سوگ صنایع
زمان پخش فصل دوم سریال «وحشی» اعلام شد
دیدار پوتین و ترامپ در آلاسکا تقاطع نماد، راهبرد و روانشناسی
نبیه بری: اوضاع داخلی لبنان تحت کنترل است
ضرورت توجه بیشتر به ریشه‌ ناامنی‌های اخیر سیستان‌وبلوچستان
رزمایش مشترک کره جنوبی و آمریکا آغاز شد؛ کره شمالی هشدار داد
ایران نما | معرفی جاذبه های گردشگری شهرهای ایران(71) «بروجن»
آیا توبه تتلو پذیرفته می‌شود؟
اقتصاد اسرائیل زیر ضرب جنگ 12 روزه
زلنسکی در واشنگتن؛ دیدارهای حساس یا چانه‌زنی‌های مبهم
دلایل و زمینه‌‌های مشروعیت سلاح حزب‌الله
سپهر حیدری کشور را ترک کرد
وزیر نیرو: با کاهش دما؛ پیک مصرف را پشت سر گذاشتیم
هشدار مراقبتی به مردم؛ افزایش شدید شاخص پرتو فرابنفش در دو روز آینده
زلنسکی وارد واشنگتن شد/ترامپ: روز بزرگی در کاخ سفید است
مشاهده خرس سیاه آسیایی در منطقه‌ای از بشاگرد هرمزگان+فیلم
خراسان رضوی شنبه تعطیل شد
افشاگری100 اقتصاددان برجسته بین المللی؛آمارهای آمریکا قابل اعتماد نیستند!
روایت همسر دانشمند هسته‌ای از جاسوسی منافقین که منجر به عملیات ترور می‌شود! +فیلم
قتل هولناک در ملارد؛ اعتراف قاتل به شلیک مرگبار
فوتبال ایران منتظر رونمایی از استراتژی هاشمیان در پرسپولیس+ برنامه سایر بازی های امروز
چرا زمان برگزاری سیزدهمین آزمون استخدامی تغییر کرد؟
بقایی: احتمالاً دور بعدی گفت‌وگو با آژانس در روزهای آینده انجام می‌شود
دیدار تراکتور - استقلال حساس ترین نبرد هفته نخست لیگ برتر
سرناسازگاری اسرائیل با میانجی‌گران
انتشار نماهنگ «نگارگر روضه‌ رضوان» همراه سخنان رهبر معظم انقلاب + فیلم
تیم تپانچه ایران روی سکوی سوم آسیا ایستاد
نماینده ارامنه جنوب کشور هشدار داد؛ قفقاز گلوگاه حیاتی ماست
پوستر باشگاه پرسپولیس به بهانه دیدار امشب با شمس آذر منتشر شد
واژگونی قایق در نیجریه؛ 40 نفر مفقود شدند
پزشکیان: راهی پیدا کنیم تا بی‌عدالتی از بین برود + فیلم
برنامه مسابقات ورزشی امروز دوشنبه 27 مرداد + پخش زنده
نشست العلمین؛ طرح تازه رژیم اسرائیل برای تبادل اسرا و خلع سلاح حماس
امنیت غذایی در خطر؛ مطالبه صریح از وزارت جهاد کشاورزی
وضعیت آب و هوا امروز دوشنبه 27 مرداد 1404 + وضعیت استان‌ها
ماجرای جنجالی صدور قبوض نجومی برق در روستاها چه بود؟
اروپا نگران است؛ آیا صحنه برخورد «ترامپ» با «زلنسکی» تکرار می شود؟
شورای رقابت از قیمت گذاری خودرو حذف شد+ جزئیات
پیکر استاد محمود فرشچیان وارد اصفهان شد+ زمان مراسم
صلح بزرگ ترامپ یا امتیاز بزرگ پوتین؟
مرد گمشده پس از 7 سال در پیاده روی اربعین پیدا شد
تظاهرات یک میلیون نفری شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو
ذخایر سوخت مایع نیروگاهی 60 درصد افزایش یافت
ولایتی: مردم ایران اجازه معامله بر سر امنیت ملی‌شان را نمی‌دهند
نورنما | انفجار در یکی از کارخانه‌های استیل آمریکا
اظهارات سرلشکر رحیم صفوی درباره احتمال وقوع جنگ جدید
مدیرعامل ایرانسل درباره افزایش 70 درصدی تعرفه اینترنت چه گفت؟
طرح اشغال کامل شهر غزه به تصویب رسید
سفارت آلمان در تهران موقتا تعطیل شد
X
آگهی تبلیغاتی