×
سیاسی
شناسه خبر : 42249
تاریخ انتشار : یکشنبه 1398/11/20 ساعت 16:20
وزیر صهیونیست از احتمال حمله به غزه خبر داد

وزیر انرژی رژیم صهیونیستی اعلام کرد:

وزیر صهیونیست از احتمال حمله به غزه خبر داد

احتمالا این رژیم علیه غزه عملیات نظامی آغاز می‌کند، گفت ممکن است این عملیات به ورود زمینی نظامیان اسرائیلی به این باریکه منتهی شود.

 به گزارش نورنیوز- وزیر صهیونیست از احتمال حمله به غزه خبر داد «یووال اشتاینز» وزیر انرژی رژیم صهیونیستی یکشنبه شب بار دیگر از اقدام نظامی گسترده علیه نوار غزه حمایت کرد و مدعی شد که تل‌آویو چاره‌ای جز حمله زمینی به این منطقه تحت محاصره ندارد. به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، اشتاینیتز که پس از جلسه چهار ساعته کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی با رادیو ارتش این رژیم گفت‌وگو می‌کرد، گفت: «اکنون به نظر می‌رسد که ما مجبور خواهیم بود که عملیات نظامی گسترده [علیه غزه] انجام دهیم و پس از آن است که می‌توانیم [با فلسطینی‌های ساکن غزه] به تفاهمی برسیم.»

وی افزود: «اگر چاره دیگری نباشد، برای از میان برداشتن حاکمیت حماس، [علیه غزه] عملیات زمینی آغاز خواهیم کرد.» اشتاینیتز در ادامه اشاره کرد که در سال ۲۰۱۴ میلادی در جریان عملیات موسوم به «صخره سخت» علیه غزه، «بنی گانتز» رئیس وقت ستاد مشترک ارتش اسرائیل طرحی برای حمله گسترده به غزه و از بین بردن حماس ارائه کرده بود. وی گفت بر اساس تخمین گانتز، چنین حمله‌ای می‌توانست به قیمت جان حدود ۵۰۰ نظامی اسرائیلی تمام شود و به همین دلیل آن طرح در کابینه رأی نیاورد.

وی ادعا کرد که در جریان بحث‌های سال ۲۰۱۴، او تنها وزیری بوده که از حمله گسترده به غزه حمایت کرده است. از سوی دیگر، «رافی بیرتس» وزیر آموزش و پرورش رژیم صهیونیستی در پی شلیک اخیر چند موشک از غزه به جنوب سرزمین‌های اشغالی گفت که رهبران حماس بهای تشدید حملات خود را خواهند داد. نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی هم روز یکشنبه در جلسه هفتگی کابینه خود مدعی شد که حماس مسئول تمام حملات موشکی از غزه به اسرائیل است. به نوشته روزنامه «جروزالم پست»، نتانیاهو مدعی شد: «حماس مسئول تمام حملات خارج از غزه است. ما به کار خود در تمام زمینه‌ها ادامه خواهیم داد تا امنیت اسرائیل را تضمین کنیم.» وی ادامه داد: «ما در یک دوره امنیتی بسیار حساسی هستیم و از شرق، شمال و جنوب در وضعیت بحرانی قرار داریم.

بلافاصله پس از شلیک موشک به نوار غزه، من یک جلسه عالی امنیتی در ستاد ارتش تل‌آویو تشکیل دادم.» رژیم صهیونیستی بامداد دیروز به سوی تعدادی از قایق‌های ماهیگیری فلسطینی‌ها شلیک کرد. نیروهای مقاومت با شلیک چندین راکت این حمله را پاسخ دادند و در مقابل رژیم صهیونیستی چندین نقطه را در نوار غزه هدف حمله قرار داد. از صبح امروز زمزمه‌هایی مبنی بر احتمال آغاز عملیات نظامی ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه مطرح شده است.


