×
سیاسی
شناسه خبر : 42145
تاریخ انتشار : شنبه 1398/11/19 ساعت 10:35
دادگاه «روح الله زم» به زودی برگزار می‌شود

اسماعیلی خبر داد؛

دادگاه «روح الله زم» به زودی برگزار می‌شود

سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت پرونده «روح الله زم» توضیحاتی داد.

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضاییه در گفت‌وگو با رادیو تهران درباره آخرین وضعیت پرونده «روح الله زم» گفت: ما اهل احتمالات نیستیم و صبر می‌کنیم که رسیدگی‌ها انجام شود و قاضی تصمیم بگیرد.

وی افزود: طی روز‌های آینده دادگاه پرونده «روح الله زم» برگزار و در چهارچوب مقررات به آن رسیدگی می‌شود.

اسماعیلی تصریح کرد: این پرونده غیر از متهم اصلی، ۵ بازداشتی دیگر نیز دارد و افرادی هم احضار شدند که پرونده در دست بررسی است.

سخنگوی قوه قضاییه در مورد دیگر متهمان پرونده گفت: در ارتباط با این پرونده افرادی در بخش‌های مختلف به عنوان متهم حضور دارند و از طیف‌های مختلف اسامی مطرح است که تا زمانی که پرونده رسیدگی نشود، نمی‌توانیم در مورد آن صحبت کنیم.

اسماعیلی تصریح کرد: ما پرونده «روح الله زم» را تفکیک کردیم تا به طور مجزا به آن رسیدگی شود، پرونده افراد دیگر هم به مرور زمان رسیدگی خواهد شد.

کلاهبرداری از نمایندگان مجلس برای احراز صلاحیت آن‌ها

وی درباره بازداشت ۵ نفر در ارتباط با کلاهبرداری از کاندیدا‌های انتخابات مجلس شورای اسلامی برای احراز صلاحیت آن‌ها گفت: این افراد کلاهبردار هستند و هیچ ارتباطی با شورای نگهبان و بررسی صلاحیت‌ها ندارند و متهمان این پرونده مانند بسیاری از کلاهبرداری‌ها و ادعا‌های دورغین دیگر باعث سلب اعتماد مردم و ربودن اموال مردم شده اند.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: طبق اظهارات افراد بازداشتی، آن‌ها ارتباطی با شورای نگهبان ندارند و به زودی به پرونده رسیدگی و متهمان معرفی می‌شوند.

اسماعیلی بیان کرد: نکته مهم این است که افرادی که قصد دارند به نمایندگی مردم در مجلس حضور پیدا کنند، چرا باید این گونه ساده لوح باشند و فریب بخورند؟

وی افزود: این افراد باید به قدری قوه تشخیص داشته باشند که بدانند احراز صلاحیت‌ها با پول انجام نمی‌شود.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: اگر مردم عادی که اطلاعات حقوقی ندارند فریب افراد کلاهبردار را بخورند قابل توجیه است، اما اگر افرادی که قصد نماینده مجلس شدن دارند و قبلا هم نماینده بودند، فریب کلاهبرداران را بخورند جای دقت دارد.

اسماعیلی تصریح کرد: این پرونده کلاهبرداری است و رشوه نیست، زیرا بین اتهام کلاهبرداری و رشوه تفاوت وجود دارد؛ در اتهام رشوه مامور دولت برای ارائه خدمات وجهی را دریافت می‌کند که در این پرونده از بخش‌های حاکمیتی هیچ فردی حضور ندارد.

وی افزود: طبق اطلاعات جمع زیادی از افرادی که احراز صلاحیت نشده‌اند به شورای نگهبان مراجعه کرده‌اند و مدارک خود را ارائه داده‌اند و طی روز‌های آینده شورای نگهبان نظر نهایی را اعلام می‌کند.

دستور رئیس قوه قضاییه برای تعیین و تکلیف خودروهای انبار شده در گمرک

اسماعیلی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه رئیس قوه قضاییه در سفر به استان بوشهر دستور آزادسازی هزار دستگاه خودرو از گمرک را صادر کرد که این اقدام می‌تواند از تلاطم بازار خودرو کم کند، گفت: اولا رئیس قوه قضاییه دستور آزادسازی این خودرو‌ها را نداد، بلکه اعلام کرد که باید تعیین تکلیف شوند، زیرا روند رسیدگی به پرونده طولانی شده است و بعد از رسیدگی قضایی در مورد آزادسازی این خودرو‌ها تصمیم گیری می‌شود.

اسماعیلی در مورد خودروسازی‌های داخلی گفت: بخشی از پرونده‌ها مرتبط با خودروساز‌های داخلی بود که ما به آن‌ها ورود پیدا کردیم و برخورد‌های قضایی در دادستانی تهران شروع شده که پرونده در حال رسیدگی است و علاوه بر این سازمان بازرسی کل کشور مأمور بررسی این موضوع شده است.

