×
سیاسی
شناسه خبر : 41958
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/16 ساعت 16:48
پوتین: روسیه به همکاری با ایران ادامه می‌دهد

پوتین: روسیه به همکاری با ایران ادامه می‌دهد

رئیس جمهوری روسیه در دیدار با سفرای جدید خارجی در مسکو، از قصد تقویت همکاری‌ها با ایران در مبارزه با تررویسم سخن گفت، آمادگی مسکو برای مذاکرات برابر و همراه با احترام با آمریکا را اعلام کرد و فرانسه را یکی از شرکای اصلی روسیه نامید.

به گزارش نورنیوز  به نقل از خبرگزاری «تاس»، "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه امروز، چهارشنبه در دیدار با سفرای جدید خارجی در مسکو اعلام کرد که کشورش قصد دارد همکاری‌های خود با ایران در مبارزه با تروریسم در جهان را تقویت کند و مشارکت دو کشور در چارچوب "مذاکرات آستانه" برای کمک به حل و فصل اوضاع در سوریه ادامه خواهد داشت.

پوتین در مراسم تودیع اعتبارنامه‌ به سفیران خارجی در روسیه، از جمله سفرای ایران و آمریکا، گفت: «ما قصد داریم همکاری خود با جمهوری اسلامی ایران را در عرصه مبارزه با تروریسم بین‌المللی تقویت کنیم و هماهنگی اقدامات دو کشور در چارچوب مذاکرات آستانه، برای کمک به حل و فصل اوضاع در سوریه ادامه خواهد یافت.»

لزوم گفتگو بین مسکو-واشنگتن بر اساس اصل عدم دخالت در امور داخلی رئیس جمهوری روسیه همچنین تاکید کرد که روابط فدراسیون روسیه و ایالات متحده باید براساس اصول برابری و عدم دخالت در امور یکدیگر باشد. به گفته وی، صلح و امنیت در کره زمین تا حدود زیادی به وضعیت روابط مسکو-واشنگتن و ثبات و قابل پیش بینی بودن آن بستگی دارد.

پوتین افزود: «ما اطمینان داریم که این روابط باید مبتنی بر اصول برابری، احترام به استقلال و حاکمیت و البته عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر باشد. مسکو برای گفت‌وگوی پر محتوا و سازنده با واشنگتن در زمینه کنترل تسلیحات، مبارزه با تروریسم و حل و فصل مسالمت آمیز بحران‌های منطقه‌ای آمادگی دارد و امیدوار است طرف آمریکایی نیز به این مسئله تمایل داشته باشد، چرا که کاملاً آشکار است که بازگشت همکاری‌های دو جانبه به یک کانال عادی و سازنده نه تنها به نفع روسیه و ایالات متحده، بلکه به نفع کل جهان است.»

نقض توافقات در چارچوب کنترل تسلیحات جهان را در معرض خطر قرار داده است رئیس جمهوری روسیه همچنین تاکید کرد که بشریت به دلیل افزایش تعداد درگیری‌های منطقه‌ای و خطر تروریسم، از بین رفتن سیستم کنترل تسلیحات و وضعیت ناپایدار اقتصاد جهانی در "خط خطرناک" قرار گرفته است. وی یادآور شد: «امسال هفتادو پنجمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم است. در ماه مه، ما در مسکو منتظر جشن‌های این پیروزی بزرگ هستیم، رهبران کشورهای بسیاری و هیئت‌های بلندپایه خارجی برای ادای احترام به میلیون‌ها نفر کشته، ادای احترام به جانبازان و نشان دادن تعهد به آرمان‌های صلح، آزادی و عدالت به اینجا خواهند آمد.»

پوتین با اشاره به اینکه این آرمان‌ها توسط کشورهای پیروز به عنوان پایه و اساس نظم جهانی پس از جنگ در منشور سازمان ملل متحد به ثبت رسید، افزود: «ولی متأسفانه، امروزه بشریت دوباره خود را در یک "خط خطرناک" پیدا کرده است: درگیری‌های منطقه‌ای در حال افزایش است، تهدیدات تروریسم و ​​افراط گرایی در حال رشد هستند، سیستم کنترل تسلیحات از بین رفته و اقتصاد جهانی در یک وضعیت ناپایدار نگران کننده قرار دارد.»

 پوتین: روسیه هرگز خواست خود را بر سایر کشورها تحمیل نمی‌کند پوتین: غرب به طور مرسوم همیشه از روسیه وحشت دارد پوتین: مخالف نظامی کردن فضا هستیم فرانسه، یکی از شرکای کلیدی روسیه در عرصه بین‌المللی است رئیس جمهور همچنین تاکید کرد روسیه و فرانسه در رابطه با مسائل مهم بین‌المللی، به ویژه در چارچوب گروه نرماندی برای حل بحران در اوکراین و همکاری در زمینه اوضاع سوریه و لیبی، همواره با یکدیگر در تماس هستند.

ولادیمیر پوتین گفت: «فرانسه یکی از شرکای اصلی بین‌المللی روسیه است. ما با رئیس جمهور امانوئل ماکرون در تماس دائمی بوده و مرتباً با یکدیگر دیدار می کنیم و درباره موضوعاتی از قبیل حل و فصل اوضاع در لیبی، سوریه، خاورمیانه و به طور کلی برای حل بحران اوکراین در چارچوب گروه نرماندی گفتگو می‌کنیم.»

