×
سیاسی
شناسه خبر : 41994
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/16 ساعت 21:57
سردار فدوی: خروج آمریکایی‌ها از منطقه حتمی است

سردار فدوی: خروج آمریکایی‌ها از منطقه حتمی است

جانشین فرمانده سپاه پاسداران خروج آمریکایی‌ها را از منطقه حتمی دانست و گفت: انتقام سخت همان خروج آمریکایی‌ها از منطقه است. باید کاری کرد هر روز قوه نیروهای اسلام افزایش یابد. این امر در سپاه روز به روز در حال افزایش است و در بین مردم و حوزویان هم باید این گونه باشد

به گزارش نورنیوز، سردار علی فدوی بعد از ظهر چهارشنبه در مراسم گرامیداشت دهه فجر که در مدرسه علمیه معصومیه در قم برگزار شد با بیان اینکه انسان روش‌ها را بر اساس هر دوره و زمان برای رسیدن به اهداف تعیین می‌کند، گفت: مدرسه علمیه معصومیه از آن مدارسی است که این گونه رفتار کرده و توانسته به موفقیت‌هایی در عرصه‌های مختلف علمی، تربیت طلاب و تهذیب برسد. وی با بیان اینکه در آستانه چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی قرار داریم، افزود: فرق جشن پیروزی امسال با سال‌های دیگر را باید در بحث مقاومت مردم در برابر آمریکا و جبهه استکبار و اظهارات سخیف مسئولین آمریکا که اجازه نخواهیم داد انقلاب ایران وارد چهلمین سالش شود، جست وجو کرد.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران بیان داشت: اگر آمریکایی‌ها این گونه سخن می‌گویند به این دلیل است که آنها بر اساس حساب و کتابشان تمام تلاش شأن این بود که این انقلاب نباید به این نقطه می‌رسید حالا که رسیده باید از بین برود. وی اضافه کرد: امروز آمریکا در همه مسائل جلوی ایران قرار دارد و با همین حساب و کتاب و محاسبات پذیرش انقلاب ایران برای آن‌ها غیر ممکن است. اما به حسب امور باطنی، دینی، ارزشی و الهی و وعده قرآن این انقلاب ادامه پیدا کرده، چرا که قرآن امر می‌کند، دستور می‌دهد اگر دین مرا یاری کنید ما هم شما را یاری خواهیم کرد، این چیزی است که غربی‌ها و هم پیمانانشان نمی‌فهمند. سردار فدوی افزود: مسئله‌ای که نباید هیچ گاه فراموش کرد این است اگر به دستورات دین و حفظ ارزش‌های دینی و الهی عمل نشود، قطعاً خدا هم یاریش را از امت خواهد گرفت و این چیزی است که در صدر اسلام بوده است.

وی بیان داشت: اگر ۴۱ سال انقلاب با همه تحریم‌ها، فشارها و جنگ و فتنه جبهه استکبار و عوامل آنها در درون کشور تداوم پیدا کرده، چون مردم به تکلیف الهی عمل کردند و خدا هم وعده خودش را حتمی کرد. جانشین فرمانده سپاه پاسداران گفت: یکی از تکالیف همین آیه «وَ اَعِدّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِن قُوَّهٍ وَ مِن رِباطِ الخَیلِ تُرهِبونَ بِه عَدُوَّ اللهِ وَ عَدُوَّکُم» است. باید کاری کرد هر روز قوه نیروهای اسلام افزایش یابد. این امر در سپاه روز به روز در حال افزایش است و در بین مردم و حوزویان هم باید این گونه باشد. وی افزود: امسال در شرایط بسیار ویژه‌ای قرار داریم که از جمله آن شهادت حاج قاسم سلیمانی است.

ایشان چون خودشان شهادت را از خدا خواسته بودند، خدا هم اسبابش را فراهم کرد والا آمریکایی‌ها جرأت چنین کاری را نداشتند. سردار فدوی با بیان اینکه اگر این شهید به این مرتبه رسیده باید در نوع معامله‌هایش با خدا جستجو کرد، گفت: بعد از شهادت شهید؛ آمریکایی‌ها گفتند «وقتی ترامپ صحنه تشییع شهید را دید به لرزه افتاد»؛ این نشان از عظمت و بزرگی شهید سلیمانی است. وی افزود: امام راحل هم این گونه بوده است. ایشان هم چون در قله‌های بالایی قرار داشت، خدا هم در همه مراحل یاریشان می‌کرد.

جانشین فرمانده سپاه پاسداران بیان داشت: اگر شهدا به این نقطه رسیدند با همه وجود به استقبال خدا آمده، تقوا، اخلاص، پیروی بی چون و چرا از ولایت فقیه و… از ویژگی‌های شأن بوده است. وی افزود: اگر بسیاری از کارها که مورد تأکید رهبر انقلاب است و روی زمین مانده، چون مسئولین به سمتش نرفته‌اند و یا حتی مانع ایجاد کرده‌اند و از سویی تفکرات غربی برخی مسئولین چنین اجازه‌ای به آنها نمی‌دهد به فکر استقلال کشور در همه زمینه‌ها حتی در مسئله اقتصاد و تکیه بر اقتصاد مقاومتی باشند.

