×
فرهنگی
شناسه خبر : 42320
تاریخ انتشار : دوشنبه 1398/11/21 ساعت 13:34
نمکی:‌ هیچ موردی از کرونا در کشور نداریم

نمکی:‌ هیچ موردی از کرونا در کشور نداریم

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: تاکنون هیچ مورد اثبات شده‌ای از ویروس کرونای جدید در کشور نداشته‌ایم و اگر این وضعیت تا دو هفته دیگر تداوم یابد فاز اول کرونا را بدون ابتلا مدیریت کرده‌ایم.

سعید نمکی روز دوشنبه در مراسم رونمایی از سامانه برخط اطلاعات بیمه شدگان درمان کشور در سازمان بیمه سلامت افزود: همه موارد مشکوک به کرونا به بیمارستان ارجاع شده اند. نمونه های مکرری آزمایش شده اند و در ۳۶ مرز کشور دستگاه تب سنج حرارتی مسقر شده، تاکنون هیچ مورد مثبتی از این بیماری نداشته ایم.
وی گفت: دانشجویان بازگشته از چین نیز سالم هستند و حتی زباله های مربوط به این افراد هم از هواپیما و هم در محل استقرار در قرنطینه با خودروی مخصوص حمل و به روش علمی معدوم شده است.
نمکی ادامه داد: نماینده سازمان ملل متحد نیز پس از بازدید از محل قرنطینه دانشجویان بازگشته از چین و اقدامات پیشگیرانه ایران حیرت کرد و از این اقدامات قدردانی کرد.
وزیر بهداشت گفت: امسال سال سختی بود و همزمان با مشکلات اقتصادی و تحریم در حالی که ۵۵۰۰ میلیارد تومان از بودجه های سال گذشته وصول نشد و ۲۰ هزار بدهی بیمه ها مانده بود، توانستیم سیل فروردین را بدون اپیدمی مدیریت کنیم. آنفلوانزای ۱۳ هزار و ۲۰۰ نفر مدیریت شد و اکنون بیماری کرونا نیز به کشور وارد نشده است.
وی افزود: همه این اقدامات بدون کمک خارجی مدیریت شد در حالیکه چین در هفته سوم شیوع کرونا در حالی که کمتر از ۱۲ هزار مبتلا داشت از اتحادیه اروپا درخواست کمک کرد.

نمکی با اشاره به توسعه زیرساختهای خدمات الکترونیک سلامت گفت: زیرساخت اصلی توسعه خدمات الکترونیک سلامت ایجاد پرونده الکترونیک سلامت است که به عنوان ریل گذاری اصلی انجام شده و اجرای نظام ارجاع، پزشک خانواده و راهنماهای بالینی درمانی در بستر پرونده الکترونیک سلامت انجام می شود.
وزیر بهداشت ادامه داد: اقدام بعدی نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک است که با همکاری سازمان نظام پزشکی آماده اجرا است و 10 هزار داروخانه نیز این به سیستم مجهز شده اند و مرحله آخر که اتصال مطب ها به این سیستم است باقیمانده که با مهربانی و زور به دنبال ترغیب پزشکان هستیم و در صورت لزوم اقدامات تقنینی نیز برای استقرار نسخه الکترونیک انجام می شود.
وی گفت: 80 درصد کار برای اجرای نسخه الکترونیک انجام شده و با اتصال مطب ها کامل می شود. اقدام بعدی ارائه خدمات پزشکی از راه دور و آموزش عمومی و تخصصی پزشکی از راه دور است که به دنبال تعرفه گذاری خدمات پزشکی از راه دور برای استقرار این خدمات در کشور هستیم.
وی گفت: توسعه خدمات الکترونیک و خدمات سلامت از راه دور به نفع مردم، دولت، بیمه ها و ارائه دهندگان خدمات سلامت است هزینه های اضافه را حذف می کند، پرداخت به پزشکان را تسریع می کند و اجرای گایدلاین ها و استاندارهای درمانی را میسر می سازد.