وی یادآور شد که روسیه و فرانسه همچنین موافقت خود برای شروع کار مشترک با موضوعات تضمین ثبات و امنیت در قاره اروپا را آغاز کردند. ضمن اینکه روابط اقتصادی بین روسیه و فرانسه از جمله در عرصه صنعت و انرژی در حال توسعه است. در این مراسم 23 تن از سفیران خارجی تازه وارد به روسیه، از جمله سفرای ایالات متحده، انگلیس، فرانسه، چین، ایران، عراق، استرالیا، آلمان، یونان و سوئد حضور داشتند.


تسنیم
نظرات

آخرین اخبار
هشدار شیوع یک عفونت ویروسی از طریق پشه
عواقب جبران‌ناپذیر مصرف خودسرانه داروهای افسردگی
دوش آب سرد، برای کودکان مبتلا به تب ممنوع
زخم‌پوش فوق‌نازک هوشمند به بازار آمد
کلاه کاهش ریزش مو ابداع شد
تاکید مسعود بارزانی بر لزوم استقلال عراق در تصمیماتش
سپاهان ایران(1) - الاهلی قطر (3) / باخت سپاهان در دوحه+ فیلم
گفت‌وگوهای غیررسمی واشنگتن با نوه رائول کاسترو
زلنسکی رئیس جمهوری بلاروس را تحریم کرد
درخواست عضو کنست برای برکناری نتانیاهو
محکومیت اقدام اخیر اسرائیل در غصب اراضی کرانه باختری
تاکید وزیر راه بر تطابق قیمت بلیت با خدمات ایرلاین‌ها
حمله نماینده سابق کنگره آمریکا به ترامپ در قبال ایران
گزافه‌گویی جدید ترامپ علیه ایران
طرح صلح با «پ.ک.ک» روی میز پارلمان ترکیه!
مسکو: پیشرفت مذاکرات تهران- واشنگتن به‌‌معنای یک توافق قریب‌الوقوع نیست
حمله پهپادی ترکیه به خودرویی در اقلیم کردستان عراق
ادامه یورش به مسجد الاقصی حتی در ماه مبارک رمضان
نامه مشترک نمایندگان ایران، چین و روسیه به گروسی
رئیس‌جمهور: عدالت آموزشی یک سرمایه‌گذاری راهبردی است
در ادامه بازی‌های لیگ نخبگان آسیا؛ اولسان از صعود بازماند
رکورد حداکثر دما در آذربایجان‌شرقی شکسته شد
انتشار سومین بیانیه مرکز اطلاعات مالی در پاسخ به شایعات مرتبط با FATF
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا: ترامپ خواهان دستیابی به توافق با ایران است
زیرساخت‌های راه‌آهن آلمان مورد حمله سایبری قرار گرفت
گزارش تصویری | آماده شدن کشورهای اسلامی برای ماه مبارک رمضان در سراسر جهان
پیش‌بینی افزایش بی‌سابقه دما در مازندران/ هشدار درباره وقوع آتش‌سوزی
هلال ماه رویت شد
پاداش میلیون یورویی در انتظار طارمی
آمریکا از اقدام نظامی علیه ایران خودداری می‌کند
پزشکیان: بحران‌های ریشه‌دار اجتماعی و تربیتی، با نسخه‌های یک‌شبه درمان نمی‌شوند
آیت‌الله سیستانی نخستین روز ماه رمضان را اعلام کرد
جریمه سنگین برای دلال فوتبال
رئیس سازمان اطلاعات سپاه: حداقل 10 سرویس خارجی در اغتشاشات دی‌ماه نقش داشتند
رهبر معظم انقلاب: به راویان پیشرفت، افتخار و آن‌ها را دعا می‌کنم
تنش‌ها بین مصر و اسرائیل بر سر «سومالی‌لند» بالا گرفت
سپاهان قهرمان لیگ وزنه‌برداری شد
سناتور ضدایرانی آمریکا: تداوم قدرت ایران توافق ابراهیم را به خطر می‌اندازد
انفجار در یک معدن نیجریه 38 کشته بر جای گذاشت
چند داوطلب در انتخابات شوراهای روستا ثبت‌نام کردند؟
ای‌بی‌سی‌نیوز گزارش داد: آمریکا در حال بررسی لغو تحریم‌های ایران است
هشدار حماس درپی اخراج تعدادی از ائمه و خطیبان مسجد الاقصی
آلن ایر: تهران با تمام قدرت به هر حمله‌ای پاسخ خواهد داد
جام قهرمانی فوتبال امیدهای کشور به آلومینیوم اراک رسید
خبر خوش میدری درخصوص محصولات جدید سبد دارویی کشور
پیام پزشکیان به جشنواره ملی کتاب رشد
وزیر انرژی آمریکا: اجازه دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای را نمی‌دهیم!
میمند فارس لرزید
آغاز ثبت‌نام نخبگان برای عضویت در هیئت علمی از جمعه + لینک سامانه
توضیحات وکیل تاجزاده درباره حکم جدید موکلش