×
فرهنگی
شناسه خبر : 42320
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/21 ساعت 13:34
نمکی:‌ هیچ موردی از کرونا در کشور نداریم

نمکی:‌ هیچ موردی از کرونا در کشور نداریم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون هیچ مورد اثبات شده‌ای از ویروس کرونای جدید در کشور نداشته‌ایم و اگر این وضعیت تا دو هفته دیگر تداوم یابد فاز اول کرونا را بدون ابتلا مدیریت کرده‌ایم.

سعید نمکی روز دوشنبه در مراسم رونمایی از سامانه برخط اطلاعات بیمه شدگان درمان کشور در سازمان بیمه سلامت افزود: همه موارد مشکوک به کرونا به بیمارستان ارجاع شده اند. نمونه های مکرری آزمایش شده اند و در ۳۶ مرز کشور دستگاه تب سنج حرارتی مسقر شده، تاکنون هیچ مورد مثبتی از این بیماری نداشته ایم.
وی گفت: دانشجویان بازگشته از چین نیز سالم هستند و حتی زباله های مربوط به این افراد هم از هواپیما و هم در محل استقرار در قرنطینه با خودروی مخصوص حمل و به روش علمی معدوم شده است.
نمکی ادامه داد: نماینده سازمان ملل متحد نیز پس از بازدید از محل قرنطینه دانشجویان بازگشته از چین و اقدامات پیشگیرانه ایران حیرت کرد و از این اقدامات قدردانی کرد.
وزیر بهداشت گفت: امسال سال سختی بود و همزمان با مشکلات اقتصادی و تحریم در حالی که ۵۵۰۰ میلیارد تومان از بودجه های سال گذشته وصول نشد و ۲۰ هزار بدهی بیمه ها مانده بود، توانستیم سیل فروردین را بدون اپیدمی مدیریت کنیم. آنفلوانزای ۱۳ هزار و ۲۰۰ نفر مدیریت شد و اکنون بیماری کرونا نیز به کشور وارد نشده است.
وی افزود: همه این اقدامات بدون کمک خارجی مدیریت شد در حالیکه چین در هفته سوم شیوع کرونا در حالی که کمتر از ۱۲ هزار مبتلا داشت از اتحادیه اروپا درخواست کمک کرد.

نمکی با اشاره به توسعه زیرساختهای خدمات الکترونیک سلامت گفت: زیرساخت اصلی توسعه خدمات الکترونیک سلامت ایجاد پرونده الکترونیک سلامت است که به عنوان ریل گذاری اصلی انجام شده و اجرای نظام ارجاع، پزشک خانواده و راهنماهای بالینی درمانی در بستر پرونده الکترونیک سلامت انجام می شود.
وزیر بهداشت ادامه داد: اقدام بعدی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک است که با همکاری سازمان نظام پزشکی آماده اجرا است و 10 هزار داروخانه نیز این به سیستم مجهز شده اند و مرحله آخر که اتصال مطب ها به این سیستم است باقیمانده که با مهربانی و زور به دنبال ترغیب پزشکان هستیم و در صورت لزوم اقدامات تقنینی نیز برای استقرار نسخه الکترونیک انجام می شود.
وی گفت: 80 درصد کار برای اجرای نسخه الکترونیک انجام شده و با اتصال مطب ها کامل می شود. اقدام بعدی ارائه خدمات پزشکی از راه دور و آموزش عمومی و تخصصی پزشکی از راه دور است که به دنبال تعرفه گذاری خدمات پزشکی از راه دور برای استقرار این خدمات در کشور هستیم.
وی گفت: توسعه خدمات الکترونیک و خدمات سلامت از راه دور به نفع مردم، دولت، بیمه ها و ارائه دهندگان خدمات سلامت است هزینه های اضافه را حذف می کند، پرداخت به پزشکان را تسریع می کند و اجرای گایدلاین ها و استاندارهای درمانی را میسر می سازد.