خبرگزاری ایرنا
کلید واژگان
ویروس «کرونا»
نظرات

آخرین اخبار
آغاز امتحانات پایان ترم دانشگاه علمی کاربردی از فردا
میانجی‌گری عراق برای جلوگیری از جنگ در خاورمیانه
واکنش رئیس قوه قضاییه به اقدام خصمانه اتحادیه اروپا درباره سپاه
روزنامه پاکستانی: خاورمیانه بار دیگر در یک مرحله تعیین کننده قرار گرفته است
توافق آتش‌بس قسد و دولت سوریه
4 پیامد پرهزینه تصمیم اتحادیه اروپا درباره سپاه پاسداران
هشدار ترامپ به انگلیس و کانادا درباره گسترش روابط با چین
سفارت ایران: تصمیم اروپا علیه سپاه «ریاکاری سیاسی» است
دیدار عراقچی و وزیر امور خارجه ترکیه در استانبول
ناهید کیانی جراحی کرد
بیانیه ارتش در پی تروریستی خواندن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران
آیت‌الله عبدخدایی درگذشت
گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکیه
مخبر: دشمن توان مقابله با موقعیت راهبردی ایران را ندارد
«تحریک تقاضای سیاسی»، موشک نامرئی آمریکا
قیمت طلا و سکه امروز جمعه 10 بهمن ماه
سقوط قیمت بیت‌کوین به 81 هزار دلار
قاهره و بروکسل برای فراهم‌کردن شرایط احیای مذاکرات آمریکا و ایران اعلاام آمادگی کردند
شارژ بهمن ماه حکمت‌کارت بازنشستگان لشکری
بازی با کبریت کنار انبار انرژی
واکنش تند کوبا نسبت به محاصره نفتی آمریکا
رکود در معاملات؛ نوسانات طلا و ارز به بازار مسکن نرسید
ترامپ با یک امضای سرنوشت‌ساز، کوبا را تحت فشار گذاشت
فعال شدن امکان لغو انتخاب روش دوم کالابرگ از شنبه 11 بهمن
عرضه بزرگ‌ترین باتری چین به صنعت کشتی‌سازی
واکنش شمخانی به قرار دادن سپاه در فهرست تروریستی اتحادیه اروپا
افت 150 دلار قیمت جهانی طلا در یک روز
عراقچی: مسائل منطقه بسیار جدی است و چالش‌های جدی وجود دارد
چلسی 150 میلیون یورو برای جود بلینگام روی میز گذاشت
شهادت چند فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی به غزه
واکنش منفی ترامپ به سفر نخست وزیر انگلیس به چین
دیدار و گفتگو وزیر دفاع عربستان در واشنگتن با مقام‌های ارشد آمریکا بر سر تحولات منطقه
صعود فوتسال ایران به مرحله حذفی با عبور از عربستان
قیمت گوشت قرمز امروز 10 بهمن 1404
عراقچی وارد استانبول شد
انتقاد صریح یک مقام اروپایی از تهدید نظامی آمریکا علیه ایران
غیبت دانشجویان علوم پزشکی در امتحانات پایان ترم موجه اعلام شد
وزیر خارجه ایتالیا: گفت‌وگو با ایران نباید قطع شود
حمله به ایران، منطقه را بی‌ثبات‌تر می‌کند
زنان ایرانی گواهینامه موتور می‌گیرند
مدیریت تعلیق آمریکا در برابر حقوق قانونی ایران
پاکستان: به توافق سازش با اسرائیل ملحق نمی‌شویم
هشدار البرادعی درباره تهدیدات نظامی ترامپ علیه ایران
انفجار شدید در پالایشگاه توپراش ترکیه+ فیلم
جنگی که همه از آن حرف می‌زنند،شروع خواهد شد؟
کاهش فشار آمریکا بر صنعت نفت ونزوئلا
محدودیت‌های ترافیکی امروز محورهای شمالی
باکو: حریم هوایی و خاک آذربایجان علیه ایران استفاده نخواهد شد
پرداخت بی‌سابقه پاداش به بازنشستگان فرهنگی
دیدار وزیر دفاع عربستان با مقامات ارشد آمریکا