×
سیاسی
شناسه خبر : 41958
تاریخ انتشار : چهارشنبه 1398/11/16 ساعت 16:48
پوتین: روسیه به همکاری با ایران ادامه می‌دهد

پوتین: روسیه به همکاری با ایران ادامه می‌دهد

رئیس جمهوری روسیه در دیدار با سفرای جدید خارجی در مسکو، از قصد تقویت همکاری‌ها با ایران در مبارزه با تررویسم سخن گفت، آمادگی مسکو برای مذاکرات برابر و همراه با احترام با آمریکا را اعلام کرد و فرانسه را یکی از شرکای اصلی روسیه نامید.

به گزارش نورنیوز  به نقل از خبرگزاری «تاس»، "ولادیمیر پوتین" رئیس جمهوری روسیه امروز، چهارشنبه در دیدار با سفرای جدید خارجی در مسکو اعلام کرد که کشورش قصد دارد همکاری‌های خود با ایران در مبارزه با تروریسم در جهان را تقویت کند و مشارکت دو کشور در چارچوب "مذاکرات آستانه" برای کمک به حل و فصل اوضاع در سوریه ادامه خواهد داشت.

پوتین در مراسم تودیع اعتبارنامه‌ به سفیران خارجی در روسیه، از جمله سفرای ایران و آمریکا، گفت: «ما قصد داریم همکاری خود با جمهوری اسلامی ایران را در عرصه مبارزه با تروریسم بین‌المللی تقویت کنیم و هماهنگی اقدامات دو کشور در چارچوب مذاکرات آستانه، برای کمک به حل و فصل اوضاع در سوریه ادامه خواهد یافت.»

لزوم گفتگو بین مسکو-واشنگتن بر اساس اصل عدم دخالت در امور داخلی رئیس جمهوری روسیه همچنین تاکید کرد که روابط فدراسیون روسیه و ایالات متحده باید براساس اصول برابری و عدم دخالت در امور یکدیگر باشد. به گفته وی، صلح و امنیت در کره زمین تا حدود زیادی به وضعیت روابط مسکو-واشنگتن و ثبات و قابل پیش بینی بودن آن بستگی دارد.

پوتین افزود: «ما اطمینان داریم که این روابط باید مبتنی بر اصول برابری، احترام به استقلال و حاکمیت و البته عدم مداخله در امور داخلی یکدیگر باشد. مسکو برای گفت‌وگوی پر محتوا و سازنده با واشنگتن در زمینه کنترل تسلیحات، مبارزه با تروریسم و حل و فصل مسالمت آمیز بحران‌های منطقه‌ای آمادگی دارد و امیدوار است طرف آمریکایی نیز به این مسئله تمایل داشته باشد، چرا که کاملاً آشکار است که بازگشت همکاری‌های دو جانبه به یک کانال عادی و سازنده نه تنها به نفع روسیه و ایالات متحده، بلکه به نفع کل جهان است.»

نقض توافقات در چارچوب کنترل تسلیحات جهان را در معرض خطر قرار داده است رئیس جمهوری روسیه همچنین تاکید کرد که بشریت به دلیل افزایش تعداد درگیری‌های منطقه‌ای و خطر تروریسم، از بین رفتن سیستم کنترل تسلیحات و وضعیت ناپایدار اقتصاد جهانی در "خط خطرناک" قرار گرفته است. وی یادآور شد: «امسال هفتادو پنجمین سالگرد پایان جنگ جهانی دوم است. در ماه مه، ما در مسکو منتظر جشن‌های این پیروزی بزرگ هستیم، رهبران کشورهای بسیاری و هیئت‌های بلندپایه خارجی برای ادای احترام به میلیون‌ها نفر کشته، ادای احترام به جانبازان و نشان دادن تعهد به آرمان‌های صلح، آزادی و عدالت به اینجا خواهند آمد.»

پوتین با اشاره به اینکه این آرمان‌ها توسط کشورهای پیروز به عنوان پایه و اساس نظم جهانی پس از جنگ در منشور سازمان ملل متحد به ثبت رسید، افزود: «ولی متأسفانه، امروزه بشریت دوباره خود را در یک "خط خطرناک" پیدا کرده است: درگیری‌های منطقه‌ای در حال افزایش است، تهدیدات تروریسم و ​​افراط گرایی در حال رشد هستند، سیستم کنترل تسلیحات از بین رفته و اقتصاد جهانی در یک وضعیت ناپایدار نگران کننده قرار دارد.»

 پوتین: روسیه هرگز خواست خود را بر سایر کشورها تحمیل نمی‌کند پوتین: غرب به طور مرسوم همیشه از روسیه وحشت دارد پوتین: مخالف نظامی کردن فضا هستیم فرانسه، یکی از شرکای کلیدی روسیه در عرصه بین‌المللی است رئیس جمهور همچنین تاکید کرد روسیه و فرانسه در رابطه با مسائل مهم بین‌المللی، به ویژه در چارچوب گروه نرماندی برای حل بحران در اوکراین و همکاری در زمینه اوضاع سوریه و لیبی، همواره با یکدیگر در تماس هستند.