وی تأکید کرد: نظارت بر روی قیمت خودرو‌های تولیدی دو شرکت خودروسازی که دولتی هم هستند برعهده بخش‌های دولتی، سازمان حمایت از حقوق مصرف کننده، شورای رقابت و سازمان تعزیرات حکومتی است.

اسماعیلی گفت: ما اعلام کردیم از هیچ کمکی در جهت حمایت از حقوق مردم مضایقه نمی‌کنیم و از بخش‌های مختلف مطالبه گری می‌کنیم که دستگاه‌ها به مسئولیت‌های خود عمل کنند.

سخنگوی قوه قضاییه گفت: ما در دوره قبلی به این دلیل به پرونده خودروسازها ورود کردیم که آن‌ها به جای اینکه خودرو را در اختیار مصرف کننده قرار دهند، به صورت سبدی در اختیار برخی از افراد قرار می‌دادند که اگر اقدام دستگاه قضایی نبود وضعیت بدتر بود.

وی گفت: وضعیت فعلی بازار خودرو را خوب نمی‌دانیم، اما اقدامات صورت گرفته باعث ثبات قیمت‌ها شده و اثرگذار بوده است.


باشگاه خبرنگاران جوان
نظرات

آخرین اخبار
تحریم‌های ضدایرانی به هرمز کشیده شد
بقائی: تجاوز آمریکا «غیرضروری» نبود بلکه «مجرمانه» بود
رهبران 7 کشور غربی شهرک سازی در کرانه باختری را محکوم کردند
روبیو ادعا کرد: همه دوست داریم شاهد توافق با ایران باشیم
امتحانات خردادماه در گلستان غیرحضوری شد
پاکستان و آمریکا در اتصال ریلی با هم همکاری می کنند
محاصره و فشار بر باریکه غزه شدت بیشتری گرفت
شکایت گل‌گهر از چادرملو به نفع پرسپولیسی ها
رویترز: یک تیم مذاکره‌کننده قطری در تهران حضور دارد
روابط عمومی سپاه: مذاکره، صحنه دیگری از کارزار میدان نبرد است
وزیر نفت: مردم بهینه انرژی مصرف کنند
15 نفر محکوم فراری در پیشوا تحویل زندان شدند
فتوحات جدید واحدهای ارتش روسیه در اوکراین
تاجرنیا: فوتبال باید برای همه جهان غیرسیاسی باشد
مشاهده خرس سیاه آسیایی در شهر گوهران
هشدار لاوروف به احتمال ازسرگیری جنگ در منطقه خلیج فارس
بقایی: ایران صرفا خواهان احقاق خود است
بحرینی: محاصره دریایی مصداق جنایت جنگی است
تعرفه واردات گوشی‌های پرچمدار چقدر شد؟
حمله هوایی انتحاری حزب الله به پادگان برانیت
افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی
عاصم منیر راهی تهران شد
پایان 10 سال حکمرانی گواردیولا بر منچسترسیتی+فیلم
کشف محموله نیم کیلویی شیشه در ملکان
برپایی 7 مرکز عرضه دام زنده در پایتخت برای عید قربان
آخرین فرصت ثبت‌نام در طرح مشارکت در تولید ایران‌خودرو
انصراف نماینده فلسطین از نامزدی نایب‌رئیسی مجمع عمومی سازمان ملل
بقایی سخنگوی هیئت مذاکره‌کننده شد
هشدار امارات درباره تبعات تنش جدید بین ایران و آمریکا
خشم هواداران فوتبال از لیست جنجالی انگلیس
تلاش‌ها برای توقف جنگ وارد مرحله حساسی شده است
عقب‌نشینی قیمت نفت ایران در بازار اروپا
متقاضیان بیمه بیکاری بخوانند؛آغاز ثبت نام از فردا
روایت متفاوت جنگ 12روزه در قاب طنز
هشدار درباره «فاجعه سالمندی» در ایران
حملات علیه ایران نباید به عنوان «جنگ غیرضروری» مفهوم‌سازی شود
آخرین وضعیت پرداخت خسارت به خودروهای جنگ‌زده+جزئیات
فروش اجباری کالا تخلف است
پیش‌بینی جهش تولید برنج در گیلان
توقیف اموال هفت متهم امنیتی در ایلام
وضعیت غزه به مرز هشدار رسید
ادعای «روبیو»درباره پیشرفت در مذاکرات با ایران
افتتاح نیروگاه خورشیدی 130 مگاواتی در ساوه
ابهام در آینده آسیایی سپاهان
قیمت جهانی طلا در سراشیبی افتاد
انرژی، بزرگترین فرصت و تهدید کشور
عبور 35 فروند کشتی از تنگه هرمز
تشرف 30 هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی
ایران میزبان وزنه‌برداری قهرمانی آسیا 2028 شد
موافقت ناتو با استفاده امریکا از پایگاه‌های اروپایی در جنگ ایران