سردار فدوی با اشاره به خروج آمریکایی‌ها از منطقه افزود: ما مأمور به تکلیف و وظیفه هستیم و معتقدم هیچ کاری نشد ندارد، یک دفعه دیدید این اتفاق مهم در منطقه افتاد. در دوره اوباما، رئیس جمهور سابق قضیه خروج نیروهایشان اتفاق افتاد و حتماً این مسئله هم اتفاق می‌افتد. وی با توجه به معنای انتقام سخت گفت: انتقام سخت همان خروج آمریکایی‌ها از منطقه است. ما مأمور به تکلیف هستیم، چون ولی فقیه معتقد به این امر هستند و ما هم پیرو هستیم و دنبال تحقق هستیم.


مهر
نظرات

آخرین اخبار
4 توصیه درباره مصرف سبزیجات
تاکر کارلسون : از سیاست های جنگ طلبانه ترامپ متنفرم
انتقاد سناتور آمریکایی از ترامپ برای افزایش قیمت بنزین
طعنه رهبر اقلیت دموکرات به ترامپ: منتظر «تغییر رژیم» باش!
تمدید 90روزه معافیت «قانون جونز»؛ عقب‌نشینی آمریکا زیر فشار جنگ ایران و بحران انرژی
روزنامه عبری یسرائیل هیوم : زور اسرائیل به موشک‌های حزب الله نمی‌رسد
جابجایی بیش از 16 میلیون تُن کالا از جاده های کشور در سال گذشته
گفت‌وگوی تلفنی فیدان با عراقچی
حمله توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه
در فصل بهار لبنیات سنتی نخورید!
گفتگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و مصر
مرتس: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران کاملا غیرضروری است
پزشکیان: ایران تحت فشار، تهدید و محاصره وارد مذاکره تحمیلی نخواهد
مصدومیت محمد صلاح؛ آیا ستاره مصری به جام جهانی می‌رسد؟
تظاهرات هزاران نفری در تل‌آویو علیه نتانیاهو
افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان
دومین قهرمانی متوالی الاهلی در لیگ نخبگان آسیا با گل بورایکان
تأکید پاکستان بر تداوم نقش تسهیل‌گر در تعاملات دیپلماتیک میان ایران و آمریکا
بقائی : روابط ایران ـ عمان، ممتاز و نمونه است
وزیر امور خارجه اسلام‌آباد را ترک کرد/ورود عراقچی به مسقط/بازگشت دوباره به اسلام آباد
امنیت و کرامت زائران ایرانی اولویت اصلی در حج 1405 است
راهیابی سیتی به فینال جام حذفی انگلیس
چه خبر از زمان برگزاری آزمون سراسری؟
کمک انگلیس از مالویناس برای تقویت عملیات علیه ایران
پیروزی آرسنال و لیورپول در هفته 34؛ سقوط استون‌ویلا و فرار دیرهنگام تاتنهام
هدف قرار دادن پایگاه آمریکایی با جنگنده اف 5 ایرانی 67 سال پیش!
محکومیت هدف قرار دادن خبرنگاران در لبنان توسط انگلیس و فنلاند
گراهام: لغو سفر ویتکاف و کوشنر به پاکستان «عاقلانه» بود!
تظاهرات در استکهلم علیه حملات اسرائیل به غزه و ایران
نتانیاهو دستور حملات شدید به جنوب لبنان را صادر کرد
تداوم رایگان بودن خدمات بستری مجروحان جنگ اخیر و حوادث دی‌ماه 1404
تورم سالانه به 50.6 درصد رسید/ کدام گروه کالایی بیشترین تورم را تجربه کرد؟
تماس تلفنی نخست وزیر پاکستان با پزشکیان
تعویق مجدد نشست انتخاب نخست وزیر عراق
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور: با مازاد عرضه ذرت و جو در بازارگاه روبرو هستیم
ورود سنگین پول به صندوق‌های درآمد ثابت و خروج حقیقی‌ها از طلا
اصلاحات تعرفه‌ای سال 1405 ابلاغ شد
پزشکیان: رضایت 80 درصدی مردم از عملکرد دولت در جنگ 40 روزه
دروغی دیگر از ترامپ
عکس های منتخب ایران، شنبه 5 اردیبهشت 1405
سپاه: هر تجاوز دیگر دشمن با پاسخی در سطح بازدارندگی راهبردی مواجه خواهد شد
اعلام آمار جدید از میزان شهدای لبنان
ایران برای نخستین بار سهمیه ترای‌اتلون المپیک جوانان را کسب کرد
ان‌بی‌سی: خسارت حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا بیشتر از اعلام رسمی است
حماس: مردم فلسطین حق دارند نمایندگان خود را انتخاب کنند
انتقاد تاجرنیا از بلاتکلیفی لیگ/ سهمیه ایران در لیگ نخبگان به 1+2 رسید
عراقچی: سفر به پاکستان بسیار ثمربخش بود
مهاجرانی:باید با پذیرش مشکلات برای آن راه حل پیدا کنیم
ازسرگیری پروازها در شیراز پس از 50 روز وقفه
مورفی: حضور ویتکاف و کوشنر در مذاکرات صلح با ایران فاجعه‌بار است