فارس
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
فوران آتشفشان کیلاوئا در ‎هاوایی+فیلم
گرفتار شدن خرس قهوه ای در بلده +فیلم
9 عادت ساده و روزمره برای عملکرد بهتر مغز
صرفه جویی 50 درصدی در مصرف آب و انرژی با دوش هوشمند
مواد غذایی کپک زده حاوی قوی ترین سموم بیماری زا
زباله‌های سمی به‌جامانده از ارتش آمریکا بلای جان آب و خاک افغانستان
مدیرعامل پیشین استقلال درگذشت
مدارس نوبت صبح کدام شهرهای خوزستان فردا غیر حضوری شد؟/تاخیر فعالیت ادارات
اولین مدال دختران وزنه‌برداری ایران/ صدیقی برنزی شد
لاریجانی: از امضای توافق راهبردی پاکستان و عربستان استقبال می‌کنیم
جدول رده‌بندی توزیع مدال‌ها در پایان روز ششم بازی های آسیایی جوانان
انجام فاز نخست فرآیند گزیر بانک سابق آینده
تردد در آزادراه کرج – قزوین ممنوع می‌شود
عکس های منتخب ایران ؛ سه شنبه 6 آبان 1404
حملات سنگین به غزه
چراغپور : هاشمیان، خودش را قربانی کرد
گزارشگر سازمان ملل: آتش‌بس مانع حملات مرگبار اسرائیل به غزه نشده است
زمین لرزه اندونزی را لرزاند
پیام تبریک وزیر امور خارجه در پی قهرمانی تیم هندبال دختران
اعطای درجه سپهبدی به شهید علی شادمانی
آخرین جزییات از سفر پژمان جمشیدی به ترکیه
روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد
القسام تحویل جسد نظامی صهیونیست را به تعویق انداخت
کشورهای نوردیک برای مصادره اموال روسیه توافق کردند
آزادکار ایران طلا گرفت
دستور نتانیاهو برای حملات شدید و فوری به نوار غزه
درآمدهای میلیارد دلاری خانواده ترامپ از محل رمزارزها
اسب ایرانی در مسابقه جایزه بزرگ فرانسه اول شد
کشته شدن یک نظامی اسرائیلی در جنوب غزه
آخرین وضعیت انتقال بانک آینده از زبان مدیرعامل بانک ملی
تحقیق و تفحص از عملکرد شهرداری تهران رأی نیاورد
حماس اعلام کرد: اسرائیل مانع اصلی برای یافتن اجساد در غزه
عقب‌نشینی رئیس جمهور لبنان از خلع سلاح حزب‌الله
سازمان بنادر و دریانوردی تحقیق و تفحص می شود
انحصار حق پخش زنده مسابقات ورزشی در هاله ای از ابهام
روسیه و هند برای تولید سوخوسوپر جت توافق کردند
الهی به مدال نقره کشتی آزاد رسید
چرا سایت روزنامه هم‌میهن از دسترس خارج شد؟
فوتسال پسران به فینال رسید
عون بر ضرورت توقف تجاوزات رژیم صهیونیستی تاکید کرد
آمریکا به 4 شناور دیگر را در کارائیب حمله کرد
125 بار نقض آتش‌بس در غزه از سوی رژیم اسرائیل
افزایش پروازهای عتبات از امروز
رایزنی وزیر کشور پاکستان با لاریجانی درباره گسترش همکاری‌های راهبردی
ترامپ: ژاپنی‌ها دوست آمریکا هستند/ پیروز هر جنگی خواهیم‌بود
جولانی وارد عربستان شد/دیدار و گفت‌وگوی جولانی با بن فرحان در ریاض
قلعه‌نویی: می‌دانم مشکلات زیادی داریم + فیلم
نتانیاهو در محاصره واقعیت و رسوایی
جان باختن 2 غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا–دمشق
صدها نویسنده «نیویورک تایمز» را تحریم کردند
X
آگهی تبلیغاتی