ولادیمیر پوتین گفت: «فرانسه یکی از شرکای اصلی بین‌المللی روسیه است. ما با رئیس جمهور امانوئل ماکرون در تماس دائمی بوده و مرتباً با یکدیگر دیدار می کنیم و درباره موضوعاتی از قبیل حل و فصل اوضاع در لیبی، سوریه، خاورمیانه و به طور کلی برای حل بحران اوکراین در چارچوب گروه نرماندی گفتگو می‌کنیم.»

وی یادآور شد که روسیه و فرانسه همچنین موافقت خود برای شروع کار مشترک با موضوعات تضمین ثبات و امنیت در قاره اروپا را آغاز کردند. ضمن اینکه روابط اقتصادی بین روسیه و فرانسه از جمله در عرصه صنعت و انرژی در حال توسعه است. در این مراسم 23 تن از سفیران خارجی تازه وارد به روسیه، از جمله سفرای ایالات متحده، انگلیس، فرانسه، چین، ایران، عراق، استرالیا، آلمان، یونان و سوئد حضور داشتند.


تسنیم
نظرات

آگهی تبلیغاتی
آخرین اخبار
وضعیت بحرانی صابر کاظمی/ امید خانواده‌اش به معجزه زنده است
لامبورگینی اوروس، هدیه لوکس رونالدو به پسرش
اصرار آمریکا به مشارکت ترکیه در غزه برخلاف میل اسرائیل
بحران امنیتی برای مقامات آمریکایی بعد از ترور چارلی کرک
واکنش تند اردوغان به آلمان برای حمایت از اسرائیل و ادامه نسل‌کشی
ترافیک سنگین تهران- شمال /اعمال محدودیت‌های ترافیکی
یمن با هرگونه تجاوزی مقابله خواهد کرد و قاطعانه پاسخ خواهد داد
بازی کودکان با مرگ اختیاری
پایان مذاکرات طالبان و پاکستان/توافق کلی بر ادامه آتش‌بس
پاسخ سازمان ملل به ترامپ: آزمایش هسته‌ای مطلقاً مجاز نیست
مسکو جلوگیری از یک جنگ هسته‌ای را اولویت روسیه دانست
پایان خونین عشق پنهانی در ساوجبلاغ
رسانه های الجزایر از تغییرات اساسی در پیش‌نویس آمریکایی درباره صحرای غربی خبر دادند
پایان گمانه‌زنی‌ها درباره پرونده جمشیدی/ شایعه توقیف آثار جمشیدی تکذیب شد
ترامپ: بایدن یک جنایتکار است و باید در زندان باشد
ساز و کار جدید برای پرداخت حقوق نیروهای شرکتی
برنامه کامل فیلم‌های سینمایی تلویزیون امروز جمعه آبان ماه
دریافت وام ازدواج باعث قطع یارانه می‌شود؟
وضعیت آب و هوا امروز جمعه 9 آبان ماه +وضعیت استان‌ها
برنامه مسابقات ورزشی امروز جمعه 9 آبان ماه
گفتگوی یک میلیون کاربر چت جی پی تی با افکار خودکشی
نسل جدید قرص آهن با جذب بیشتر و عوارض کمتر
چین جوانترین فضانوردش را به فضا می برد
کشف ماده جوان‌کننده در جانور دریایی
گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا
انقلاب در درمان مارگزیدگی
«دی‌ان‌ای» فقط شیمی نیست
عراقچی: آمریکا خطرناک‌ترین عامل اشاعه هسته‌ای در جهان است
کاروان ایران با 22 طلا چهارم آسیا شد
اعزام گروهی فرانسوی به سرزمین‌های اشغالی برای برنامه ریزی آتش بس
هشدار الجزایر به شورای امنیت درباره جنایت در سودان
هشدار حماس نسبت به شهرک‌سازی‌های جدید در کرانه باختری
در برابر نقض حقوق بین‌الملل ساکت نمانیم
سرمربی جدید یوونتوس کیست؟
روسیه: به همکاری‌مان با تهران ادامه می‌دهیم
تخصیص 1200 میلیارد تومان برای کارانه بهداشت
طلای دیگر برای شنای ایران
قطار توسعه از شلمچه می‌گذرد/ نفس خوزستان باید تازه شود
هشدار لاریجانی به برخی زعمای سیاسی
حمله خودرویی یک فلسطینی به پلیس رژیم صهیونیستی
تعیین راهکار موقت برای حمایت از کارکنان نیروهای شرکتی
تیم فوتسال جوانان ایران نایب قهرمان بازی‌های آسیایی شد
اژدر اتمی روسیه اروپا را نگران کرد
گوگل: هیچ هک جدیدی در جیمیل رخ نداده است
نورنما | قبرهای کوهی
حسین یزدانی به مدال برنز یک‌ضرب دست یافت
حراج اسناد محرمانه صنایع نظامی اسرائیل توسط هکرها
آواره شدن 400 هزار سوری در دوره حاکمیت جولانی
بانوی ایرانی برنده طلای جام جهانی پاراتیراندازی العین شد
قفل ترافیکی در آزادراه تهران–شمال
X
آگهی تبلیغاتی