خبرگزاری ایرنا
کلید واژگان
ویروس «کرونا»
نظرات

آخرین اخبار
بی‌اعتمادی مسکو به ترامپ درپی حمله آمریکا در میانه مذاکرات
پیام‌های تبریک مقامات خارجی در پی انتخاب رهبر جدید انقلاب
بی‌توجهی مجامع بین‌المللی به زیست‌بوم خلیج فارس
معاریو: حزب‌الله زنده است
مدافع برزیلی چادرملو: مردم ایران فوق‌العاده هستند
شلیک بیش از 850 موشک از سوی حزب الله به سمت سرزمین‌های اشغالی
مشاور سخنگوی وزارت امور خارجه: هیچ مذاکره‌ای با آمریکا انجام نخواهد شد
خبر خوش به فرهنگیان؛ پرداخت حقوق زودتر از موعد
اسپانیا سفیر خود را از اسرائیل فراخواند
سردار تنگسیری: اجازه عبور از تنگه هرمز در اختیار ایران است
نمی‌گذاریم حتی یک لیتر نفت به نفع آمریکا و شرکای آنها از تنگه هرمز عبور کند
گزارش تصویری | احیای شب بیست و یکم ماه رمضان میدان تجریش
قیمت نفت برنت در 2 ماه آینده به بالای 95 دلار می‌رسد
پیام فرمانده هوافضای سپاه به ترامپ
متجاوزان آمریکایی و شرکایش حق عبور از تنگه هرمز را ندارند
اندونگ: با استقلال و ایران می‌مانم
تحلیل رسانه‌های آسیایی: جنگ آمریکا و اسرائیل تهدیدی برای ثبات منطقه است
گوگل عامل‌های هوش مصنوعی به پنتاگون می‌دهد
حمله دشمن آمریکایی صهیونیستی به دو شناور در اسکله جزیره هرمز
مهلت ارسال اطلاعات دفاتر تجاری الکترونیکی تمدید شد
آغاز موج سی ونهم عملیات وعده صادق 4 با یاد و نام شهدای اقتدار علیه اهداف آمریکا در منطقه
حادثه برای کشتی تایلندی در تنگه هرمز
اکونومیست: آمریکا قدرت محافظت از کشتی‌ها در تنگه هرمز را ندارد
قلعه نویی: شهادت دختران لکه سیاهی بر شعارهای دشمنان است
اختلاف میان تل آویو و واشنگتن بر سر جنگ ایران
تهران تا شنبه بارانی است
اذعان مقام صهیونیست: حملات حزب‌الله خواب و امنیت را از اسرائیل گرفته است
تاجگردون: در تلاشیم بودجه در موعد مقرر ابلاغ شود
اردوغان: جنگ علیه ایران باید متوقف شود
حمله به 19734 ساختمان غیرنظامی/ نقاط امن خانه را به کودکان آموزش دهید
رحیمی: تجاوز به ایران نقض فاحش منشور ملل متحد و کنوانسیون حقوق کودک است
کولیوند : نگرانی درخصوص تهیه دارو و تجهیزات وجود ندارد
آمریکا 330 میلیون دلار پهپاد در تجاوز به ایران از دست داد
نشریه گلوبس: مقابله با موشک‌های ایران رویاپردازی است
بررسی ایرادات شورای نگهبان در لایحه بودجه 1405 در کمیسیون تلفیق
وداع باشکوه پایتخت با سرداران شهید رمضان
آغاز مرحله تکمیلی فروش اینترنتی ایران‌خودرو از روز 24 اسفندماه
نبردِ آزادی یا پوششِ تجاوز؟
موج بعدی ضربات اقتصادی به متحدان آمریکا در راه است
در رایزنی بن فرحان با همتایان آلمانی و آمریکایی چه گذشت؟
خودمراقبتی در شرایط جنگ مثل اکسیژن، ضروری است
کشف پنج تن مرغ تاریخ‌گذشته در اهواز
نفتالی بنت ترکیه را تهدید کرد
یکی از ساختمان‌های بانک سپه هدف حمله موشکی قرار گرفت
بارش باران و مه‌گرفتگی در محورهای 7 استان کشور
هشدار 4 ماه قبل دریاسالار شهید علی شمخانی در خصوص قدرت راهبردی دریایی ایران
کشتار دانش‌آموزان ایرانی، خاطرات جنایات آمریکا در ویتنام و عراق را زنده کرد
ستاد ترخیص پلیس راهور تهران بزرگ در ایام تعطیل و جنگ رمضان فعال است
نظارت مستمر بر محاکم طی ایام جنگ تحمیلی ضروری است
اینفانتینو : ترامپ از حضور ایران در جام جهانی استقبال کرد